Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει στην Anime//GR Town: Το Άνοιγμα των Τζογαδόρων

παλερμο αθώοι δολοφόνοι καζίνο και τζόγος ιστορία από τις λίγες ΜΟΝΟ MONOGATARI ο guns είναι filthy casual

  • This topic is locked This topic is locked
99 replies to this topic

#76 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 02 April 2018 - 20:55

Kagura( Super Sayan Girl)
tumblr_oxmj67xhtb1wbvpuco5_r1_540.gif
 
 
Ώστε ο Rubel ήταν αθώος; Τς, κρίμα που δεν την γλίτωσε, αν τα καταφέρναμε να βγούμε και δυο ζωντανοί από εδώ θα μπορούσε να μου φανεί πολύ χρήσιμος. Όπως είχα αναφέρει, ο λόγος που τον ψήφησα ήταν επειδή μου έβγαζε μια πολύ σκοτεινή αύρα. Αφού όμως αποδείχθηκε αθώος, αυτό σημαίνει ότι πρέπει πλέον να ψάξω διαφορετικά για τους δολοφόνους. Πλέων η κατάσταση είναι κρίσιμη. Όπως είπε και η Franka αν δεν ψηφίσουμε τώρα έναν δολοφόνο, είμαστε χαμένοι. 
 
Καπετάνιε Πλανήτη, ο λόγος που ζήτησα από τον Rubel να με πείσει ότι ήταν ο γιατρός ήταν επειδή και εγώ είχα τις αμφιβολίες μου για την ενοχή του, που όπως φάνηκε καλά έκανα και τις είχα. Και αθώος να με έπειθε ότι ήταν εγώ θα άλλαζα την ψήφο μου. Εκείνος όμως με αγνόησε τελείως, ή απλά σκέφτηκε ότι δεν είχε νόημα να δοκιμάσει να μεταπείσει μόνο ένα άτομο όταν η πλειοψηφία τον είχε ήδη καταδικάσει.
 
Παρεμπιπτόντως, βλέπω ότι μετά από αυτό το πράγμα που κάπνισες αυτά που λες έχουν γίνει πιο κατανοητά. Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά συνέχισε να το παίρνεις. Μπορεί να ήταν λάθος η ψήφος σου εναντίων μου αλλά δεν με πτοεί. Λες ότι συμμετέχω ελάχιστα, σε σημείο που να μη μου δίνει κανείς σημασία. Ναι αυτό είναι το στυλ μου. Το ότι δεν μιλάω δεν σημαίνει όμως ότι δεν σας παρακολουθώ. Δυο γύρους τώρα, σας παρακολουθώ όλους και έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα. 
 
Αρχικάθαμιλήσωγιατην Sharyu. Ξέρω ότι δεν έχει νόημα πλέον που είναι νεκρή αλλά πιστεύω ότι κατάλαβα κάτι από τον τρόπο που πέθανε. Οι πιο ομιλητικοί από τους παρευρισκόμενους ήταν αυτή, εσύ, η Franka και o Louvre. Οι υπόλοιποι μιλήσαμε ελάχιστα. Όσο περισσότερο μιλάει κάποιος τόσο πιο εύκολο είναι να κάνει την βλακεία και να βρει όλους τους υπόλοιπους εναντίον του. Οι δολοφόνοι θα το γνώριζαν αυτό και ξέρανε ότι έτσι θα σκεφτόταν και ο γιατρός. Ο γιατρός λοιπόν πιθανότατα σκέφτηκε "καλύτερα να προστατεύσω κάποιον που δεν έχει μιλήσει θα είναι πιο σίγουρος στόχος για τους δολοφόνους." Οι δολοφόνοι πόνταραν σε αυτό και κέρδισαν. Τι μας δείχνει αυτό; Ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας δολοφόνος που του κόβει. Μπορεί ο μ.ο IQ σε αυτό το δωμάτιο να μην είναι και ο μεγαλύτερος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις. 
 
Με το παραπάνω μπορώ να βγάλω εκτός κατευθείαν, εσένα, την Pupuko και την Yoko. Και μην μου πεις ότι μπορεί να παριστάνετε τους χαζούς. Όχι, απλά είστε.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είστε και αθώοι. Τώρα, αν βγάλω εκτός και τον εαυτό μου, αφού γνωρίζω ότι είμαι αθώα, μας μένει η Franka, η Pipimi και ο Takao.
 

 

Έχουμεκαιλέμε  λοιπόν:

 

Franka

Δεν πιστεύω ότι είναι δολοφόνος. Το ένστικτο μου λέει ότι θέλει να λύσει την υπόθεση και γι' αυτό και συμμετέχει και τόσο.

 

Takao

Πολύ ύποπτος. Φέρεται και μιλά σαν καταθλιπτικός την τελευταία φορά όμως που μίλησε ήταν λες και ήταν άλλος άνθρωπος. Προσπάθησε προς το τέλος να το καμουφλάρει όπως μπορούσε.

 

Pipimi

Δεν μιλάει, δεν λαλάει. Κάνει όμως παρέα με αυτό το καταραμένο την Popuko και αυτό εμένα μου λέει πολλά. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν εκείνη ήταν το μυαλό πίσω από την δολοφονία.

 

Popuko

​Δεν μου έκανε εντύπωση αν αυτή ήταν το μέσο για να πεθάνει ο ιδιοκτήτης. Από την πρώτη στιγμή την υποπτεύθηκα. Θα μπορούσε να προσποιείται και να είναι η γελωτοποιός; Όχι. Έτσι είναι ο χαρακτήρας της. 

 

Καπετάν Πλανήτης

Δεν σε εμπιστεύομαι. Είχες λόγους για να ξεκάνεις τον ιδιοκτήτη; Άπειρους δεν χωρά αμφιβολία. Για την ώρα όμως είσαι από εκείνους που υποπτεύομαι λιγότερο.

 

Yoko

Είμαι σίγουρη ότι είναι δολοφόνος. Ποιο σύστημα ΑΕΜΕΥ μας λέει. Η κοπελιά τριγυρνά με ένα πιστόλι και το μόνο που έχει κάνει είναι να ψηφίζει το ίδιο άτομο δυο φορές που τελικά ήταν αθώο με τις χειρότερες δικαιολογίες. Τώρα που βλέπει ότι στριμώχτηκε προσπαθεί κάπως να μας πείσει ότι είναι γελωτοποιός.

 

 

Από σειρά λοιπόν πιο ύποπτος με λιγότερο έχω:
 
Yoko
Takao
Pipimi
Popuko
Καπετάν Πλανήτης
Franka


TMWsBT7.png        


#77 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 03 April 2018 - 07:33

captain-planet_400x400.jpg

Captain Planet (Babba)

 

Λοιπόν... Η Kagura έδωσε μια μάλλον πιο νορμάλ απάντηση, ικανή να την ξανακάνει καφέ. Η Υοκο(mono) πάλι, όχι. Δεν έχει σημασία να σταθώ στη δευτερολογία της, που μέσα σε 5 λεπτά από το ένα ζευγάρι υπόπτων πήδησε στο άλλο και έκανε τους αθώους της ενόχους. Το γεγονός ότι την ψήφισε ο Takao(kamui) χωρίς επιχειρήματα αλλά και ο τρόπος που μίλησε εκείνη για αυτόν (τον "υποψιάζομαι" λέει, αλλά στο περίπου, μη σας πείσω κιόλας) με κάνει να πιστεύω σε ικανοποιητικό βαθμό ότι είναι το ζευγάρι που ψάχνουμε. Είδατε τι καλύτερα που γίνονται τα πράγματα όταν μιλάτε λίγο παραπάνω; Άμα είχε μιλήσει λίγο παραπάνω και το καταραμένο Pipimi(GP)... 

giphy.gif


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#78 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 03 April 2018 - 08:46

Takao kasuga
 

gg_aku_no_hana_-_09_d4dcee87_3-jun-2013-

 

Να φανταστείτε μια Yoko με συνοδεία όλο χάρη,

τα δάση σκίζοντας ή μες στους λόγκους κυνηγώντας,

μαλλιά στήθια στον άνεμο, κι απ' τις κραυγές μεθώντας,

αγέρωχη, να μην ψηφά κανένα καβαλάρη.

 

Την Franka μήπως είδατε, που το αίμα την ευφραίνει,

έναν ξιπόλητο λαό στην έφοδο τραβώντας,

μάγουλο μάτι όλο φωτιά πρώτη μπροστά χιμώντας,

να δρασκελά βασιλικά σκαλιά, ξεσπαθωμένη;

 

Να η Kagura! Ήμερη μα και κονταροσείστρα!

Μα αυτή η ψυχή, η ευσπλαχνική, όσοκαι πολεμίστρα,

που όταν ταμπούρλα, ντουφεκιές βαρούν, η ορμή της βράζει,

 

σ' αυτούς που έλεος της ζητούν τ' άρματα κάτω βάζει

και πάντα, μόλο που η φωτιά τα στήθια της φλογίζει,

στερνά τα δάκρυα στην καρδιά φυλάει για όποιον τ' αξίζει.


