Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1141 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 08 November 2010 - 00:52

Δεν τη συμπαθώ που δεν τη συμπαθώ έτσι κι αλλιώς τη black metal από άποψης ήχου, τα κάνετε ακόμα χειρότερα όταν κάθε τρεις και λίγο θα κάνετε για ν-οστή φορά (όπου ν τείνει στο άπειρο) την ίδια ΒΑΡΕΤΗ συζήτηση για το ποια συγκροτήματα λέγονται γνήσια black metal και ποια λέγονται μαϊμού. ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

Κάθε φορά που μπαίνω στο thread έχω ένα deja vu κοιτώντας τα ποστ του Flame.

Εμένα πάλι έπεσαν κάτι νέα cdάκια στα χέρια αν και με καθυστέρηση λέω να γράψω την άποψή μου.

Random σειρά.

Apocalyptica- 7th Symphony : Έτσι και έτσι ο δίσκος λίγο κουραστικός κάποιες στιγμές.

Black Label Society- Order Of The Black : Καλός δίσκος, στο κλασσικό στυλάκι τους που ομολογώ ότι όσο περνάν τα χρόνια μου φαίνεται όλο και περισσότερο φιλικό στα αυτιά.

Blind Guardian- At The Edge Of Time : Στα πρώτα κομμάτια που άκουσα το καλοκαίρι δεν ενθουσιάστηκα, αλλά όσο περνάει ο καιρός αποδεικνύεται πολύ καλή δουλειά.

Grand Magus- Hammer Of The North : Αν το Iron Will ήταν δισκάρα, αυτός είναι 3 φορές δισκάρα. Κρίμα που ο JB έφυγε από τους Spiritual Beggars.

Annihilator- Annihilator
: Δισκάρα, συνεχείς εξέλιξη από τα πρώτα album τους, μοντέρνος ήχος. Μάλλον θα τους ξανατιμήσω το Νοέμβρη (ελπίζουμε σε άλλη μία πένα ή μπακέτα αυτή τη φορά)

Angra- Aqua : Καλούτσικος δίσκος, αλλά μου αφήνει μία αίσθηση σαν να έχω ξανακούσει κάθε κομμάτι του κάπου αλλού. Δεν θα έλεγα ότι σχίζει από πρωτοτυπία.

Nevermore- The Obsidian Conspiracy : Το This Godless Endeavor είχε κάποια καλά κομμάτια, έτσι και ο νέος δίσκος έχει κάποια καλά κομμάτια, αλλά η φένεται σαν να έχει κάνει κοιλιά η μπάντα.

Paul Gilbert- Fuzz Universe : Ότι πρέπει για να χαλαρώσεις. Ωραία μουσική και καλές σολιές, με κομμάτια που να φέρνουν σε άλλα είδη. Μετά σε ψήνει να χώσεις Vinnie Moore στο καπάκι. Επίσης ειδανική υπόκρουση για καυτές βραδιές ;):tensai:
Dimmu Borgir- Abrahadabra : Σίγουρα καλύτερο από το In Sorte Diaboli, χαβαλέ έχει αλλά όχι για πολλά πολλά.

Ministry- The Last Dubber : Δεν είναι κανονικός δίσκος, αλλά διασκευές σε κομμάτια του The Last Sucker των Ministry από διάφορους καλλιτέχνες, όχι για metalheads :P :hahaha:, εκτός και αν είσαστε fan της μπάντας.

Therion- Sitra Ahra : Στο πρώτο άκουσμα σε ξενίζει, ειδικά αν είσαι από αυτούς που τους αρέσουν συγκεκριμένες περίοδοι των Therion. Αν είσαι από τους κοινωνούς της μουσικής τους στο δεύτερο άκουσμα λες "Ο Bhaal τί γαμάτη δισκάρα βγάλαν οι πούστηδ3ς"

Αν και φανατικός των Spiritual Beggars, αρνούμαι να τους ακούσω με τον Apollo στα φωνητικά.

Και μιας και λέγατε για death, ας ακούσουμε λίγο Death.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=GYG6-K-fyCo&feature=related[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=efZYXIkHztM[/YOUTUBE]
Posted Image

#1142 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 08 November 2010 - 02:19

πηξαμε στο black ρε παιδια....

ezgif.com-resize.gif

#1143 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 08 November 2010 - 13:18

Και το μισό θρεντ έχει γεμίσει με -κοριές αλλά όταν παραπονεθήκαμε μας βγάλανε music nazis. :canthelp:

In other news, απολαύστε μια από τις αγαπημένες μου μουσικές σε συνδιασμό με μιαμ σάπιο βίντεο.

Youtube Video

Τους αγαπώ.

HnH5aB0.jpg

#1144 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 08 November 2010 - 13:20

Κοριές FTW.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1145 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 08 November 2010 - 14:43

Και το μισό θρεντ έχει γεμίσει με -κοριές αλλά όταν παραπονεθήκαμε μας βγάλανε music nazis. :canthelp:

In other news, απολαύστε μια από τις αγαπημένες μου μουσικές σε συνδιασμό με μιαμ σάπιο βίντεο.

