Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει στην Anime//GR Town: Το Άνοιγμα των Τζογαδόρων

παλερμο αθώοι δολοφόνοι καζίνο και τζόγος ιστορία από τις λίγες ΜΟΝΟ MONOGATARI ο guns είναι filthy casual

  • This topic is locked This topic is locked
99 replies to this topic

#46 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 30 March 2018 - 21:09

Sharyu (Juuni Taisen)

 

tumblr_oycf77QQRe1wbf297o1_500.gif

Μέσα σε μία μέρα χάσαμε δύο άτομα, ένα γιατί βρέθηκε στο στόχαστρο και στο έλεος των ρευμάτων που δημιουργήθηκαν άδικα και ένα από τα χέρια του δολοφόνου ή δολοφόνων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Από εδώ και πέρα το να ψηφίσουμε διαφορετικά άτομα δεν θα μας έρθει σε καλό, από την άλλη οι κινήσεις μας πρέπει να είναι πιο προσεκτικές και όχι τόσο κατηγορηματικές, χωρίς να μπαίνουμε στη διαδικασία συζήτησης και ανάλυσης του λόγου το καθενός. Θα παραμείνω αισιόδοξη ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα στο τέλος αυτού του παιχνιδιού.

Τα πιο εύκολα θύματα αυτή τη στιγμή είναι τα άτομα που ακολούθησαν εύκολα το ρεύμα εναντίον της Sora (Aeron). Ένας ύποπτος αυτή τη στιγμή είναι ο Κάπταιν Πλανήτης (Βάββα), αν ακολουθήσουμε τη λογική ότι οι περισσότεροι θα σκέφτονταν ότι ένας ένοχος δεν πρόκειται να επέλεγε να αφαιρέσει τη ζωή ενός που τον κατηγορούσε. Από την άλλη, το βλέμμα μου θα παραμείνει πάνω στον Rubel (Ody) και στον τρόπο που κινείται - κάτι που θα αποκαλούσα "στα μουλωχτά". Δεν θεωρώ τη συμβολή του σημαντική, αλλά κάθε άλλο. Σαν να ακολουθεί την Franka(Osama) με τέτοια προθυμία για να κλέψει λίγο από την αθωότητά της και να θεωρηθεί και ο ίδιος. 

Λυπάμαι που χάσαμε δύο άτομα τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με το ειδεχθές έγκλημα, μακάρι να μπορούσαμε να το αποφύγουμε. 



#47 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 31 March 2018 - 05:12

Franka

 

Franka.01.JPG

 

Η Φράνκα ξανακάθισε στο τραπεζάκι στο οποίο καθόταν πριν, σήκωσε το φλιτζάνι της και ήπιε δυο καλές γουλιές χλυαρού καφέ πριν αρχίσει να μιλάει.

 


 

Η πρώτη μου ερώτηση θα είναι καθαρά για να καταλάβω κάποια πράγματα. Τι είναι αυτές οι ιδιότητες στις οποίες αναφέρεστε Φράνκα (Osama): γιατρός, γελωτοποιός, γνωρίζετε κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς; Επίσης, αποφασίσατε να πάρετε εσείς τον ρόλο των ελληνικών αρμόδιων αρχών και να βρείτε τελικά τον δολοφόνο; Πολύ ένθερμα έχετε μπει στο άσχημο παιχνίδι που έχει στήσει για εμάς ο μπάρμπαν.

 

 

 

Δείχνει ένα ανοιγμένο και άδειο ντουλάπι Πρωτων Βοηθειών κρεμασμένο από τον τοίχο της αίθουσας στην οποία βρίσκονται.

 

Δες, μικρή μου Sharyu. Χωρίς να το καταλάβει κανείς, κάποιος έκλεψε τα περιεχόμενα του κουτιού κάποια στιγμή αφότου ήρθαμε. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο κάποιος, κάθε φορά που δεν προσέχουμε, προσπαθεί να σώσει αυτόν που πεθαίνει αν τον θεωρεί αθώο.

 

Έπειτα έχουμε και εκείνο:

 

Δείχνει στον άλλο τοίχο της αίθουσας ένας ανοιχτό και άδειο πολύχρωμο ντουλάπι στο οποίο μέσα, πάνω σε βελούδινο μωβ τοίχωμα, διαγράφονται τα περιγράμματα ενός σκήπτρου και ενός καπέλου με κουδούνια.

 

Επίσης, όσο ήμασταν απασχολημένοι με το πόκερ, κάποιος πήγε και διέρρηξε το κουτί Πρώτων Γελωτοποιών. Αυτό σημαίνει ότι κάποιον αναμεσά μας τον νοιάζει περισσότερο να τον σκοτώσουμε δια ψηφοφορίας παρά να λύσει το μυστήριο.

 

Τέλος, η θέρμη με την οποία έχω μπει σε αυτό το απαράδεκτο "παιχνίδι" είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο εκφράζω την επιθυμία μου να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό το καραγκιοζιλίκι μπας και προλάβω να χαρώ λίγο τις ομορφιές των Επτανήσων πριν γυρίσω στο Άμστερνταμ. Οι Ελληνικές Αρχές είναι στο τσεπάκι των απαγωγέων μας, οπότε πέφτει σε όλους μας το βάρος της λύσης αυτού του μυστηρίου.

 

Η Φράνκα έριξε μια ματιά στην αίθουσα. Όλοι κοιτούσαν τους υπόλοιπους καχύποπτα αλλά κανείς δεν έμπαινε στον κόπο να μιλήσει.

 

Αναστέναξε και κούνησε το κεφάλι της παραιτημένη.

 

Δεν της άρεσε να εξηγεί με τόση λεπτομέρεια το σκεπτικό της σε άλλους· ως άνθρωπος της δράσης σιχαινόταν να βγάζει λόγους. Κάτι όμως έπρεπε να γίνει και δεν έβρισκε άλλη λύση.

 

H αλήθεια είναι ότι πριν ο Κάπταιν εξαϋλώσει τον Isaac, διαβάζοντας τα πρακτικά των διαλόγων μας, νόμιζα ότι το ρομπότ ήταν ο γελωτοποιός. Δεν μου άρεσε καθόλου η τελευταία φορά που πήρε τον λόγο, κυρίως γιατί έβαλε εμένα και τον Louvre (OdyMonaxos) στο ίδιο τσουβάλι χωρίς ιδιαίτερη εξήγηση, ενώ θεώρησε την Sharyu και τον Kasuga αθώους για πολύ αδύναμους λόγους.

 

Χωρίς πολλά λόγια για όποιον δεν θέλει να διαβάσει το γιατί, πιστεύω ότι ο Κάπταιν Πλάνετ (Babba) και ο Rubel είναι οι δύο δολοφόνοι, ενώ η Popukomini (Angel.Tze) ή όπως την λένε (ο ξανθός εκ των δύο αντίχειρων με περούκα, τέλοσπάντων), είναι ο γελωτοποιός.

 

Αφήστε με να εξηγήσω.

 

Ξαναδιαβάζοντας τα πρακτικά, μου κάνουν εντύπωση αρκετά πράγματα που δεν είχα προσέξει μέχρι στιγμής:

 

Πρώτον, ο Κάπταιν και ο Louvre, περιέργως, δεν ασχολήθηκαν σχεδόν καθόλου ο ένας με τον άλλο, ενώ ασχολήθηκαν αρκετά με άλλα ενεργά άτομα κατά την διάρκεια της πρώτης φάσης. Αυτό θα μπορούσε να είναι ενδεικτικό δολοφόνων που δεν θέλουν να μπλέξουν ο ένας με τον άλλο φοβούμενοι ότι θα καρφωθούν κάπως. Από μόνο του αυτό όμως είναι ένα αδύναμο επιχείρημα.

