Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1111 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 31 October 2010 - 14:01

Ξανά όχι. :P

Δε βλέπω βέβαια που κολλάει το ότι είναι Έλληνες.

επειδή μερικοί μερικοί γραφουν στο youtube ότι είναι περήφανοι και τέτοιες μ@λακίες,δεν παν να είναι και τούρκοι?εμενα ακόμα μου αρέσουν ας είναι η αν δεν είναι black metal

#1112 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 31 October 2010 - 14:12

όσον αφορά το ότι λες πως η black metal δεν έχει πεθάνει. σε παρακαλώ diafotiseme γιατί δεν ασχολούμαι πολύ με καινούρια συγκροτήματα και όσο είχα ψάξει στο παρελθόν είχα βρει ελάχιστα καλά black metal καινούρια συγκροτήματα. μιλάμε πάντα για συγκροτήματα στο επίπεδο των moonblood, ulfsdalir, slavland και τέτοια, όχι ποζεραδικα σαν τους Satyricon.

Αν ψάχνεις old school, "true" (ή και kvlt αν θες :P) bm, δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί έχω ουσιαστικά σταματήσει να ασχολούμαι εδώ και χρόνια. Και ίσως για αυτό το είδος της μπλακ να έχεις δίκιο ότι πέθανε. Πλέον τέτοια μπλακ δε μου κάνουν κάτι και πάνω από τις μισές μπάντες μου φαίνονται ίδιες.
Παρ'όλα αυτά, η αγάπη μου για τη μπλακ έχει φτάσει στα ουράνια τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι με experimental, post (αν δέχεσαι τον όρο) κλπ bm.
Το κομμάτι που επισύναψα στο προηγούμενο ποστ αποτελεί παράδειγμα.

Μερικές από τις αγαπημένες black (-oriented τουλάχιστον) μπάντες είναι οι <code>, DHG, Ved Buens Ende, Nachtmystium, Lantlos, DSO, Thorns και λοιπά.

HnH5aB0.jpg

#1113 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 31 October 2010 - 14:14

τουλάχιστον συμφωνούμε στο ότι οι thorns έκαναν πολύ ωραίο cd μόλις βγήκε από την φυλακή ο snorre. είναι indeed πολύ καλο συγκρότημα. πια η άποψη σου για το καινούριο του Burzum? το είχα ξεχάσει στην λίστα με τα καλύτερα μου albums της δεκαετίας

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1114 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 31 October 2010 - 14:18

καλύτερα μου albums της δεκαετίας

Αυτό.

Δίσκαρος, ακόμα θυμάμαι την πρώτη ακρόαση. Περίμενα μια μπούρδα και μισή, σκεπτόμενος ότι ο Βαργκ έχει να γράψει μουσική και ειδικά μπλακ κάτι εποχές.
Έμεινα μαλάχας κανονικά, ακόμα ακούω Glemselens Elv με το woofer στο τέρμα και έχω οργασμούς.
Μας πήρε τα μυαλά το αγόρι. :blush2:

HnH5aB0.jpg

#1115 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 31 October 2010 - 15:08

το αγαπημενο μου τραγουδι απο Mayhem.
Youtube Video

ezgif.com-resize.gif

#1116 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 03 November 2010 - 15:48

Reminds me of g'old nice ashes against the grain :D

#1117 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 04 November 2010 - 16:27

[media]http://www.youtube.com/watch?v=NUEE1vbVIvk[/media]
Μπαντάρα.

edit: εφόσον διάβασα την προηγούμενη σελίδα αυτό το συγκρότημα έβγαλε τον πρώτο του δίσκο το 2002... υπάρχει ακόμη πολύ ποιότητα στην μέταλ... μπορώ να σας βρω πολλά παραδείγματα.

#1118 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 04 November 2010 - 20:06

μιλάγαμε για black metal, όχι για metal γενικά. εγώ ακούω πολύ συγκεκριμένα πράγματα τα τελευταία χρονια οποτε δεν μπορώ να κρίνω για τα διαφορα αλλα είδη.

