και σε ποιους αναφερεσε? ετσι απο περιεργεια... Και δεν ειναι κακο να θυμουντε εστω και με αυτον τον τροπο την ανδρεια των αρχαιων Ελληνων...Και δεν αναφέρομαι περισσότερο σε όλους τους καημένους του σχολείου μου που ξαφνικά είδαν τους 300 και άρχισαν να μας μιλούν για την ανδρεία των Ελλήνων...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Frank Miller's 300
Posted 21 March 2007 - 04:50
Posted 21 March 2007 - 11:09
ε λοιπον οχι "φιλε" Quajafrie σε ενημερωνω οτι δεν την ειχα ξεχασει τη μαχη των θερμοπυλωνΚαι έτσι ξαφνικά ο φοβερός Ελληνάρας θυμήθηκε ξαφνικά ότι είχαμε δώσει μια μάχη στις Θερμοπύλες, την οποία βέβαια έχει κάνει 50 φορές στο σχλείο αλλά βέβαια εκεί είναι φλωρικά όλα αυτά αφού δεν έχουν matrix σκηνές μάχης, gollum και κύκλωπες. Και δεν αναφέρομαι περισσότερο σε όλους τους καημένους του σχολείου μου που ξαφνικά είδαν τους 300 και άρχισαν να μας μιλούν για την ανδρεία των Ελλήνων... Έλεος, πραγματικά έλεος.
ουτε τη μαχη στις πλαταιες ουτε στο μαραθωνα ουτε τη ναυμαχια στη σαλαμινα
και δοξα το θεο ημουν καλος μαθητης στο σχολειο και μου αρεσε η ιστορια
αν αυτο θες να μαθεις
δεν ειπα οτι εμαθα κατι καινουριο απο την ταινεια
ειπα οτι χαιρομαι επειδη οι ξενοι θα μαθουν για την ιστορια μας
εστω και ελλαφρως αλλαγμενη

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.
Posted 21 March 2007 - 17:21
Το δεν ήταν λάθος. Σε αυτούς αναφερόμουν.και σε ποιους αναφερεσε? ετσι απο περιεργεια... Και δεν ειναι κακο να θυμουντε εστω και με αυτον τον τροπο την ανδρεια των αρχαιων Ελληνων...
Δεν αναφερόμουν σε σένα, λες και σε ξέρω από χθες για να γνωρίζω τι ξέρεις και τι όχι, και ποσώς μ'ενδιαφέρει να μάθω. Και επίσης μπορείς αντί να χρησιμοποιείς τη λέξη 'φίλε' σε εισαγωγικά να μη τη χρησιμοποιείς καθόλου.ε λοιπον οχι "φιλε" Quajafrie σε ενημερωνω οτι δεν την ειχα ξεχασει τη μαχη των θερμοπυλων
ουτε τη μαχη στις πλαταιες ουτε στο μαραθωνα ουτε τη ναυμαχια στη σαλαμινα
και δοξα το θεο ημουν καλος μαθητης στο σχολειο και μου αρεσε η ιστορια
αν αυτο θες να μαθεις
δεν ειπα οτι εμαθα κατι καινουριο απο την ταινεια
ειπα οτι χαιρομαι επειδη οι ξενοι θα μαθουν για την ιστορια μας
εστω και ελλαφρως αλλαγμενη
Όσων αφορά τους ξένους, πολλές φορές οι ιστορικές τους γνώσεις ξεπερνούν τις δικές μας, αλλά όπως και να 'χει, δεν πιστεύω ότι αυτή η ταινία είναι ό,τι καλύτερο για να δείξεις σε κάποιον τα ιδεώδη της Αρχαίας Ελλάδας.
Posted 22 March 2007 - 00:29
Όσων αφορά τους ξένους, πολλές φορές οι ιστορικές τους γνώσεις ξεπερνούν τις δικές μας, αλλά όπως και να 'χει, δεν πιστεύω ότι αυτή η ταινία είναι ό,τι καλύτερο για να δείξεις σε κάποιον τα ιδεώδη της Αρχαίας Ελλάδας.
Για αυτό η ταινία αυτή πρέπει να αντιμετωπιστεί σα μέσο ψυχαγωγίας (και μονο για αυτό δεν μου άρεσε) και ποτέ ως ιστορικό αρχείο. Αλλά από ότι είδα στο IMDB ανάψαν οι εθνικές αντιδικιες για τα καλά για την ταινία.
Απλά πρέπει να καταριφθεί ο μύθος πως οι Πέρσες ήταν βάρβαροι και απολίτιστοι (για την εποχή τους) και πως οι Ελληνες καλά έκαναν αργοτερα και εισβάλλαν με τον Μεγαλεξανδρο για να τους "εκπολιτίσουν". Διαβάζοντας λίγο Ηροδοτο θα δείτε το αντίθετο για τους Πέρσες από όσα υπάρχουν στη ταινία (που εν μέρει δικαιολογείται) και δυστηχώς και από αυτά που διαλαλούν και Ελληνες μη αντικειμενικοί ως προς την Ιστορία. Στο σχολείο τα άκουγα αυτά συνέχεια.
Posted 22 March 2007 - 01:05
Και επίσης μπορείς αντί να χρησιμοποιείς τη λέξη 'φίλε' σε εισαγωγικά να μη τη χρησιμοποιείς καθόλου.
το φιλε το εβαλα σε εισαγωγικα
γιατι σε φιλους δεν τα χωνεις ετσι (ναι με ενοχλησε)
αν δεν σε ξερω ουτε και εσυ φανταζομαι
δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα
η γνωμη των αλλων οφειλεται να ειναι σεβαστη
οσο για το δευτερο συμφωνω οτι καποιοι γνωριζουν πιο πολλα απο εμας
αλλα η μεγαλη πλειονοτητα δεν ξερει τι της γινεται
και σαφως δεν ειναι οτι καλυτερο
υπαρχουν πολλα περιθωρια για βελτιωση
εγω απλως λεω οτι μεσα σε ολες τις αλλες ταινειες-σκατα που εχουμε δει
αυτη ηταν καλυτερη (εννοω οτι δεν βγαζει τους πρωταγωνιστες gay
παρε Μ. Αλεξανδρο η Αχιλλεα αλλα τα δειχνει πιο θετικα για την αρχαια κουλτουρα)
δηλ. η ταινεια πιστευω οτι ηταν ενα βημα προς το καλυτερο
δεν ηταν τοσο παραπληροφοριτικη(αν υπαρχει τετοια λεξη) οσο αλλες
τελος παντων no hard feelings