 

Μέτα όμως, έχουμε την περίεργη πρόταση/απειλή που μου έκανε ο Rubel, να γυρίσει δηλαδή την ψήφο του στον Κάπταιν:

 

 

 

Αλήθεια, πως θα σου φαινόταν αν άλλαζα την ψήφο μου κι έστελνα τον Κάπταιν στο άπειρο κι ακόμη παραπέρα; Τι πιθανότητες δίνεις;

 

 

 

Όταν μελετάς κάτι, είτε πρόκειται για κάτι απλό όπως τα λεγόμενα κάποιου, είτε πρόκειται για κάτι περίπλοκο όσο ένα έγκλημα, η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις δεν είναι το πότε, ή το πώς ή κάτι άλλο παρόμοια περίπλοκο αλλά κάτι τοσο απλό όσο το γιατί. Γιατί ο φίλτατος υποψήφιος δολοφόνος Louvre είπε αυτό που είπε;

 

Στην αρχή νόμιζα ότι εδώ προσπαθούσε απλώς να φανεί, ας μου επιτραπεί η έκφραση, edgy, σαν να έλεγε "αν το θελήσω, μπορώ να σκοτώσω αυτόν που θεωρείς αθώο πέρα από κάθε αμφιβολία οπότε μην μπλέκεις μαζί μου". Το λάθος με αυτή την απάντηση στο γιατί ήταν το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα εγωκεντρική. Δεν είμαι πιο σημαντική από τους υπόλοιπους καλεσμένους/υποψήφια θύματα εδώ πέρα και ας προσπαθώ λίγο περισσότερο, άρα η πρόταση του Rubel έπρεπε να έχει κάποιον λόγο ύπαρξης πέρα από το να με προκαλέσει. Η απάντηση βρισκεται στην ροή των ψήφων. Οταν το πρότεινε αυτό, η Sora είχε τέσσερις ψήφους, ενώ ο Κάπταιν δύο. Εάν γύρναγε την ψήφο του, τότε οι ψήφοι θα γίνονταν 3-3 στα ρεύματα που σημαίνει ότι ο Κάπταιν είχε αρκετές περιπτώσεις να ψηφιστεί προς αποχώρηση. Αυτό θα φαινόταν πολύ άσχημο για τον Louvre, σε περίπτωση που ο Κάπταιν έβγαινε αθώος. Τι θα γινόταν όμως αν ο Κάπταιν δεν έβγαινε αθώος; Πολύ απλά, o Rubel στο υπόλοιπο αυτής της σαχλής διαδικασίας, θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ήταν ο, με διαφορά, πιο βασικός παράγοντας στον θάνατο ενός δολοφόνου ενώ κανείς δεν τον είχε αναγκάσει ουσιαστικά να το κάνει και να κρυφτεί με άνεση πίσω από αυτό, ενώ οι υπόλοιποι κυνηγάμε φαντάσματα.

 

Εάν από την άλλη η αλλαγή στις ψήφους κατάφερνε να γυρίσει μπούμερανγκ στον Louvre και να τον στείλει στην κρεμάλα, o Κάπταιν θα είχε πλέον, πέρα από την δικιά μου υποστήριξη, που την είχε έτσι και αλλιώς, και την υποστήριξη αρκετών άλλων, όπως του μελαχρινού αντίχειρα με περούκα και της μακαρίτισσας της Sora, άρα θα ήταν αρκετά δύσκολο να κρεμαστεί.

 

Έπειτα, έχουμε τον θάνατο του Isaac. Γιατί τον Isaac; Γιατί όχι εμένα, που ασχολούμαι περισσότερο ή τον Κάπταιν που φαίνεται επικίνδυνος αθώος; Γιατί υπερασπιζόμουν τον Κάπταιν, και με τόσο κόσμο στο τέλος του χρονομέτρου να τον υποψιάζεται θα με χρειαζόταν να τον υπερασπιστώ και σήμερα. Έτσι, από τους τέσσερις που υποψιάζονταν και τον Κάπταιν και τον Rubel, δηλαδή την Sakura, τον Isaac, τnν Sharyu και την Yoko, σκότωσαν αυτόν που ψήφιζε τον Κάπταιν, για τον απλό, αλλά αρκετά αποτελεσματικό  κάποιες φορές, λόγο που ανέφερε η Sharyu πριν από εμένα:

 

 

 

Ένας ύποπτος αυτή τη στιγμή είναι ο Κάπταιν Πλανήτης (Βάββα), αν ακολουθήσουμε τη λογική ότι οι περισσότεροι θα σκέφτονταν ότι ένας ένοχος δεν πρόκειται να επέλεγε να αφαιρέσει τη ζωή ενός που τον κατηγορούσε. 

 

 

Κάτι τελευταίο, αρκετά πιο ασήμαντο, που με ενοχλεί στον Κάπταιν ειδικά, είναι το γεγονός ότι πριν τον θάνατο του Isaac ήταν αρκετά πιο ομιλητικός και έπαιρνε πρωτοβουλίες, ενώ έπειτα είναι ιδιαίτερα ήσυχος και ας μας έχει δώσει ο νοητικά ασταθής οικοδεσπότης μας την άδεια να ξαναμιλήσουμε. Σχεδόν μου δίνεται η εντύπωση ότι απλώς περιμένει να δει πως θα είναι η ατμόσφαιρα πριν αποφασίσει πως θα προσεγγίσει τις "έρευνές" του.

 

Όσο για την Popuko (Angel.Tze), o λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι είναι ο γελωτοποιός έχει να κάνει με το γεγονός ότι όσο ήμουν στην τουαλέτα πριν λίγο, μίλησα στο τηλέφωνο με έναν γνωστό, τον Πάριστον, ο οποίος μου είπε μια περιέργη ιστορία για ένα τρένο στις Άλπεις όπου μια δολοφόνος με το όνομα Kyoko συμπεριφερόταν αρκετά παρόμοια με την Popuko, ειδικά όσο αφορά το να μπαίνει σε ρεύματα με σαχλές δικαιολογίες εναντίον του πρώτου τυχόντα. Πιστεύω ότι η Popuko το κάνει απλώς για να νομίζουμε ότι είναι δολοφόνος ώστε να την κρεμάσουμε, αλλά προσπαθεί υπερβολικά πολύ για να μας πείσει.

 

Πέρα από όλα αυτά--

 

Η Φράνκα σήκωσε το φλιτζάνι της και πήγε να πιει άλλη μια γουλιά καφέ. Με το που το, κρύο πλέον, υγρό άγγιξε τα χείλη της, μια αμυδρή γκριμάτσα αηδίας εμφανίστηκε στο πρόσωπό της και σηκώθηκε από την καρέκλα.

 

Έχω και άλλα να πω, αλλά ο καφές εδώ είναι απαράδεκτος. Όσο πάω να παραγγείλω οργανικό μαύρο τσάι, πείτε μου τις δικές σας θεωρίες. Ποιοι πιστεύετε ότι είναι οι δολοφόνοι και γιατί;


Edited by Osama Bin Laden, 31 March 2018 - 05:13.


#48 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 31 March 2018 - 10:28

funny_captain_planet_640_25.jpg

Captain Joker(Babba)

 

 

 

1.Όλοι κοιτούσαν τους υπόλοιπους καχύποπτα αλλά κανείς δεν έμπαινε στον κόπο να μιλήσει.

