Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Nintendo Place
Started By
Ash_Pokemaster
, Dec 02 2006 15:40
1733 replies to this topic
Posted 17 October 2007 - 13:54
Προσωπικά δεν αγοράζω παιχνίδια με το κιλό για κονσόλες, οπότε δε μου χρειάζεται τσιπάκι. Αν θες να παίξεις όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια μπορείς ε τότε βάλε, έχει ένας φίλος μου και του δουλεύει τέλεια (και με iso από το net - έχει παίξει το metroid εδώ και κανά μήνα το καθήκι :Ρ)
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto
- Shigeru Miyamoto
Posted 17 October 2007 - 13:55
Εγώ λέω ναι 
Περιμένω μέχρι Χριστούγεννα για να τσιπάρω και το δικό μου.

Περιμένω μέχρι Χριστούγεννα για να τσιπάρω και το δικό μου.
1
Posted 19 October 2007 - 16:38
...
To πιο πρόσφατο trailer του Super Mario Galaxy. >_>
To πιο πρόσφατο trailer του Super Mario Galaxy. >_>
Posted 19 October 2007 - 18:14
ΧΤΕΣ ΗΡΘΕ ΤΟ PHANTOM HOURGLASS.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΣΥΛΙΠΤΟ.
Παιξ'τε το.
(παρεμπιπτόντως, είχε το Boomerang μαζί, δώρο
)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΣΥΛΙΠΤΟ.
Παιξ'τε το.
(παρεμπιπτόντως, είχε το Boomerang μαζί, δώρο

Posted 19 October 2007 - 18:44
Aυτό το boomerang είναι κάποιο preorder exclusive? Δε σκοπεύω να δώσω 45€ για ένα game που δε θ' αγγίξω πότε μόνο και μόνο για το δωράκι...μάλλον. -__-;;;
Posted 20 October 2007 - 02:14
Preorder exclusive αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, δεν αξίζει τον κόπο, κάτι αυτοκόλλητα με PH logo έχει πάνω :Ρ
By the way τρομερό το Phantom Hourglass, σίγουρα από τα καλά Zelda.
By the way τρομερό το Phantom Hourglass, σίγουρα από τα καλά Zelda.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto
- Shigeru Miyamoto
Posted 20 October 2007 - 12:13
To Zelda ειναι pure NDS game, γιατί απλά αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες του NDS.
Και είναι τρομερά πορωτικό....
Και είναι τρομερά πορωτικό....
Posted 22 October 2007 - 18:07
Me wants: Dragon Quest IX Hoshizora no Mamoribito - Wikipedia, the free encyclopedia
Ξέρετε πότε ακριβώς θα βγεί?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0smdaQL6Mlg[/YOUTUBE]
Ξέρετε πότε ακριβώς θα βγεί?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0smdaQL6Mlg[/YOUTUBE]
Posted 25 October 2007 - 12:40
Metroid Prime 3 is here 
Ώρα να πωρωθώ μιας και σήμερα είχαμε γιορτή και αύριο καθόλου σχολείο, επειδή ο Άγιος Δημήτριος είναι ο πολιούχος της πόλης
To πίσω boxart είναι και στα ελληνικά and no stars in the box....
Δωράκι είχε ένα μπρελόκ metroid prime 3 για το λαιμό και το Majora's Mask Soundtrack (3 φορές το έχω...
)

Ώρα να πωρωθώ μιας και σήμερα είχαμε γιορτή και αύριο καθόλου σχολείο, επειδή ο Άγιος Δημήτριος είναι ο πολιούχος της πόλης

To πίσω boxart είναι και στα ελληνικά and no stars in the box....
Δωράκι είχε ένα μπρελόκ metroid prime 3 για το λαιμό και το Majora's Mask Soundtrack (3 φορές το έχω...

Posted 25 October 2007 - 13:11
Λολ, μοιράζουν ακόμα το OST του Mujura no Kamen? says the guy who has 4 copies of the game. -___-;;;
Posted 25 October 2007 - 14:29
Metroid Prime μόλις έφτασε.
Ξενέρωσα λίγο με τον νέο ήρωα στο smash, περίμενα megaman, αλλά ακόμα υπάρχει ελπίδα στους μυστικούς χαρακτήρες :Ρ
Ξενέρωσα λίγο με τον νέο ήρωα στο smash, περίμενα megaman, αλλά ακόμα υπάρχει ελπίδα στους μυστικούς χαρακτήρες :Ρ
- Shigeru Miyamoto
- Shigeru Miyamoto
Posted 25 October 2007 - 15:50
Φυσικά θα ανακοινωθούν αρκετοί ακόμη.... Και πιστεύω πως όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο