Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει στην Anime//GR Town: Το Άνοιγμα των Τζογαδόρων

παλερμο αθώοι δολοφόνοι καζίνο και τζόγος ιστορία από τις λίγες ΜΟΝΟ MONOGATARI ο guns είναι filthy casual

  • This topic is locked This topic is locked
99 replies to this topic

#61 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 April 2018 - 20:23

Yoko Rittona

 

giphy.gif

 

 

H ΑΕΜΕΥ είναι αλάνθαστη.

 

Κατέδειξε τον Rubel/Louvre/Ody/whatever και ποιά είμαι εγώ να πάω κόντρα στην τεχνολογία.

 

Επόμενη είναι η Φράνκα, δεν με ξεγελάς μουσίτσα!

 

Το καλό θα νικήσει!


xbJ3b2w.jpeg


#62 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 01 April 2018 - 20:44

Franka

 

ffa371a26dcee4a3fa7a474f4c1dd420.jpg

 

Δεν έχω πολύ χρόνο, δυστυχώς, οπότε δεν θα κάτσω να απαντήσω με λεπτομέρειες.

 

Όχι, δεν θα ψηφίσω των Κάπταιν πριν αποδειχθεί ο Rubel δολοφόνος. Ο Rubel (Odymonaxos) ήταν από την αρχή χαρακτηριστική περίπτωση συμμετέχοντα που μιλάει χωρίς να βοηθάει καθόλου, και το γεγονός ότι το ανέφερε ο ίδιος δεν το κάνει λιγότερο έγκυρη σαν κριτική.


 

 

 

Και κανένας δεν έχει απαντήσει στην ερώτηση γιατί έβαλα μόνος το κεφάλι μου στο στόμα της Φράνκα... Συγγνώμη, δεν ήθελα ν' ακουστώ χυδαίος. Καταλαβαίνετε πως το εννοώ

 

Περίμενα πως τα πράγματα θα έπαιρναν μια πολύ συγκεκριμένη τροπή αλλά παρόλο που η γενική πορεία είναι σωστή, οι λεπτομέρειες δεν μου ταιριάζουν. Θα πληγωθεί ο εγωισμός μου...

 

Τι λέτε, Κάπταιν;

 

 

 

H αλλαγή ψήφου είναι αστεία. Την μία θεωρείς τον Κάπταιν αθώο, την άλλη τον ψηφίζεις... Δεν λες τίποτα όλη την ημέρα, παρά για να σώσεις το τομάρι σου στο τέλος, δεν έχεις βοηθήσει καθόλου στις έρευνες και περιμένεις να πεταχείς τελευταία στιγμή μπας και γλιτώσεις;

 

Ειλικρινά, η μέρα τελειώνει και με τον τρόπο που εξελίχθηκε τα ρεύματα είναι ρευστά ακόμα. Η κίνηση του Rubel και της Sharyu να δημιουργήσουν ρεύμα τελευταία στιγμή αυτήν συγκεκριμένα την μέρα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον...

 

 

 



#63 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 01 April 2018 - 20:50

Sharyu (Juuni Taisen)

 

1511814507128.jpg

 

 

Ο Rubel (Ody) δε με έπεισε ότι είναι αθώος, είδατε να τον αθωώνω πουθενά; Συγκριτικά με εσάς, τις κατηγορίες που καταλογίστηκαν στο πρόσωπό του τις πήρε πολύ πιο ψύχραιμα.

Εξαρχής δεν εννοούσα ότι μιλήσατε πρώτος από όλους, αλλά κατευθείαν πιάσατε το μοιρολόι μετά τις αναφορές που έγιναν στο όνομά σας, λες και ήταν αποφασισμένο ότι θα πέσουν όλοι επάνω σας, σαν να προσπαθούσσατε να προλάβετε κάτι. Ακόμη και για την επόμενη ημέρα. Ακόμη και η αντίδραση σας σε ότι και να παρέθεσα, δεν μου φάνηκε ώριμη αλλά περισσότερο ύποπτη.  