2. νόμιζα ότι το ρομπότ ήταν ο γελωτοποιός. Δεν μου άρεσε καθόλου η τελευταία φορά που πήρε τον λόγο, κυρίως γιατί έβαλε εμένα και τον Louvre (OdyMonaxos) στο ίδιο τσουβάλι χωρίς ιδιαίτερη εξήγηση, ενώ θεώρησε την Sharyu και τον Kasuga αθώους για πολύ αδύναμους λόγους.

3. Εάν από την άλλη η αλλαγή στις ψήφους κατάφερνε να γυρίσει μπούμερανγκ στον Louvre και να τον στείλει στην κρεμάλα, o Κάπταιν θα είχε πλέον, πέρα από την δικιά μου υποστήριξη, που την είχε έτσι και αλλιώς, και την υποστήριξη αρκετών άλλων...

4. Έπειτα, έχουμε τον θάνατο του Isaac. Γιατί τον Isaac; Γιατί όχι εμένα, που ασχολούμαι περισσότερο ή τον Κάπταιν που φαίνεται επικίνδυνος αθώος; 

5. ήταν αρκετά πιο ομιλητικός και έπαιρνε πρωτοβουλίες... 

 

Και λίγα λες. Εγώ έχω να μου προσάψω πολύ χειρότερα. Για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να κάτσω κι άλλο στα αυγά μου, αλλά έκανες τόσο κόπο να γράψεις αυτό το σεντόνι και οφείλω τουλάχιστον να πω 2 πράγματα. Με το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου (βλέπε δεύτερης ημέρας), είθισται να γίνεται ανασκόπηση του προηγούμενου και αιτιολόγηση ψήφου με βάση την ανασκόπηση. Παρεμπιπτόντως, μόνο ανασκόπηση δεν έκανες, απλώς έβγαλες στον τάκο αυτόν που υποψιάζονταν ήδη οι περισσότεροι (που το θεωρώ τέρμα ύποπτο, αλλά δε με παίρνει να τα βάλω μαζί σου αυτή τη στιγμή).

Τι ανασκόπηση να κάνω; Μέχρι και ο αφηγητής με έβαλε να σκοτώνω το ρομπότ. Προσωπικά, θεωρούσα το ρομπότ τον νούμερο 1 ύποπτο.

Είχα ετοιμάσει μια χαρά τα επιχειρήματα βασιζόμενος στην εξαφάνισή του κατά τη διάρκεια της ημέρας, στην επίθεση φιλίας που έκανε σε 2 άτομα, στα ανύπαρκτα επιχειρήματα, στην ψήφο στο πουθενά για να μη λερώσει τα χέρια του. Και μετά, πήγα και τον σκότωσα μπροστά στα μάτια όλων (καταραμένη αφήγηση) και με άφησα κάργα εκτεθειμένο. Λες ότι ένας δολοφόνος δε θα σκότωνε αυτόν που τον κατηγορεί. (Πάλι τέρμα ύποπτο, αλλά είπαμε, δεν με παίρνει). Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, ότι και να κάνεις, κάποιος θα πειστεί ότι είσαι αθώος και κάποιος θα πειστεί ότι είσαι ένοχος και το κάνεις επίτηδες για να παριστάνεις τον αθώο. Πολύ απλά, ό,τι και να κάνεις μπλέκεις, το επιχείρημα δεν πείθει κανέναν, οπότε δεν πρέπει να κάνεις τίποτα για να μην μπλέκεις! Με τι μούτρα λοιπόν να βγω να μιλήσω; Να κάνω ότι δε συνέβη τίποτα ή να βγω να με κατηγορήσω; Με δεδομένο λοιπόν πως είμαι σε αρκετά δύσκολη θέση από πλευράς επιχειρημάτων, ήθελα να κάτσω στα αυγά μου για λίγο, αλλιώς πάω ντουγρού για λιντσάρισμα. Όχι ότι με χαλάει, αλλά έχω αρχίσει ήδη να αποκτώ φήμη του τύπου που κάνει φασαρία, αλλά από ζουμί τηγανίτα και αυτό είναι χειρότερο από τον θάνατο. Θα ψηφίσω τον  Louvre (Ody), τουλάχιστον να έχω κάνει κάτι χρήσιμο πριν πρωταγωνιστήσω στο δικό μου κομμάτι. Δυστυχώς θα βγει δολοφόνος και θα είμαι ο επόμενος, αλλά δε βαριέσαι, τουλάχιστον θα έχει φύγει ένας από τη μέση. Θα πάρω δικό μου κομμάτι, κούκλες :D

Για τους υπολοίπους: Αν η Franka εξακολουθεί να ζει σε 2 μέρες, να τη σκοτώσετε. Το γεγονός ότι λίγο πολύ σταύρωσε τον Louvre σήμερα δε λέει απολύτως τίποτα. Καμένο χαρτί ήταν και το ήξεραν και οι δύο.

 

nerdy-captain-planet

Και να θυμάστε, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ, αλλιώς ο Πλανήτης θα ανακυκλώσει ΕΣΑΣ!

don-cheadle-captain-planet.jpg


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#49 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 31 March 2018 - 16:12

Kagura( Super Sayan Girl)
giphy.gif
 

 

Τελικά είχα δίκιο για την μικρή κλαψιάρα. Δεν έχει σημασία, τουλάχιστον μειωνόμαστε σιγά σιγά. 

 

 

 

Δείχνει ένα ανοιγμένο και άδειο ντουλάπι Πρωτων Βοηθειών κρεμασμένο από τον τοίχο της αίθουσας στην οποία βρίσκονται.

 

Δες, μικρή μου Sharyu. Χωρίς να το καταλάβει κανείς, κάποιος έκλεψε τα περιεχόμενα του κουτιού κάποια στιγμή αφότου ήρθαμε. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο κάποιος, κάθε φορά που δεν προσέχουμε, προσπαθεί να σώσει αυτόν που πεθαίνει αν τον θεωρεί αθώο.

Υπάρχει ανάμεσα μας κάποιος που προσπαθεί να μας βοηθήσει; Πως ξέρουμε ότι δεν χρησιμοποιεί τα φάρμακα για τον εαυτό του; Και αν όντως θέλει να βοηθήσει για ποιον λόγο το κάνει;


Αλήθεια, Sora, έχετε σκεφτεί τη χειρουργική επέμβαση ως λύση για να βελτιωθείτε στ' ακροβατικά;

 

Rubel, ήθελες να μας πεις κάτι με το παραπάνω; Πείσε με έστω και στο ελάχιστο ότι μπορεί να είσαι ο γιατρός και παίρνω πίσω την ψήφο μου.