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.
Posted 22 March 2007 - 09:28
Ότι αυτή η ταινία ήταν απίστευτη, μου άρεσε ο τρόπος που ήταν γυρσμένη (αν και ήταν υπερβολικά πομπώδης σε μερικά σημεία). Μου άρεσε η μουσική αν και σε μερικά σημεία ήταν εντάξει, άσχετη. Μου άρεσε που μου προκαλούσε τα ίδια αισθήματα με τον Αρχοντα 2, μου άρεσε ότι μερικές ατάκες των ηθοποιών μου χτυπούσαν κατευθείαν στον Ελληνικό DNA μου, ή οτι έχει μείνει απο αυτό.
Τέλος, μου άρεσε που βασιζόμενη στο comics ξέφυγε απο την πραγματικότητα και έδωσε μια δόση υπερβολής στις δράσεις των ανθρώπων.
Αυτή η ταινία νομίζω είναι η μόνη που μπορεί να κάνει τον μπαμπά μου να ξαναπάει cinema. (έχει να πάει από την δεκαετία του 70, ελπίζω να μην πάθει έμφραγμα απο τα Dolby)
Posted 28 March 2007 - 16:06
Kατάφερε να συνδυάσει έπος με κόμικ κ ιστορία χωρίς να με αηδιάσει.
Καλή μουσική υποδομή.
Σκηνές της μάχης, όπως κ μερικές άλλες ήταν γυρισμένες με πρωτοτυπία.
H ταινία δε μου άρεσε γιατί :
To μεγαλύτερο ποσοστό της ήταν γυρισμένο με τον ίδιο τρόπο κ με κούρασε, σα να έβλεπα διαφήμιση

Δεν κατάφερε να ξεφύγει από κάποια κλισέ όπως :
Κ μια απόρια :
Γιάτι κάνανε τον Ξέρξη ΙΔΙΟ με τον dhalsim? lol
(..and /patpat)

Posted 29 March 2007 - 12:55
Posted 29 March 2007 - 13:54
Rodrigo SantoroOff topic? ποιός ήταν αυτός που έκανε τον Ξέρξη;
http://imdb.com/name/nm0763928/
plays in Lost s3 also

Posted 29 March 2007 - 14:46
μοιαζει και πολυ στον τυπο που επαιζε στην διαφημιση του chanel no.5 με Kidman.Rodrigo Santoro
http://imdb.com/name/nm0763928/
plays in Lost s3 also

Posted 29 March 2007 - 15:05
δεν μοιαζει...ειναιμοιαζει και πολυ στον τυπο που επαιζε στην διαφημιση του chanel no.5 με Kidman.

Posted 29 March 2007 - 16:01
αλλα who cares.
this is SPATAAAAAAAA!(airport)

Posted 30 March 2007 - 13:06
δεν μοιαζει...ειναι
ΟΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΕ gOD!!!!!
και εγώ που νόμιζα ότι ήταν κάποιος απο το NBA

Posted 30 March 2007 - 15:57
λογω του ψηφιακου εφε που του ειχα βαλει και ο συνωνοματος εδειχνε μια σταλια μπροστα του?ΟΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΕ gOD!!!!!
και εγώ που νόμιζα ότι ήταν κάποιος απο το NBA