Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:15
Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:20
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:23
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 19:18
τέλος και για τους theatre of tragedy. σταματάνε τον οκτώβριο 2010 με μια συναυλία στην νορβηγική πολύ όπου όλα άρχισαν
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 11:58
νομίζω οτι ήταν ήδη τελειωμένοι και πάντα με κάνουν και αναρωτιέμαι ποιός ο λόγος αυτής της ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑΣ αλλαγής του ήχου τους. Όχι οτι δεν μου αρέσουν τα διαφορετικά αλλά το Musique και το Assembly εεε,ήταν κάπως κακά για τα αυτιά.
μετά από τόσο καιρό θυμήθηκα οτι οι HAGGARD είχαν νέο δίσκο και το άκουσα αλλά δεν μου άφησε την ίδια αίσθηση όπως το Eppur Si Muove. Νομίζω οτι ήταν υπερβολικό αλλά δεν μπορείς να πείς οτι είναι τόσο πολύ άσχημο.
ορίστε και ένα δείγμα
Youtube Video
μην γελιέστε από την ήρεμη εισαγωγή. Αν σας αρέσει το είδος πρέπει ανεπιφύλακτα να ακούσετε το Eppur Si Muove.
Ένα ακόμα που όλο παραλείπω να ακούσω είναι οι Lacrimosa. Διάβαζα τόσα πολλά γι αυτούς αλλά όλο ξεχνάω >.<
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 14:58
θα προσπαθήσω να μην χρησιμοποιήσω υβριστικά σχόλια αν και μου είναι σοβαρά δύσκολο όταν βλέπω αυτό που έγραψες (και εγώ έβαλα με μαύρα γράμματα). τα παπάrια τους τα δυο πάντρεψαν οι rotting christ. ας πούμε πως είναι καλο συγκρότημα, αυτό είναι υποκειμενικό, αν και τα μουσικά terms που είναι αντικειμενικά μας λένε το αντίθετο, πως είναι σκατά δηλαδή, οι rotting christ δεν παίζουνε black metal. αυτό που κάνουνε, δεν είναι black metal. δεν με ενδιαφέρει τι είναι, δεν έχω ασχοληθεί να σου πω το όνομα του αλλα σοβαρά δεν υπάρχει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος που να ακούει black και να θεωρεί τους rotting christ black. μερικά πιο παλιά cd θυμίζανε λίγο αλλα και πάλι δεν ήτανε. αν το 10% τις μουσικής είναι παρμένο και επηρεασμένο από την black δεν κάνει τους rotting christ black. αυτό να το ξεχάσεις. και πάλι ας υποθέσουμε πως είναι black. δεν πάντρεψαν τίποτα μιας και δεν είναι οι πρώτοι που κάνουνε symphonic (also called melodic) black metal. Από τους πρώτους είναι οι: Samael, Cradle Of Filth, Tiamat, Dimmu Borgir. point being πως και ακόμη και ας αποκαλείται symphonic/melodic black metal, αυτή η μουσική δεν έχει καμια σχέση με την black, με την εξαίρεση των φωνητικών που μοιάζουνε αν και πάλι δεν έχουνε καμια σχέση αν το ψάξεις λίγο παραπάνω. τυχαίνει και εμενα να μου αρέσουν μερικά από αυτά τα συγκροτήματα, όπως οι δήμου borgir η οι summoning αλλα και πάλι δεν μπορούνε να συγκριθούνε με black metal με την καμια, όσο μοιάζει η death με την black τόσο μοιάζουνε και αυτά με την black. indeed οι rotting christ έχουν βγάλει στο παρελθόν, και τονίζω το παρελθόν, μερικά cd που τείνουν προς black metal και μπορούν να θεωρηθούνε black, αν και fail για αυτό το είδος αλλα πρέπει απλά να πιστεύεις ότι σου λέει το metal hammer για να νομίζεις πως τώρα αυτό που κάνουνε έχει σχέση με black. η black είναι ένα είδος με συγκεκριμένο στυλ ήχου, βρώμικο, με ένα ύφος που ούτε στα πιο τρελα τους όνειρα δεν θα μπορούσανε να έχουνε. τέλος είναι κουραστικό να πετάγονται πάντα άτομα που ακούνε συγκροτήματα όπως primordial η rotting christ, η cradle of filth, η dimmu borgir να έρχονται και να λένε "ακούω black metal, είμαι σκληρός". δεν είναι black metal και δεν έχω κάτι να πω για αυτά τα συγκροτήματα, ok, ας πούμε πως είναι καλά (εξαίρεση είναι οι rotting christ) αλλα και πάλι δεν είναι black. άκουσε mayhem, graveland, τα γνήσια darkthrone, και πες μου που κολλάνε με rotting christ. από ελληνικά συγκροτήματα ακούστε Septic flesh, Naer mataron, αυτά είναι καλά :ΟRotting Christ: οτι κι αν πειτε για αυτους δεν θα παψουν να παραμενουν σταθερη αξια...Παντρεψαν το black με το melodic και αλλα στοιχεια και αυτο απατελει καινοτομια(περιπου γιατι δεν ειναι οι μονοι...) O ηχος τους σιγουρα αλλαξε απο τους πρωτους δισκους αλλα ρε παιδια, ειναι οι ιδιοι απλα εξελιχθηκαν........
