Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#646 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 08 March 2010 - 18:28

Παιδιά ηρεμία. Και που βάζουμε ένα όνομα σε μια πάντα τι έγινε; Αυτά που λέτε είναι λες και η μπλάκ μέταλ είναι η υπέρτατη των όλων και μην την υβρίσετε γιατί the judgment will fall upon you.

Είπαμε. Προσωπικά την μπλάκ μέταλ δεν την θεωρούσα κάτι σαν είδος. Σε άλλους αρέσουν. Αλλά δεν θα κοιτάμε μην παίξει ένα μέτρο λάθος και χαλάσει το είδος. Μας ένοιαξαν πολύ οι τίτλοι. Εγώ προσωπικά χέστηκα. Ακούω αυτό που μου αρέσει.
Και με βάση το τελευταίο πόστ του Φάντομ ένα έχω να πώ.

ΑΠΛΑ ρισπέκτ. Το τελευταίο τραγούδι του άλμπουμ Εάλω παίζει να είναι το καλύτερο τραγούδι που έχω ακούσει εδώ και χρόνια. Μην το παίρνεται προσωπικά άλλα το συγκεκριμένο που μιλάει και για την Μικρασιατική Καταστροφή μου σήκωσε την τρίχα μέχρι το Ταβάνι. Μου το πρότινε ένας Καθηγητής μου να το ακούσω.

Αν και δεν ακούω Ρότινκγ, ένα ξέρω ότι το άλμπουμ τους(Εάλω) μου άρεσε πολύ. Πάρα
πολύ. Και Άζαθοθ ηρέμησε. Ο καθένας με τα γούστα του. Δεν νομίζω να είσαι εσύ που θα τους βάλεις στο σωστό δρόμο που εσύ πιστεύεις ότι είναι σωστό. Και πίστεψε με το κόλλημα δεν είναι στο είδος. Οπότε relax.
Δεν κάνουμε αγώνες δρόμου και δεν προσπαθούμε να πείσουμε ή να αποδείξουμε κάτι στον άλλον. Έχει κάθε διακαίωμα να ακούσει ότι θέλει.
Εγώ το θεωρώ άσκοπο.

θα προσπαθήσω να μην ξαναποσταρω περί του θέματος επειδή το έχουμε κουράσει λίγο :P night wizard seal μάλλον δεν κατάλαβες για τι πράγμα μιλάμε τόση ώρα. δεν μίλησα πουθενά για γούστα, και έχω κουραστεί να το λέω, κανένα πρόβλημα αν σας αρέσουν. σε οποιον και να αρέσουν. το πρόβλημα είναι όταν κάποιος ακούει το aealo και λέει πως ακούει black metal. δεν πάει να είναι το καλύτερο cd που βγήκε τα τελευταία 100 χρονια, δεν είναι black metal >.>
η συζήτηση δεν γίνετε περί γούστων αλλα περί είδους. το είδος δεν είναι κάτι υποκειμενικό, είναι κάτι που άρχισαν κάποιοι. δεν λέμε αν είναι καλο το είδος ούτε αν είναι καλο κάποιο συγκρότημα. κανένας δεν έχει θεοποιήσει την black και ακούμε που σου λέω τα καλύτερα μου συγκροτήματα δεν είναι black (mainly doom i'd say). η όλη συζήτηση γίνετε όχι για το αν είναι καλο το cd τον rotting, όχι για το αν είναι καλο συγκρότημα οι rotting αλλα για το αν είναι black metal η όχι. δεν θέλω να βάλω κανέναν στον σωστό δρόμο ούτε μιλάω για σωστό δρόμο. μιλάμε για το αν παίζουνε black η όχι. ούτε για γούστα, ούτε για το τι είναι καλύτερο. after all μερικά από τα συγκροτήματα που μου αρέσουν το παραδέχομαι και εγώ πως μουσικά είναι εμετικά :P by the way δεν βλέπω πουθενά να λέω πως black είναι υπέρτατη μουσική ούτε να λέει κάτι τέτοιο κάποιος άλλος οποτε δεν καταλαβαίνω γιατί σου ήρθε τέτοια ιδέα. μάλλον θα ήταν καλύτερο να ξαναδιαβάσεις όλη την συζήτηση να καταλάβεις για τι μιλάμε γιατί μάλλον νομίζεις πως μιλάμε για το αν οι rotting είναι καλοί η όχι.

