*γκουχ* μη παίρνεις στα σοβαρά ότι λέει ο zanatos *γκουχ*900.000 Γεν είναι 6.000 και βάλε ευρώ. Από χρυσάφι και διαμάντια είναι πια τα διαμερίσματα στην ιαπωνία?
Σίγουρα είναι πιο ακριβά τα ενοίκια εκεί αλλά όχι και τόσο.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 18:04
*γκουχ* μη παίρνεις στα σοβαρά ότι λέει ο zanatos *γκουχ*900.000 Γεν είναι 6.000 και βάλε ευρώ. Από χρυσάφι και διαμάντια είναι πια τα διαμερίσματα στην ιαπωνία?
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 01:47
some updates...
Sorry i do not use greeklish
ελληνικά έχω μ΄νο στο σπίτι και όχι στην δουλειά.
Βίζα για να μείνετε και να δουλέψετε στην Ιαπωνία θα βρείτε μόνο εάν έχετε εργοδότη(άλλος ένας λόγος που είναι δύσκολη η δουλειά εκεί).
Να ξέρετε το να δουλεύετε στην Ιαπωνία δεν είναι παραδείσος. Με πολλούς που έχω μιλήσει για interviews informational συμφωνούνε το να δουλεύεις για ιάπωνες είναι μερικές φορές ΚΟΛΑΣΗ.
Μην ωραιοποιείται τα πράγματα. Να σας δώσω να καταλάβετε μερικά πράγματα. 900.000 Γεν δεν είναι αρκετά για να ζήσετε Ιαπωνία. Τα διαμερίσματα είναι παρα πολύ μικρά(εκτός εάν είσαι expat).
αυτά και άλλα πολλά. Δεν θέλω να πω περισσότερα, στείλτε μου προσωπικά μυνήματα για να μιλούσε για την συγκεκριμένη υποθεσή σας.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 21:29
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 14:22
Δεν θα το έλεγα.64 ώρες είναι στα χαρτιά, τώρα τι παίζει κάτω απο το τραπέζι είναι μια άλλη ιστορία.πάντως μετα την νομιμοποίηση του 64 ώρου η ιαπωνία φαντάζει ιδανική
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 14:32
Όταν λες 900.000 Γιεν εννοιείς δε φτάνουν για ένα χρόνο ή για ένα μήνα; Προσωπικά πιστεύω πως με 900.000 Γιεν το χρόνο(75.000 Γιεν το μήνα) ζεις άνετα, αρκεί να είσαι στην επαρχία.
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 00:39
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 01:11
και καλα τωρα....Ολλανδια φου του γου ρεεε! + δεν χρειαζεσε να πασ στα σοκακια για τσιγαρα.. j/k:wis:
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 10:17
Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 11:24
Yet, you are still here.What keeps you back?Mr. Izo... if you have worked as many times as me in your life then Japan looks a peace of cake.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 14:56
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 19:32
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 09:29
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 11:46
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2008 - 05:07
Πέδια οκ σίγουρα είναι δίσκολο να βρέις μια δουλεία για να μείνης ιαπονία αλλά γιατί το λέτε σαν να μην ιπάρχει ελπίδα ουτε 1 στο εκατομιριο?Αμα θα θέληση κανεις να δουλέψη ιαπονια το πιο λογίκο είναι οτι θα θέληση να μίνει και εκι.Αρα προτου παει εκι θα ξέρει ήδι οτι θα πρέπει να προσπάθιση σκληρά.
Επήσης δεν είναι standar οτι για ολόυς δεν έχει δουλεία εκι π.χ για ΙΤ και γενικά για web εφαρμογες πιστεύο οτι είναι πιο μπροστά η δύση σε αφτον τον τομέα τουλαχιστον και έτση λογικο να προτιμισουν καπιον κσένο και παλι διορθοστε με αμα κανο λάθος.
Επίσης δεν ενοείτε να πας ιαπονία χωρις να εχις κανονιση δουλει απο εδο το μόνο που εχετέ να κανετε ειναί ψαξιμο και ιπομονι και θα βρήτε αφτο που τεριαζη στον καθενα σας τπτ δεν είναι σιγουρο και ολά πεζουν το μονο προβλημα ειναι ι αποφασιστικοτιτα να το κανεις και να ξες ιαπονικα lvl2 ολα αφτά παντα κατα την γνώμη μου αμα κανο λάθος διορθοστε με.
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2008 - 09:42
Να διορθώσουμε εσένα ή τα τυπογραφικά σου?
Σόρρυ ρε παιδιά αλλά τέτοια ποστ με τρελλαίνουν. Καλύτερα τα γκρηκλις!
Να στο θέσω απλά αγόρι μου για θέμα δουλειάς! εάν δεν έχει ικανότητες που να ξεπερνάνε τους ιάπωνες(είτε τεχνικές είτε οικονομικές) κανένας δεν θα σου δώσει δουλειά. Θα προτιμήσουν τους ντόπιους.... Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.
.