Θα σημειώσω ωστόσο ότι Sora δεν έκανε μπαμπ για δολοφόνος, βόλευε να το κάνετε να φαίνεται ότι έκανε μπαμπ. Είχα αρκετή ώρα από τότε που έδωσε ο Isaac την ψήφο του για να τον κατηγορήσατε για ύποπτο μετά την ψήφο του σε εσάς. Παρόλα αυτά, το ότι το δημιουργήσατε εσείς το ρεύμα δεν είναι ακόμη χειρότερο; Η ένθερμη συμμετοχή της Φράνκα σας βοήθησε με το ρεύμα εναντίον της Sora ωστόσο πολύ περισσότερο. 

Έκπληξη για την ψήφο της Popuko ή της Yoko που ήρθε αργότερα παραπάνω δεν δημιουργήθηκε, αλλά σημείωσα ότι δεν βοήθησε και σε τίποτα. Σημείωσα μάλιστα ότι το ίδιο έγινε και εχθές. Εσείς την ακούσατε τη λέξη "χθες"; Όσο για το αν υπάρχει άτομο στις σκιές και είναι κάποιος άλλος, αυτό έγινε αναφορά από το άτομό σας, όχι από εμένα. Και για την κατηγορία για τα 2-3 άτομα, το αν το κάνω η όχι είναι άλλο θέμα, από το ότι το θεωρώ ότι είναι αβάσιμο επιχείρημα όταν όπως και εσείς το επισημάνατε, δεν γίνεται συζήτηση και με κανέναν άλλον - δεν είναι εφικτή καλύτερα.

Θα φανείς ποιος είχε δίκιο, ποιος είχε άδικο στο τέλος της ημέρας. Εγώ σαν αθώος δεν έχω να αποδείξω κάτι άλλο. 

 

 

 

Ειλικρινά, η μέρα τελειώνει και με τον τρόπο που εξελίχθηκε τα ρεύματα είναι ρευστά ακόμα. Η κίνηση του Rubel και της Sharyu να δημιουργήσουν ρεύμα τελευταία στιγμή αυτήν συγκεκριμένα την μέρα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον...

 

Αυτή η κατηγορία ήταν πιο αβάσιμη και από του Κάπταιν, Φράνκα. Θα δημιουργούταν τόσο απροκάλυπτα στο τέλος της ημέρας από κάποιον δολοφόνο; Η επιλογή του Rubel να το ακολουθήσει ήταν καθαρά για να σώσει το τομάρι του και είναι καθαρά δική του.

Ψήφος η ίδια. 


Edited by Kamen Tantei Zura, 01 April 2018 - 20:51.


#64 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 01 April 2018 - 20:57

Takao Kasuga

 

vlcsnap-2013-05-18-21h38m18s8_zpsfblnx9j

 

O Kasuga ήταν βυθισμένος σε βαθειά απελπισία.

Σαν να μην έφτανε η σεμνότητα των ανιαρών του νιάτων,

η συνείδησή του είχε μολυνθεί από τη συνενοχή του στο θάνατο μιας κορασίδας αγνής,

που η τύχη της δεν ήταν παρά άθυρμα στα χέρια των πονηρών πνευμάτων της νύκτας.

Έπρεπε να επανορθώσει, μήπως έτσι ξαναλάμψει φως σ' αυτό το μαύρισμένο κρίνο.

 

Μην έχοντας το θάρρος να μιλήσει, κι αναζητώντας πια μια νέα κοπέλα για να κουρνιάσει τις φθίνουσες ελπίδες του,

άνοιξε ξανά το βιβλίο του και διάβασε:

 

Λάγγεμα απ' τη χλομή μεγγιά των λύχνων ξεχυνόταν,

και στα βαθιά προσκέφαλα, τα μοσχομυρωδάτα,

η Sharyu τα τρανά τα χάδια ονειρευόταν,

που την αυλαία ανοίγανε στ' αθώα της τα νιάτα.

 

Κι ολόχαρη στα πόδια της μπροστά, να γαληνεύει,

της έριχνε κάτι ματιές όλο φωτιά η Franka,

σαν ένα αγρίμι δυνατό, που λες παραμονεύει

το θύμα του, αφού δαγκωνιές πάνω του πρώτα αφήνει.

