Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#601 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 27 October 2009 - 00:54

Το Endgame είναι ό,τι καλύτερο μετά το Countdown...ακρόαση asap.

#602 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 27 October 2009 - 13:13

ΚΘΚΛΟΦΟΡΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ NILE
απλα θεικο album

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#603 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 21 November 2009 - 16:36

ΚΘΚΛΟΦΟΡΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ NILE
απλα θεικο album

Τον ακουσα τον δισκο και ενω τα γουστα μου ειωαι πιο melodic παρα αυτου του ειδους death o δισκος ειναι καταπληκτικος.Κατα τη γνωμη μου death Δισκος της χρονιας.Τhis is a morbid angel thing!

#604 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 25 November 2009 - 16:04

Τοσο καιρο και δεν ειχα παρει χαμπαρι το thread της μεταλλοσυνης! Ντροπη μου... για τιμωρια θα με βαλω να ακουω HIM! :stubborn:Μπα δεν θα το αντεξω μαλλον............

στα καινουργια παντως εχω να προτινω το All Shal Fall απο τους θεους Immortal!

κατα τα αλλα

Αξιος ο Mustaine που βγαζει συνεχως καινουργια αριστουργηματα,

Οσο για τους Ensiferum παραμενουν παλικαρια, αν και το Iron ειναι για μενα το καλυτερο τους,

ΥΓ. ακουμε και κανα Six Feet Under για να μην ξεχνιομαστε ετσι...

Posted Image

#605 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 10 December 2009 - 00:59

Ξαναπορώθηκα με τους death. Ειδικά το symbolic το έχω λιώσει (έχω μάθει και όλα τα τραγούδια του και στην κιθάρα. Καμμένος όμως)..... Υπάρχει καμιά άλλη death metal μπάντα που να είναι ακριβώς ίδιο στυλ σαν τους death να ακούσω έτσι για αλλαγή;;;;; Για το στυλ εννοώ κυρίως τα φωνητικά και τα riffs.
Posted Image

#606 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 10 December 2009 - 03:15

obituary
και possesed εχω να προτεινω
πχιοτητες φουλ

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#607 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 14 December 2009 - 12:09

Ξαναπορώθηκα με τους death. Ειδικά το symbolic το έχω λιώσει (έχω μάθει και όλα τα τραγούδια του και στην κιθάρα. Καμμένος όμως)..... Υπάρχει καμιά άλλη death metal μπάντα που να είναι ακριβώς ίδιο στυλ σαν τους death να ακούσω έτσι για αλλαγή;;;;; Για το στυλ εννοώ κυρίως τα φωνητικά και τα riffs.

Aκριβως για αυτο το στυλ δεν εχω να σου προτεινω κατι που να μην το ξερεις.Παντως μια καλη διαφορετικη ιδεα για death ειναι ο πρωτος δισκος των Sentenced.Aυτοι μετα ααπο αυτον τον δισκο επαιξαν πολυ διαφορετικα αλλα σαυτον pure death!Δεν ειχε μεγαλη απηχηση αλλα ειναι προσωπικη αγαπη.

#608 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 14 December 2009 - 12:20

Εγώ άκουσα το καινούριο cd από τους Ανώριμους. Δεν αμφέβαλλα ποτέ για το αν ξέρουν μουσική , αλλά το χιούμορ τους δεν μου άρεσε.Τώρα βελτιώθηκε όμως και μπορώ να πω πως με κέρδισαν με αυτό το δίσκο.Ρίξτε του μια αφτιά , μάλλον θα σας αρέσει.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#609 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 19 February 2010 - 10:59

Με λυπη αναφερω οτι σαν σημερα πριν ενα χρονο εφυγε απο τη ζωη ο Miika Tenkula, κιθαριστας των Sentenced και αγαπημενος μου καλλιτεχνης. Ελαχιστος φορος τιμης να ακουσουν το solo κομματι του mourn οσοι δεν τον γνωριζουν... Miika, yοur memory will never fade, your music will burn forever in our hearts.. Rest in peace ... master.