O6rrvsU.jpg


#79 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 April 2018 - 10:46

Yoko (πιο αθώα πεθαίνεις)

 

YokoLittner-PiecesOfSweetStarsSTARS1_zps

 

Αφού θα πεθάνω που θα πεθάνω ας αφήσω για τους υπόλοιπους αθώους τη σκέψη μου μπας και ξεστραβωθούνε.

Μετά από τόσους γύρους που εξαπολύετε συνεχώς κατηγορίες ο ένας στον άλλον, βλέποντας τα ρεύματα, ποιός ψηφίζει ποιόν και ποιός σκοτώνεται τη νύχτα είναι λίγο αστείο ότι σκεφτήκατε όοοολοι ότι εγώ είμαι ένοχη.

 

Πρώτη με ψηφίζει η Franka ίσως γιατί την κατηγόρησα και της φάνηκα ύποπτη. Σου λέει κάτσε να δούμε τί θα γίνει.

Μετά με ψηφίζει ο Takao μπαίνοντας στο ρεύμα κατευθείαν. Αν ήταν δολοφόνος θα περίμενε λίγο μην καρφωθεί

Μετά από το πουθενά έρχεται το σκατό, η Popuko(angel.tze) και χώνεται στο ρεύμα από το πουθενά

 

Σε κανέναν μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ύποπτο ότι πέθανε η Sharyou που κατηγόρησε τον Captain.

 

Κατηγορώ την Popuko (angel.tze) απλώνοντας το δόλωμα μου για τον Captain

 

Περιμένω ότι αν είναι αθώος θα προσπαθήσει να με βοηθήσει αλλά έρχεται και αυτός και με κατηγορεί μπαίνοντας στο υπέροχο ρεύμα που έχει δημιουργηθεί εναντίον μου προφανώς αγχωμένος να με ξεφορτωθεί μία ώρα αρχύτερα. Μοιραίο λάθος γιατί βεβαιώθηκα για το ρόλο του.

 

Η Kagura με κατηγορεί για γελωτοποιό κάνοντας προβολή προφανώς

 

Από κει και πέρα δεν υπάρχει σωτηρία είναι σαφές αλλά αφού θα πεθάνω που θα πεθάνω τουλάχιστον στον επόμενο γύρο βγάλτε έναν από τους δύο δολοφόνους

 

Αυτά και φιλάκια από μένα ~σμουτς σμουτς


xbJ3b2w.jpeg


#80 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 03 April 2018 - 20:16

Franka

 

(εδώ θα υπήρχε μια εικόνα που μπορείτε κάλλιστα να φανταστείτε. Δεν την βάζω για λόγους χώρου)

 

 

Λοιπόν, πήγα και διάβασα άλλη μια φορά τα πρακτικά των προηγούμενων κύκλων. Συμπεράσματα; Όχι πολλά πέρα του ότι οι αθώοι από στατιστικής πλευράς λογικά  χάνουμε, όχι γιατί οι δολοφόνοι, οι οποίοι έχουν παίξει από αδιάφορα μέχρι τυπικά ανάλογα με τις πιθανές διάδες, έχουν παίξει καλά αλλά επειδή οι αθώοι έχουνε παίξει απαράδεκτα. Η αθώα Sora συμπεριφέρθηκε σαν άπειρος δολοφόνος και ο αθώος Rubel απαράδεκτα σαν όχι αθώος. Πραγματικά για την περίπτωση του δεύτερου, θα μπορούσα να γράψω εγχειρίδιο με τίτλο "Τι να μην κάνετε σαν αθώοι" έχοντας σαν βάση το πως συμπεριφέρθηκε. Γενικά, βλέποντας εκ των υστέρων ξανά τους δύο πρώτους κύκλους, δυσκολεύομαι να μην δικαιολογήσω τον εαυτό μου όταν ψήφισα την Sora και τον Rubel.

 

Μετά έχουμε όλα τα φαντάσματα, τα οποία δεν μπορείς από το να τα υποπτευθείς: Kagura, Popuko, Pimini, Yoko, Kasuga

 

και αυτούς που αναπόφευκτα θα υποψιαστείς επειδή προσπαθούν να κατευθύνουν το παιχνίδι και καταλήγουν να κρεμούν αθώους σε αυτό το χάλι: Captain, Franka.

 

 

Για αυτό είπα στην αρχή αυτού του κύκλου ότι υπερτίμησα τους δολοφόνους. Σκεφτόμουν διάφορα αρκετά περίπλοκα σενάρια Δεν χρειαζόταν να κάνουν από την αρχή απολύτως τίποτα για να νικήσουν. Ούτε να στρέψουν την προσοχή από πάνω τους αλλού με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καρφωθούν, ούτε να κατηγορήσουν κάποιον με αρκετή πειθώ ωστέ να μην τους καταλάβουν, ούτε να κάτσουν να σκεφτούν ιδιαίτερα ποιους θα σκοτώσουν την νύχτα, καθώς όποιονδήποτε και να σκότωναν κάποιος θα ενοχοποιούταν από απλή πρώτου επιπέδου αναδρασιακή λογική.

 

Τέλος, προφανώς, όλο αυτό το χάλι παροπλίζει τελειώς τον γιατρό σαν ρόλο που προσπαθεί να μαντέψει τις κινήσεις των δολοφόνων και να αντιδράσει όταν όλοι φαίνονται σαν δολοφόνοι, ενώ ο γελωτοποιός σε κάνει να ξανασκέφτεσαι πάρα πολύ το αν αυτός που θα πας να βγάλεις είναι όντως δολόφόνος.

 

Έτσι λοιπόν, με επτά άτομα ζωντανά, θα κάτσω να δω όλα τα πιθανά ζευγάρια δολοφόνων. Θα βγάλω εκτός την Kagura και την Pimini, κυρίως για λόγους συμπεριφοράς προηγούμενων ζωών. Η Kagura συμπεριφέρετε διαφορετικά από την προηγούμενη ζωή της στο έγκλημα, την Esmeralda και ας ανήκουν και οι δύο στην κατηγορία καλεσμένων φαντάσματα, ενώ η Pimini συμπεριφέρεται όπως θα περίμενα να συμπεριφερθεί μια Pimini που έχει πλέον δουλειές και τρεχάματα. Έτσι, με εμένα εκτός επίσης, μας μένουν τέσσερις:

 

Κάπταιν (Babba)

Yoko (Mono)

Kasuga (Kamui)

Popuko (Angel.Tze)

 

Πιθανοί συνδυασμοί:

 

Κάπταιν-Yoko

Κάπταιν-Kasuga

Κάπταιν-Popuko

Yoko-Kasuga

Yoko-Popuko

Kasuga-Popuko

 

Βγάζω όλους τους συνδυασμούς που έχουν μέσα την Popuko. Όπως είπα, είτε είναι γελωτοποιός είτε είναι αθώος. Μένουν οι εξής:

 

Κάπταιν-Υοko

Kάπταιν-Kasuga

Yoko-Kasuga

 

Κάπταιν-Yoko

 

Γενικά, δεν υπάρχει πολύ αλληλεπίδραση μεταξύ τους, το οποίο θα ήταν σημάδι δολοφόνων που δεν θέλουν να καρφώσουν ο ένας τον άλλο, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η διαδικασία με τόσα φαντάσματα δεν είναι ενδεικτικό για τίποτα ουσιαστικά. Ψάχνοντας, υπάρχουν αρκετοί λόγοι που θα μπορούσα να το θεωρήσω valid πιθανό ζευγάρι, αρχίζοντας με αυτό το κομμάτι από τον Κάπταιν:

 


 

Yoko(Mono) Να το έχει στήσει καθόλου εντύπωση δε μου κάνει. Ενστικτωδώς, νιώθω ότι αν είχε τόσο σημαντικό ρόλο σε αυτήν την ιστορία, θα γελάγαν και τα μουστάκια της και δε θα έκρυβε τη χαρά της γι' αυτό, δε θα έκανε την πάπια. Θεωρώ ότι λίγο πολύ έχει τις ίδιες πιθανότητες με τους άλλους 2 καφέ. Συμφωνώ ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα χρήσιμο, δεν έχει καν μιλήσει για κάποιον, δεν έχει δώσει κάποιο επιχείρημα και έχει τα κότσια να στήσει αριστοτεχνικά την όλη ιστορία. Θα την κρίνω καλύτερα, εφόσον μιλήσει σήμερα που φαίνεται πως θα ζοριστεί.

 

 

 

Σαν πρώτη σκέψη η Yoko δεν θα μπορούσε να το στήσει αλλά ο Κάπταιν σαν συνεργός θα ήταν παραπάνω από ικανός. Μετά βέβαια σκέφτηκα αυτό που σκέφτομαι από την αρχή του κύκλου: να στήσουν ακριβώς τι; Οι δολόφόνοι δεν χρειάζεται να στήσουν απολύτως τίποτα. Νικάνε με πολύ λίγη προσπάθεια. Αυτά τα λόγια του Κάπταιν φαίνονται περισσότερο να προσπαθεί να δικαιολογήσει εμμέσως την Yoko. Η τελευταία πρόταση θα μπορούσε να μεταφραστεί και σε "αν δω ότι πάει να βγει θα βρω μια εύκολη δικαιολογία για να πηδήξω στο ρεύμα της".

