Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1126 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 06 November 2010 - 04:17

χαχ κοιτα,δεν τα εγραψα αυτα για να στην πω,απ'οτι φανηκε ετσι καταλαβες,τεσπα ομως θα πω καποια πραγματα.

δεν αναφερομουν σε σενα μονο στο οτι η ''καθαρη'' μπλακ εχει πεθανει,το ειπε και καποιος αλλον αν δεν κανω λαθος.

δεν θα το πω στις φιλαρες μου,δεν εχω φιλαρες που ακουνε μπλακ,και δεν το παιζω γαμιας της γειτονιας,μην τσιτωνεις ετσι ευκολα.

δεν ειμαι και δεν με θεωρω μπλακστερ(ακουω ομως αρκετη και ασχολουμαι αρκετα),και δεν ακουω αποκλειστηκα μεταλ,γενικα αυτο ειναι το υγιες να κανει καποιος και να μην περιοριζεται νομιζω.

δεν εχει νοημα να σου ''υποδειξω καθαροαιμα μπλακμεταλς'' ρε συ,λολ δλδ,ειναι ανουσιο βασικα:P

γιατι και καποιες μπαντες που εγραψες εχουν φολκ στοιχεια οπως αναφερεις,αλλα και αλλα.

μπαντες υπαρχουν παμπολλες που παιζουν κοντα στο μπλακ που θεωρεις εσυ πιο μπλακ,αλλες με μεγαλυτερη,αλλες με μικροτερη επιτυχια,αυτο ειναι το μονο σιγουρο,απο τις πολυ καλες και γνωστοτερες που αναφερθηκαν σε προηγουμενη σελιδα ειναι και οι funeral mist.

θες οποσδηποτε ονοματα?

οπως ειπες,ο υποκειμενικος τομεας παιζει ρολο,γιαυτο και θα αναφερω μπαντες οπως beherit,archgoat,arckanum,the one κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=8dUNZ5htsz8[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=QP-7S_fGkY8[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=LLtmrSa6iSs&feature=related[/media]

οσο για το τι εχουν κανει οι christ και οι νεκρομαντες και το ποσο εχουν συμβαλλει στις αρχες του 90 στο 2ο μπλακμεταλ κυμα δεν θα στο πω εγω,υπαρχουν αρκετα ντοκουμεντα εκει εξω:P

φιλικα ε:)

#1127 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 06 November 2010 - 10:23

Μπορω να πω οτι με το black εχω ασχολιθει λιγο εως καθολου ( taking in mind that RC isnt black metal). Μπορω να πω ομως, αν δεν εχει πεθανει, τουλαχιστον δεν εχει αναδειχτει στα πιο παν στρωματα, και ειναι πολυ underground φαση με αποτελεσμα οι επρισσοτεροι να μην γνωριζουν. Δεν ξερω αν υπαρχει τωρα πια καθαρη black ( τουλαχιστον δεν νομιζω ) αλλα η black δεν εχει πεθανει , ζει στο μυαλο μας , οπως οι Mayhem, Burzum, Emperor ( διορθωστε με αν κανω λαθος σε μερικα ).

Υ.Γ. I just love DBM.

Υ.Γ. Μην πει κανεις για Dimmu Borgir και φριξει το σκυλι.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1128 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 06 November 2010 - 10:51

greed you do realize πως τα 2 συγκροτήματα που μου ανέφερες είναι των 90s eh?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1129 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 November 2010 - 11:33

Δεν τη συμπαθώ που δεν τη συμπαθώ έτσι κι αλλιώς τη black metal από άποψης ήχου, τα κάνετε ακόμα χειρότερα όταν κάθε τρεις και λίγο θα κάνετε για ν-οστή φορά (όπου ν τείνει στο άπειρο) την ίδια ΒΑΡΕΤΗ συζήτηση για το ποια συγκροτήματα λέγονται γνήσια black metal και ποια λέγονται μαϊμού. ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

Πάρτε λίγο ΚΑΛΟ ΝΤΕΘ, για να ξεκολλήσουμε. Kudos to Serestrum που τους ξετρύπωσε και μου έδωσε κι εμένα να ακούσω.