 

 


O6rrvsU.jpg


#65 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 01 April 2018 - 20:57

Rubel_en_el_Cap%C3%ADtulo_83.PNG

 

Rubel is dead

long live Louvre

 

Εξαιρετικά τα συμπεράσματα που έβγαλες Φράνκα, αν δεν στα τάιζα στο στόμα κιόλας...

 

Με τη λογική πως αυτοί που έχουν να φοβηθούν περισσότερο τον θάνατο του φαρσέρ είναι οι δολοφόνοι, και το γεγονός πως από τη στιγμή που μίλησες για έναν τρίτο ύποπτο χορέψαμε μαζί βήμα προς βήμα... τότε ένας δολοφόνος θα έπρεπε να είναι η Sharyu. Δεν ξέρω κατά πόσο δένει το γλυκό όμως έτσι. Την ψηφίζω για την τιμή όμως, όσο ανειλικρινής κι ασόβαρος κι αν υπήρξα μέχρι σήμερα

 

Αν θέλετε βέβαια ν' ακολουθήσετε τις υποψίες μου, περίμενα πως και πως μπας και δοκίμαζαν τίποτα άκυρο οι Popuko και Kasuga αυτή τη μέρα, των οποίων την ύπαρξη αγνοείτε εξαιρετικά βολικά. Αλλά που τέτοια τύχη...



#66 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 01 April 2018 - 21:00

Τέλος της ημέρας


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#67 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 April 2018 - 21:10

Pipimi (ghostprince)

poputepipikku-episode-1-eng-sub.jpg

(Ody)Rubel & captain blue(babba), οι πιο υποπτοι εδω μεσα!ειδικά μετά της χτεσινές απώλειες...



ψηφος Ody sorry ημουν απο κινητο.
Edit.ps.11 δεν τελειωνε? o.o

Edited by GhostPrince, 01 April 2018 - 21:12.

フカフカ

#68 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 01 April 2018 - 21:22

Κεφάλαιο 4-Σιωπηλή Εκτέλεση

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

‘’Πως το κατάλαβες ότι ήταν αθώος? O Rubel ήταν από τα δυνατά χαρτιά μου ώστε να σε μπερδέψω.’’ είπε σαφώς σκεπτικός ο μαφιόζος. Τα μάτια παρέμεναν καρφωμένα στο βλέμμα του νεαρού, σαν να ήθελε να διακρίνει και την παραμικρή λεπτομέρεια στις αλλαγές των χαρακτηριστικών του την ώρα που μίλαγε.

‘’Ήταν κορόνα ή γράμματα στο μυαλό μου. Έτυχε να επιλέξω την σωστή πλευρά.’’  απάντησε ο νέος. Η χρόνια εμπειρία του από τα παιχνίδια μπλόφας και ψεμάτων του έδιναν ένα καλό αβαντάζ σε αυτήν την άτυπη ανταλλαγή πληροφοριών. Από την γωνία που έκανε το χείλους του όταν χαμογελούσε, μέχρι το πόσες φορές ανοιγόκλεινε τα μάτια του και το ύψος που στεκόταν το χέρι του.  Όλα τους συντελούσαν στην εικόνα του μπερδεμένου παρορμητικού παίχτη που αδιαφορεί για την σημασία της ιστορίας. Το τελευταίο δεν ήταν οπωσδήποτε ψέμα βέβαια. Δεν θα μπορούσε να ενδιαφέρεται λιγότερο για τις ασυναρτησίες του αντιπάλου του. Δεν ήταν ανάγκη να απορρίψει και το κράτημα που του προσέφερε ωστόσο.

‘’Δεν μπορώ να πιστέψω πως το άφησες τόσο πολύ στην τύχη. Κάτι πρέπει να εκτίμησες.’’ δεν το έβαλε κάτω ο γέρος και συνέχισε την συζήτηση. O τζογαδόρος άνοιξε το στόμα του διάπλατα. Υπεροψία θα ήταν ταπεινός χαρακτηρισμός για να τον περιγράψεις.

‘’Καλά, θα είμαι ειλικρινής. Θυμάσαι όταν σύστησες το μαύρο κοράκι στην πρώτη πρώτη σκηνή που μου παρουσίασες?’’

‘’Και την τελευταία λέξη.’’ είπε ο άντρας και ήρθε πιο κοντά, σαν να ήθελε να ακούσει πιο καθαρά.