TMWsBT7.png        


#50 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 01 April 2018 - 07:59

Sharyu (Juuni Taisen)
 

tumblr_oycf77QQRe1wbf297o1_500.gif

 

 

 

 

Έπειτα, έχουμε τον θάνατο του Isaac. Γιατί τον Isaac; Γιατί όχι εμένα, που ασχολούμαι περισσότερο ή τον Κάπταιν που φαίνεται επικίνδυνος αθώος; Γιατί υπερασπιζόμουν τον Κάπταιν, και με τόσο κόσμο στο τέλος του χρονομέτρου να τον υποψιάζεται θα με χρειαζόταν να τον υπερασπιστώ και σήμερα. Έτσι, από τους τέσσερις που υποψιάζονταν και τον Κάπταιν και τον Rubel, δηλαδή την Sakura, τον Isaac, τnνSharyu και την Yoko, σκότωσαν αυτόν που ψήφιζε τον Κάπταιν, για τον απλό, αλλά αρκετά αποτελεσματικό  κάποιες φορές, λόγο που ανέφερε η Sharyu πριν από εμένα:

Από την άλλη, πέρα από τον λόγο που ανέφερε πρώτη, αν στόχευαν εσένα οι δολοφόνοι, εφόσον μπήκες με θέρμη να ξεδιαλύνεις το μυστήριο, θα ήταν πιο λογικό από ό,τι τον Isaac. Είχες επιλέξει να δείξεις με το δάχτυλο μία αθώα που δεν ήξερε πως να υπερασπιστεί τον εαυτό της και θα ήταν εύκολη λύση να πεταχτείς έξω από το παιχνίδι που έχει στηθεί γύρω μας. Δεν πιστεύω ότι σε είχε ανάγκη ο Κάπταιν Πλάνετ για να καλυφθεί και να τον υπερασπιστείς κάποιον σήμερα, θα έβγαινες και η απορία θα ήταν παρόμοια με του Isaac, θα της αφαιρούσε τη ζωή ο Κάπταιν Πλάνετ ενώ τον υποστήριζε; 

 

 

Μέχρι και ο αφηγητής με έβαλε να σκοτώνω το ρομπότ. Προσωπικά, θεωρούσα το ρομπότ τον νούμερο 1 ύποπτο.

 

Είχα ετοιμάσει μια χαρά τα επιχειρήματα βασιζόμενος στην εξαφάνισή του κατά τη διάρκεια της ημέρας, στην επίθεση φιλίας που έκανε σε 2 άτομα, στα ανύπαρκτα επιχειρήματα, στην ψήφο στο πουθενά για να μη λερώσει τα χέρια του. Και μετά, πήγα και τον σκότωσα μπροστά στα μάτια όλων (καταραμένη αφήγηση) και με άφησα κάργα εκτεθειμένο. Λες ότι ένας δολοφόνος δε θα σκότωνε αυτόν που τον κατηγορεί. (Πάλι τέρμα ύποπτο, αλλά είπαμε, δεν με παίρνει).

Δεν είναι απαραίτητο ότι ένας δολοφόνος δεν θα σκότωνε κάποιον που την κατηγορούσε με θέρμη, θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι ακριβώς όπως το θέλει εκείνο, μιας και η αρχική ιδέα ήταν δική μου. Με την εύκολη λύση, ότι ένας αθώος θα μπορούσε άνετα να θεωρήσει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό. Όσο για την υποψία γύρω από το πρόσωπο του Isaac, βρίσκω εξίσου αβάσιμα τα επιχείρηματά σας. Την επίθεση φιλίας προς το μέρος μου, τουλάχιστον, την οποία κρίνω και σωστή, την δικαιολόγησε λόγω της πρότασης μου που αγνοήσατε όλοι - το να επιλέξουμε διαφορετικά άτομα ώστε να μη αφαιρέσουμε τη ζωή ενός αθώου και να δούμε αρχικά πως θα κυλήσει η κατάσταση, με τους δολοφόνους σιγά σιγά να φανερώνονται. Εξάλλου, ο ίδιο στο πουθενά ήταν και η δική σας ψήφος, Κάπταιν Πλάνετ (Βάββα)

Εχθές είχα αναφέρει για την Sora συγκεκριμένα: 

 

 

 

πολύ περισσότερο ένα άτομο που είναι αθώο και δεν ξέρει πως να στρέψει τα βλέμματα από πάνω του. Και εκεί δικαιολογείται η αντίδραση της σε σχέση με το πώς θα αποδοθεί η δικαιοσύνη. 

Ωστόσο, για να ανακεφαλαιώσω τις σκέψεις μου στο κεφάλι μου, για εμένα και οι δυο σας παίζετε ένα παιχνίδι που θα προσπαθήσω να αναλύσω αργότερα, όπως ανέφερα και χθες για εμένα ο κύριος ύποπτος είναι ο Rubel (Ody). Το σημείωσα και χθες ότι ήταν εκείνον με την πιο πονηρή, μουλωχτή συμπεριφορά που ήθελε να φανεί ότι υποστηρίζει με θέρμη να βρούμε τους δολοφόνους - αλλά στα μάτια μου απέτυχε τελείως -. Αν και στην πρώτη φάση μιας τέτοιας κατάστασης, κανένας δεν μπορεί να ξέρει πως θα κινηθεί εν τέλει και πως θα βρει αυτόν που φταίει, όταν μια φιγούρα πηγαίνει από εδώ και από εκεί, και εκτός του άλλου κάνει και το παρακάτω: 

 

 

 

Όταν μελετάς κάτι, είτε πρόκειται για κάτι απλό όπως τα λεγόμενα κάποιου, είτε πρόκειται για κάτι περίπλοκο όσο ένα έγκλημα, η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις δεν είναι το πότε, ή το πώς ή κάτι άλλο παρόμοια περίπλοκο αλλά κάτι τοσο απλό όσο το γιατίΓιατί ο φίλτατος υποψήφιος δολοφόνος Louvre είπε αυτό που είπε;

Θα παραμείνω στην χθεσινή μου ψήφο, Rubel (Ody) και ελπίζω να μην αναγκαστούμε να χάσουμε και άλλον έναν αθώο αυτή τη φορά. Μιας και βρέθηκε το κουτί που ανέφερε η Φράνκα (Osama).

EDIT: Διόρθωση το χρωματάκι στον Ody, του έβαλα το μπλε αντί για το κόκκινο


Edited by Kamen Tantei Zura, 01 April 2018 - 08:00.


#51 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 01 April 2018 - 12:47

Franka

 

Franka.01.JPG

 

Να συγχωρέσουν οι υπόλοιποι καλεσμένοι το πρόχειρο αυτής της απάντησης αλλά κάτι προέκυψε και θα είμαι λιγάκι απασχολημένη μέχρι να τελειώσει ο τωρινός κύκλος.

 


 

Από την άλλη, πέρα από τον λόγο που ανέφερε πρώτη, αν στόχευαν εσένα οι δολοφόνοι, εφόσον μπήκες με θέρμη να ξεδιαλύνεις το μυστήριο, θα ήταν πιο λογικό από ό,τι τον Isaac. Είχες επιλέξει να δείξεις με το δάχτυλο μία αθώα που δεν ήξερε πως να υπερασπιστεί τον εαυτό της και θα ήταν εύκολη λύση να πεταχτείς έξω από το παιχνίδι που έχει στηθεί γύρω μας. Δεν πιστεύω ότι σε είχε ανάγκη ο Κάπταιν Πλάνετ για να καλυφθεί και να τον υπερασπιστείς κάποιον σήμερα, θα έβγαινες και η απορία θα ήταν παρόμοια με του Isaac, θα της αφαιρούσε τη ζωή ο Κάπταιν Πλάνετ ενώ τον υποστήριζε;

 

 

 

Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, δεν κατάλαβα τι εννοείς εδώ. Εννοείς ότι ο Κάπταιν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την αθωότητα μου εάν με σκότωνε το βράδυ για να στρέψει τα βλέμματα αλλού κατά την διάρκεια αυτού του κύκλου;

 

 

Κάπταιν (Babba), έχω πάρα πολλές απορίες σχετικά με την απάντησή σου.

 

 


 

Το γεγονός ότι λίγο πολύ σταύρωσε τον Louvre σήμερα δε λέει απολύτως τίποτα. Καμένο χαρτί ήταν και το ήξεραν και οι δύο.