#1119 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 04 November 2010 - 21:02

Δεν ειπε κανενας οτι πεθανε η Μεταλ, LpBleach.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1120 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 05 November 2010 - 00:43

o Giorgosdbz το έλεγε.

#1121 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 05 November 2010 - 01:42

Well, οτι να ναι λεει.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1122 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 06 November 2010 - 01:40

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!!!
Youtube Video

Αρε Ελλαδαρα γι αυτο ειμαι περηφανος!! Αυτα έπαιζε η ΕΡΤ το 90 και τωρα βλεπουμε τον φλωρο χακο στο mad, δεν μπαινω καν στην διαδικασια συγκρισης...
Γεια σου ρε Δημητρη Κατη με τα κορίτσια σου

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟ
Youtube Video

Βαραίο Μέταλλο ... πάνω στο γιοφύρι της Αρτας!!

εκεινες ηταν εποχες , εστω και αν δεν τις ζησαμε, πρεπει να ημουν καπου 5 χρονων... μαλλον θα εβλεπα "Καπου, Καπως, Καποτε" στην ΕΡΤ

Posted Image

#1123 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 06 November 2010 - 02:06

Kατι πιο συγχρονο απο Ελλαδα :P

Youtube Video

Posted Image

#1124 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 06 November 2010 - 02:15

πήγαινε μερικές σελίδες πίσω και διάβασε την άποψη μου για τους rotting christ και το ποσο black metal είναι...οι rotting christ ήτανε απλά κάπως επηρεασμένοι από την black metal, δεν παίζουνε όμως black metal, είναι κάτι σαν τους dimmu borgir, επηρεασμένοι, αλλα δεν παίζουνε. ειδικά τα καινούρια τους δεν έχουνε καμια σχέση

ναι,πλεον δεν ειναι αμιγως αλλα εχουν βγαλει τουλαχιστον ενα απο τα καλυτερα και σημαντικοτερα αλμπουμ του ειδους μαζι με καποιους necromantia.

η συγκριση με burger ειναι απο τις πιο φειλ που εχω ακουσει.

το θεογονια δεν ειχε μπλακ δλδ μεσα?

και τα λεφτα δεν ειναι παντα στο σκεπτικο της μπαντας,παντα ενα καλλιτεχνης πρεπει να ψαχνει και αλλα μονοπατια.

οταν οι ulver σταματησαν το μπλακ σημαινει πως σταματησαν να γραφουν μουσικαρες?

δεν νομιζω.

οσο για το οτι η μπλακ εχει πεθανει μη το πειτε και παραεξω και γελανε ε.

γενικα δλδ συμφωνω με putin.

Edited by 6Greed9, 06 November 2010 - 02:21.

#1125 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 06 November 2010 - 02:34

ναι,πλεον δεν ειναι αμιγως αλλα εχουν βγαλει τουλαχιστον ενα απο τα καλυτερα και σημαντικοτερα αλμπουμ του ειδους μαζι με καποιους necromantia.

η συγκριση με burger ειναι απο τις πιο φειλ που εχω ακουσει.

το θεογονια δεν ειχε μπλακ μεσα δλδ μεσα?

και τα λεφτα δεν ειναι παντα στο σκεπτικο της μπαντας,παντα ενα καλλιτεχνης πρεπει να ψαχνει και αλλα μονοπατια.

οταν οι ulver σταματησαν το μπλακ σημαινει πως σταματησαν να γραφουν μουσικαρες?

δεν νομιζω.

οσο για το οτι η μπλακ εχει πεθανει μη το πειτε και παραεξω και γελανε ε.

