Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1096 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 27 October 2010 - 21:03

Για dbm θα δώσω την ίσως πλέον συνηθέστερη απάντηση:

Youtube Video

Δεν είναι φουλ, but you get the idea.

HnH5aB0.jpg

#1097 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 29 October 2010 - 23:52

Youtube Video

#1098 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 31 October 2010 - 12:15

i really love this song.

Youtube Video

εχθές είχαμε πάει στο studio με το συγκρότημα και με έβαλαν να τραγουδήσω ένα τραγούδι που παίζει να μην είχα ksanaakousei και ποτε, το μονο σίγουρο είναι πως δεν θυμόμουν τίποτα :|
Youtube Video

ευτυχώς κατάφερα και το τραγούδησα κανονικά :P το ευχάριστο είναι πως μέχρι να έρθει ο μπασίστας (που παίζει στο μπάσο μου) δοκίμασα να παίξω το Mr. Crowley και να το τραγουδάω σύγχρονος και τα κατάφερα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό μου

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1099 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 31 October 2010 - 12:34

νεκρη η μεταλ μουσικη σημερα....iron maiden - λιγα πραματα το νεο cd
black sabbath - δεν υπαρχουν
dio - νεκρος
metallica - το γυρισαν
και μην μου πειτε για slipknot κλπ γιατι αυτοι καταστρεφουν το ειδος που ''εκπροσωπουν''
παλι καλα που υπαρχει ο Ozzy!!!
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#1100 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 31 October 2010 - 12:57

αυτά που είπες ως metal είναι αρχαία συγκροτήματα τα οποια είναι λογικό να έχουνε πάει στον διάολο. υπάρχουνε 15 τρισεκατομμύρια καινούρια. μονο νεκρή δεν είναι η metal. τώρα, το αν δεν σου αρέσουνε τα καινούρια συγκροτήματα και στυλ που εμφανίστηκαν μετά το 2000 δεν διαφωνώ μαζί σου, τα cd της τελευταίας δεκαετίας που μου άρεσαν είναι μετρημένα στα δάχτυλα του χεριού του Graz'zt τώρα, το αν δεν σου αρέσουνε τα καινούρια συγκροτήματα και στυλ που εμφανίστηκαν μετά το 2000 δεν διαφωνώ μαζί σου, τα cd της τελευταίας δεκαετίας που μου άρεσαν είναι μετρημένα στα δάχτυλα του χεριού του Graz'zt

#1101 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 31 October 2010 - 13:07

αυτά που είπες ως metal είναι αρχαία συγκροτήματα τα οποια είναι λογικό να έχουνε πάει στον διάολο. υπάρχουνε 15 τρισεκατομμύρια καινούρια. μονο νεκρή δεν είναι η metal. τώρα, το αν δεν σου αρέσουνε τα καινούρια συγκροτήματα και στυλ που εμφανίστηκαν μετά το 2000 δεν διαφωνώ μαζί σου, τα cd της τελευταίας δεκαετίας που μου άρεσαν είναι μετρημένα στα δάχτυλα του χεριού του Graz'zt τώρα, το αν δεν σου αρέσουνε τα καινούρια συγκροτήματα και στυλ που εμφανίστηκαν μετά το 2000 δεν διαφωνώ μαζί σου, τα cd της τελευταίας δεκαετίας που μου άρεσαν είναι μετρημένα στα δάχτυλα του χεριού του Graz'zt

κοιτα μεταλ ακου-ω (οχι τοσο πολυ πλεον) ομως το ειδος νεκρονει σιγα σιγα με συγκροτηματακια του τυπου bullet for my valentine...απο την αλλη συγκροτηματα της black,death metal κι ενα σωρο υποκατηγοριες δεν μου λενε τιποτα απολυτως...

#1102 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 31 October 2010 - 13:11

οι bullet for my valentine δεν είναι metal και ούτε πρόκειται να γίνουνε ποτε. i black metal exei pethanei pantos :P and that is for the best, έχουνε μείνει μονο τα παλιά και γνήσια των 90s

#1103 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 31 October 2010 - 13:13

Ένα σχετικά άγνωστο συγκρότημα το οποίο ακούει φανατικά ο δίδυμος αδερφός, αν και σε μένα δεν αρέσουν όλα τα τραγούδια τους...

Contributing...

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1104 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 31 October 2010 - 13:16

οι bullet for my valentine δεν είναι metal και ούτε πρόκειται να γίνουνε ποτε. i black metal exei pethanei pantos :P and that is for the best, έχουνε μείνει μονο τα παλιά και γνήσια των 90s

πολλοι ακουγωντας bullet αισθανονται μεταλλαδες και ετσι...οντως η black metal πεθανε...που ειναι οι πραγματικοι mayhem πλεον?

#1105 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 31 October 2010 - 13:20

οι mayhem υπάρχουνε ακόμα και τα σπάνε :P και το ordo ad chao που βγάλανε ήτανε κορυφή από μουσική άποψη παίζει να ήτανε και το καλύτερο τους. πέρα από τους mayhem όμως τα πιο άγνωστα συγκροτήματα δεν είναι πια active. η black metal ήτανε πάντα underground και δεν πούλαγε στον πολύ κόσμο, τα περισσότερα συγκροτήματα αρχίσανε επειδή τους άρεσε αλλα όσοι θέλανε λεφτά το γύρισαν αλλου, οι enslaved και οι ulver είναι τα καλύτερα examples. άρχισαν κάνοντας κάτι cd κορυφαία, eld, frost, blodhmen, iggdrasyl, nattens madrigal, kveldessanger, bergtatt, και μετά έγιναν trendy για να πουλήσουνε, και τα κατάφεραν πολύ καλά.