 

 

 

Νομίζω ότι είναι αρκετά προφανές ότι σκοπός της αναλυσής μου δεν ήταν να σταυρώσω τον Louvre (OdyMonaxos) και μου κάνει εντύπωση που παρερμηνεύεις με τόσο περίεργο τρόπο τα λεγόμενά μου. Ήμουν η πρώτη που δήλωσε ότι τον υποπτεύετε κατά την διάρκεια του πρώτου κύκλου για αρκετούς λόγους, και θα τον υποπτευόμουν σε αυτόν τον κύκλο το ίδιο ανεξαρτήτως με το τι έβγαινε η Sora.

 

. Σκοπός της ανάλυσής μου ήταν να εξηγήσω για ποιους λόγους πιστεύω ότι είσαι ο συνεργός του Rubel, θεωρώντας δεδομένο ότι είναι δολοφόνος, με βάσει του τι συνέβη στον πρώτο κύκλο.

 

 

 


 

Παρεμπιπτόντως, μόνο ανασκόπηση δεν έκανες, απλώς έβγαλες στον τάκο αυτόν που υποψιάζονταν ήδη οι περισσότεροι (που το θεωρώ τέρμα ύποπτο, αλλά δε με παίρνει να τα βάλω μαζί σου αυτή τη στιγμή).

 

[...]

 

Τι ανασκόπηση να κάνω; Μέχρι και ο αφηγητής με έβαλε να σκοτώνω το ρομπότ.

 

 

 

Λες για ανασκόπηση της πρώτης μέρας και για το γεγονός ότι δεν την έκανα και ότι αυτό είναι ύποπτο, αλλά το συνεχίζεις προσπαθώντας να δικαιολογήσεις, με, σε αρκετό βαθμό, μη πειστικά επιχειρήματα γιατί δεν την έκανες εσύ. Δεν θεωρώ ότι ειπώθηκαν τόσα πολλά την πρώτη μέρα που να χρειάζεται μια πλήρης ανασκόπηση. Όποιος θεωρεί ότι χρειάζεται, ας μπει στον κόπο να την κάνει. Δεν συμμετέχω μόνο εγώ σε αυτήν την διαδικασία.

 

 

 

Με τι μούτρα λοιπόν να βγω να μιλήσω; Να κάνω ότι δε συνέβη τίποτα ή να βγω να με κατηγορήσω; Με δεδομένο λοιπόν πως είμαι σε αρκετά δύσκολη θέση από πλευράς επιχειρημάτων, ήθελα να κάτσω στα αυγά μου για λίγο, αλλιώς πάω ντουγρού για λιντσάρισμα.

 

 

Ω έλα τώρα. Κανείς δεν σε λυντσάρει πριν τον Rubel. Είσαι δραματικός απλώς για να είσαι δραματικός.

 

Αν είσαι αθώος, να βγεις να μιλήσεις με τα μούτρα αθώου που θέλει να βοηθήσει τους υπόλοιπους αθώους ασχέτως με το αν θα ψηφιστεί δυο κύκλους από τώρα, όχι να μουγκαθείς λέγοντας ότι "δεν με παίρνει". Δεν σε παίρνει για ποιον λόγο; Επειδή σε κατηγορώ εγώ; Είμαι απλώς ένας από τους καλεσμένους με μια ψήφο και τίποτα άλλο και ο κύκλος στον οποίο υποτίθεται θα κρεμαστείς είναι μακριά ακόμα.

 

Αν είσαι αθώος που θεωρεί ότι είμαι συνεργός του Rubel, να βγεις να μιλήσεις και να προσπαθήσεις να πείσεις τους υπόλοιπους για ποιον λόγο είμαι συνεργός του Rubel και να προσπαθήσεις να με κρεμάσεις. Να εξηγήσεις για ποιον λόγο θα σκότωνα τον Isaac, να εξηγήσεις για ποιον λόγο πιστεύεις ότι η στιχομυθία μου με τον Rubel κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας είναι θέατρο μεταξύ δυο δολοφόνων. Δώσε λόγο στους υπόλοιπους αθώους να ακολουθήσουν εσένα αντί για τον δολοφόνο εμένα. Αν θεωρείς ότι είμαι δολοφόνος, έχεις αρκετό καιρό να με βάλεις σε άμυνα ώστε να σταματήσω να διαδίδω τα ψέματα μου. Κάνε κάτι, οτιδήποτε, για να πείσεις τους σχετικά παθητικούς υπόλοιπους καλεσμένους να πάρουν το μέρος σου από το να με αφήνεις να κάνω ό,τι θέλω.

 

Άφησέ με όμως να υποθέσω κάτι παραπάνω σχετικά με την συμπεριφορά σου. Ισχυρίζεσαι ότι δεν σε παίρνει επειδή ξέρεις ότι ακόμα και αν κερδίσεις τους υπόλοιπους και με σκοτώσεις δια ψηφοφορίας πριν από εσένα, θα αποδειχθώ αθώα και θα είσαι σίγουρα ο επόμενος, άρα δεν έχει νόημα.

 

 

 



#52 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 01 April 2018 - 13:55

 
Sharyu (Juuni Taisen)
 
tumblr_oycf77QQRe1wbf297o1_500.gif
 



Θα ήταν πιο λογικό να φύγεις εσύ Franka από την μέση απ' ό,τι ο Isaac. To δάχτυλο σου έδειχνε ξεκάθαρα μία αθώα και υποστήριζες με θέρμη την αθωότητα του Κάπταιν Πλανήτη. Εύκολο θύμα θα ήσουν, απώλεια που δε θεωρώ ότι θα γεννούσε και τόσες πολλές απορίες. Οι δολοφόνοι θα αφαιρούσαν τη ζωή ενός ακόμη χωρίς παράπλευρες απώλειες και χωρίς να γυρίσουν τα βλέμματα πάνω τους απαραίτητα.

Eπίσης, εν νομίζω ότι σε χρειαζόταν ο Κάπταιν για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Χθες το ρεύμα το γύρισε στην Sora μόνος του και με τη βοήθειά σου. Θα ήταν πιο εύκολο να σκοτώσει εσένα αν ήταν ο δολοφόνος, παρά να συνεχίσεις να είσαι ζωντανή και να του κάνεις τη ζωή δύσκολη - όπως αυτή τη στιγμή. Αν πέθαινες εσύ, η απορία που θα γεννιόταν θα ήταν: "θα σκότωνε ο Κάπταιν Πλάνετ ένα άτομο που τον υποστήριζε με τόση επιμονή;" Η επιλογή του Isaac γέννησε περισσότερες απορίες από ό,τι θα γεννούσε η δική σου μιας και ο τελευταίος τον κατηγορούσε από την αρχή της πρώτης μέρας.
 
Με απλά λόγια ο Κάπταιν Πλάνετ θα την "έβγαζε πιο εύκολα" καθαρή αν σκότωνε εσένα,μιας και δεν τον κατηγόρησες, από ό,τι το ρομπότ. Από την άλλη, όπως ανέφερα, μπορεί να είναι και μπλόφα από τη μεριά του μπλε άντρα.

Με λίγα λόγια, ανάμεσα στους τρεις σας, είμαι πεπεισμένη ότι βρίσκεται ο ένας δολοφόνος τουλάχιστον. Και από τους τρεις σας ο λιγότερος ύποπτος φαίνεται η Franka. Η ψήφος μου παραμένει όπως προείπα στον Rubel (Ody).