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 16:19
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 16:30
Θα προσπεράσω τις ιεροσυλίες που γράφει ο Azathoth... και θα πω απλά ότι εδώ και λίγες μέρες λιώνω τη δισκογραφία των Between The Buried And Me, ένα φοβερό progressive metal συγκρότημα που μου έμαθε ο Hanzo (thanks, dude
). Ειδικά το πιο πρόσφατό τους, το The Great Misdirect είναι... απλά όλεθρος. Το ακούω ξανά και ξανά και δεν το χορταίνω με τίποτα.
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 16:53
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 17:01
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 17:13
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 17:23
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 08 Μάρτιος 2010 - 17:34
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 17:34
και εγώ απάντησα στον valadorn λέγοντας του πως αυτό που λες και εσύ δεν ισχύει, δεν βλέπω πουθενά να αναφέρω νορβηγία. ανέφερα ότι αυτό δεν είναι black και πως δεν είναι οι rotting christ που ήτανε η πρωτεργάτες του melodic black.Βασικά σου τα είπε ήδη ο valadorn, αλλά άμα εσύ θες να πιστεύεις τα δικά σου, ποιος είμαι εγώ που θα κάτσω να χάσω την ώρα μου για να σε μεταπείσω; XD Στο κάτω-κάτω δεν είμαι και κανάς φανατικός supporter της black metal... Αλλά μέχρι κι εγώ ξέρω ότι οι RC ήδη από το 1987 ήταν από τους πρωτεργάτες του Second Wave (το οποίο πολλοί —κι εσύ μαζί, αναμφίβολα— πιστεύουν ότι είναι αποκλειστικό κατόρθωμα των νορβηγικών συγκροτημάτων των early 90s — enough with this Norway worship already, knock that shit off).
Κοντολογίς, OK, το έκανες πλήρως κατανοητό ότι δεν σου αρέσουν οι RC, which is perfectly fine... Όχι όμως να λες ότι δεν ήταν ένα από τα πιο πρωτοποριακά και influential black metal συγκροτήματα παγκοσμίως. Δηλαδή, OK, ούτε εμένα μου αρέσουν οι AC/DC, αλλά δεν θα βγω να πω ότι δεν ήταν ένα από τα πιο influential hard rock bands. XD
BTW, να προσθέσω ότι εκτός από Between The Buried And Me ακούω και Botch τον τελευταίο καιρό. Η πρώτη μου απόπειρα για mathcore, και μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ. Και πάλι thanks to Hanzo.
και είναι wave επειδή είναι παρομοιου ήχου συγκροτήματα και μουσικής, οι rotting δεν θυμάμαι ποτε να είχαν κλασσικά "second wave" κομμάτια με tremolo riffs, blast beat, vocals κτλ οποτε δεν ανήκουν στο second waveThe Second Wave of black metal emerged in the early 1990s and was largely centred on the Norwegian black metal scene. During 1990–1994 a number of Norwegian artists began performing and releasing black metal music; this included Mayhem, Burzum, Immortal, Darkthrone, Satyricon, Enslaved, Emperor, Thorns, Ildjarn, Gorgoroth, Ulver and Carpathian Forest. As seen below, some of these artists would be responsible for a rash of criminal controversy, including church burnings and murder. Musically, these artists developed the style of their 1980s precursors as a distinct genre that was separate from thrash metal. Philosophically, an aggressive anti-Christian sentiment became a must for any artists to be finalized as "black metal". Ihsahn of Emperor believes that this trend may have developed simply from "an opposition to society, a confrontation to all the normal stuff."[11] A dark, misanthropic mentality was complemented visually with the use of corpsepaint, which was also most prevalent during this period as a statement to separate black metal artists from other rock bands of the era
ούτε εγώ ακούω μεταλλικά και συμφωνώ σε ότι λες, αλλα αν έρθει κάποιος και μου πει πως οι μεταλλικά είναι doom metal τότε θα μου σηκωθεί η τρίχα, αν απλά μου πει πως ακούει σκληρή metal και αναφέρει μεταλλικά δεν θα πω και τίποτα. δεν έχω πρόβλημα να ακούω πως οι rotting christ είναι γαμάτη, έχω πρόβλημα να ακούω πως είναι γαμάτη black metal.Κι εμένα δεν μου αρέσουν οι Metallica, οι Slayer και το thrash γενικότερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να βγάζω όλη μου τη χολή πάνω τους επειδή έρχεται ο κάθε πιτσιρικάς και μου λέει ότι ακούει heavy metal επειδή ξέρει 3 τραγούδια τους (ΚΛΑΣΣΙΚΟΤΑΤΟ φαινόμενο). Και προφανώς από τη στιγμή που δεν τους ακούω, χ€στηκ€ η φοράδα στο αλώνι για το αν παίζουν thrash ή οτιδήποτε άλλο, δεν με ενδιαφέρει και πάπαλα η υπόθεση.
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 17:55
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hyuuga_Nikorasu: 08 Μάρτιος 2010 - 18:11
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 18:08