Youtube Video

Τους αγαπώ.

Το πιο ωραιο τους αλμπουμ is only one Supervillain Outcast
δεν ειναι σαπιο ρε το βιντεο, ειναι απο την ταινια The grandmother του david lynch, Πολυ psycho ο τυπος με τις ταινιες του.

ezgif.com-resize.gif

#1146 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 08 November 2010 - 15:32

Lolz, το Supervillain Outcast είναι στην καλύτερη μέτριος δίσκος.
Άσχημο ήχο οι κιθάρες, το μπάσσο σχεδόν ανύπαρκτο, τα τύμπανα επίσης ακούγονται άσχημα και ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ενώ σχεδόν συνέχεια ρίχνουν βαρετά μπλαστς, τα ριφφς είναι έτσι κι έτσι και με χαλάει απίστευτα το core feeling που δίνουν. Ο Kvohst πάλι είναι πολύ καλός -κλασσικά- αλλά θα προτιμούσα λιγότερα lows.

Παρ'όλα αυτά, τόσα χρόνια δεν έχω σταματήσει να ακούω το δίσκο και μάλλον ούτε πρόκειται, βρίσκεται μάλιστα ανάμεσα στους αγαπημένους μου. :frozen:

Yeap I know, it's weird, αλλά έτσι είναι. Ο Vicotnik ξέρει να μαγεύει ό,τι κι αν γράφει. :if:

Όπως και νά'χει βέβαια ο δίσκος δε συγκρίνεται ούτε με το 666 ούτε με το Satanic Art, το οποίο περιέχει ένα από τα καλύτερα κομμάτια in existence or something.

Και για το λόγο του αληθές:

Youtube Video

HnH5aB0.jpg

#1147 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 08 November 2010 - 18:26

...

Youtube Video

...

:riiight::riiight:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=r5tW9fekzJo[/media]

Posted Image
Does this darkness have a name?

#1148 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 08 November 2010 - 21:21

Lolz, το Supervillain Outcast είναι στην καλύτερη μέτριος δίσκος.
Άσχημο ήχο οι κιθάρες, το μπάσσο σχεδόν ανύπαρκτο, τα τύμπανα επίσης ακούγονται άσχημα και ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ενώ σχεδόν συνέχεια ρίχνουν βαρετά μπλαστς, τα ριφφς είναι έτσι κι έτσι και με χαλάει απίστευτα το core feeling που δίνουν. Ο Kvohst πάλι είναι πολύ καλός -κλασσικά- αλλά θα προτιμούσα λιγότερα lows.

Παρ'όλα αυτά, τόσα χρόνια δεν έχω σταματήσει να ακούω το δίσκο και μάλλον ούτε πρόκειται, βρίσκεται μάλιστα ανάμεσα στους αγαπημένους μου. :frozen:

Yeap I know, it's weird, αλλά έτσι είναι. Ο Vicotnik ξέρει να μαγεύει ό,τι κι αν γράφει. :if:

Όπως και νά'χει βέβαια ο δίσκος δε συγκρίνεται ούτε με το 666 ούτε με το Satanic Art, το οποίο περιέχει ένα από τα καλύτερα κομμάτια in existence or something.

Και για το λόγο του αληθές:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vv2tdfaATAw[/youtube]

πες τα χρυσοστομε...

το supervillain ειναι μια μετριοτητα (μπροστα στο 666) με καποιους κομματους οπως:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=XUHaxSwSsBA&feature=related[/media]

δωρακι

[media]http://www.youtube.com/watch?v=vmZyZ0A8rzk&feature=related[/media]

#1149 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 09 November 2010 - 03:02

...και το Θορνς πιθανόν να ήταν ακόμα τελειότερος δίσκος αν αναλάμβανε όλα τα φωνητικά ο Aldrahn.

Δε με ενοχλεί ο Σάτυρ, αλλά τα post-Nemesis Divina φωνητικά του δεν θα τα έλεγα και τα καλύτερα. Και με τι λογική βάζεις οποιονδήποτε άλλο να τραγουδήσει όταν έχεις το θηρίο μαζί σου;
/fanboy mode off.

Επίσης βλέπω ότι ο Vicotnik ξαναπήρε τον Kvohst και μερικά άλλα (ελπίζω) άξια παλικάρια - οι DHG είναι και πάλι κομπλέ μπάντα.

New record, anyone?