γενικα δλδ συμφωνω με putin.

kenny θα βάλω τα δυνατά μου *rolls will save check*

ο πούτιν συμφώνησε ότι η black metal για την οποια μιλάω εγώ έχει πεθάνει, μίλησε για διαφορα μίγματα black metal τα οποια υπάρχουνε ακόμα, αφού θα γελάνε οι σκληροί "φιλαρες" σου όταν ακούσουνε αυτό που είπα, για πες καινούρια συγκροτήματα που παίζουνε σκέτη παλιά black meta. και το whiskey in the jar που παίξανε οι μεταλλικά cover των dubliners έχει folk στοιχεια, αυτό δεν κάνει τους μεταλλικά folk metal συγκρότημα... το θεογονία μπορεί να είχε διαφορα black metal μέσα αυτό δεν το κάνει black metal, μπορεί να έτυχε και να έβαλαν και ένα power metal riff, δεν γίνονται έτσι power metal οι rotting christ. η σύγκριση με τους δήμου burger ήτανε απλή και εύκολη, αν δεν σου αρέσει αυτή καντίν με τους cradle of filth, και αυτοί έχουνε άπειρα black metal μέσα, αυτό δεν τους κάνει black metal, μπορεί να είναι symphonic black, μπορεί να είναι melodic black μπορεί να είναι η κουτσή μαρία, αλλα σκέτο black δεν είναι. με black μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα συγκροτήματα όπως:
moonblood, Angantyr, Darkthrone (not all of them), Gorgoroth, Ulfsdalir, Darkestrah, Enslaved, Isengard, Hellkult, Helheim, Graveland (love them), Ildjarn, Klandestyn, Taake, Nazgul, Necros Christos, Obtest, Slavland, Strid, Urfaust, Windir and Wyrd.
αν υπάρχουνε συγκροτήματα σαν αυτά καινούρια, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ TELL ΜΕ, ποτε δεν είπα πως είμαι ειδικός στη metal, ακούω πολύ συγκεκριμένα πράγματα αλλα δεν έχω βρει κάτι τέτοιου στυλ καινούριο, εσύ και οι φίλοι σου που θα γελάσουνε όταν πω πως δεν υπάρχουνε πια τέτοια, σας παρακαλώ "διαφοτιστεμε". δεν μιλάμε για διαφορα experimental black αυτή τι στιγμή, δεν μιλάμε για αυτά που αρέσουνε στον πούτιν, τα οποια σέβομαι by the way, μιλάμε για αυτό το είδος black. η pure black η με διαφορες επιρροές folk.

όσον αφορά τους ulver η δεν διάβασες αυτό που είπα η μάλλον πρέπει να το ξαναδιαβάσεις μερικές φορες για να καταλάβεις πως ΔΕΝ έκρινα το αν είναι ωραία η όχι η καινούρια τους μουσική, έκρινα ότι δεν παίζουνε πια κομμάτια όπως αυτά στο Nattens Madrigal. η ταπεινή μου άποψη είναι πως αυτό γίνετε επειδή εκείνο δεν πούλαγε ενώ αυτό που κάνουνε τώρα πουλάει, δεν το θεωρώ τυχαίο που ξαφνικά διαφορα συγκροτήματα άρχισαν να παίζουνε αυτό το στυλ. μπορεί αυτά στο nattens να ήτανε μέτρια και αυτά τα καινούρια να είναι μουσικαρες όπως λες, αυτό είναι υποκειμενικό και δεν έχει να κάνει με το ότι ηπα ότι δεν παίζουνε πια black.

όσον αφορά το ότι έχουνε βγάλει ένα από τα καλύτερα και σημαντικότερα albums του είδους αυτό και πάλι είναι υποκειμενικό αλλα θα σου απαντήσω με το ίδιο σου το ύφος, καλύτερα μην το πεις παραέξω, ειδικά σε κάποιον που να μην είναι έλληνας γιατί θα σε πάρει στο ψιλό.

lastly i repeat again: please post αυτά τα καινούρια γνήσια σκέτα black που υπάρχουνε και δεν έχουνε πεθάνει, μονο ο μικάμι τέρου πόσταρε κάτι το οποιο με ευχαρίστησε και ας μην ήτανε 100% γνήσια black μου άρεσε πολύ