 

Η αλλαγή ψήφου του Κάπταιν σαν αντίδραση στις απαντήσεις της Yoko θα μπορούσε να είναι στημένη ώστε όταν βγει η Yoko να μην φαίνεται τόσο άσχημα για τον Κάπταιν. To timing εδώ είναι το κλειδί. Η πέμπτη ψήφος του Κάπταιν δεν χρειάζεται για κανένα λόγο καθώς η Yoko θα βγει σήμερα. Φαίνεται σαν κίνηση PR.

 

Γιατί αυτή η ομάδα σκότωσε τον Isaac; Δύσκολη απάντηση. Η τελευταία φορά που μίλησε ο Isaac ήταν αρκετά ύποπτη. Θα μπορούσε κάποιος να υποψιαστεί ότι πρόκειται για τον γελωτοποιό και τελοσπάντων, ο έμπειρος σχετικά Κάπταιν σίγουρα θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει.

 

Γιατί αυτή η ομάδα σκότωσε την Sharyu; Για να ενοχοποιήσει εμένα. Ο Κάπταιν θα ήταν ύποπτο αν ξαφνικά έπεφτε πάνω μου, αλλά δεν θα ήταν ύποπτο εάν έπεφταν άλλοι πάνω μου ενώ αυτός με υπερασπιζόταν. Επίσης, η Yoko με "υποπτευόταν" τέλος του προηγούμενο κύκλου. Η δολοφονία της Sharyu τις δίνει χώρο να με ψηφίσει και να καλυφθεί και ας βγήκε ο Rubel αθώος. Αν και η δολοφόνια της Sharyu είναι στην βάση της πολύ απλό κόλπο, δεν θεωρώ ότι είναι υπεράνω του Κάπταιν, που έχει δείξει ότι μπορεί να βασιστεί σε απλά κόλπα.

 

Ποιος είναι ο γελωτοποιός σε αυτήν την περίπτωση; Η Popuko ή ο Kasuga. Για την Popuko έχω εξηγήσει ουκ ολίγες φορές. Για τον Kasuga, εντύπωση μου κάνει τόσο η ψήφος του στην Yoko στην αρχή αυτού του κύκλου, το οποίο εξήγησε ο Κάπταιν

 

 

Αφού έγραψε κάμποσα "επιβαρυντικά" επιχειρήματα για την Franka(osama), έπειτα πήγε και συμφώνησε μαζί της στην ψήφο, χωρίς κανένα επιχείρημα, αγνοώντας όλον τον υπόλοιπο κόσμο! Το χειρότερο απ' όλα, έχει μια ολόκληρη παράγραφο κομπασμού για το πόσο γαμάτοι είναι οι δολοφόνοι. Δεν κερδίσατε ακόμα καρδιά μου.

 

 

 

όσο και αυτό το κομμάτι απάντησης του Kasuga:

 

 

 

Μου φαίνεται πως μάλλον υποτίμησες τη νοημοσύνη των δολοφόνων, και όχι μόνο.

Μέχρι στιγμής όχι μόνο έχουν σκοτώσει επιτυχημένα δύο απροστάτευτα άτομα, αλλά και έχουν διατηρήσει τα πιο ύποπτα πρόσωπα ζωντανά, συμπεριλαμβανομένου εμού, για να στραφούμε ευκολότερα μεταξύ μας.

Υποτιμάς επίσης τη δική μας νοημοσύνη με το να νομίζεις ότι οι συστηματικές αστοχίες σου που ακολουθούν την πλέον τραγελαφική βεβαιότητά και ηγετικότητά σου σε καθιστούν πραγματικά ύποπτο και όχι απλά βοηθητικό, στην πραγματικότητα, για τους δολοφόνους.

 

 

 

Εάν ήμουν δολοφόνος και το έβλεπα αυτό θα ήμουν αρκετά σίγουρος ότι αυτός που το έγραψε είναι ο γελωτοποιός.

 

O δολοφόνος Kasuga σε αυτό το σημείο στο παιχνίδι δεν έχει κανένα λόγο να κομπάσει την επιτυχία του. Έχει καταφέρει να γευτεί σχεδόν την νίκη χωρίς να κάνει τίποτα, άρα δεν έχει λόγο να ρισκάρει για κανένα λόγο. Ο γελωτοποιός Kasuga όμως έχει, όπως έχει λόγο να βγει η Yoko, καθώς πιστεύει ότι αν η Yoko βγει δολοφόνος, θα είναι ο επόμενος, με τις ευλογίες του Κάπταιν, ο οποίος από τα λεγόμενά του έπειτα δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον στείλει στην κρεμάλα.

 

Κάπταιν-Kasuga

 

Στην αρχή πίστευα ότι είναι απίθανος συνδυασμός, αλλά η στιχομυθία μεταξύ τους στην αρχή αυτής της μέρας, θα μπορούσε άνετα να είναι για θέατρο για ξεκάρφωμα. Είναι και οι δύο αρκετά έξυπνοι για να το κάνουν.

 

Δεν έχω να πω περισσότερα για αυτόν τον συνδυασμό καθώς η ανάλυση που έκανα για το προηγούμενο ζευγάρι ισχύει και εδώ, μόνο που τώρα ο Kasuga είναι δολοφόνος και η Yoko αθώα.

 

Γιατί αυτό το ζευγάρι σκότωσε τον Isaac; Πάλι απαντιέται δύσκολα σαν ερώτηση. Αυτό σημαίνει ότι ο Isaac ήταν ίσως αρκετά τυχαία δολοφόνια, η οποία έγινε ελλείψει άλλων στόχων ή φοβόμενοι τον γιατρό ή οτιδήποτε.

 

Yoko-Kasuga

 

Επίσης πιθανός συνδυασμός. Και οι δύο φαντάσματα που άφησαν τους high profile αθώους να φαγωθούν μεταξύ τους. Και οι δύο έχουν δώσει πολύ σάπιες απαντήσεις που δεν αρμόζουν στο πόσο έξυπνοι είναι. Περίμεναν ότι σε αυτόν τον κύκλο θα στραφούν όλοι εναντίον μου, κάτι που δεν συνέβη.

 

--------

 

Θεωρώ ότι και τα τρία ζευγάρια έχουν ίσες πιθανότητες να ισχύουν, και ας ασχολήθηκα περισσότερα με την πρώτη περίπτωση. Αυτό οφείλεται στο ότι είχα περισσότερα να εξηγήσω για αυτήν που πιστεύω ότι δεν είχα εξηγήσει προτύτερα, όχι στο ότι την θεωρώ πιο πιθανή.

 

Θυμάστε στην αρχή που είπα ότι στατιστικά, οι αθώοι λογικά χάνουμε; Αυτό είναι εν μέρει λάθος. Εάν η ανάλυση μου δεν είναι τραγικά λάθος, οι δύο δολοφόνοι βρίσκονται μέσα στο παρακάτω pool:

 

Κάπταιν (Babba)

Yoko (mono)

Kasuga (Kamui)

 

Επιλέγοντας έναν εκ των τριών έχουμε 66% πιθανότητα να πετύχουμε δολοφόνο. Αυτό φαίνεται στατιστικά υπέρ μας, μέχρι να σκεφτείς ότι εάν δεν πετύχουμε δολοφόνο τώρα, χάνουμε αύριο το μόνο όπλο των αθώων, την απόλυτη πλειοψηφία. Αύριο, εάν οι δύο δολοφόνοι πείσουν έναν τρίτο να ψηφίσει τον γελωτοποιό, νικάνε σχεδόν αυτόματα, δεδομένου το πόσο χύμα θα είναι οι υπόλοιποι αθώοι.

 

Εάν βγάλουμε τώρα δολοφόνο, έχουμε άλλον ένα γύρο πλειοψηφίας όταν θα είμαστε έξι (4/1/1). Ο ζωντανός γελωτοποιός όμως θα κάνει την δουλειά μας αρκετά δύσκολη εδώ, καθώς θα πρέπει να μας αποσπάσει για να νικήσει. Όμως, το θετικό εδώ είναι ότι είτε βγάλουμε τον γελωτοποιό, είτε τον δολοφόνο στον επόμενο κύκλο θα είμαστε εντάξει, καθώς θα πάμε σε τριπλό τελευταίο κύκλο με την πλειοψηφία στα χέρια μας πάλι.

 

Γυρνάω την ψήφο μου και στον Kasuga αν χρειαστεί με το σκεπτικό ότι είτε είναι δολοφόνος, είτε είναι γελωτοποιός η αποχώρησή του θα μας κάνει καλό. Τον Κάπταιν όπως προείπα, σε αυτόν τον κύκλο δεν τον ψηφίζω.

 

Έχουν μείνει δυο ώρες, οπότε μακάρι να υπάρξει λίγη συζήτηση παραπάνω.