HnH5aB0.jpg

#1150 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 09 November 2010 - 16:39

άσε, δεν τον παο καθόλου τον satyr, και ακόμα χειρότερα τα πάω με τον frost ο οποιος είναι σαν prostitute πολυτελειας. ειδικά μετά από όταν είδα το until the light takes us. γενικά οι σατυρικόν με απογοητεύουνε αλλα ο satyr έκανε πολύ καλή δουλειά στο nordavind των storm. εκεί του βγάζω το καπέλο, και ας έκανε τα περισσότερα ο Gylve. όσον αφορά τους thorns, εμενα δεν με ενόχλησαν τα φωνητικά, in fact ούτε καν είχα πάρει είδηση πως είναι ο satyr, αλλα αναμενόμενο βεβαια γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ ούτε με τους thorns ούτε με τους satyricon ότι και να ήτανε, το thorns ήτανε δισκαρα.

something we are playing nowadays with my band :

Youtube Video

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1151 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 09 November 2010 - 17:04

Τον τελευταιο καιρο λιωνω τους High on Fire.Βγαλαν και πωρωτικο δισκο προσφατα (snakes for the divine) και με την ευκαιρια ξαναπιασα και τα παλια τους.Αγαπημενο μου απο αυτους παραμενει το Death is this Communion βεβαια.

Απο κει και περα λιωνω το Oceanic των Isis και τα Blue Record/Red Album απο Baroness.Kαι η all star stoner/doom μπαντα Shrinebuilder αξιζει.Πολυ manly ηχος.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1152 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 09 November 2010 - 21:41

something we are playing nowadays with my band :

Youtube Video

Είπες πως εσύ κάνεις τα φωνητικά;
Πες μου ότι λες και το infamous "This is huh... wow!", και προσκυνώ. :ρ

Blue Record

Θυμάμαι όσο αναμέναμε τον δίσκο είχε λικάρει ένα λάηβ κλιπ όπου έπαιζαν ένα κομμάτι του δίσκου, αλλά επειδή προφανώς δεν είχαν τους στίχους ακόμα ο τραγουδιάρης τραγουδούσε τις ανάλογες νότες. Ήταν περιέργως γαμάτο.
Αν μου βρεις πιο είναι θα θυμάμαι την καλή σου αυτή πράξη για τουλάχιστον 3 μέρες.

In other news, επιτέλους κάνω την πρώτη μου ακρόαση του Paracletus από τους θεούληδες Deathspell Omega.
Κοντεύω στη μέση, είναι καλό αλλά δε μου έκανε ακόμη το κάτι που μου κάνουν οι Si Monumentum και μετά δουλειές τους.
Ολοκληρωμένη άποψη μετά από μπόλικα λίσενς.

HnH5aB0.jpg

#1153 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 09 November 2010 - 21:56

Θυμάμαι όσο αναμέναμε τον δίσκο είχε λικάρει ένα λάηβ κλιπ όπου έπαιζαν ένα κομμάτι του δίσκου, αλλά επειδή προφανώς δεν είχαν τους στίχους ακόμα ο τραγουδιάρης τραγουδούσε τις ανάλογες νότες. Ήταν περιέργως γαμάτο.
Αν μου βρεις πιο είναι θα θυμάμαι την καλή σου αυτή πράξη για τουλάχιστον 3 μέρες.

Tι να σου πω τωρα :P
Aκου ολοκληρο τον δισκο λεω εγω.Θα γουσταρεις στανταρ.Παντως παιζαν live πριν την κυκλοφορια του δισκου κομματια οπως το Swollen and Halo και the Sweetest Curse.Ειναι και απο τα καλυτερα του δισκου οποτε αν τα τσεκαρεις παιζει να βρεις αυτο που ψαχνεις.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1154 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 09 November 2010 - 22:11

Είπες πως εσύ κάνεις τα φωνητικά;
Πες μου ότι λες και το infamous "This is huh... wow!", και προσκυνώ. :ρ

Επειδη τα εχω κανει τα φωνητικα με τη μπαντα μου, θα σου δωσω μια συμβουλη. Απλα σκεψου οτι σου κουβουνε τα ποδια με τροχο, ενα τρενο περναει απο πανω σου, και οτι σου κοβουνε το αριστερο ( χερι ντε! ) με αλυσοπριονο. Σκεψου αυτα, και βγαλε την κραυγη που θα εκανες αν τα παθαινες. And there you have it! You can now " sing " War.

EDIT : Ειπα και το " This is huh.. Wow ! "
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1155 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 09 November 2010 - 22:12

Tι να σου πω τωρα :P
Aκου ολοκληρο τον δισκο λεω εγω.Θα γουσταρεις στανταρ.Παντως παιζαν live πριν την κυκλοφορια του δισκου κομματια οπως το Swollen and Halo και the Sweetest Curse.Ειναι και απο τα καλυτερα του δισκου οποτε αν τα τσεκαρεις παιζει να βρεις αυτο που ψαχνεις.

Lolz τον ακούω το δίσκο από τότε που βγήκε, απλά δε θυμάμαι καθόλου πιο κομμάτι ήταν. Θα το ξανακούσω έχοντας υπόψην τα δυο κομμάτια που είπες μπας και το θυμηθώ.

Έδιτ: Μικάμι, δε ρώτησα αν μπορεί να βγάλει τα φωνητικά του Βαργκ, αλλά αν λέει αυτό το γελοίο μέρος του κομματιού.
Κάνω φωνητικά εδώ και 4 χρόνια, και πιστεύω πως μπορώ να ωγάλω τις κραυγές που θέλω χωρίς τέτοιες περιττές σκέψεις. :P

HnH5aB0.jpg