#610 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 19 February 2010 - 11:27

Youtube Video

εγώ έχω πωρωθεί αγρια με funeral τον τελευταίο καιρό, και με το crack the skye τον mastodon, never did I think there would be a band από την οποια δεν έχει βγει ούτε ένα τραγούδι που να μου αρέσει ξαφνικά να βγάλει ένα cd που με πωρώνει τόσο πολύ. το crack the skye είναι μάλλον το καλύτερο μου cd τις δεκαετίας μετά το monotheist των celtic frost.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#611 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 23 February 2010 - 14:42

σε λίγες μέρες βγαίνει το καινούριο album του burzum, εκτος από άπειρα γνήσια και ποροτικα τραγούδια έχει και την metal version του Daudi Baldrs και Uruk Hai που δεν είχε προλάβει να εκδώσει στο παρελθόν! το κατεβάζω την στιγμή που μιλάμε αλλα έχω ήδη ακούσει διαφορα κομμάτια και φαίνεται πώρωση

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#612 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 23 February 2010 - 15:03

Εδώ πέρα Φινλανδικό μελωδικό death καλά κρατεί, έχω λιώσει όλα τα συγκροτήματα του είδους. Αυτοί που ακούω τον τελευταίο καιρό είναι οι Noumena (Νοούμενα, από το ελληνικό νοώ όπως έχουν δηλώσει και οι ίδιοι). Ιδού δύο κομματάκια τους που βάζουν κάτω πολλά γνωστά συγκροτήματα. Οι οπαδοί του melodeath θα τους ευχαριστηθείτε δεόντως.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nzafOSnReIQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g8ttKZ8sdQU[/youtube]

E5VV38U.jpg

#613 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 24 February 2010 - 01:30

Οι Kalmah είναι φοβεροί φιλανδοί μελοντεαθάδες!
Posted Image

#614 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 24 February 2010 - 02:57

Βγηκε επιτελους πριν λιγες μερες το νεο αλμπουμ απτο Ελβετικο folk/melodic death γκρουπ Eluveitie,"Everything remains(As it never was)".
Γαματη μπαντα,απτις αγαπημενες μου,με πολυ ποιοτητα!!
Οσοι πιστοι......

#615 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 24 February 2010 - 03:57

Ωπ, νέος δίσκος από τους Eluveitie ? Θα τον τιμήσω, οι τύποι είναι απίστευτοι. Το Slania είναι σταθερή αξία. Αν σου αρέσουν οι Eluveitie, τσέκαρε και τους Equilibrium αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yom8nNqmxvQ[/youtube]

Οι Kalmah είναι φοβεροί φιλανδοί μελοντεαθάδες!

Όντως, αυτοί και οι Insomnium είναι στην κορυφή. Γενικά οι Φινλανδοί melodeathάδες τα σπάνε :head:

Επίσης για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι (ντροπή σας) οι Rotting Christ κυκλοφόρησαν νέο δίσκο, το επονομαζόμενο Εάλω (AEALO). Ο δίσκος είναι πολύ μπροστά, και ίσως ο καλύτερός τους μέχρι στιγμής. Είναι η μόνη φορά που μου συμβαίνει να μην μπορώ να περιμένω μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του CD και να ακούω samples των 10 δευτερολέπτων από το Amazon. Όπως υπονοεί και το όνομά του, όλα τα τραγούδια έχουν να κάνουν με τον πόλεμο ο οποίος περνάει μέσα από τα μάτια ενός πολεμιστή, και σε ορισμένα σημεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ελληνική ιστορία. Το τελευταίο τραγούδι είναι πραγματικά ανατριχιαστικό. Ιδού και το Δαιμόνων Βρώσις, ή αλλιώς "Αθάνατοι Εστέ part II"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MHW2CF4GF-8[/youtube]

E5VV38U.jpg