#81 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 03 April 2018 - 20:19

Pipimi(ghostprince)

g98bsql2s1a01.png
Captain sexy blue(babba) μόνο βλέ δεν δίχνεις να είσαι τελικά. δεν μας τα λες καθόλου καλά. μόλις έφυγαν όλοι από πάνω σου πέθαναv τόσοι αθώοι και τώρα που δες το παιδιo ελεύθερο ζωήρεψες.
H franka(osama)
επίσης ύποπτη που προσπαθεί να κατευθύνει την καταάσταση απτην πρώτη μέρα αλλά πιο πολύ γελωτοποιός μου κάνει η τρελαμένος αθώος παρά ένοχος.
フカフカ

#82 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 03 April 2018 - 21:07

Kagura( Super Sayan Girl)

tumblr_okf0ke54qS1qko0k8o1_400.jpg

 

 
 

Να η Kagura! Ήμερη μα και κονταροσείστρα!
Μα αυτή η ψυχή, η ευσπλαχνική, όσοκαι πολεμίστρα,
που όταν ταμπούρλα, ντουφεκιές βαρούν, η ορμή της βράζει,

σ' αυτούς που έλεος της ζητούν τ' άρματα κάτω βάζει
και πάντα, μόλο που η φωτιά τα στήθια της φλογίζει,
στερνά τα δάκρυα στην καρδιά φυλάει για όποιον τ' αξίζει.

 

 

 

Θα 'θέλες μικρέ. Περίμενε να φύγει η κοκκινομάλλα και εσύ θα είσαι ο επόμενος.

Ψήφος η ίδια.

 

Yoko


TMWsBT7.png        


#83 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 03 April 2018 - 21:59

Takao kasuga

ItIQGAj_zpsvbrgncng.gif

 



 

Θα 'θέλες μικρέ. Περίμενε να φύγει η κοκκινομάλλα και εσύ θα είσαι ο επόμενος.

Ψήφος η ίδια.

 

Yoko

 

Το ποιος θα είναι ο επόμενος θα το δούμε, δαιμονική γυναίκα (Kagura).


O6rrvsU.jpg


#84 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 03 April 2018 - 22:00

Τέλος της ημέρας.


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#85 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 04 April 2018 - 02:28

Με τον Takao να τρομοκρατεί το έπικ ντούο και την Kagura με το δολοφονικό του βλέμμα, μία ακόμα γύρα έπεφτε στην ψηφοφορία. Όλοι είχαν υποδείξει την κοκκινομάλλα με τα υπέροχα μάτια ως βέβαιη ένοχη. Η νεαρή αδιαφορούσε και δήλωνε με καμάρι την αθωότητα της.

‘’Φτάσαμε σε αυτό το σημείο.’’ γύρισα προς το μέρος της ‘’Ας κρατήσουμε τα προσχήματα όπως έγινε με τον Rubel.’’ κοίταξα με τρόπο το όπλο στο χέρι της ‘’Δώσε ένα έντιμο τέλος αφού το έφεραν έτσ-‘’

‘’Με το να επαναλαμβάνεις τα λόγια μου μπάρμαν δεν πρόκειται να το κάνεις περισσότερο υποφερτό.’’ με διέκοψε και ίσιωσε την ραχοκοκαλιά της. Το τεντωμένο κορμί της ήταν ένα ανατομικό θαύμα με φόντο δεκάδες κάννες, σαν φωτογραφικοί φακοί να την απαθανατίζουν.

‘’Δεν νιώθω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσω ένα τέλος. Υπάρχει ένα σύμπαν εκεί έξω που φτιάχτηκε μόνο για μένα εξάλλου.’’ έφερε τα δάκτυλα της σε σχήμα πιστολιού για να τονίσει το μόνο για μένα ‘’Αν πιστεύεις πως οφείλει να τελειώσει εδώ, κάντο, δώσε την διαταγή.’’ χαμογέλασε πριν το χέρι της κινηθεί προς τα μύρια εξαρτήματα στην ζώνη της.

Πριν προλάβω να καλυφθώ, έβρεξε σφαίρες προς το μέρος της από τους δεκάδες μπράβους του μαγαζιού. Αντί για αίματα και βογγητά, μόνο μαύρος καπνός αναδύθηκε από το μέρος της. Όταν ο αγέρας της Kagura καθάρισε το καπνογόνο, μία τρύπα με διάμετρο ανθρώπινη υπήρχε εκεί που πριν στεκόταν το μαγκάκι με τα πορφυρά μαλλιά.

Στάθηκα άμορφος μπροστά από το πλήθος, καθώς οι ύποπτοι με σπρώχνανε για να πάρουν μια κοντινή δόση της τρύπας και να αναρωτηθούν από πάνω της αν έπρεπε να την ακολουθήσουμε.

‘’Όπως επιθυμείς αγαπητή Yoko. Όπως επιθυμείς.’’ επανέλαβα στον εαυτό μου.

 

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Κεφαλαίο 6- Nigerarenai

 

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

 

Αδιέξοδο. Σκάψιμο. Περισσότερο αδιέξοδο.  Κοίταξε στο βάθος. Μόνο τραπέζια τζόγου και κουλοχέρηδες. Γιατί δεν τελείωναν οι αίθουσες του αναθεματισμένου καζίνου? Μία αίσθηση τρόμου πως είχε ξαναπεράσει από αυτόν τον διάδρομο σάλεψε μέσα της.

Γιατί βλέπεις, η χλωμή κορασίδα στο πορτρέτο έφερε μεταξένιο μαντίλι και ο γυμνός αθλητής στον διπλανό πίνακα στέμμα από κλαδί αγριελιάς. Στον απέναντι τοίχο κρεμόταν ο καμπυλωτός καθρέφτης που είχε δέσει τον κότσο της. Άκαρδη λεπτομέρεια, η άκρη του διαδρόμου απείχε περισσότερο. Εκείνη καθρεφτιζόταν σε μεγαλύτερη απόσταση. Το είδωλο απομακρυνόταν. Το κοίταξε. Στατικό. Απομακρυσμένο.

Στον σαλεμένο νου της καρφώθηκε η ιδέα να ελέγξει την αίθουσα στο βάθος. Η γωνία βάλθηκε να αποφύγει την δρασκελιά της. Έδωσε ώθηση στο βήμα της. Δεν θα προλάβαινε. Σχεδόν ούρλιαξε. Ασφυκτιούσε. Έστριψε.

Τραπέζια. Ρουλέτες. Καμία ψυχή. Έφυγαν οι πελάτες? Το δωμάτιο ήταν ζωντανό όμως. Παρτίδες πόκερ ήταν μοιρασμένες και οι μπίλιες γύρναγαν.

Πανικός την κυρίευσε σύσσωμη και διέλυσε την στοίβα από μάρκες στο πλησιέστερο τραπέζι. Διαλυμένα γυαλικά και έπιπλα άφησαν οι πυροβολισμοί της. Ακούμπησε το τρυπάνι στον τοίχο. Πάτησε την σκανδάλη. Δομές πετάχτηκαν.  Σκάψιμο. Αδιέξοδο.

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Ο τζογαδόρος δεν είχε δώσει προσοχή στην τελευταία αφήγηση. Στην σκηνή του μυαλού του χόρευε μόνο η επόμενη του κίνηση. Πολλές υποψήφιες σήκωναν επιτακτικά το χέρι τους με μηδαμινή ουσία από πίσω. Δεν περίσσευε χρόνος, ούτε τέμπο να ξοδέψει σε ρηχά ρουά. Όφειλε να βρει την κίνηση που κέρδιζε. Να μάθει που να κοιτάξει.

Δεν βιάστηκε και τραβήχτηκε από την σκακιέρα να δώσει χρόνο στον νου του να σκεφτεί ‘’Την βρήκατε χαμένη στο καζίνο αργότερα, φαντάζομαι?’’ κοίταξε τον μαφιόζο που στεκόταν νωχελικός αρκετά λεπτά τώρα.

‘’Στην πραγματικότητα δεν την βρήκαμε ποτέ.’’ είπε ο ρυτιδιασμένος άντρας σταυρώνοντας τα δάκτυλα του μεταξύ τους.

‘’Δραπέτευσε? Δεν σου το ‘χα να σου ξέφευγε κάποιος.’’ προσποιήθηκε ενδιαφέρον ο νεαρός τσαρλατάνος, η σκέψη του κρυμμένη στα τετράγωνα της σκακιέρας.

‘’Το λογικότερο.’’ αποκρίθηκε ο αντίπαλος του πριν κατεβάσει το τέταρτο κοκτέιλ της βραδιάς ‘’Μπορεί και να περιπλανιέται ακόμα στους διαδρόμους του καζίνο.’’ χαμογέλασε μαζί με τα κιτρινωπά του δόντια.

‘’Τι καζίνο είναι αυτό, ρουφήχτρα?’’ χαμογέλασε μηχανικά ο νέος, με το μυαλό του να απομονώνει δύο πιθανές επιλογές. Μπορούσε να σηκώσει τον πύργο του στην τέταρτη σειρά ώστε να τον διπλώσει με το αδερφικό του κομμάτι στην επόμενη του κίνηση, ή να κρύψει την βασίλισσα πίσω από τον άλογο, οπότε με μια του κίνηση να παρουσιάσει δύο απειλές. Όπως είχε κάνει εκείνη η μάγισσα του αέρα στην αφήγηση του μαφιόζου. Αυτή ήταν η σωστή κίνηση. Στην τελική, ο φόβος της απειλής είναι ισχυρότερος από την πραγματοποίηση της.

Έφερε την βασίλισσα στην κατάλληλη θέση.