ΕDIT: Μάλλον πρέπει να σταματήσω να βάζω το gifάκι,

Edited by Kamen Tantei Zura, 01 April 2018 - 13:57.


#53 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 01 April 2018 - 14:05

fHvSxOr.png

Λοχαγός Στρουμφοπλανητούλης (Βάββαμελ)

 

 

1. Σκοπός της ανάλυσής μου ήταν να εξηγήσω για ποιους λόγους πιστεύω ότι είσαι ο συνεργός του Rubel

2. Δεν θεωρώ ότι ειπώθηκαν τόσα πολλά την πρώτη μέρα που να χρειάζεται μια πλήρης ανασκόπηση.

3. Δεν συμμετέχω μόνο εγώ σε αυτήν την διαδικασία.

4. Αν είσαι αθώος που θεωρεί ότι είμαι συνεργός του Rubel, να βγεις να μιλήσεις

Να εξηγήσεις για ποιον λόγο θα σκότωνα τον Isaac, 

να εξηγήσεις για ποιον λόγο πιστεύεις ότι η στιχομυθία μου με τον Rubel κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας είναι θέατρο μεταξύ δυο δολοφόνων

5.ξέρεις ότι ακόμα και αν κερδίσεις τους υπόλοιπους και με σκοτώσεις δια ψηφοφορίας πριν από εσένα, θα αποδειχθώ αθώα και θα είσαι σίγουρα ο επόμενος

 

 

Επειδή όμως δεν είμαι ο συνεργός του Rubel(ody), αν όντως δεν είσαι εσύ, καλή τύχη στο να τον βρεις, με δεδομένο ότι έχουν όλοι καταπιεί το αμίλητο νερό. Εκείνος βάρεσε σιωπητήριο για να μη δώσει άλλα στοιχεία και παίζει ο συνεργός του να βολεύτηκε κάπου στις σκιές. Αν είσαι όντως αθώα όπως λες, το βράδυ φαντάζομαι θα προσπαθήσουν να φάνε εσένα (doctor ακούει;), εμένα θα με φάτε άδικα αύριο, οπότε χαιρετίσματα. Τουλάχιστον θα έχουν να βρουν έναν, οπότε ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να σταθούν τυχεροί (γιατί από στοιχεία, όσο δε μιλάνε, κολοκύθια).

Κόσμε ξαναλέω, αφού με λιντσάρετε αύριο, αν ζει ακόμα έπειτα από τα 2 night kill (που πολύ αμφιβάλλω αν είναι όντως αθώα), είναι η #1 ύποπτη για συνεργός του Rubel. Αποφεύγει να μιλάει παρά μονάχα για 2-3 άτομα, μην τύχει και παρεξηγηθεί κανένας και τη βάλει στο μάτι. Σκότωσε τον Isaac για 3 λόγους. Αναγνωρίζει την αξία του ως ερευνητή - απειλή για τους δολοφόνους, του χρέωσε το "drama queen"  που του έκοψε τη φόρα και έκρινε ότι το ρομπότ έπρεπε να φύγει τότε που κατηγορούσε αθώο, όχι στη συνέχεια που θα στόχευε μετά βεβαιότητας εκείνον και τον συνεργό του. Αναλυτικότερα αύριο. Να θυσιάσουν night kill πάνω μου με τόσες υποψίες δεν παίζει. 

 

Αγαπητά μου παιδιά, μη στρουμφίζετε τον πλανήτη. Γιατί όπως λέει κι ένας αγαπητός μου φίλος στα απομνημονεύματά του #27:

Μόνο όταν θα έχετε κόψει και το τελευταίο δέντρο. 
Μόνο όταν θα έχετε δηλητηριάσει και το τελευταίο ποτάμι. 
Μόνο όταν θα έχετε ψαρέψει και το τελευταίο ψάρι. 
Μόνο όταν θα έχετε στρουμφίσει και τον τελευταίο αθώο.
Μόνο τότε θα καταλάβετε ότι τα λεφτά δεν τρώγονται.
Δεν κληρονομούμε τη γη από τους προγόνους μας, τη δανειζόμαστε από τα παιδιά μας. 
Και δεν μας αρέσει να χρωστάμε τίποτα σε κανέναν.

JcRbK0U.jpg


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#54 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 01 April 2018 - 14:30

Franka

 

ffa371a26dcee4a3fa7a474f4c1dd420.jpg

 

 


Θα ήταν πιο λογικό να φύγεις εσύ Franka από την μέση απ' ό,τι ο Isaac. To δάχτυλο σου έδειχνε ξεκάθαρα μία αθώα και υποστήριζες με θέρμη την αθωότητα του Κάπταιν Πλανήτη. Εύκολο θύμα θα ήσουν, απώλεια που δε θεωρώ ότι θα γεννούσε και τόσες πολλές απορίες. Οι δολοφόνοι θα αφαιρούσαν τη ζωή ενός ακόμη χωρίς παράπλευρες απώλειες και χωρίς να γυρίσουν τα βλέμματα πάνω τους απαραίτητα.

Eπίσης, εν νομίζω ότι σε χρειαζόταν ο Κάπταιν για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Χθες το ρεύμα το γύρισε στην Sora μόνος του και με τη βοήθειά σου. Θα ήταν πιο εύκολο να σκοτώσει εσένα αν ήταν ο δολοφόνος, παρά να συνεχίσεις να είσαι ζωντανή και να του κάνεις τη ζωή δύσκολη - όπως αυτή τη στιγμή. Αν πέθαινες εσύ, η απορία που θα γεννιόταν θα ήταν: "θα σκότωνε ο Κάπταιν Πλάνετ ένα άτομο που τον υποστήριζε με τόση επιμονή;" Η επιλογή του Isaac γέννησε περισσότερες απορίες από ό,τι θα γεννούσε η δική σου μιας και ο τελευταίος τον κατηγορούσε από την αρχή της πρώτης μέρας.
 
Με απλά λόγια ο Κάπταιν Πλάνετ θα την "έβγαζε πιο εύκολα" καθαρή αν σκότωνε εσένα,μιας και δεν τον κατηγόρησες, από ό,τι το ρομπότ. Από την άλλη, όπως ανέφερα, μπορεί να είναι και μπλόφα από τη μεριά του μπλε άντρα.

 

 

 

Συμφωνώ, αλλά υπήρχαν αρκετές πιθανότητες ο γιατρός να είναι πάνω μου. Ίσως για αυτό να επέλεξαν τον Isaac, σαν την δεύτερη καλύτερη επιλογή.

 

 

 

[...]με δεδομένο ότι έχουν όλοι καταπιεί το αμίλητο νερό. 

 

 

 

 

Αποφεύγει να μιλάει παρά μονάχα για 2-3 άτομα, μην τύχει και παρεξηγηθεί κανένας και τη βάλει στο μάτι. 

 

 

Ω, έλα τώρα, σχεδόν απαντάς μόνος σου σε αυτά μου με κατηγορείς. Όλοι όσοι έχουν μιλήσει σήμερα ασχολούνται μόνο με τα 2-3 άτομα που προσπαθούν να επιλύσουν το παιχνίδι. Και εσύ το κάνεις, και η Sharyu το κάνει, και η, λιγότερο φάντασμα από τα υπόλοιπα φαντάσματα, Kaguya το κάνει και εγώ το κάνω. Με αυτήν την λογική είμαστε και οι τέσσερις δολοφόνοι, οπότε ας βγάλουμε ο ένας τελετουργικά τα έντερα του άλλου και ας τελειώνουμε.