Γουσταρω μεταλλαδες να τσακωνωνται και σε ανιμε φορουμ!! Προσωπικα θεωρω οτι rotting και septic flesh ειναι κατι που ολοι ως ελληνες θα επρεπε να ειμαστε υπερηφανοι, οι τυποι αν ηταν σε αλλη χωρα θα ειχαν γινει τεραστιοι (αν και ειναι ηδη)

indeed θα έπρεπε να είμαστε υπερήφανοι το θέμα είναι πως όλοι οι έλυνες έχουν επικεντρωθεί στους rotting christ και ξεχνάνε αλλα πολύ καλά συγκροτήματα (στο είδος τους) όπως οι firewind,naer mataron, μέχρι και οι septic flesh ξεχασμένοι είναι σε σχέση με τους rotting. οι firewind το 2004 έγιναν πασίγνωστοι σε όλον τον κόσμο και μονο στην ελλάδα δεν ασχολουτανε κανεις ας πούμε. τεράστιοι δεν έχουν γίνει in my humble opinion αλλα indeed είναι γνωστά συγκροτήματα (όπως και οι firewind στο εξωτερικό)
Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#647 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 08 March 2010 - 18:42

Ptomahawk grabs his popcorn and watches.

Μάλιστα, flamme η μέταλ είναι πολύ πιο απλή από όσο νομίζεις και την παρουσιάζεις.
Γενικά έχω παρατηρήσει ότι τα παιδάκια(λες και εμείς είμαστε παππούδες) τελευταία βγάζουν τα μεταλλόμετρά τους και τις μετράνε, τις γνώσεις τους στη μουσική, μάλιστα τα κάνουν τόσο σύνθετα που στο τέλος θα αρχίσουν να παίρνουν το matlab και να κάνουν ανάλυση του ήχου για να αποδείξουν ότι κάτι είναι βλαχ/thrash/death κλπ metal

Για την ιστορία η ελληνική τριάδα RC, Varathron, Necromantia ήταν από τους οδηγούς της αλλαγής του Black στα τέλη των 80's.

Την άποψή μου για το ΕΑΛΩ την είπα στην προηγούμενη σελίδα.

Για να καταλάβετε που έχουμε οδηγηθεί από την υπερανάλυση των ειδών, υπάρχουν άτομα που συγκρίνουν τους Devil Wears Prada (έκτρωμα για μένα) με τους Cannibal Corpse.

Τώρα πάω να βγάλω πιστοποιητικό βλαχομεταλλομάθειας.
Posted Image

#648 Goregasm

Goregasm

M_B_L_A_Q

• Members
  • 29 posts

Posted 08 March 2010 - 19:06

Μεγια το κουρεμα.
Υποθετω οταν οι mayhem εκαναν το deathcrush ακουγαν το khronos.ενω παραλληλα οταν ο burzum το aske επηρρεαστηκε απ το from the past we summon thee.
Δν κραζω necromantia, rotting...απλα γενικολογω, πεταγομαι σαν κλανια.

Posted Image

#649 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 08 March 2010 - 20:23

Cool it guys...
Μην κολλατε στα ειδη ρε.Ειναι μαγκια ενος group να δοκιμαζει κατι διαφορετικο απο οτι τους εχουν συνηθισει η απο οτι επιβαλλει το "ιδιωμα".Πχ οι Darkthrone. Oι τυποι ειχαν της μπαλες να τα ******** ολα και να το γυρισουν στο βρωμικο punk.Toυς κραξανε πολλοι blackmetal purists αλλα οι τυποι απλα παιζουν οτι θελουν και αυτο ειναι προς τιμην τους.