‘’Κάθε σπείρα, όπως λόγου χάριν είναι μια ρουφήχτρα, έχει δύο πορείες. Στην μία, όπως σωστά ανέφερες, σε οδηγεί σε ένα όλο και συρρικνώμενο κέντρο, όπου τα πάντα τείνουν να συμπέσουν. Στην άλλη, ακολουθείς μια καμπύλη που δεν φτάνει πουθενά. Αν η ρουφήχτρα είναι το κέντρο, η άλλη πορεία είναι ο ωκεανός. Δεν ξέρω ποια θα ήταν χειρότερη επιλογή.’’ είπε ο γέρος με όλο και πιο σιγανή ένταση καθώς απομακρυνόταν προς την μπάρα. Η συνήθης ιεροτελεστία ακολούθησε.

Ο τζογαδόρος ήπιε λαίμαργα το ποτήρι του και ζήτησε ευγενικά για ένα ακόμα. Η δράση του αλκοόλ έκανε ακάλεστη την εμφάνιση της. Σαν να είχε ένα εκκρεμές πάνω από το κεφάλι του, έναν γλυκό ίλιγγο, που ταλάντευε τις αισθήσεις του σε άτακτες τροχιές.

Φαντάστηκε τον εαυτό του στην θέση της Yoko να περιπλανιέται σε ένα καζίνο που δεν κατέληγε πουθενά. Να τραβάει μοχλούς και να κερδίζει νομίσματα που δεν είχε που να τα ξοδέψει. Να γυρνάει όλες τις ρουλέτες ώστε να μετρήσει πόσες έφεραν μηδέν. Να μοιράζει χεριές σε κάθε άδειο τραπέζι πόκερ. Να τρυπάει και να σκάβει. Να πνίγεται σε έναν ατέρμονο ωκεανό.

Και μετά σκέφτηκε τον μπάρμαν με την ανόητη αφήγηση του. Το ταλέντο του να περιγράφ…. Σε τι πρόσωπο είχε αφηγηθεί τον χαμό της Yoko? Προσπάθησε να αναδύσει την ανάμνηση αλλά δεν υπήρχε βάθος. Πως γινόταν να ξέρει τι έγινε μαζί της αφότου το έσκασε? Πως αφηγείσαι μία πρωτοπρόσωπη  ιστορία στην οποία δεν συμμετείχες?

Ο νέος δεν άκουσε την ερώτηση του μαφιόζου για τον ρόλο της κοπέλας.

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

1. Babba- Captain Planet (Captain Planet and the Planeteers)

1.5. Aeron- Sora Naegino (αλκοολικό το χώμα που την σκέπασε) (Kaleido Star) Αθώος

1.8. Mono- Yoko Rittona (LIBERA her from the spiral) (Tengen Toppa Gurren Lagann) Αθώος

4. Osama- Francesca Victoria (Franka)

5. Angel.tze- Popuko (Pop Team Epic)

6. Odymonaxos- Louvre/Rubel  (με τα μυαλά στα κάγκελα) (Claymore)Αθώος

7. Super Sayan Girl- Kagura (Inuyasha)

8. Kamen Tantei Zura-(στου Έβερεστ την πόρτα φύτεψε δύο χόρτα) Sharyu (Juuni Taisen) Αθώος

9. Kai- Isaac (error 404) (The Orville) Αθώος

10. GhostPrince- Pipimi (Pop Team Epic)

11. Kamui- Ο μύθος, ο θρύλος, Takao Kasuga (Aku no Hana)

 

 

--------------------------------------------------------

 

(Οι ρόλοι μιλάνε)

 

 


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#86 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 04 April 2018 - 10:52

Κεφάλαιο 7- Ιατρικό Fanservice

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Ουρά από πελάτες είχε στηθεί στο τραπέζι πόκερ μετά την φυγή της Yoko. Η Franka είχε αποφασίσει να αποκαλύψει πως ήταν εκείνη που είχε κλέψει το κουτί πρώτων βοηθειών, με σκοπό να εκμεταλλευτεί το πτυχίο ιατρικής της. Πρώτος στην σειρά ήμουν εγώ και μετά ακολουθούσαν οι υπόλοιποι πέντε ύποπτοι. Η ιατρός κάπνιζε στο γραφείο της.

‘’Τι σε ενοχλεί μπάρμαν, πες μου.’’ μου είπε μόλις κάθισα.

‘’Να, έχω παρατηρήσει πως είμαι εθισμένος στο αλκοόλ. Τι με συμβουλεύετε?’’

‘’Ξεκίνα το κάπνισμα. Πενήντα ευρώ. Επόμενος.’’

Τα έσταξα και γύρισα στην θέση μου να συνεχίσω το ποτό μου. Ακολούθησε ο Καπετάνιος.

‘’Ακούω.’’ είπε η Franka σημειώνοντας παράλληλα στα πρακτικά.

‘’Τελευταία έχω πόνο από τα αρθριτικά μου. Ειδικά στα γόνατα και πιο συγκεκριμένα όταν έχει υγρασία.’’ είπε εκείνος με ασθενικό βλέμμα.

‘’Να χρησιμοποιείς το κλιματιστικό σου για να ρυθμίζεις την θερμοκρασία και υγρασία του δωματίου.’’

‘’Και να επιδεινώσω το φαινόμενο του θερμοκηπίου? Αποκλείεται!’’ είπε κατηγορηματικά ο άντρας.

‘’Εντάξει, σου γράφω παρακεταμόλη των χιλίων μιλιγκράμ.’’

‘’Και να βάλω στο στόμα μου τα τερατουργήματα του ανθρώπου? Αρνούμαι.’’

‘’Πάρε αυτό καλύτερα. Αλοπεριντίν ενέσιμο, αυτό είναι το φάρμακα σου. Πενήντα. Επόμενος.’’

Ο άντρας έφυγε σκυθρωπός και στην θέση του έκατσε η Kagura.

‘’Πες μου.’’

‘’Έχω πρόβλημα με την καρδιά μου.’’ είπε όσο πιο εμπιστευτικά μπορούσε η κακιασμένη μάγισσα.

‘’Αρρυθμίες, πόνο, αίσθημα βάρους?’’

‘’Δεν χτυπάει!’’

‘’Ασφυγμία δηλαδή. Επικοινωνήστε με αυτό το νούμερο.’’

‘’Τι αριθμός είναι αυτός?’’ τα μάτια της Ασιάτισσας σχεδόν κρύφτηκαν στα βλέφαρα της καθώς διάβαζε τα νούμερα από απόσταση.

‘’Γραφείο τελετών. Πενήντα. Άλλος.’’

Ο Takao κάθισε και το πόδι του τρεμόπαιζε νευρικά κάτω από το τραπέζι.

‘’Τι έχετε?’’

‘’Έχω πρόβλημα με την σεξουαλική μου ζωή.’’

‘’Συνηθισμένο πρόβλημα στους άντρες. Μειωμένη λίμπιντο, πρόωρη εκσπερμάτιση? Μην ντρέπεστε, σε επαγγελματία μιλάτε.’’

‘’Τίποτα από τα παραπάνω. Βλέπετε, δεν βρίσκω κοπέλα.’’

‘’Μάλιστα.’’ η Franka πήρε το τηλεκοντρόλ, άνοιξε την τηλεόραση και μετά από λίγο ψάξιμο το άφησε στον SKAI.

‘’Μα τι κάνετε?’’ τραύλισε ο νεαρός Ιάπωνας.

‘’Περιμένω να με δω στο Power of Love. Πενήντα ευρώ. Επόμενος.’’

Το έπικ δίδυμο είχε αγνοήσει τις οδηγίες και είχαν καταλάβει την ίδια θέση στην σειρά. Πέρασαν μαζί μπροστά στην ειδικό.

‘’Ας μας πει ο Popuko πρώτη.’’ χαμογέλασε η Franka να την κάνει να νιώσει άνετα.

‘’Μουδιάζει το δάκτυλο μου.’’ κούρνιασε δραματικά στην καρέκλα της.

‘’Ποιο ακριβώς?’’

‘’Να αυτό.’’ το μεσαίο της δάκτυλο εκτάθηκε στον αέρα με τα υπόλοιπα σε κάμψη.

‘’Βάλτο στον κώλο σου να γιάνει. Pipimi, εσύ τι έχεις.’’

‘’Το χέρι μου τινάζεται ακούσια.’’ οι δικοί της μαννερισμοί ήταν σε λογικότερα πλαίσια. Η Franka άπλωσε τα χέρια της να την εξετάσει.

‘’Πως ακριβώς?’’

‘’Να έτσι.’’ ο δεξής της αγκώνας κάμφθηκε και το αριστερό της χέρι τοποθετήθηκε οριζόντια ανάμεσα στον πήχη και τον βραχίονα.

‘’Βγείτε έξω μπάσταρδα. Όπα, τα πενήντα πρώτα!’’

‘’Η χειρότερη ιατρός του κόσμου.’’ κούνησε το κεφάλι του ο Captain Planet.

‘’Δεν μου κάνει αίσθηση ότι δεν έσωσε ούτε έναν αθώο το βράδυ.’’ είπε χωμένος στο βιβλίο ποιημάτων του ο Takao.