 

Μπορεί κάποιος από τα φαντάσματα να είναι ο δεύτερος δολοφόνος; Ναι, μπορεί. Αλλά από την στιγμή που οι περισσότεροι αθώοι δεν φιλοτιμούνται να μιλήσουν για να τον εκθέσουν, δουλεύω με αυτά που μου δίνονται.

 

 

 

(Ψήφος στον Rubel (Odymonaxos).)

 

Edit: Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ZURA ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ


Edited by Osama Bin Laden, 01 April 2018 - 14:32.


#55 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 01 April 2018 - 14:42

Sharyu (Juuni Taisen)

 
tumblr_oycf77QQRe1wbf297o1_500.gif
 



Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να μιλήσει και κανένας άλλος, να προσθέσουμε και κάτι καινούριο στα ήδη επαναλαμβανόμενα λόγια μας. 

Περιμένουμε και την απάντηση του Rubel (Ody) σε όλα αυτά. 

ΥΓ. Η εικόνα μπήκε σωστά αυτή τη φορά. 



#56 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 01 April 2018 - 18:54

Rubel_en_el_Cap%C3%ADtulo_83.PNG

 

Rubel in trouble

Louvre to rumble

 

Λοιπόν, εφόσον δεν βλέπω τους υπόλοιπους μισούς να παίρνουν πρωτοβουλία, θα πρέπει να φερθώ λίγο πιο συγκρατημένα απ' όσο θα ήλπιζα.

 

Sharyu, Κάπταιν, χθες έκανα τρία μικρά σχολιάκια μιλώντας με την Φράνκα. Όταν είπε πως έχει έναν τρίτο ύποπτο, απάντησα πως ήμουν εγώ αυτός. Όταν η Sora με ανέφερε μιλώντας, το σχολίασα. Κι όταν η Φράνκα επέμεινε, της πρότεινα να της δώσω το κεφάλι του Κάπταιν αντί γι' αυτό της Sora

 

Αν ήμουν συνεργός με τον Κάπταιν, όπως ισχυρίζεται η κυρία, θα μπορούσαμε να θυσιάσουμε τον έναν για το άλλωθι του άλλου, γνωρίζοντας πως η Sora ήταν αθώα. Αντ' αυτού, βγάλαμε ο ένας τον άλλο στη σέντρα



#57 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 01 April 2018 - 19:23

Popuko (Angel.tze)


2395067_1.jpg

"Καληνύχτα, Rubel (ody)!", ούρλιαξε η Popuko με το ήρεμο βλέμμα της.

"Ήσουν ένας πολύ κακός δολοφόνος και σε μισώ περισσότερο και από τη φορολογική δήλωσή μου", φώναξε αγνοώντας το γεγονός οτι ήταν ακόμα ανήλικη και δεν μπορούσε καν να κάνει φορολογική δήλωση.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#58 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 01 April 2018 - 19:38

Sharyu (Juuni Taisen)

 

1511814507128.jpg

 

Μιας και τελειώνει ο χρόνος μας και δε βλέπω να τοποθετείται και κανένας άλλος, κοιτώντας το τι συνέβη κατά τη διάρκειά της ημέρας και την πολλή ψύχραιμη αντίδραση του Rubel (Ody) σε σχέση με αυτή του Κάπταιν Πλάνετ(Βάββα), θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερη επιλογή να ψηφίσουμε τον Κάπτεν Πλάνετ (Βάββα) για την σημερινή μέρα. 

Θα εξηγήσω γιατί παρακάτω:


O Rubel απλώς εξήγησε το δικό του σκεπτικό σε αντίθεση με τον Κάπτεν Πλάνετ (Βάββα),  ο οποίος βγήκε εξαρχής να «μοιρολογήσει» τον θάνατό του, λέγοντας ότι ο θάνατος του Isaac είχε ως σκοπό οι δολοφόνοι να στρέψουν το ρεύμα επάνω του. Είχε έτοιμη λοιπόν όλη την δικαιολογία για ποιον λόγο θα ψήφιζε τον Isaac, λέγοντας ότι το ρομπότ είχε αβάσιμα επιχειρήματα όταν ένα από τα δικά του επιχειρήματα ήταν ότι ο αποθανών εξαφανίστηκε (έλλειψη συμμετοχής), όπως και την επίθεση φιλίας για την οποία ο Isaac είχε δώσει τουλάχιστον μια αιτιολογία.
 

Γιατί να εστιάσει τόσο πολύ στον θάνατο του Isaac αν δεν ήταν καν δική του επιλογή;
 

Ουσιαστικά μας λέει ότι θα ψήφιζε τον Isaac μόνο και μόνο επειδή ο Isaac ψήφιζε εκείνον. Κάτι το οποίο δεν αποτελεί ουσιαστικό επιχείρημα. Μου φαίνεται σαν να έχει στήσει ολόκληρο σχέδιο πάνω στον θάνατο του Isaac, δηλαδή: να τον σκοτώσει μόνο και μόνο επειδή τον ψήφιζε και επειδή φαντάστηκε ότι το ρομπότ αν συνέχιζε να ζει θα επέμενε στο πρόσωπό του οπότε δεν θα μπορούσε να κερδίσει άλλη μία ημέρα.

Στη συνέχεια επέλεξε να μας παραθέσει αυτό το λογύδριο: ότι είναι ουσιαστικά παρεξηγημένος αθώος κλπ κλπ όταν ο ίδιος μόλις είδε ότι όλοι ψήφοι είχαν στραφεί επάνω του, επέλεξε να στοχεύσει τον πιο εύκολο στόχο. Αν θεωρούσε ότι το ρομπότ είναι τόσο ύποπτο όσο λέει και είναι αθώος, γιατί δεν στράφηκε προς τα εκεί για να βοηθήσει τους υπόλοιπους αθώους αλλά επέλεξε την
Sora (aeron); Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Isaac είχε ήδη μία ψήφο αλλά εκείνος επέλεξε το πιο δυνατό ρεύμα της προηγούμενης ημέρας. Και γιατί θεωρεί την Φράνκα ως νούμερο ύποπτο μετά τον Rubel επειδή μιλάει και όχι κάποιον άλλον που δεν μιλάει; Με βάση αυτά που έχουμε δει ως τώρα γιατί δεν μας αναφέρει ποιος μπορεί να είναι ο συνεργός του Rubel που βρίσκεται στις σκιές; Κατηγορεί την Φράνκα ότι εστιάζει σε 2-3 άτομα και ταυτόχρονα κάνει και εκείνος το ίδιο.
 

Εφ’ όσον οι δύο κύριοι ύποπτοι μας αυτή τη στιγμή είναι ο Rubel και ο Κάπτεν Πλάνετ πιστεύω ότι με βάση τις αντιδράσεις τους, όπως προείπα, είναι φρονιμότερο να επιλέξουμε τον δεύτερο μόνο και μόνο από άποψη αντίδρασης και τις δύο ημέρες. Γιατί νομίζω ότι έχει καταφέρει να κάνει τον Rubel(Ody) και την Φράνκα(Osama) να ασχολούνται περισσότερο μεταξύ τους, παρά με αυτόν, ενώ οι δύο προαναφερόμενοι φαίνεται να νοιάζονται λιγότερο για το αν θα φύγουν μέσα στην ημέρα.
 

Άσκοπη ήταν επίσης και η ψήφος της Popuko (Antzel_ze) με μηδέν επιχειρήματα - όπως χθες έτσι και σήμερα - η οποία μάλλον δεν θα κάνει εντύπωση στον Κάπτεν Πλάνετ, όσο έκανε η επιλογή του Isaac. Η έκκληση πηγαίνει στους υπόλοιπους τρεις - Φράνκα, Kagura, Rubel. 