Dyscarnate - Judecca

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1130 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 06 November 2010 - 11:35

τώρα μιλάγαμε για το αν έχει πεθάνει η όχι :P ας στείλω και εγώ ένα από τα καλύτερα μου συγκροτήματα το οποιο μπορεί να έχει επιρροές από death στα φωνητικά αλλα αυτό ΔΕΝ το κάνει death :P

Youtube Video

#1131 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 06 November 2010 - 11:40

Youtube Video

#1132 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 06 November 2010 - 15:38

greed you do realize πως τα 2 συγκροτήματα που μου ανέφερες είναι των 90s eh?

και?

δεν ειναι trve?η η μπλακ τους δεν ειναι trve?λογω μουσικης τα ποσταρα,οχι με κριτιριο την ηλικια τους,προφανως θα ξερεις τις μπαντες αφου ασχολεισαι,ειναι πολυ γνωστες στο χωρο.

kenny,πιστεψε με απεχθανομαι και γω το θεμα ''trve'' στη black και γενικοτερα στη μεταλ,καθως και τους ''trve'' βλακστερς,οχι τιποτα αλλο,υπαρχει τεραστια κλειστομυαλια και κανουν κακο στα δικα τους αυτια ακουγοντας μονο μπλακ.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=zwJNnZ1fec4[/media]

#1133 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 06 November 2010 - 15:52

greed, η όλη συζήτηση έγινε για το αν έχει πεθάνει η όχι τώρα η black. εσύ είπες πως δεν έχει πεθάνει και λινκαρες 2 συγκροτήματα του 90. του 90 είναι τα περισσότερα black, μιλάμε για το αν υπάρχουνε καινούρια

#1134 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 06 November 2010 - 16:06

δεν ειναι ολες οι μπαντες που ανεφερα των 90'ς,οι the one ειναι αρχες 00'ς,οι beherιt και arch ναι ειναι και μαλιστα τελη 80'ς:P

τεσπα,για να μην φλυαρουμε ασκοπα,πιστευεις πως η παλια μπλακ πεθανει,οκ.

εγω πιστευω πως και μπαντες νεες υπαρχουν που παιζουν καλο παλιο μπλακ,και αλλες που πανε το ειδος ενα βημα παραπερα(thorns/DHG/DSO/funeral mist κλπ)

no harm done:)

#1135 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 07 November 2010 - 14:28

[media]http://www.youtube.com/watch?v=XoUbeKKlo8k[/media]
Δεν χρειάζεται να πω τίποτα... απλά ακούστε.

#1136 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 07 November 2010 - 14:35

Youtube Video

#1137 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 07 November 2010 - 19:58

Θα το περασω σε death/grind core.
Youtube Video

Just Epic.
Και metalcore
Youtube Video

ezgif.com-resize.gif

#1138 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 November 2010 - 21:18

arckanum

Αυτό. Πόσταρα το πρώτο κομμάτι από τον τελευταίο δίσκο κάτι σελίδες πίσω.
Azathoth, δεν παίζει να μη σ'αρέσει γενικά το πρότζεκτ και το PPPPPPPPPPP, που παρεμπιπτόντως βγήκε πέρσυ, είναι δίσκαρος.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=XoUbeKKlo8k[/media]Δεν χρειάζεται να πω τίποτα... απλά ακούστε.

Άλλη δισκάρα από κει, αγαπάμε Ocean Planet.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ko4dui0KYkA[/youtube]

CHUGGA CHUGGA CHUGGA CHUGGA CHUNG WEEEAAAARRRRRR DUMDUMDUM

HnH5aB0.jpg

#1139 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 07 November 2010 - 21:20

you mean þþþþþþþþþþþþþþþþþþþ? γιατί έχω από αυτό

#1140 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 November 2010 - 22:02

Γιες, αυτό. Διατηρεί σχεδόν ό,τι μ'αρέσει από τα old school bms με πιο φρέσκο ήχο και τίνγκα γαματοσύνη. What's not to like?

HnH5aB0.jpg