Η ιατρός έβαλε ταμπέλα διαλύματος έξω από το τραπέζι πόκερ-γραφείο και ήρθε μαζί μας στο μπαλκόνι να καπνίσει.

‘’Για να πω την αλήθεια, το πτυχίο το πήρα κυρίως για τους γονείς μου. Δύο χρόνια μετά το έβαλα σε ένα συρτάρι και δεν ξαναβγήκε.’’ είπε με ύφος εξομολόγησης η καλοντυμένη Ολλανδέζα ‘’Τώρα δουλεύω ως ιδιωτικός ντετέκτιβ.’’

Τα μάτια των υπολοίπων άνοιξαν διάπλατα. Φαντάζομαι θα φαινόμουν το ίδιο έκπληκτος. Κάποιοι χλόμιασαν και κοιτάχτηκαν μεταξύ τους.

‘’Αυτό ήθελα να σου πω μπάρμαν.’’ γύρισε με Σέρλοκ πόζα στην μεριά μου ‘’Καταλαβαίνεις πως δεν έχω καμία σχέση με τον φόνο του αφεντικού σου. Άφησε με ελεύθερη να συνεργαστούμε. Σου βρίσκω τους δολοφόνους και αφού τελειώσουμε φεύγω να απολαύσω το υπόλοιπο των διακοπών μου.’’

Οι ύποπτοι την κοίταξαν με βλοσυρό βλέμμα, σχεδόν την έτρωγαν με το μένος τους.

Έγνεψα θετικά προς δυσαρέσκεια όλων. Αφού κατέβασα τις τελευταίες γουλιές υιοθέτησα βλέμμα σκεπτικό. Τα μάτια μου τρεμόπαιξαν. Παρατήρησα τους μύες των υπολοίπων να κρατούνται από μια λεπτή κλωστή, έτοιμοι να χιμήξουν στην πρώτη ευκαιρία. Γευόμουν την ένταση τους στο αγέρα.

‘’Πάμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία?!’’ άπλωσε την παλάμη της σε στάση πρόσκλησης.

‘’Θα πάμε. Να σε ρωτήσω κάτι πρώτα όμως?’’

‘’Τι είναι?’’

‘’Να, έλεγα στην Kagura από εδώ ότι τυγχάνει να γνωρίζεις το Τζίνι.’’

‘’Τι, ήξερες το Τζίνι?’’ πετάχτηκε από την θέση της η μάγισσα.

‘’Δεν μου λέει κάτι.’’ έχασε το χρώμα της η Franka. Σαν να παραπάτησε προς τα πίσω αλλά δεν έχασε την ισορροπία της.

‘’Ένας μαφιόζος της Yakuza- πως τον έλεγαν να δεις- Α, ναι, Aizen, μου είπε πως τον είχες βοηθήσει στην εκτέλεση του με φάρμακα.’’ είπα αφηρημένος, λες και κουβέντιαζα τα λογιστικά της επιχείρησης.

‘’Πως είπες?!!!’’ ο αιθέρας έγινε δύσκολος στην ανάσα. Ο μπλε άντρας έτρεξε να κρυφτεί.

‘’Δεν είναι η μόνη σύμπτωση.’’ έδειξα τον Καπετάνιο κάτω από το τραπέζι ‘’Έμαθα από έναν Ιάπωνα καθηγητή λυκείου πως ήσουν παρών στην εκτέλεση του νοήμων Ρομπότ, του Metabee!’’

‘’Metabee?’’ ο Καπετάνιος βγήκε από την τρύπα του ‘’Έχω χρόνια να δω τον μικρούλι. Είχα συμμετάσχει στην κατασκευή του. Καθαρό ανακυκλωμένο μέταλλο από κατεστραμμένα αυτοκίνητα. Είναι μέλος του συλλόγου Φίλοι της Γης.’’

‘’Ήταν.’’ έκανα γκριμάτσα πένθους ‘’Πολύ φοβάμαι πως διαλύθηκε σε κομμάτια μετά την εμπειρία του μαζί της.’’

‘’Πως?!!!!’’

‘’Ακόμα και ο Takao και το έπικ δίδυμο έχουν χάσει από κάποιον γνωστό τους.’’

Οι τρεις τους κοίταξαν απορριμμένοι.

‘’Ο φοιτητής τον παλιό του συμμαθητή στο Λύκειο, τον Sakamoto, τον οποίον άφησες να πεθάνει από εγκαύματα τρίτου βαθμού που αποκόμισε από βομβιστική επίθεση Άραβα τρομοκράτη.’’

‘’Πέθανε ο Sakamoto που με άφηνε να μπαίνω κρυφά στα αποδυτήρια των κοριτσιών?’’ το δολοφονικό βλέμμα επέστρεψε στο πρόσωπο του Takao.

‘’Και μην θυμηθώ την μικρή Fuura, συμμαθήτρια στο δημοτικό των δύο κοριτσιών. Sayonara μικρή Fuura!’’

‘’Τop waifu material! Τι της έκανε το τέρας?’’ ούρλιαξε η Popuko.

‘’Προφανώς top material. Εγκρίνει και η Kai. Την ξεκοίλιασε για να της πάρει τα όργανα.’’ τοποθέτησα τον Ελβετικό σουγιά που είχα αρπάξει τις προάλλες πίσω στα χέρια της Pipimi.

‘’Πολύ κόμπλεξ μιλάμε.’’ αναστέναξε η Franka και σταύρωσε τα άκρα της αγανακτισμένη ‘’Το λάθη των ιατρών τα θάβει το χώμα, δεν λένε?’’

‘’Ναι, αλλά τώρα γράφω εγώ την ιστορία. Το προσωπικό fanservice είναι πάνω από όλα.’’ σφύριξα και τα πέντε ανθρωπόμορφα σκυλιά όρμηξαν πάνω της. Μαχαιριές, ακρωτηριασμοί και όλες οι δυνάμεις της φύσης έδωσαν ένα αρμόζων τέλος στην ιπτάμενη Ολλανδέζα.

Οι δολοφόνοι έκαναν και κάτι καλό εκείνο το βράδυ.

 

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

 

Με τον ρόλο της Franka να έχει μαρτυρηθεί από την ίδια την αφήγηση, ο γρίφος για τον ρόλο της Yoko παρέμενε. Ο τζογαδόρος καλούνταν να δώσει απάντηση χωρίς περαιτέρω παράταση. Η ηλίθια διαδικασία ερχόταν στο πιο κρίσιμο σημείο της παρτίδας. Και αντί να σκέφτεται την επόμενη του κίνηση, ο νεαρός καθόταν και έπαιζε κορόνα γράμματα σε ένα παραμύθι.

Ίσως ήταν η ώρα να αφαιρέσει αυτό το αχρείαστο βαρίδι. Οι ανακρίβειες στην ιστορία φανέρωναν πως επρόκειτο για μυθοπλασία και δεν γινόταν να κερδίσει μέσα στο βασίλειο του μυαλού του μαφιόζου. Με λίγη τύχη η παρτίδα θα τελείωνε συντόμως. Δεν χρειαζόταν κανένα έξτρα κράτημα.

‘’Αθώος. Τελική απάντηση.’’ κατάπιε αποφασιστικά. Ο ρυτιδιασμένος άντρας έγνεψε στην άκρη του δωματίου. Ο μπράβος έψαξε το σακάκι του και για εκείνα τα δυο δευτερόλεπτα οι πνεύμονες του τσαρλατάνου στέρεψαν από αέρα. Μεταλλικό σφίξιμο, όπως ύστερα από κλάμα, γαντζώθηκε πίσω από την γλώσσα του, σαν να ήθελε να πνιγεί από τα μέσα. Είχε ξεχάσει να αναπνέει άραγε?

Το πελώριο χέρι του άντρα αποκάλυψε ένα παλιάς τεχνολογίας κινητό και ο μαφιόζος ψιθύρισε στο αφτί του. Η απάντηση του υπαλλήλου του κακόπεσε στο βλέμμα του. Ο γέρος πετάχτηκε όρθιος λες και καιγόταν.

‘’Το βρήκες, σωστά. Συγχώρεσε με για λίγα λεπτά.’’ είπε πίσω από την πλάτη του και απομακρύνθηκε έξω από το δωμάτιο.

Σε αυτό παρέμειναν πέντε μπράβοι και μια καρικατούρα ενός ανθρώπου που ελάχιστα πριν πέθανε και ξαναγεννήθηκε. Ακούμπησε τον θερμό του αυχένα και εκείνος ρίγησε από το παγερό άκρο του. Αυτή μπορούσε να ήταν η τελευταία του στιγμή σε τούτο τον κόσμο. Κάπως έτσι θα είναι εκείνη η στιγμή. Τα μάτια του υγράνθηκαν στην συνειδητοποίηση της ματαιότητας του. Ένιωσε αδύναμος. Χαμένος στο έλεος ανυπέρβλητων δυνάμεων. Βούρκωσε και με πίεση δεν έκλαψε.

Ένα εικοσάλεπτο αργότερα ο αρχιμαφιόζος επέστρεψε και η ηρεμία του είχε επανέλθει στις γραμμές του προσώπου του. Γέμισε ένα ποτήρι νερό στην βρύση και αφού ήπιε το μισό, άφησε το βήμα του να τον οδηγήσει πίσω στην παρτίδα.