Ιn other news τσεκαρετε το νεο Baroness,τo Blue Record,ειδικα οσοι γουσταρουν mastodon,neurosis,burst κλπ ομορφα.

Επισης κανεις δεν εχει αναφερει τπτ για το νεο Converge που ειναι και δισκαρα Τ_Τ !!!
Παιζουν μεσα και μεγαλα guest ονοματα οπως οι genghis tron και ο steve των neurosis.Με ολες αυτες τις συμμετοχες ακουγεται λιγοτερο "converge" απ'οτι συνηθως αλλα δεν χαλαει κανεναν αυτο.Η μουσικη ειναι που εχει σημασια εξαλλου.

Edited by Hanzo, 08 March 2010 - 20:30.

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#650 Hvergelmer

Hvergelmer

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 08 March 2010 - 21:15

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η όλη συζήτηση μιας και το τι είναι ωραίο ή όχι είναι υποκειμενικό. Το σε τι είδος ανήκει κάποιο κομμάτι, cd, ή γενικότερα συγκρότημα είναι πολύ λιγότερο υποκειμενικό.

Οι rotting, varathron kai necromantia, είχαν μηδαμινή ή και ανύπαρκτη επιρροή στη διαμόρφωση του "second wave". Αυτό φαίνεται πολύ καθαρά σε όποιον έχει μπει στον κόπο να ακούσει τα πρώτα cd των κλασσικών συγκροτημάτων του second wave, καθώς και τα αντίστοιχα των ελληνικών συγκροτημάτων. Απέχουν πολύ ακόμα και από το "πρώτο wave", και στο όλο κλίμα και στο στυλ που έχουν. Το ότι επηρέασαν οι rotting christ το metal στην Ελλάδα και ίσως και σε άλλες χώρες προφανώς ισχύει, σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον.

Αν και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με είδη ούτε το παίζω ειδικός, αν ακους πολύ ένα είδος μουσικής μπορείς να σχηματίσεις άποψη και να ξεχωρίζεις υποκατηγορίες ή διαφορετικά είδη όταν τα ακους. Μπορεί να κατατάξει κάποιος ορισμένα cd των rotting στο black metal αλλά η αλήθεια είναι ότι κατά κύριο λόγο δεν έχουν ιδιαιτερη σχέση με όλους τους υπόλοιπους εκτός Ελλάδας, και δεν εννοώ μόνο τα νορβηγικά συγκροτήματα. Και όταν μιλάνε διάφοροι για "ελληνικό black metal" εννοούν αυτό το στυλ των παλιών ελληνικών "black" συγκροτημάτων οι οποίοι επηρέαζαν του κερατά ο ένας τον άλλον αλλά δεν πήγε παραέξω, τουλάχιστον από όσο ξέρω.

'Οσο για το αν είναι ανούσιο να μιλάς για είδη και να προσπαθείς να φανείς γνώστης, δεν νομίζω ότι ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Όταν κάποιος πετάγεται και λέει κάτι που δεν ισχύει, ειδικά σε ένα forum όπου υποτίθεται ότι υπάρχει συζήτηση, τότε ειναι αναμενόμενο να τον διορθώσει κάποιος.

#651 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 March 2010 - 22:31

θα προσπαθήσω να μην ξαναποσταρω περί του θέματος επειδή το έχουμε κουράσει λίγο :P night wizard seal μάλλον δεν κατάλαβες για τι πράγμα μιλάμε τόση ώρα. δεν μίλησα πουθενά για γούστα, και έχω κουραστεί να το λέω, κανένα πρόβλημα αν σας αρέσουν. σε οποιον και να αρέσουν. το πρόβλημα είναι όταν κάποιος ακούει το aealo και λέει πως ακούει black metal. δεν πάει να είναι το καλύτερο cd που βγήκε τα τελευταία 100 χρονια, δεν είναι black metal >.>

Spoiler:

Μια χαρά σε κατάλαβα, εσύ δεν πρόσεξες αυτό που είπα. Και τι πάει να πεί black metal; Πρέπει να μας νοιάζει τι είδος είναι; Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος χαμός. Και για το αν είναι καλοί ή όχι άσε να το κρίνει ο καθένας μας.
Πόλυ το έχουμε τραβήξει το σκοινί black metal etc etc.