‘’Η περιγραφή σου ήταν τόσο επιτηδευμένη και στοχευμένη να τον παρουσιάσεις ως ανταγωνιστική φυσιογνωμία, που δεν μπορούσα να τον πάρω ως σοβαρό κίνδυνο. Ειδικά εκεί που παραπονιόσουν για το όνομα του ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα ήταν αθώος.’’ άρχισε να εξηγεί ο νέος, όσο ο αντίπαλος του άκουγε ενθουσιασμένος, όπως κάνουν τα μικρά παιδιά στο άκουσμα ενός παραμυθιού.

‘’Οι μονόλογοι του στην διαδικασία ήταν σαφώς ύποπτοι, αυτό σας το δίνω Δον. Και πάλι, δεν έφτανε ώστε να βγάλει από το μυαλό μου την αρχική άποψη που είχα διαμορφώσει.’’

Τα μάτια του άντρα άνοιξαν διάπλατα. Το στόμα του κόντευε να πέσει στο έδαφος. Έκανε μπαμ ο άνθρωπος που δεν ήταν συνηθισμένος να τον ξεπερνάνε νοητικά.

‘’Ήμουν τόσο υπερβολικός στην περιγραφή?’’ ρώτησε ο αρχιμαφιόζος σαν να μην θέλει να παραδεχτεί την ήττα του. Τα σφιγμένα δόντια του καθώς ανακαλούσε τα λόγια που είχε πει αποτελούσαν αμβροσία που έθρεφε την αλαζονεία του τσαρλατάνου. Ένα έργο τέχνης της εξυπνάδας του.

Ο νέος απέναντι του έγνεψε θετικά και κατέβασε μερικές γουλιές από το κοκτέιλ του. Σαν να είχε γίνει πιο γλυκό από πριν ‘’Ήταν ένα προαίσθημα μόνο. Θα μπορούσα κάλλιστα να είχα μαντέψει λάθος. Στο είπα, η ερμηνεία του στην συζήτηση ήταν αρκετά ύποπτη.’’

‘’Μάλιστα. Συγχαρητήρια, αποδεικνύεσαι ικανότατος αντίπαλος.’’  έδωσε τα εύσημα ο αντίπαλος του και το χέρι του στάθηκε πάνω από την σκακιέρα χωρίς περαιτέρω χειροκροτήματα.

Το κέντρο της προσοχής μεταφέρθηκε στην παρτίδα, όπου κομμάτια και πιόνια αντάλλαζαν απειλές και προκλήσεις. Σκιρτήματα στο κέντρο υπέρ του άσπρου γινόντουσαν σταδιακή αντεπίθεση του μαύρου στην πλευρά του βασιλιά. Καθώς ο μαύρος στρατός οργάνωνε τα κομμάτια του αμυντικά η απουσία του αλόγου για τον νεαρό άρχισε να γίνεται αντιληπτή. Το μομέντουμ έφτανε για να τον κρατήσει βέβαια. Ήδη δύο μαύρα πιόνια είχαν πληρώσει το αντίτιμο της θυσίας του και αν κατάφερνε να αρπάξει άλλο ένα, τότε αξιακά θα ήταν ισοδύναμοι.

Οι αξιωματικοί του τζογαδόρου είχαν δεθεί αρμονικά ο ένας δίπλα στον άλλο, χτίζοντας ένα διπλό παράλληλο τοίχος που εκτεινόταν από την μία γωνία της σκακιέρας στην άλλη. Εκτός από ανήμπορα πιόνια, κανένα αντίπαλο κομμάτι δεν τολμούσε να εισέλθει στην εμβέλεια τους. Αυτούς είχε βάλει στο μάτι του ο μαφιόζος. Το ζεύγος αξιωματικών όφειλε να εξαλειφθεί και αυτή η αποστολή είχε ανατεθεί στο άλογο.

Μετά από μία απειλή στην άσπρη βασίλισσα και την άτακτη υποχώρηση της, το άλογο στήθηκε στο κέντρο να απειλεί ένα απροστάτευτο πιόνι και ένα από τους αξιωματικούς του άσπρου. Εντυπωσιακή κίνηση στην πρώτη ματιά. Ο γέρος είχε χάσει ένα μικρό τακτικό τρικ, ωστόσο.