‘’Συγγνώμη για αυτό, αλλά είχαμε σύγκρουση κάποιων δικών μας με μέλη Ρώσικης μαφίας. Έπρεπε να μάθω από πρώτο χέρι τι ακριβώς συνέβη.’’

Η συζήτηση συνεχίστηκε για λίγο και μετά επέστρεψαν στο σκάκι. Δεν κατάλαβε ο αντίπαλος του πως μιλούσε με έναν διαφορετικό τζογαδόρο τώρα. Έναν άνθρωπο που θα έκανε τα πάντα με σκοπό να επιβιώσει.

 

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

1. Babba- Captain Planet (Captain Planet and the Planeteers)

1.5. Aeron- Sora Naegino (αλκοολικό το χώμα που την σκέπασε) (Kaleido Star) Αθώος

1.8. Mono- Yoko Rittona (LIBERA her from the spiral) (Tengen Toppa Gurren Lagann) Αθώος

4. Osama- Francesca Victoria (αμαρτίες παικτών παιδεύουσι τέκνα) (Franka) Ιατρός

5. Angel.tze- Popuko (Pop Team Epic)

6. Odymonaxos- Louvre/Rubel  (με τα μυαλά στα κάγκελα) (Claymore)Αθώος

7. Super Sayan Girl- Kagura (Inuyasha)

8. Kamen Tantei Zura-(στου Έβερεστ την πόρτα φύτεψε δύο χόρτα) Sharyu (Juuni Taisen) Αθώος

9. Kai- Isaac (error 404) (The Orville) Αθώος

10. GhostPrince- Pipimi (Pop Team Epic)

11. Kamui- Ο μύθος, ο θρύλος, Takao Kasuga (Aku no Hana)

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Your Narrator, Host and GM

 

The Barman

 

latest?cb=20110926011424

 

''Βλέπω πως το να επιβιώσετε δεν είναι αρκετά πιστικός λόγος ώστε να βρείτε τους δολοφόνους. Βγάλτε ακόμα έναν γύρο τουλάχιστον ώστε σε περίπτωση που προκύψει στο μέλλον, να έχω να διηγούμαι.

 

Για να σας δω.''

 

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

(H μέρα τελειώνει την Μ. Πέμπτη στις 7μ.μ.)

 


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#87 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 04 April 2018 - 11:56

captain-planet-during-the-weather-channe

Captain Planet (Babba)

 

Άουτς. Αν ήμουνα μια φορά σίγουρος για την ενοχή του Takao(kamui), μετά τη χθεσινή σφαλιάρα είμαι 10. Είναι πλέον σαφές γιατί κομπάζει και δεν κρύβει τη χαρά του και έχει κάθε λόγο να το κάνει. Αυτός και ο συνεργός του έχουν κερδίσει. Έχουμε όμως μια (και μοναδική) πιθανότητα να τους κλέψουμε το παιχνίδι στα ζάρια που δεν την έχουν υπολογίσει. Δυστυχώς, απαιτεί τη συνεργασία του γελωτοποιού.

 

Αξιαγάπητε παλιάτσε, όπως ξέρεις έχουμε μείνει 2 αθώοι, 2 δολοφόνοι κι εσύ. Αν φύγει αθώος σήμερα, χάνεις. Δεν πρόκειται να μας πείσεις να σε σκοτώσουμε και το ξέρεις, αλλά μπορείς κι εσύ να νικήσεις. Έλα μαζί μας πάνω στον δολοφόνο Takao(kamui). Έτσι στον επόμενο γύρο θα μείνεις με έναν αθώο και έναν δολοφόνο, θα κλειδώσετε ο ένας πάνω στον άλλον σε μια τριπλή ισοβαθμία και θα έχεις μία στις τρεις να κερδίσεις. Με κλήρωση. Μία στις τρεις θα έχουμε κι εμείς. Εξαιρετικό φινάλε για τζογαδόρους, δεν βρίσκεις;

 

Γιατί ο Takao(kamui) δεν είναι γελωτοποιός αλλά δολοφόνος; Τις 2 πρώτες μέρες, κρυβόταν! Μίλαγε ελάχιστα σαν φάντασμα, τελευταία στιγμή, πηγαίνοντας με το ρεύμα ή χτίζοντας ρεύματα. Ο παλιάτσος, ειδικά σε τόσα λίγα άτομα όπου κινδυνεύει να φύγει νύχτα, οφείλει για να έχει μια ελπίδα, να κάνει φασαρία για να τον προσέξουν, να τσακωθεί, να δώσει αφορμές. Ο Τακάο δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά για δύο ολόκληρες μέρες, μέχρι να μείνουμε οι μισοί. Την τρίτη ημέρα δε, γνωρίζοντας ότι η Υοκο είναι αθώα, έσπευσε να σιγουρέψει το ρεύμα εναντίον της και να τελειώσει το παιχνίδι. Την τρίτη ημέρα τον είχαν όλοι στη λίστα τους, όχι για κάνα σπουδαίο λόγο που οφείλεται στις προσπάθειές του, αλλά απλώς διότι δεν μείναμε και πολλοί. Και ήταν δεύτερη επιλογή. Οι αθώοι που πέθαναν τις προηγούμενες μέρες έδωσαν περισσότερες αφορμές από εκείνον! Είναι αυτή συμπεριφορά παλιάτσου; ΌΧΙ.

Πότε φέρθηκε σαν παλιάτσος; Σε υπερβολικό βαθμό στο τέλος της τρίτης ημέρας, τρολάροντας τους πάντες, ενώ τον είχαν ήδη όλοι στοχοποιήσει. Τι θα έκανε ο πραγματικός παλιάτσος; Τίποτα, θα άραζε και θα απολάμβανε τις ψήφους. Τι έκανε ο Τακαο; Προσπάθησε να μας πείσει ότι είναι παλιάτσος, ώστε να τη σκαπουλάρει και να πάρει τη νίκη αναίμακτα. Είναι με 10000% βεβαιότητα δολοφόνος.


Edited by Babba, 04 April 2018 - 11:57.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#88 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 04 April 2018 - 20:45

Takao kasuga

 

51ee2148827e4ee292d081bbb2452d9b_zpsn2kb

 

Η κατάσταση είναι τραγική.

Πραγματικά όμως.

Όλοι οι αθώοι έχουμε κάνει τόσα λάθη ώστε όχι μόνο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να υποδείξω κάποιον ως περισσότερο ύποπτο από οποιονδήποτε άλλο,

αλλά ακόμα και ανάμεσα σε τόσο λίγα άτομα, μου είναι δύσκολο να υποδείξω κάποιον με απόλυτη σιγουριά.

Σίγουρα όχι με την μάλλον όχι τυχαία σιγουριά με την οποία μιλάει ο ακαλιέργητος φυσιολάτρης (Babba).

 

Πιστεύω ότι το φονικό ζεύγος είναι ο Γαλάζιος εμετός (Babba) και η μοχθηρή μάγισσα Kagura.

Ο πρώτος προσπάθησε με κάθε τρόπο να τραβήξει την προσοχή προχωρώντας σε διάφορες υποτιθέμενες αναλύσεις που δεν λένε πολλά περισσότερα από γενικότητες για να δώσει ένα  άλλωθι στον εαυτό του, ενώ η δεύτερη βιάστηκε να με στοχοποιήσει από τον προηγούμενο κιόλας γύρο, πράγμα στο οποίο τώρα αμέσως έσπευσε πρώτος ο "επιβεβαιωμένα αθώος" συνεργός της, μιλώντας με 10.000% βεβαιότητα, την οποία μόνο κάποιος δολοφόνος θα μπορούσε να έχει.

Με κατηγορεί ότι στους πρώτους γύρους "κρυβόμουν", ενώ η αλήθεια είναι ότι εκτέθηκα με πολύ μεγαλύτερη επικινδυνότητα απ' ότι τα άλλα δύο μέλη που απομένουν.

Το ότι κάποιος μιλάει συχνά δε σημαίνει ότι βοηθάει στην επίλυση της υπόθεσης.

Δεν κρύφτηκα πίσω από κανένα βολικό ρεύμα και στις δύο περιπτώσεις που ψήφισα το πιο ύποπτο άτομο, το έκανα αρκετά νωρίς ώστε να είμαι από τους πρώτους που θα μπορούσαν να στοχοποιηθούν έπειτα από την ενδεχόμενη αποκάλυψη της αθωότητάς του.

 

Έπειτα, ισχυρίζεται με βεβαιότητα ότι παριστάνω τον γελωτοποιό για να επιβεβαιώσω τη "νίκη" μου, αγνωόντας το ποιο σημαντικό απ' όλα:

Στο στάδιο που βρισκόμαστε η επιβίωση ενός αθώου είναι περισσότερο απαραίτητη και σημαντική για τη νίκη από αυτήν ενός δολοφόνου.

Είναι προφανές ότι οι αθώοι έχουμε πολύ λιγότερα περιθώρια να ρισκάρουμε να στοχοποιηθούμε ως ύποπτοι από τους ίδιους τους δολοφόνους!

