Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#736 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 11 October 2007 - 09:57

Ναι παιδάκια... η Nintendo μας κρατάει σε αναμένα κάρβουνα σχετικά με το πόσους και ποιούς χαρακτήρες θα έχει στο smash Bros. Sonic & Solid Snake είναι απλά η αρχή, αφού ακούγεται στα forums οτι θα ανακοινωθούν πιθανότατα χαρακτήρες της Capcom. Το υπέρτατο cross franchise game??? είδωμεν... και.. .ΝΑΙ ο Sonic είναι officially. Ωρα να πάρουμε εκδίκηση για την πτώση της Sega όσο απο τον Mario, τόσο και απο τον Snake ;P

Yo yo YO edit edit EDIT!!!!

Το τελευταίο Update το πήρατε για το Wii? Τώρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε USB keyboard Στο Internet Channel και το Everybody Votes. Βασικά ψιλοσέστικα για το δέυτερο. Το Internet channel απλά Rulez big time με το πληκτρολόγιο!!! Επίσης, το Update του Internet Channel επιτρέπει την αποστολή Links μέσω του Message Board!

Wii Ware Games announced!
Έχουμε και λέμε. Doctor Mario το οποίο θα παίζεται Online
Final Fantasy Crystal Chronicles Spinoff που στην αρχή πίστευα οτι θα είναι κανονικό Disc game.
Pokemon Farm, οπου θα μεταφέρεις Ενα Pokemon απο την Diamond/perl του DS σου και θα το κάνεις Virtual pet
Magnetica το γνωστό Puzzler
Και ένα περίεργο με το όνομα Maruboushikaku οπου είναι βασισμένο σε 2D Physics engine.

Νice? Μαρτιο στην ιαπωνία... να δούμε πότε εδω.... :sad:
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#737 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 11 October 2007 - 10:52

sonic....on smash bros......
me needs a wii so bad right now T_____T

#738 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 posts

Posted 11 October 2007 - 11:24

Must... resist....buying... Wii...

Πωπω, ποσο πολυ θελω να παιξω το Smash Bros. Brawl τωρα... ειδα ομως οτι δεν εχουν ανακοινωθει αρκετοι παλιοι παιχτες ακομα, οπως ο παιχτης που επερνα μανιωδως στο melee o Falco. Ελπιζω να μην βγαλουν ολους τους παιχτες που ειχαν ομοιοτητες με καποιον αλλο, π.χ. Pichu, Young Link. Επισης λειπει το ζευγαρι Captain Falcon/Ganondorf μεχρι τωρα.

ΕDIT: ....Και ο Pokemon Trainer φαινεται θεος...
Have you ever seen the Lain?

#739 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 11 October 2007 - 11:45

Sukeeeeeee! O Pokemon Trainer θα χρησιμοποιεί Bulbasaur, Squirtle, Charizard! (Xμμμμμ...όπως ακριβώς κι ο Satoshi - κοινώς, ο Ash - στο anime) Tι άλλο θες;

Kι εκεί που απογοητεύτηκα που το crossover Mario-Sonic θα ήταν σε μορφή Ολυμπιακών Αγώνων νάσου κι ο Sonic στο Smash Bros! Τ' όνειρο κάθε Nintendo-Sega maniac! Mετά το crossover Capcom-SNK στο Capcom Vs SNK 1 και 2 ιδού το επόμενο ούτε-στα-πιο-τρελά-μας-όνειρα crossover! Φυσικά, υπάρχει και το Namco X Capcom αλλά θα το δούμε για την ώρα μόνο μεταφρασμένο από fans (τ' οποίο το δουλεύουν ακόμα) μιας και από το 2005 που έχει κυκλοφορήσει δεν έχει βγει εκτός Ιαπωνίας.

We need Wii! We need Wii! We need Wii! We need Wii! We need Wii! We need Wii! We need Wii! We need Wii!

#740 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 11 October 2007 - 15:39

θέλω. και εγώ. wii...

#741 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 11 October 2007 - 20:14

Ανακοινώθηκε κι άλλο κανάλι για το Wii, το οποίο το ζητούσαν πολλοί: DS Demo Station Wii Channel Revealed » Nintendo Wii Zone

#742 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 11 October 2007 - 22:07

Cool, ίσως να γίνεται να κατεβάζω τα δωρεάν downloads του Bungaku Zenshuu απ' το Wii. Τώρα...θέλω Wii game demos. -__-

#743 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 October 2007 - 13:39

Θα πω πολύ συνοπτικά:

Μπαίνω στο internet να δω τι πρέπει να κάνω στο Twilight που έχω κολίσει. Λέω "Δεν θα κοιτάξω τα νέα, δεν προλαβαίνω." Τελικά μπαίνω στο serebii αρχικά. Διαβάζοντας, πέφτει στο μάτι μου στο Wii Ware. Νταξ. Pokemon Ranch = απλά ΥΠΕΡχρήσιμο αν όντως εξυπηρετεί το @#%$%& το Storage (ναι, βλέπεται, μου έμειναν μόνο 12 θέσεις κενές στην Diamond, κοινώς 15 + κάτι μποξη γεμάτα). Κάτι σαν Pokemon Box Wii. :D

Όσο για το Wii Ware γενικώς. Κάτι που περιμέναμε, και συγχρόνως μία τεράστια έκπληξη. Το γεγονός ότι θα έχει Online Play το κάνει ακόμα πιο τρελό. Προσωπικά έχω ενθουσιαστεί.

