Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1171 jeff_hardy

jeff_hardy

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 15 November 2010 - 18:17

Πλάκα έχει, αλλά δεν είναι με την καμία μέταλ.

Περισσότερο για πιο λάητ έκδοση των τελευταίων Μετάλλικα τους κάνω. D:

Αυτο το εχει γραψει καποιος στο youtube
Who ever hates this can burn in fuking hell :burningbe3:

#1172 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 15 November 2010 - 19:22

δεν το μισει κανεις,απλα δεν ειναι μεταλ.

ηδη καιγομαστε ολοι στην κολαση.

#1173 jeff_hardy

jeff_hardy

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 16 November 2010 - 17:46

δεν το μισει κανεις,απλα δεν ειναι μεταλ.

ηδη καιγομαστε ολοι στην κολαση.

μεγαλε παρτο πισω αυτο σου μιλαω ως τρελος μεταλλα προς μεταλα

#1174 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 16 November 2010 - 17:50

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

In other news, DHG στην Ελλάδα.
Ας μοιραστεί κάποιος την ευτυχία μαζί μου

HnH5aB0.jpg

#1175 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 17 November 2010 - 12:55

In other news, DHG στην Ελλάδα.
Ας μοιραστεί κάποιος την ευτυχία μαζί μου

*shares*:joyful:

εδω και 2 βδομαδες συνομωτω ποιος θα ειναι
Spoiler:
ο υπερτυχερος που θα συρω εκει του χρονου το Μαρτη :P
Και δε δινω δεκαρα για το ποιος θα ειναι support.
It's a fuckin' DHG live. Βαλτε και τον Βασιλη Καρρα με τις Watarirouka Hashiritai, wdgaf.
~*~blissssssssss~*~

/μονολογος

Posted Image

Spoiler: &#33909

#1176 RestInPieces

RestInPieces

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 17 November 2010 - 13:23

Ακουσε κανεις κατι για opeth στην Ελλαδα αυτο το καλοκαιρι? Κατι τετοιο μου ειπε ενα παιδι αλλα εψαξα λιγο google και δεν βρηκα κατι..

#1177 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 17 November 2010 - 15:33

εδω και 2 βδομαδες συνομωτω ποιος θα ειναι

Spoiler:
ο υπερτυχερος που θα συρω εκει του χρονου το Μαρτη :P

Εσείς εκεί κάτω δεν πρέπει να παραπονιέστε καθόλου, εδώ εγώ ο βόρειος και μόνος μου κατεβαίνω αν δε βρω παρέα. Να δούμε που θα βγάλουμε τη νύχτα. D:

Για τους Όπεθ τώρα. Έρχονται τουλάχιστον μια φορά κάθε 2 χρόνια, δε νομίζω να τους πεθύμησε κανείς. :knock-knock:

HnH5aB0.jpg

#1178 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 17 November 2010 - 16:18

Και το 2009 ήρθαν 2 φορές.
Posted Image

#1179 RestInPieces

RestInPieces

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 17 November 2010 - 16:29

Δυστυχως δεν τους εχω δει ποτε λογω δουλειας η επειδη δεν επαιζαν χρηματα. Δεν με συγκινουν καθολου οι συναυλιες γενικοτερα και εχω ακουσει οτι δεν κανουν και τρομερα live αλλα ειναι απο τα αγαπημενα μου bands και τουλαχιστον μια φορα πρεπει.

Τα ιδια και με τους Dissection, λεω θα τους δω την επομενη, και ο τυπος πηγε και αυτοκτονησε... :damn:

#1180 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 17 November 2010 - 17:25

Εσείς εκεί κάτω δεν πρέπει να παραπονιέστε καθόλου, εδώ εγώ ο βόρειος και μόνος μου κατεβαίνω αν δε βρω παρέα. Να δούμε που θα βγάλουμε τη νύχτα. D:

True, but it's less fun :hihi2:
Και οποιος παραπονεθει γι αυτο το live να του μαραθει η γλαστρα, μεχρι και το εισητηριο εχει καλη τιμη. ;w;
Στο τρενο/λεωφορειο/μεταφορικο μεσο της επιστροφης?
Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα τις 2 φορες που χρειαστηκε να ανεβω Θεσ/νικη για gig που δεν περασε απο Αθηνα. It's a little tiring, but effective.

Posted Image

Spoiler: &#33909

#1181 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 17 November 2010 - 17:52

αλλο ενα απο τα αγαπημενα μου θεματα στο φορουμ, που δυστυχως λογο των πολλων σελιδων δε μπορω να διαβασω ολο...

ακουω χρονια metal, ξεκινησα στη πρωτη λυκειου. εχω περασει απο ολες τις φασεις που μπορει να περασει ενας μεταλλας, πχ μακρυ μαλλι, μονιμος μαυρο ντυσιμο... μεχρι τη μισανθρωπια του black και τη καφριλα του death! με τα χρονια το ντυσιμο και το μαλλι μπορει να γιναν λιγακι πιο normal (αν κι ακομα προτιμω τα μαυρα) αλλα τα τελευταια παραμενουν τα ιδια...

