Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Frank Miller's 300
Posted 01 April 2007 - 16:09
Posted 01 April 2007 - 21:18
Για αυτό η ταινία αυτή πρέπει να αντιμετωπιστεί σα μέσο ψυχαγωγίας και ποτέ ως ιστορικό αρχείο
Συμφωνώ απόλυτα.
Posted 06 April 2007 - 15:38
Κατά τη διάρκεια της ταινίας δεν βγάλαμε άχνα! Μας είχε καθηλώσει για τα καλά!
Τα εφέ της ταινίας ήταν φοβερά, η μουσική πάρα πολύ ωραία και ατμοσφαιρική και το story τα σπάει. Τώρα, θα ψάξω για το comic σίγουρα!
Posted 07 April 2007 - 08:00
Posted 07 April 2007 - 11:00
Το ''300'' ήταν ένα χορός αίματος, ένα σόου μονομάχων στολισμένο με τα ιμάτια του παρελθόντος, και έχωντας ως θέμα του τους Σπαρτιάτες, και την ιστορική μάχη στις Θερμοπύλες. Τίποτα παραπάνω.
My Spars
Salva Nos: Z0Rr0Rex vs Consumption of Chaos
Thus spake Z0Rr0Thustra
www.skilledroleplayers.net
Posted 07 April 2007 - 11:22
ίκαι έχωντας ως θέμα του τους Σπαρτιάτες, και την ιστορική μάχη στις Θερμοπύλες. Τίποτα παραπάνω.
βασικά το θέμα του ήταν οι Σπαρτίατες του comics 300 στις Hotgates

Posted 11 April 2007 - 17:33
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 13 April 2007 - 10:10
Η ταινια κατα τη γνωμη μου απλα τα σπαει.Εξαιρετικη.
Και μιλαμε για ταινια.Οχι για ντοκιμαντερ.Η ταινια εχει σεναριο.Δε μπορω να καταλαβω γιατι μια ιστορικη ταινια πρεπει να εχει σεναριο στηριζομενο παντα στην ιστορικη βαση.
Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα
George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking
Posted 14 April 2007 - 12:35
Παντου η ταινια πλην Ελλαδας εχει παρει θριαμβευτικα σχολια...Εδω περα ειμαστε μονο στο 70-30...Νταξ αμα ητανε καμια ταινια για παλαιστινιους vs ιρακινους ξερω γω θα τη λεγαμε ταινιαρα.
Η ταινια κατα τη γνωμη μου απλα τα σπαει.Εξαιρετικη.
Και μιλαμε για ταινια.Οχι για ντοκιμαντερ.Η ταινια εχει σεναριο.Δε μπορω να καταλαβω γιατι μια ιστορικη ταινια πρεπει να εχει σεναριο στηριζομενο παντα στην ιστορικη βαση.
Yeah. Right.
Συγνώμη, αλλά είσαι σίγουρος ότι έχει πάρει θριαμβευτικά σχόλια; Άσε την κάθε κουτσή Maρία που κάνει review στο imdb και δες τα σχόλια των κριτικών. Γιατί έχει γίνει απ'ότι φαίνεται της μόδας να κατηγορούμε τη χώρα μας ακόμα και για πράγματα που δε μας φταίει.
Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να βρούμε άλλη καραμέλα γιατί η καραμέλα του "ποιος περίμενε ιστορική ταινία; ποιος είπε ότι πρέπει να έχει ιστορική βάση; είναι βασισμένο σε comic!" απλά δεν στέκει από τη στιγμή που κανείς δεν κατηγορεί την ταινία για ιστορική ανακρίβεια αλλά για άλλα θέματα. Εκτός και αν πιστεύεις ότι δεν έχει κανένα ελάττωμα.
Posted 14 April 2007 - 17:23
Τρομεροι διαλογοι
Μπολικο αιμα
Τρελες σκηνες δρασης
Απαραιτητο κομικο στοιχειο
Απιθανα τοπια
Σχεδιασμος και σεναριο πολυ κοντα στο κομικ
Δλδ...Τι αλλο να ζητησεις?
Μην κολας στο παντου.Στις περισσοτερες χωρες εχει ΟΝΤΩΣ παρει θριαμβευτικα σχολια...Καλα στο imdb ειναι λιγο κουλοι οι ανθρωποι που ψηφιζουνε οποτε δε με πολυαπασχολει η αποψη τους.Στο αρθρο που δινεις βλεπω2 10ρια,2 6ρια(8 μεσος ορος)1 7ρι(7,5)και ενα τυπα να λεει:looks great but thats it και να του δινει 2...Ε νταξ.Ωραια το ειπε.Εθεσε τρομερα επιχειρηματα(κακοι διαλογοι

