Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#841 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 21:14

Ρε παιδιά, τι ακριβώς κάνεις με το Stealth Mode; Είναι προτιμότερο από το Modchip;

#842 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 22:53

Το stealth mode είναι μια ιδιότητα του WiiKey να γίνεται αόρατο και να μην το ανιχνεύουν.

#843 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 13:28

Still.. the boxing glory of the games.... Έχω αγοράσει Software πάνω απο 320€ (Metroid prime 3, Super Paper mario, Super Mario Galaxy, Zelda, Umbrella chronicles, Sonic and the secret rings) όλα στα κουτιά τους πάνω στο ράφι με τους τίτλους, τα βιβλιαρακια τους and stuff...
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....

#844 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 14:06

1 ερώτηση:

Κατέβασα το Drawn to Life και το Donkey Kong Jungle Climber σε ROM, αλλά στο M3, όταν τα βάζω να παίξουν, μου λένε «Couldn't read data. Please re-insert game card» ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Ποιο μπορεί να 'ναι το πρόβλημα; :|

Δεν προλαβαίνω να postάρω το ακριβές όνομα των αρχείων που κατέβασα. Ίσως αργότερα. Αν ξέρετε πάντως τη λύση, πείτε μου. :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#845 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 14:14

Δεν έχω παίξει τα παιχνίδια, αλλά ποιο firmware έχεις και από πού τα κατέβασες τα roms;

#846 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 00:42

Δεν έχω παίξει τα παιχνίδια, αλλά ποιο firmware έχεις και από πού τα κατέβασες τα roms;

Τώρα που το λες... Έχω κάτι χρόνια να κάνω update το software του M3. Είναι v1.05. Μπαίνω στην official σελίδα του M3 Simply Adapter, αλλά μάλλον είναι down. :(

Τα ROMs είναι τα DK_Jungle_Climber_EUR_NDS-XPA και Drawn_To_Life_EUR_NDS-sUppLeX. Τα κατέβασα από εδώ.

Άσχετο:
Εντάξει, αυτό φαίνεται ότι θα αρέσει σε ΠΟΛΛΟΥΣ :| :
Spoiler: Baroque

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#847 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 14:07

Το site με τα roms είναι αξιόπιστο οπότε μάλλον το firmware φταίει. Δοκίμασε να περάσεις το 1.07. Αν ψάξεις στο παρόν thread πρέπει να έχω δώσει links από rapidshare.

EDIT: Look at this:

Youtube Video

#848 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 16:35

Γιορτάζοντας την 10η επέτειο απο την αγορά του N64 μου (μας έφαγαν τα χρόνια) κάνω ένα mini αφιέρωμα στο blog μου και ένα προσωπικό Top 20 της κονσόλας! Προτείνω σε όσους είχαν Nintendo 64 αλλά και σε όσους συγκινούνται απο την νοσταλγία στα games να ρίξουν μια ματιά... Μπορεί να ξυπνήσει αναμνήσεις και σε εσάς!

Link: www.cubimension.net
Δημοσιευμένη  εικόνα

#849 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 22:28

Παιδιά επείγον αγόρασα ένα EZflash V και πάω να κάνω την εγκατάσταση του και μου λέει ότι λείπει ένας φάκελος ενώ είναι μέσα.
Αν έχει κάποιος το ίδιο ή μπορεί να βρεί κανένα link που να δείχνει πως να το κάνω βήμα βήμα θα ήμουν ευγνώμων.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#850 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 00:08

Αν αγωράσεις το Super Smash Bros. Brawl από Amazon θα είναι PAL signal?

Αλλιώς που το πουλάνε Ελλάδα/Αθήνα?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#851 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 00:52

To amazon.co.uk είναι αγγλικό, και όπου βλέπεις Ευρώπη/Αυστραλία=PAL. Πολύ βιάζεσαι bleach2black, το παιχνίδι δεν έχει βγει καν στην Ιαπωνία! Όχι ότι έχεις και άδικο που βιάζεσαι βέβαια... Πάντως όταν βγει εδώ (κατα την άνοιξη υπολογίζω αλλά κανείς δεν θέλει να πει τίποτα σχετικά με την ευρωπαική κυκλοφορία) θα το έχουν όλα τα συνήθη μαγαζιά...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#852 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 04:59

Πάντως όταν βγει εδώ (κατα την άνοιξη υπολογίζω αλλά κανείς δεν θέλει να πει τίποτα σχετικά με την ευρωπαική κυκλοφορία) θα το έχουν όλα τα συνήθη μαγαζιά...

http://www.videogamer.com/news/06-12-2007-7051.html

Περιμένω το δικό μου copy(jpn) σε 6 εβδομάδες περίπου...και κάτι μου λέει ότι θα το ανοίξω ίσα-ίσα για να περάσω το serial number του στο Club Nintendo. Λόγω εξεταστικής...

#853 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 05:37

Τίποτα δεν είναι γνωστό για την ημερομηνία κυκλοφορίας του SSBB στα μέρη μας. Σχετικά με αυτό που λες στο link νομίζω ότι το release list περιλάμβανε μόνο τα Q1 και μερικά επιβεβαιωμένα Q2 όπως το Mario Kart. Αφού το SSBB δεν έχει ακόμα ορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας απο εδώ δεν ξέρουνε και δεν ξέρουμε αν θα συγκαταλέγεται στο Q2... Θυμάμαι που έγινε ο χαμός και η Nintendo έσπευσε να διαψεύσει το ότι επιβεβαίωσε ότι θα έχουμε το SSBB μέσα στο Q3... Έχουμε μερικές ελπίδες ακόμα εμείς οι υπόλοιποι που δεν έχουμε ιαπωνικό Wii, don't partay just yet! :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#854 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 15:09

Δείτε όμως τί έχει βγει!!!

Amazon.com: One Piece: Unlimited Adventure: Video Games

Amazon.com: Bleach: Shattered Blade: Video Games

Enjoy playing! :riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#855 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 15:37

http://www.videogamer.com/news/06-12-2007-7051.html

Περιμένω το δικό μου copy(jpn) σε 6 εβδομάδες περίπου...και κάτι μου λέει ότι θα το ανοίξω ίσα-ίσα για να περάσω το serial number του στο Club Nintendo. Λόγω εξεταστικής...

Τίποτα δεν είναι γνωστό για την ημερομηνία κυκλοφορίας του SSBB στα μέρη μας. Σχετικά με αυτό που λες στο link νομίζω ότι το release list περιλάμβανε μόνο τα Q1 και μερικά επιβεβαιωμένα Q2 όπως το Mario Kart. Αφού το SSBB δεν έχει ακόμα ορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας απο εδώ δεν ξέρουνε και δεν ξέρουμε αν θα συγκαταλέγεται στο Q2... Θυμάμαι που έγινε ο χαμός και η Nintendo έσπευσε να διαψεύσει το ότι επιβεβαίωσε ότι θα έχουμε το SSBB μέσα στο Q3... Έχουμε μερικές ελπίδες ακόμα εμείς οι υπόλοιποι που δεν έχουμε ιαπωνικό Wii, don't partay just yet! :P

Καλά, βέβαια προσωπικά δεν θα εκπλησόμουν αν έβγαινε και το χειμώνα... :emptyonexg1:

Έτσι όπως το πάνε, με βλέπω να το παίζω πριν το καλοκαίρι του 2009. (Καλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να το πάρω αν βγει κατά τον Ιούλιο.)

oR4yYRl.gif