Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#766 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 25 October 2007 - 16:16

Για ημερομηνιες κυκλοφοριας μερικων εκ των επερχομενων rpg για ds μπορειτε να δειτε εδω.

ναι και στο wikipedia μπορούμε να δούμε αλλά είναι ΤΒΑ γιαυτό ρώτησα. :wis:

#767 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 28 October 2007 - 06:34

Φυσικά θα ανακοινωθούν αρκετοί ακόμη.... Και πιστεύω πως όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο ;)

Βασικά δεν πιστεύω πως θα ανακοινωθούν άλλοι, τα 3Χ4 blocks στο site έχουν κλείσει. Ή μάλλον πιο σωστά, μένει ακόμα ένα το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί. Μάλλον όλοι οι υπόλοιποι θα είναι secret characters.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#768 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 02 November 2007 - 12:31

Τελικά το Wii Remote Jacket δεν είναι καθόλου άσχημο. Και ο έξτρα όγκος μπροστά προστατεύει το optical sensor από τις ενοχλητικές δαχτυλιές.

#769 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 03 November 2007 - 04:30

Ναι το πήρα κι εγώ σήμερα μαζί με τα ανάλογα καινούρια Straps. Βασικά χαίρομαι που δέν πήρα ελαστικά καλύματα απο τρίτους κατασκευαστές αφού τελικά πήρα απο την ίδια την nintendo και τσάμπα.
Τα Jackets κάνουν τα remotes ποιό παχία και δέν γλιστράνε πλέον. τα κάνουν επίσης αρκετά βαρια ωστε να τα είναι κατάλληλα για παιχνίδι. Σε μερικές κίνησεις το έξτρα βάρος δίνει άλλη αίσθηση. Δέν επιβαρύνουν το χέρι στο τέντομα και στις γρήγορες κινήσεις.
Τα νέα straps δαινουν και με ένα ειδικό κλίπ, κρατάνε το λουράκι απο πιθανή χαλάρωση. Way to go! Αντε και σε λίγες μέρες έρχεται το Mario Galaxy....
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#770 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 03 November 2007 - 16:25

Τελείωσα το Phantom Hourglass χτες.
Νταξ, είναι ΑΝΑΜΦΥΣΒΗΤΗΤΑ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που βγήκαν ποτέ (Zelda και μη).
Όποιος δεν το έπαιξε, να το παίξει.

Επίσης, αν δεν βάλουν τον cel-shaded Link στο Brawl, οι άνθρωποι θα είναι για
a
lipito vromo3ilo.

oR4yYRl.gif

#771 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 posts

Posted 03 November 2007 - 18:26

Τελείωσα το Phantom Hourglass χτες.
Νταξ, είναι ΑΝΑΜΦΥΣΒΗΤΗΤΑ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που βγήκαν ποτέ (Zelda και μη).
Όποιος δεν το έπαιξε, να το παίξει.

Εντάξει καλό ήταν αλλά όχι κι έτσι... Μόνο ο χειρισμός ήταν άψογος, κατά τα άλλα ήταν ένα απλά καλό Zelda, ούτε το καλύτερο ούτε το χειρότερο, κάπου στη μέση, αλλά ικανό να σταθεί αντάξια στο βαρύ και τιμημένο όνομα της σειράς.

Αν ένα νέο παιχνίδι αξίζει τέτοιου τίτλου (δηλαδή από τα καλύτερα παιχνίδια ever που βγήκαν πρόσφατα) σίγουρα είναι το Metroid Prime Corruption το οποίο ααααααααααααααααααααααααααααααααανετα είναι το καλύτερο Prime και πλέον είναι το δεύτερο αγαπημένο μου Metroid, μετά το Super Metroid φυσικά.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#772 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 03 November 2007 - 18:42

αν δεν βάλουν τον cel-shaded Link στο Brawl, οι άνθρωποι θα είναι για
a
lipito vromo3ilo.

QFT. Πληροφοριακά, στην Ιαπωνία τον λένε Neko-me (γατομάτη) Link. Για ευνόητους λόγους. Το μόνο που θέλω πια απ' το Smash Brothers X είναι το Neko-me Link και την Kumatora(απ' το Mother 3) ως playable χαρακτήρες. Ίσως και το BGM του Super Mario Galaxy.

#773 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 posts

Posted 03 November 2007 - 18:46

QFT. Πληροφοριακά, στην Ιαπωνία τον λένε Neko-me (γατομάτη) Link. Για ευνόητους λόγους. Το μόνο που θέλω πια απ' το Smash Brothers X είναι το Neko-me Link και την Kumatora(απ' το Mother 3) ως playable χαρακτήρες. Ίσως και το BGM του Super Mario Galaxy.

Βασικά το γάτικο μάτι φάνηκε πιο πολύ στο Phantom Hourglass παρά στο WW IMO, ήταν κάπως έτσι σε μερικά ολόσωμα πλάνα η φάτσα του: ()ω()

Anyways, και να μην είναι στο Brawl δε με νοιάζει πολύ αρκεί να βάλουν Ridley, Megaman και Bomberman.

Ένας ήρωας της Capcom απ' ότι φαίνεται θα ανακοινωθεί σύντομα, απλά ελπίζω να μην είναι ο Viewtiful Joe. Καλύτερα Wesker.
- Shigeru Miyamoto

#774 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 03 November 2007 - 19:16

x2 For Resi Character.

Αν και βασικά ο Viewtiful Joe και κάποιος Resi Char έχουν ίσες πιθανότητες να μπουν. Η Κάπκομ έχει καλές σχέσει με Νίντυ, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάτι θα μπει. Πάντως και κάτι από Square Enix θα ήθελα...

Ναι... Ναι... :gn2:

oR4yYRl.gif

#775 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 posts

Posted 03 November 2007 - 23:04

Πάντως και κάτι από Square Enix θα ήθελα...

Βασικά κάτι από Golden Sun.... Isaac ! Square δεν ξέρω, δε θα θελα να δω κανα Sephiroth :/
- Shigeru Miyamoto

#776 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 06 November 2007 - 14:54

Ρε Παιδιά! Δεν ξέρω αν με θυμάστε αλλα πήρα το Wii που περίμενα για τόσο καιρο!
Τέσπα είμαι απο Κύπρο και θέλω να μάθω πως μπορώ να πάρω τα Jackets
Posted Image

#777 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 06 November 2007 - 18:20

Ρε Παιδιά! Δεν ξέρω αν με θυμάστε αλλα πήρα το Wii που περίμενα για τόσο καιρο!
Τέσπα είμαι απο Κύπρο και θέλω να μάθω πως μπορώ να πάρω τα Jackets

Θα πάρεις τον εισαγωγέα εκει και θα του πείς για τα Jackets. Θα του δώσεις το Serial No. και θα του πεις τον αριθμο των χειριστιριων.
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#778 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 posts

Posted 06 November 2007 - 18:58

Nortec και στην κύπρο, τσέκαρε το nintendo.gr
- Shigeru Miyamoto

#779 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 06 November 2007 - 19:20

Ok Thanks:wis:
Posted Image

#780 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 07 November 2007 - 14:08

Το Super Mario Galaxy είναι πλέον διαθέσιμο στο e-shop του nintendo.gr ;)