Τεσπα γουστα ειναι αυτα.Εμενα μου αρεσε τρελα.Σε εσενα οχι.
Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα
George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking
Posted 14 April 2007 - 18:50
Ασχολίαστο.Δυναμικοι ηθοποιοι
..................................Πούντοι;Τρομεροι διαλογοι
Με έπεισες.Μπολικο αιμα
Σύμφωνοι, αν και προσωπικά μου φάνηκαν ψεύτικες (irrelevant)Τρελες σκηνες δρασης
Cheesy αμερικάνικο χιούμορ.Απαραιτητο κομικο στοιχειο
Ψεύτικα αλλά ωραία.Απιθανα τοπια
Το αν είναι καλό το comic φαντάζομαι δεν έχει καμία σημασία έτσι;Σχεδιασμος και σεναριο πολυ κοντα στο κομικ
Εσύ διαβάζεις από κάτω προς τα πάνω μια σελίδα; Εγώ δε σου μιλούσα για τα σχόλια κάθε άκυρου user αλλά για τις κριτικές του τύπου.Δλδ...Τι αλλο να ζητησεις?
Μην κολας στο παντου.Στις περισσοτερες χωρες εχει ΟΝΤΩΣ παρει θριαμβευτικα σχολια...Καλα στο imdb ειναι λιγο κουλοι οι ανθρωποι που ψηφιζουνε οποτε δε με πολυαπασχολει η αποψη τους.Στο αρθρο που δινεις βλεπω2 10ρια,2 6ρια(8 μεσος ορος)1 7ρι(7,5)και ενα τυπα να λεει:looks great but thats it και να του δινει 2...Ε νταξ.Ωραια το ειπε.Εθεσε τρομερα επιχειρηματα(κακοι διαλογοι:|
:|??????)
Δε νομίζω να σε κατηγόρησα επειδή σου άρεσε η ταινία.Τεσπα γουστα ειναι αυτα.Εμενα μου αρεσε τρελα.Σε εσενα οχι.
Posted 14 April 2007 - 19:07

Μου άρεσε πάρα πολυ.Γενικά ηταν αρκετα πιστη στο κόμικ.
Η σκηνοθεσια και το όλο κλίμα της ταινιας ηταν πολυ καλά.
Περασε η ωρα ευχαριστα και τα 7 ευρω άξιζαν.
Σε ξενα fora-sites πάντως εχει πάρει πολυ καλες κριτικες.
EDIT:Οι ηθοποιοι ηταν όντως πολυ δυναμικοι.Με 1ο τον Λεωνιδα και 2ο τον Φαραμιρ.
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 14 April 2007 - 19:47
Το κόμικ δεν το έχω δει, κριτικές δεν έχω ακούσει-διαβάσει και δεν με απασχολούν. Όπως επίσης δεν με απασχολεί αν είχε ανακρίβιες το σενάριο. Αυτο που μετράει για μένα είναι ότι την είδα(χωρίς να σκεύτομαι "για να δω...θα είναι καλή μεταφορά από το κόμικ" ή "για να δω αυτοί οι βλάκες οι αμερικάνοι έχουν σωστά τα γεγονότα?" και άλλα διάφορα) και πραγματικά όπως ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω με καθήλωσε.(οκ πέραν των "ΠΑΡΤΕ ΤΑΑΑΑ!!!" ή "ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ!!!" ή "ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" και άλλων σχολίων παρόμοιας φύσεως)
Τέλεια!