#1106 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 31 October 2010 - 13:22

οι mayhem υπάρχουνε ακόμα και τα σπάνε :P και το ordo ad chao που βγάλανε ήτανε κορυφή από μουσική άποψη παίζει να ήτανε και το καλύτερο τους. πέρα από τους mayhem όμως τα πιο άγνωστα συγκροτήματα δεν είναι πια active. η black metal ήτανε πάντα underground και δεν πούλαγε στον πολύ κόσμο, τα περισσότερα συγκροτήματα αρχίσανε επειδή τους άρεσε αλλα όσοι θέλανε λεφτά το γύρισαν αλλου, οι enslaved και οι ulver είναι τα καλύτερα examples. άρχισαν κάνοντας κάτι cd κορυφαία, eld, frost, blodhmen, iggdrasyl, nattens madrigal, kveldessanger, bergtatt, και μετά έγιναν trendy για να πουλήσουνε, και τα κατάφεραν πολύ καλά.

ολοι γλυκενονται απο το χρημα...και οι mayhem βγαζουν λεφτα...ομως δεν αλλοιωνονται (μουσικα) πολλες φορες τα λεφτα καταστρεφουν την μουσικη ποιοτητα ενος συγκροτηματος

#1107 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 31 October 2010 - 13:32

αν θέλετε black metal ακούστε rotting christ που είναι και έλληνες

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

#1108 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 31 October 2010 - 13:36

πήγαινε μερικές σελίδες πίσω και διάβασε την άποψη μου για τους rotting christ και το ποσο black metal είναι...

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

thats black metal. οι rotting christ ήτανε απλά κάπως επηρεασμένοι από την black metal, δεν παίζουνε όμως black metal, είναι κάτι σαν τους dimmu borgir, επηρεασμένοι, αλλα δεν παίζουνε. ειδικά τα καινούρια τους δεν έχουνε καμια σχέση

#1109 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 31 October 2010 - 13:53

i black metal exei pethanei pantos :P

Όχι.

που ειναι οι πραγματικοι mayhem πλεον?

Ζουν, βασιλεύουν και βγάζουν δισκάρες.

τα περισσότερα συγκροτήματα αρχίσανε επειδή τους άρεσε αλλα όσοι θέλανε λεφτά το γύρισαν αλλου, οι enslaved και οι ulver είναι τα καλύτερα examples.

Just NO. D:

Καλοί και χρυσοί οι Μπλακ-Φολκ Ούλβερ, αλλά η τελείως διαφορετική τους συνέχεια είναι απλά πανέμορφη, και σίγουρα δεν θα το έλεγα αυτό ξεπούλημα.
Το ότι αλλάζει τη μουσική της μια μπάντα/καλλιτέχνης δε σημαίνει απαραίτητα ότι ξεπουλιέται. Εμένα που πολλοί, λανθασμένα βέβαια, με λένε μπλακά, μου αρέσει πολύ περισσότερο η ηλεκτρονική προσέγγιση των Ούλβερ.
Εκτός αυτού, σιγά τον πολύ κόσμο που ακούει έστω και μόνο τα τελευταία τους.

αν θέλετε black metal ακούστε rotting christ που είναι και έλληνες

Ξανά όχι. :P

Δε βλέπω βέβαια που κολλάει το ότι είναι Έλληνες.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΡΕ.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eSa7-3WOdB4[/youtube]

HnH5aB0.jpg

#1110 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 31 October 2010 - 14:00

πούτιν δεν κάθισα να σχολιάσω το αν είναι καλά τα καινούρια των ulver η όχι γιατί είναι τελείως υποκειμενικό αυτό. εμενα το είδος αυτό δεν μου αρέσει οποτε δεν μου αρέσουνε και τα καινούρια τους. αλλα σε παρακαλώ μην μου λες πως δεν θέλουνε να πουλήσουνε γιατί δεν σου κάνει εντύπωση που ξαφνικά μέσα σε 1-2 χρονια συγκροτήματα όπως Mastodon, Enslaved και Ulver έβγαλαν cd ιδιου στυλ πάνω κάτω τα οποια ξαφνικά άρχισαν να αρέσουνε σε όλους? πόσοι ακούγανε nattens madrigal? ποσο πούλησε το nattens madrigal και ποσο πούλησαν τα καινούρια τους? πέρα από την πλακα, μονο και μονο να διαβάσεις τι έλεγε ο Garm για τα παλιά τους χρονια σε κάνει να σκέφτεσαι πως μιλάμε για έναν ποζερα δυο χρονων. ξανατονίζω δεν ηπα πως αναγκαστικά δεν είναι άσχημα τα cd τους τα καινούρια, το αξίωμα ethica οδύνη δεν με χάλασε καθόλου, μπορεί να μην το συγκρίνω με τα παλιά αλλα δεν ήτανε άσχημο, και το crack the skye είναι το δεύτερο καλύτερο μου cd της δεκαετίας και ας μην μου αρέσουνε οι mastodon. όσον αφορά το ότι λες πως η black metal δεν έχει πεθάνει. σε παρακαλώ diafotiseme γιατί δεν ασχολούμαι πολύ με καινούρια συγκροτήματα και όσο είχα ψάξει στο παρελθόν είχα βρει ελάχιστα καλά black metal καινούρια συγκροτήματα. μιλάμε πάντα για συγκροτήματα στο επίπεδο των moonblood, ulfsdalir, slavland και τέτοια, όχι ποζεραδικα σαν τους Satyricon.

EDIT: @sanji: κανεις δεν είπε να μην σου αρέσουνε :P και εμενα μου αρέσουνε μερικά τwν dimmu borgir, και ας μην είναι black :P απλά τονίσαμε πως δεν είναι black metal οι rotting christ