μουσικα εχω ασχοληθει σχεδον με ολα τα υποειδη του black metal: symphonic/melodic black (απο Dimmu Borgir και CoF μεχρι Emperor, Limbonic Art, Anorexia Nervosa κλπ), folk και pagan (φαση Finntroll αλλα και Nokturnal Mortum/Temnozor οπως και Graveland/Kataxu κλπ)... γενικα ολο το Νορβηγικο απ'την αρχη (Mayhem, Darkthrone, Gorgoroth) μεχρι πιο προσφατα με τα μοντερνα προοδευτικα (Arcturus, Solefald, DHG) το ειχα λιωσει! επειτα λατρεψα και τη Γαλλικη σκηνη πρωτα απ'ολα με το religious black metal της (πακετο με τους Σουηδους) που εκανε το ειδος να φανταζει σοβαροτερο και πιο "ψαγμενο", τον Post-Black ηχο της (φαση Alcest/Amesoeurs), αλλα και τον πιο ηλεκτρονικο (industrial black)...

φυσικα πλεον δεν ακουω τοσο οπως παλιοτερα. μεγαλωνοντας ωριμαζεις και γινεσαι πιο ανοιχτομυαλος (εκτος αν εισαι κολλημενος)... ετσι κι εγω πλεον εφτασα να ακουω τα παντα, καθε ειδος μουσικης, κι οχι μονο metal!

anyway, ενα απο τα τελευταια που ακουσα απο black ηταν αυτο:

Posted Image

το καινουργιο Deathspell Omega, πλεον πιστευω ειναι γνωστοι, ειναι με λιγα λογια ο ορισμος του ειδος εν ετοι 2010!

#1182 RestInPieces

RestInPieces

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 17 November 2010 - 18:47

φυσικα πλεον δεν ακουω τοσο οπως παλιοτερα. μεγαλωνοντας ωριμαζεις και γινεσαι πιο ανοιχτομυαλος (εκτος αν εισαι κολλημενος)... ετσι κι εγω πλεον εφτασα να ακουω τα παντα, καθε ειδος μουσικης, κι οχι μονο metal!

Εγω παντα ακουγα την black μου ας πουμε αλλα ακουγα και τον nubuo uematsu, η τπτ juno reactor, prodigy λιγα πραγματα απο trance, λιγο κλασικη, λιγο τρυπες κτλπ.

Αλλα αυτα τα "new age" ελληνικα ρε φιιιιλε.. η πχ η reggae γενικοτερα μου καθεται στο λαιμο. Και φιλοι μου που τα κραζαν τωρα πανε Κιαμο ξερω γω και μου λενε "μην εισαι κολλημενος". :burningbe3::burningbe3::burningbe3:

#1183 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 17 November 2010 - 19:44

ναι τα τελευταια χρονια καπως ετσι ειμαι κι εγω, παραληλα με το metal ακουω και την trance μου (κυριως goa κι uplifting), extreme techno (gabber/darkcore/speedcore) οπως κι αρκετο hip hop (ελληνικο, γαλλικο κι αμερικανικο, αλλα εκτος του Eminem οχι τοσο mainstream)...

τωρα Κιαμο που ειπες και λοιπα ελληνικα (ειδικα απο σκυλουδες τυπου Βισση/Βανδη/Κοκκινου κλπ) δε μου πολυαρεσουν, νταξει μπορω ν'ακουσω μια φορα στο τοσο αμα τυχει και παιξει καπου, αλλα οχι δε μπορω να πω οτι τα προτιμαω ουτε τα ψαχνω.

Edited by sickO lickO, 17 November 2010 - 20:02.

#1184 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 17 November 2010 - 21:02

ααχ σαν εμενα.και γω εχασα ποσες μπαντες ετσι...

το deathspell τι λεει?αποψεις κανεις?δεν το ακουσα ακομα.

#1185 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 17 November 2010 - 21:07

ναι τα τελευταια χρονια καπως ετσι ειμαι κι εγω, παραληλα με το metal ακουω και την trance μου (κυριως goa κι uplifting), extreme techno (gabber/darkcore/speedcore) οπως κι αρκετο hip hop (ελληνικο, γαλλικο κι αμερικανικο, αλλα εκτος του Eminem οχι τοσο mainstream)...

τωρα Κιαμο που ειπες και λοιπα ελληνικα (ειδικα απο σκυλουδες τυπου Βισση/Βανδη/Κοκκινου κλπ) δε μου πολυαρεσουν, νταξει μπορω ν'ακουσω μια φορα στο τοσο αμα τυχει και παιξει καπου, αλλα οχι δε μπορω να πω οτι τα προτιμαω ουτε τα ψαχνω.

You are sooo sick.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image