Και για να μην παρεξηγούμε τους Ροτινγκ δεν τους θεωρώ καλούς 3 κομμάτια από το τελευταίο τους άλμπουμ μου άρεσε και ειδικά το τελευταίο, που μόνο οι στίχοι το κάνουν αριστούργημα. Για την μουσική όχι κάτι σημαντικό. Ελπίζω να σε κάλυψα.

+
Τα γούστα είναι υποκειμενικά φίλε μου, αλλά και να πεί κάτι κάποιος εδώ μέσα, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#652 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 08 March 2010 - 22:37

Τα γούστα είναι υποκειμενικά φίλε μου, αλλά και να πεί κάτι κάποιος εδώ μέσα, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.

Linkin Park. Best Swedish Death Metal band Evah!

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#653 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 945 posts

Posted 08 March 2010 - 22:56

ολα αυτά είναι πραγματα του σατανα! :kakaka:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=DWe1T5OdfrQv= [/YOUTUBE]

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#654 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 701 posts

Posted 08 March 2010 - 23:16

ΜΜΜ, ή γράφω περίπλοκα ή πρέπει να το ξαναδιαβάσετε αυτό που έγραψα...
Posted Image

#655 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 09 March 2010 - 00:27

Linkin Park. Best Swedish Death Metal band Evah!

Επιτέλους και μια αλήθεια ! Και μετά θέλετε να ξεχωρίζεται τις διάφορες κατηγορίες όταν ξεχνάτε το σημαντικότερο συγκρότημα του 6ου wave !
Posted Image

#656 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 09 March 2010 - 00:45

BTW, να προσθέσω ότι εκτός από Between The Buried And Me ακούω και Botch τον τελευταίο καιρό. Η πρώτη μου απόπειρα για mathcore, και μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ. Και πάλι thanks to Hanzo. :P

Mathcore ???? Υπάρχει τέτοιο πράμα; Και είναι αυτό που μου έρχεται στο νου (συναρτήσεις/μιγαδικά επίπεδα/άλγεβρες);

Επιτέλους και μια αλήθεια ! Και μετά θέλετε να ξεχωρίζεται τις διάφορες κατηγορίες όταν ξεχνάτε το σημαντικότερο συγκρότημα του 6ου wave !

Και του third impact.

O Christopher Lee βγάζει syphonic Metal δίσκο.Μα πόσο γαμάτο ακούγεται αυτό;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#657 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 701 posts

Posted 09 March 2010 - 01:06

Πολύ, αλλά από το myspace που άκουσα 1 κομμάτι περισσότερο προς το τραγικό μου έκανε.
Posted Image

#658 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 09 March 2010 - 02:17

ΜΜΜ, ή γράφω περίπλοκα ή πρέπει να το ξαναδιαβάσετε αυτό που έγραψα...

Δεν είσαι troo ρε. Ούτε έσυ ούτε ο Sponis.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#659 Hvergelmer

Hvergelmer

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 09 March 2010 - 02:25

Δεν είσαι troo ρε. Ούτε έσυ ούτε ο Sponis.

Από ο,τι φαίνεται γράφει αρκετά περίπλοκα για να μην καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος ούτε εσύ τι γράφει.

#660 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 09 March 2010 - 15:52

Καλα το τρολαρισμα goes cloud!!! για να επιστρεψω on-topic τωρα... Αυτες τις μερες ακουω τον δισκο των Testament - The Formation of Damnation, και εχω να δηλωσω το εξης... παρα παρα παρα παρα παρα πολυ καλο Thrash!! και ειχα καιρο να ακουσω καλο thrash... αααχ νιωθω ηδη καλυτερα

Posted Image