Sonic στο Brawl. Επίσης το περιμέναμε, αλλά και πάλι, επίσης τρελάθηκα όταν το είδα. Γενικότερα, ότι έχει πλέον σχέση με το Brawl είναι ονειρικό. Δεν έχω άλλους ενδιασμούς. Μιλάμε για το παιχνίδι του αιώνα.

Το Link's Crossbow Training μαζί με το πιστόλι add-on είναι επίσης κάτι που δεν πρόκειται να μου λίψει. Η τιμή των 20$ είναι αξεπέραστη και το παιχνίδι που διαδραματίζεται στον κόσμο του Twilight μοιάζει μια αρκετά καλή κίνηση. Όσο για το πιστόλι, είναι κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, παρά το γεγονός ότι το Umbrella Chronicles θα έχει και αυτό μαζί. Αλλά δεν πειράζει, θα έχω δύο για τα multiplayers. :D

To DS Demo Channel ήταν μια αρκετά καλή κίνηση, αν και έχουμε το M3 για να δοκιμάσουμε τα παιχνίδια μας. :D
Το Fire Emblem DS, που θα είναι remake του πρώτου FE, το περίμενα καιρό τώρα. Δεν είχα παίξει FE εώς τώρα λόγω του ότι ήθελα να το πάρω από την αρχή. Ήρθε επιτέλους η ώρα. :)

Φαίνεται ότι έπαισα έξω για το ASH, μιας και βγήκε στην ιαπωνία πριν καμιά 10ρια μέρες. Ο_Ο Φαίνεται επικό.
Άλλα minnor θέματα όπως το FFCC και το νέο παιχνίδι της Monolith είναι επίσης αξιανάφερτα.

Έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα, φέτος και του χρόνου δεν θα τα προλάβω όλα αυτά. Θα προσπαθήσω να πάρω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα Brawl, Galaxy, Prime 3, Mario Kart Wii και τίποτα Resi προς τω παρρόν.

Όσο για τη γενιά του '91: Μας βλέπω να καιγόμαστε μαζικώς μετά τις πανελλήνιες. :D

oR4yYRl.gif

#744 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 14 October 2007 - 18:26

Όσο για τη γενιά του '91: Μας βλέπω να καιγόμαστε μαζικώς μετά τις πανελλήνιες. :D

Για γίνε πιο συγκεκριμένος, μιλάς μ' αινίγματα... :blurah5:

#745 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 14 October 2007 - 18:39

Must... resist....buying... Wii...

Πωπω, ποσο πολυ θελω να παιξω το Smash Bros. Brawl τωρα... ειδα ομως οτι δεν εχουν ανακοινωθει αρκετοι παλιοι παιχτες ακομα, οπως ο παιχτης που επερνα μανιωδως στο melee o Falco. Ελπιζω να μην βγαλουν ολους τους παιχτες που ειχαν ομοιοτητες με καποιον αλλο, π.χ. Pichu, Young Link. Επισης λειπει το ζευγαρι Captain Falcon/Ganondorf μεχρι τωρα.

ΕDIT: ....Και ο Pokemon Trainer φαινεται θεος...

Ο Sakurai ήδη είπε πως οι ήρωες με παρόμοιες κινήσεις δε θα υπάρχουν, τουλάχιστον όπως ήταν πριν. Πάντως στο Melee παρ' ότι είχαν ίδιες κινήσεις διέφεραν πολύ μα πάρα πολύ στο gameplay τους.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#746 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 15 October 2007 - 01:10

Για Top 20 δεν μπορώ να πω αλλά θα σου πω μερικους must τίτλους:

- Gunstar Heroes Fusion
- Astro Boy: Omega Factor
- Wario Ware Inc
- Zelda - The Minish Cap
- Kirby & the Amazing Mirror
- Διάφορα ports από παλιότερα συστήματα (όπως το Zelda - A Link to the Past από SNES και το Super Puzzle Fighter II Turbo από Arcade/PSX/Saturn)

thanx, thanx :) btw δν μου αρέζουν τα zelda :P

#747 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 15 October 2007 - 09:52

New Pork City και η Απόλυτη Χίμαιρα στο Smash Bros X! :riiight:

#748 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 15 October 2007 - 10:18

Sonic Rush Adventure & WiFi μάχες Online

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#749 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 16 October 2007 - 23:27

btw δν μου αρέζουν τα zelda :P

Kill yourself :fromabove:
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#750 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 17 October 2007 - 13:46

Παιδιά, λέτε να chipάρω το Wii;; Έχω βρει guides και τέτοια για τα πάντα, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω...

Wii-FTW A wii information resource for news, mods, homebrew, reviews, guides, software, hardware, and how to for wii mod chips and accessories
Wiikey short wire install Guide - PSX/PS2/PS3/Wii Scene & Newz Forums
GUIDE -- HOW TO PROTECT FROM REGION BRICK

Και το έχω βρει στην τιμή των 22€, μαζί με τα κατσαβίδια και τα μεταφορικά!

AusXmods, Modify Your World

Λοιπόν, τί λέτε;

Επίσης, για όσους δεν ξέρουν, έχει βγει στο Wii Shop, το Metroid Prime 3 Preview Channel ;)