 

Επομένως, είμαι σχετικά βέβαιος ότι αυτός είναι ο εγκέφαλος της υπόθεσης, γιατί είναι ο μόνος που δείχνει πως έχει τα περιθώρια να ρισκάρει να εκτεθεί και βιάζεται αμέσως να εκμεταλλευτεί τις ποιητικές μου ανησυχίες, τις οποίες ερμηνεύει ως "τίποτα", γιατί είναι αχρείος και ελεϊνός, προσπαθώντας να λήξει τη διαδικασία όσο το δυνατόν γρηγορότερο.

 

Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω ότι μου δίνω ελάχιστες πιθανότητες να καταφέρω να πείσω τα δύο ανεγκέφαλα για την αθωότητά μου και για το ότι δεν υπάρχει πλέον ασφαλέστερη ψήφος από αυτήν στον καπετάν πλανήτη (Babba).

Το είπα και πριν εξάλλου, και ο ίδιος βιάστηκε να το χρησιμοποιήσει εναντίον μου:

Αν και πράγματι τους κάνατε τη δουλειά αρκετά εύκολη, οι δολοφόνοι έκμεταλλεύτηκαν άριστα την κατάσταση για να αφαιρέσουν τους πιο απροστάτευτους στόχους αλλά και να διατηρήσουν τα πιο ύποπτα άτομα ζωντανά ώστε να μας στοχοποιήσουν εύκολα.

Είναι ο μόνος που πιστεύω ότι μπορούσε να το οργανώσει τόσο σωστά όλο αυτό.

 

Ποίημα θα έχει αργότερα, προς το παρόν θα παραμείνω για λίγο στο επίπεδό σας.

 

 

 


O6rrvsU.jpg


#89 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 05 April 2018 - 11:11

Takao kasuga

 

gg_aku_no_hana_-_10_fcbef269-mkv_snapsho

 

Η πολύωρη σιωπή που επικρατούσε στην ομίγυρη έκανε τον Kasuga να νιώθει μόνος.

Πολύ μόνος.

Βαθειά μόνος.

Ακόμα και σε μία συνάντηση νυν οπαδών του ΠΑΣΟΚ θα υπήρχε μεγαλύτερη παρέα και όρεξη για συζήτηση.

 

Το αίσθημα της κενότητας τον είχε κυριεύσει σε σημείο που ούτε για ποίηση δεν είχε διάθεση.

Έβλεπε πια πως πλησίαζε το τέλος.

Το δικό του τέλος, το τέλος των αθώων, το τέλος της παρτίδας, το τέλος γενικά.

 

Πάνω που κόντεψε να γατζωθεί από την ελπίδα αυτής της λύτρωσης,

ετοιμος για την κάθοδο ενός Ορφέα,

που στη ζωή δεν γνώρισε μαύρη αγκαλιά μοιραία,

αποφάσισε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια.

 

 

Θα ήλπιζα ότι θα το καταλαβαίνατε από μόνοι σας, αλλά υπάρχει ένα ακόμα στοιχείο που επιβεβαιώνει τη σχεδόν βέβαια ενοχή του Πλανήτη (Babba).

Πέραν του γεγονότος ότι από τη... φύση του ευθύνεται για όλα τα κακά τούτου εδώ του κόσμου, η βιασύνη, η αλαζονεία και η πίστη του στο αποτυχημένο τέχνασμα του τον έχει οδηγήσει σε μια πασιφανή αλλαγή συμπεριφοράς, περισσότερο εντυπωσιακή από τη δική μου.

 

Στον προηγούμενο γύρο, μόλις αρχίσε να στήνεται το ρεύμα προς την Yoko, εκείνος ψηφίζει την πιθανή συνένοχο Kagura (πριν φυσικά μεταπηδήσει στο ρεύμα για να μην κινήσει εντυπώσεις) και ζητάει από όλους να μιλήσουν για όλους. Ο ίδιος προχωράει στο να σχολιάζει κάθε παίκτη ξεχωριστά, χωρίς βέβαια να στοχοποιεί ουσιαστικά κάποιον εκτός από εμένα και την πιθανή συνεργάτη του.

Μόλις όμως η Yoko αποδεικνύεται αθώα, η γιατρός Franka δολοφονείται και οι αθώοι δεν έχουμε πια κανένα περιθώριο λάθους, αμέσως σχολιάζει μονάχα εμένα και προσπαθεί να πείσει τους υπόλοιπους ότι είναι απόλυτα ασφαλές να με λιντσάρουν γιατί έτσι θα κερδίσουν πολύτιμο χρόνο.

Δεν λέει απολύτως τίποτα και δε ρίχνει καμία υποψία σε κανένα από τα υπόλοιπα μέλη.

Γιατί;

Γιατί δεν χρειάζεται.

Ξέρει ότι αν πεθάνω εγώ, ανεξάρτητως του αν είμαι αθώος ή ο περιβόητος γελωτοποιός, που θα ομολογήσω ότι δεν είμαι το δεύτερο, πράγμα που θα κάνει τα πράγματα ακόμα δυσκολότερα στην πορεία για εμάς, το παιχνίδι θα τελειώσει και πάνω στη σιγουριά του ότι οι υπόλοιποι θα τον πιστέψουν δεν αναφέρεται σε κανέναν άλλον, ούτε καν για ξεκάρφωμα.

 

Έστω ότι ψηφίζομαι εγώ σε αυτό το γύρο και αποδεικνύομαι δολοφόνος.

Μην έχοντας κινήσει υποψίες απέναντι σε κανέναν άλλον, έχοντας αποδείξει την υποτιθέμενη αθωότητά του, με τη γιατρό να βρίσκεται σε έναν καλύτερο κόσμο, είναι απολύτως ασφαλές και χρήσιμο για τον τελευταίο δολοφόνο να δολοφονήσει εκείνον.

Έτσι, τα μόνα άτομα που θα μείνουν ζωντανά είναι η Kagura και τα δύο καθυστερημένα.

Η πρώτη υποτίθεται ότι έχει κερδίσει σε κάποιο βαθμό την εμπιστοσύνη του Πλανήτη σύμφωνα με τα λεγόμενά του στον προηγούμενο γύρο,

ενώ απομένουν δύο άτομα με ανύπαρκτη υπευθυνότητα και συνέπεια που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν οποιονδήποτε από τους τρεις ρόλους.

 

Ιδιαιτέρως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάποιος που προσπαθεί από την αρχή να χειραγωγήσει τους υπόλοιπους, και είναι μάλιστα σίγουρος ότι βρήκε έναν δολοφόνο,

δεν ανησυχεί καθόλου για όσα ενδέχεται να συμβούν μετά από τη σχεδόν σίγουρα επικείμενη δολοφονία του.

Εμπιστεύεται, αντίθετα τη μοίρα των αθώων σε μια εξίσου ύποπτη τριάδα που δεν έχει παρά 1/3 πιθανότητες να βρει τον τελευταίο δολοφόνο.

 

Για το πόσο δε ύποπτη είναι η ξαφνική σιωπή του και η αναμονή του να δει αν θα με ψηφίσουν και οι υπόλοιποι, και όλως τυχαίως η ταυτόχρονη σιωπή της Kagura που από τον προηγούμενο κιόλας γύρο δεν έχασε ευκαιρία να με προειδοποιήσει ότι θα είμαι ο επόμενος, δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.

Τα συμπεράσματα, δικά σας.


O6rrvsU.jpg


#90 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 05 April 2018 - 12:09

st%2Csmall%2C215x235-pad%2C210x230%2Cf8f

Captain Planet (Babba)

 

 

Η πολύωρη σιωπή που επικρατούσε στην ομίγυρη έκανε τον Kasuga να νιώθει μόνος.

Πολύ μόνος.

Βαθειά μόνος.

 

 

Takao(kamui), έχεις μείνει μόνος, γιατί είσαι ο δολοφόνος.

 

Δε χρειάζεται καν να πω ποιος πιστεύω ότι είναι ο δεύτερος, εφόσον όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο παλιάτσος. 

Γιατί; Αν πεθάνεις, Είναι δεδομένο πώς θα σκοτώσουν εμένα τη νύχτα.

Έπειτα, μένει ένας παλιάτσος, ένας δολοφόνος και ένας αθώος. Ο αθώος δε χρειάζεται να κάνει τίποτα ιδιαίτερο. Ξέρει τι είναι, ξέρει και τον παλιάτσο, στοχεύει τον δολοφόνο και οι άλλοι φροντίζουν για την τριπλή ισοβαθμία εκβιάζοντας ο ένας τον άλλον, αλλιώς χάνουν.

Ακόμα κι έτσι, οι πιθανότητές σου να μας σκοτώσεις όλους είναι τρομακτικά μεγάλες, αλλά καμιά φορά τα ρημάδια τα ζάρια τιμωρούν την αλαζονεία. 

Το ότι δεν είσαι αθώος το εξήγησα ήδη. Ελπίζω απλώς ο άλλος αθώος να παρακολουθεί και να μην επιλέξει με αμπεμπαμπλομ.


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.




Also tagged with one or more of these keywords: παλερμο, αθώοι, δολοφόνοι, καζίνο και τζόγος, ιστορία από τις λίγες, ΜΟΝΟ MONOGATARI, ο guns είναι filthy casual