Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#826 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 11 December 2007 - 19:43

Πες μας όμως, ποιο modchip έβαλες; :wis:

WIIKEY FTW!!! Τώρα παίζω όλα τα copys! heheheh:hahaha::hahaha:
Posted Image

#827 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 12 December 2007 - 04:30

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ, αλλά ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα βγει το Pokemon Snap για Wii Virtual Console. Banzaaaaaaaaaai!!! :congrats:

#828 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 12 December 2007 - 21:47

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ, αλλά ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα βγει το Pokemon Snap για Wii Virtual Console. Banzaaaaaaaaaai!!! :congrats:

Βγήκε. Χθες.

#829 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 December 2007 - 17:45

Βγήκε. Χθες.

Must. Get. On. Net. :nod:

oR4yYRl.gif

#830 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 13 December 2007 - 20:37

WIIKEY FTW!!! Τώρα παίζω όλα τα copys! heheheh:hahaha::hahaha:

Αν έχεις το Wii Online, κράτα μας ενήμερους γιατί ενώ ψήνομαι, φοβάμαι μην μου brickαρει το Wii με κανένα update ή φάω Ban απο την υπηρεσία. Τα Disk Updates γίνονται?
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#831 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 13 December 2007 - 23:26

Yeah! όλα γίνονται! Stealth Mode on the move!Ο μόνος τρόπος να brickaρει είναι να κάνεις Update Με USA disc! so no problem!Εγώ κατεβάζω Pal games για να είμαι πάντα μέσα!
Τώρα είμαι καμμένος με Resi 4,Super paper mario,Metroid Prime 3.

Soon Super mario Galaxy!:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
Posted Image

#832 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 13 December 2007 - 23:53

Όταν λες brickαρει εννοείς να πάθει ζημιά λόγο του update;Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να σε κάνουν ban ή είναι stealth;(και πάλι βέβαια πρέπει να υπάρχει κίνδυνος να σε banαρουν)Επίσης έχει παίξει κανείς σε HDTV;Έχω ακούσει ότι σε αυτές δεν φαίνονται τόσο καλά τα παιχνίδια ισχύει;

Posted Image

#833 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 14 December 2007 - 00:20

Έχω ακούσει ότι σε αυτές(HDTV) δεν φαίνονται τόσο καλά τα παιχνίδια ισχύει;

Δεν ισχύει. Στις εκθέσεις η Nintendo χρησιμοποιεί οθόνες Viera(1080p). Με component σύνδεση βέβαια, μην ξεχνιόμαστε. Άν πάρεις μια άσχετη LCD και της βάλεις και composite...θα θες να επιστρέψεις στην αξιόπιστη CRT σου.

#834 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 14 December 2007 - 00:23

Και αν η component είναι πιασμένη από το xbox 360 τι γίνεται;Να πάρει δε μπορούσα να έχω το μοντέλο με HDMI:emptyonexg1:

Posted Image

#835 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 14 December 2007 - 00:44

Πρόβλημα. Αν βάζεις-βγάζεις το καλώδιο συχνά, θα καταστρέψεις τις υποδοχές της τηλεόρασης. Δεν υπάρχει λύση.

#836 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 14 December 2007 - 12:00

λογικά θα υπαρχει καλόδιο που να κανει την μια εισοδο δυο...
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#837 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 14 December 2007 - 12:27

λογικά θα υπαρχει καλόδιο που να κανει την μια εισοδο δυο...

Απ' ότι έχω ακούσει, το αποτέλεσμα δεν είναι κι ότι καλύτερο. Μπορεί ν' άκουσα λάθος. :/

#838 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 14 December 2007 - 14:00

Και εγώ το ψάχνω αυτό... Αν βρείτε τίποτα πείτε μου. Έχω XBOX 360 που το συνδέω με component καλώδιο, και ενώ έχω το component καλώδιο του Wii, δεν μπορώ να το συνδέσω επειδή η τηλεόρασή μου έχει μόνο μία υποδοχή component...

Όσο για το wiikey... Μπορείς να κατεβάζεις και παιχνίδια από άλλα regions, αρκεί να ακολουθείς τον οδηγό που έδωσα παραπάνω για να αφαιρείς το update section του παιχνιδιού. Φυσικά, αν γίνει update στο Ευρωπαϊκό Wii σου με firmware από άλλο region, ξέχνα το Wii...

Και όπως έχω ακούσει το stealth του wiikey δεν είναι full. Δηλαδή ακόμα και όταν είναι σε stealth mode μπορούν να το εντοπίσουν...

#839 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 14 December 2007 - 20:36

Whatever!Εγώ παίζω και Online! Αγοράζω Virtual Console Games! Το ίδιο και 2 φίλοι μου!:wis:
Posted Image

#840 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 December 2007 - 19:21

Yeah! όλα γίνονται! Stealth Mode on the move!Ο μόνος τρόπος να brickaρει είναι να κάνεις Update Με USA disc! so no problem!Εγώ κατεβάζω Pal games για να είμαι πάντα μέσα!
Τώρα είμαι καμμένος με Resi 4,Super paper mario,Metroid Prime 3.

Soon Super mario Galaxy!:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

Ακριβώς γι' αυτό μου δημιουργούνται ενδιασμοί περί του αν πρέπει να βάλω Modchip ή όχι. :emptyonexg1:

Βασικά νταξ. Και να έβαζα, θα ήθελα να συνεχίσω να παίρνω παιχνίδια, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το κάνω αυτό. Εκτός αυτού, το να παίζεις πολλά παιχνίδια μαζί δεν είναι το καλύτερο, από την άποψη ότι η προσοχή σου στην τελική δεν επικεντρώνεται σε κανένα από αυτά...

Τέλος πάντων, όταν με το καλό το Wii φύγει από την Gold Period, θα βάλω.

oR4yYRl.gif