Edited by Kamen Tantei Zura, 01 April 2018 - 19:38.


#59 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 01 April 2018 - 19:55

Rubel_en_el_Cap%C3%ADtulo_83.PNG

 

Rubel for life

Louvre to death

 

Και κανένας δεν έχει απαντήσει στην ερώτηση γιατί έβαλα μόνος το κεφάλι μου στο στόμα της Φράνκα... Συγγνώμη, δεν ήθελα ν' ακουστώ χυδαίος. Καταλαβαίνετε πως το εννοώ

 

Περίμενα πως τα πράγματα θα έπαιρναν μια πολύ συγκεκριμένη τροπή αλλά παρόλο που η γενική πορεία είναι σωστή, οι λεπτομέρειες δεν μου ταιριάζουν. Θα πληγωθεί ο εγωισμός μου...

 

Τι λέτε, Κάπταιν



#60 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 01 April 2018 - 20:23

Captain_Planet.png

Captain Planet

 

1. O Rubel απλώς εξήγησε το δικό του σκεπτικό 

2.  ο οποίος βγήκε εξαρχής να «μοιρολογήσει» τον θάνατό του
3. Γιατί να εστιάσει τόσο πολύ στον θάνατο του Isaac

4. Αν θεωρούσε ότι το ρομπότ είναι τόσο ύποπτο όσο λέει και είναι αθώος, γιατί δεν στράφηκε προς τα εκεί για να βοηθήσει τους υπόλοιπους αθώους αλλά επέλεξε την Sora (aeron);

5. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Isaac είχε ήδη μία ψήφο αλλά εκείνος επέλεξε το πιο δυνατό ρεύμα της προηγούμενης ημέρας.

6. Και γιατί θεωρεί την Φράνκα ως νούμερο ύποπτο μετά τον Rubel επειδή μιλάει και όχι κάποιον άλλον που δεν μιλάει; 

7. Με βάση αυτά που έχουμε δει ως τώρα γιατί δεν μας αναφέρει ποιος μπορεί να είναι ο συνεργός του Rubel που βρίσκεται στις σκιές;

8. Κατηγορεί την Φράνκα ότι εστιάζει σε 2-3 άτομα και ταυτόχρονα κάνει και εκείνος το ίδιο.

9. Εφ’ όσον οι δύο κύριοι ύποπτοι μας αυτή τη στιγμή είναι ο Rubel και ο Κάπτεν Πλάνετ πιστεύω ότι με βάση τις αντιδράσεις τους, όπως προείπα, είναι φρονιμότερο να επιλέξουμε τον δεύτερο μόνο και μόνο από άποψη αντίδρασης και τις δύο ημέρες. Γιατί νομίζω ότι έχει καταφέρει να κάνει τον Rubel(Ody) και την Φράνκα(Osama) να ασχολούνται περισσότερο μεταξύ τους, παρά με αυτόν, ενώ οι δύο προαναφερόμενοι φαίνεται να νοιάζονται λιγότερο για το αν θα φύγουν μέσα στην ημέρα.

10. Άσκοπη ήταν επίσης και η ψήφος της Popuko (Antzel_ze) με μηδέν επιχειρήματα 

 

 

 

1. O Rubel(ody) εξήγησε, αλλά δεν δικαιολόγησε τίποτα. Έγραψε 3 γραμμές για μόνο ένα από τα πράγματα που του καταλογίσαμε. Πώς κατάφερε να σε πείσει ότι αυτός είναι ο αθώος και εγώ ο δολοφόνος, πραγματικά εντύπωση μου κάνει.

2. Δεν "βγήκε" καθόλου εξαρχής. Κατηγορήθηκα από την Franka για την διστακτικότητά μου να κατηγορήσω πάλι πρώτος κάποιον και εξήγησα γιατί έκατσα πίσω και σας άφησα να κάνετε παιχνίδι. Είχα δεδομένο ότι το να ξεκινήσω εγώ πάλι τις φυτιλιές μπας και τσιμπήσει κανένας, όπως στον προηγούμενο γύρο, θα οδηγούσε στο λιντσάρισμά μου. Πάλι κάνεις λάθος, σαν να μην παρακολουθείς.

3. Γιατί μου ζητήθηκε από την Franka να εξηγήσω γιατί διστάζω κι έπειτα μου ζητήθηκε να εξηγήσω γιατί θα την σκότωνε εκείνος. Μας διαβάζεις;

4. Ψήφισα την Sora πολύ πριν ξαναμιλήσει το ρομπότ, που το έκανε τελευταία στιγμή. Εγώ ξεκίνησα να κατηγορώ τη Sora που έκανε μπαμ για δολοφόνος, το βρίσκεις λογικό να την αφήσω και να πιάσω το ρομπότ στο τέλος της ημέρας; 

5. Καταρχήν, δεν επέλεξα κανένα ρεύμα. ΕΓΩ την ψήφισα ΠΡΩΤΟΣ, εξηγώντας την ψήφο μου. Πολύ πριν μιλήσει το ρομπότ. Πάλι αδιάβαστη;

6. Εντάξει, μπορεί να έχεις ένα δίκιο. Μπορεί και ο δεύτερος δολοφόνος να είναι κάποιος αθόρυβος. Να τελειώνουμε με τον σίγουρο και μετά βλέπουμε για τον δεύτερο; Το δεύτερο night kill αν μη τι άλλο θα μας δώσει μια κάποια κατεύθυνση. Άμα θες φάε εμένα, σκασίλα μου.

7. Εσύ γιατί δεν το κάνεις; Η Franka; Κάποιος άλλος; Διότι αγαπητή μου, η μουγκαμάρα του λαού μας έχει αφήσει να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Εγώ τσίγκλισα μερικούς χτες. Μήπως να τσιγκλάγατε και οι υπόλοιποι κανέναν, αντί να περιμένετε από μένα να τσακωθώ με όλο το τραπέζι;

8. Όπως κι εσύ. Εγώ έχω τους λόγους μου, θεωρώ ότι είμαι εκτεθειμένος. Εσείς οι δύο γιατί στην ευχή δεν πιάνετε κουβεντούλα με κανέναν άλλον;

9. Α, μάλιστα, τώρα φταίω και για το γεγονός ότι ασχολούνται ο ένας με τον άλλον. Πού ακριβώς τους έβαλα να ασχολούνται μεταξύ τους; Με διαβάζεις όντως;

10. Ναι, διότι σου έχει δείξει καταπληκτικά επιχειρήματα χτες, όπως και η υπόλοιπη παλιοπαρέα, και σήμερα εκπλήσσεσαι. 

 

Εν συντομία: Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω. Αγνοείς επιδεικτικά βασικά πράγματα, όπως ότι ψήφισα ΠΡΩΤΟΣ τη Sora, δεν κρύφτηκα στο ρεύμα. Ότι όλα όσα είπα για το ρομπότ ήταν απαντήσεις στην Franka. Ότι όλα αυτά που μου προσάπτεις τα κάνουμε και οι τρεις που ασχολούμαστε. Ο Rubel(ody) είναι σιγουράκι. Με ποια λογική θες να τον αφήσουμε να κάνει βόλτες μπας και μας κάτσει ο συνεργός, δεν το κατανοώ.


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.




Also tagged with one or more of these keywords: παλερμο, αθώοι, δολοφόνοι, καζίνο και τζόγος, ιστορία από τις λίγες, ΜΟΝΟ MONOGATARI, ο guns είναι filthy casual