Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Working/Living in Japan


  • Please log in to reply
106 replies to this topic

#106 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 30 October 2018 - 22:33

Χμμ μάλλον πρέπει να μετακομίσει η συζήτηση σε άλλο topic. Αλλά σε ποιο;



#107 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 26 September 2019 - 09:14

Ένα αρκετά ενδιαφέρον video για τα σχολικά γεύματα που υπάρχουν στην Ιαπωνία.

 

Youtube Video

 

Γενικά το συγκεκριμένο κανάλι ασχολείται με την ζωή στην Ιαπωνία αλλά κάπως ρεαλιστικά/casual από την σύνηθες weeboo/weirdshitjapan προσέγγιση των περισσότερων καναλιών.

Αν και στο τελευταίο video του σχετικά με το public housing τα κανε λίγο μαντάρα στο editing γενικά σε μερικά που είδα είχε κάνει πολύ καλή δουλειά με αρκετό insight και χωρίς πολλές πολλές φιοριτούρες.


rsrGbGx.gif