Ο διακαής στόχος του αλόγου σε μια κίνηση αυτοκτονίας θυσιάστηκε πάνω στο τελευταίο πιόνι από τα δύο που προστάτευαν τον μαύρο βασιλιά. Τσεκ! Ο μαύρος βασιλιάς έπρεπε να φάει, με την άσπρη βασίλισσα να δίνει συνάμα τσεκ και απειλή στο μαύρο άλογο. Το υλικό είχε παρθεί πίσω και πλέον ο λευκός είχε επτά πιόνια έναντι τεσσάρων του αντιπάλου του. Η προοπτική της αναβάθμισης ενός από τα περίσσεια πιόνια του σε έξτρα βασίλισσα έδινε νέα δυναμική στο παιχνίδι. Δυναμική που ακόμα και το παραπάνω κομμάτι στο αντίπαλο στρατόπεδο δεν γινόταν να κατευνάσει.

Αυτή η παρτίδα θα κερδιζόταν, εύκολα ή δύσκολα!

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Η Yoko επανασυναρμολογούσε το μάγκνουμ της και για λίγα λεπτά ήταν το μόνο που ακουγόταν. Παραδόξως ταίριαζε. Σου έδινε την αίσθηση πως είσαι φυλακισμένος ενός εργοστασίου παραγωγής όπλων όπου θα ήσουν ο σάκος δοκιμής βολών. Κάθε προσαρμογή των μικροεξαρτημάτων, κάθε ολίσθηση μεταξύ τους, κάθε γρανάζι που γύρναγε, έδιναν από κάτι στην μορφή του όπλου και έκλεβαν από την μορφή του Rubel.

Είχε απομείνει το περίγραμμα του άντρα να θυμίζει την παρουσία του μεταξύ μας. Σιωπηλός είχε κουρνιάσει στην παρηγοριά των σκέψεων του. Η ίσια γραμμή στα χείλη του που υποτυπωδώς θύμιζε χαμόγελο, πλέον είχε χαθεί και αυτή. Λες και θυμήθηκε πως ήταν ακόμα ζωντανός, έβγαλε τα χίπικα γυαλιά του, τα δίπλωσε και άφησε τα γερασμένα πριν την ώρα τους μάτια του να ξεκουραστούν στην παλάμη του.

‘’Δεν θυμάμαι πότε άρχισε η εμμονή μου με τα πυρομαχικά.’’ ακούστηκε η κοκκινομάλλα γυναίκα, τα μάτια της ακόμα προσηλωμένα στο έργο που με τόσο πάθος ασχολιόταν ‘’Θα έλεγε κανείς πως δημιουργήθηκα με αυτά στο μυαλό.’’ όπλισε το άδειο από σφαίρες αντικείμενο ‘’Αλλά γιατί με αυτά? Σπαθιά, πανοπλίες και γιγάντια ρομπότ γοητεύουν πολλούς περισσότερους. Είναι πιο κουλ. Αλλά λεπίδα έχει ο χασάπης της γειτονιάς και η μητέρα σου που κόβει φρούτα. Μια μορφή πανοπλίας φοράνε και οι δύτες, και όσο για τα ρομπότ…’’ η γυναίκα γέλασε όταν είδε τα καχύποπτα βλέμματα μας στο άκουσμα της λέξης ρομπότ  ‘’Τα ρομπότ από εκεί που έρχομαι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για μετακινήσεις ή ολόκληρα ταξίδια. Σκεφτείτε το διαστημόπλοιο που έφτασε στο φεγγάρι, αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα. Όπως και να έχει, αυτό που θέλω να πω είναι πως όλα αυτά τα φονικά όπλα μπορούν να έχουν και άλλες χρήσεις πέρα από την βλάβη. Ικανοποιούν πλήρως το ρητό πως είναι ο κάτοχος και όχι το μαχαίρι που έχει μοχθηρές προθέσεις. Για τα πυρομαχικά αυτό δεν ισχύει όμως. Η μόνη τους λειτουργία είναι ο τραυματισμός και θάνατος του στόχου τους. Τίποτε άλλο.’’

Το μάγκνουμ σύρθηκε στην μεριά του Rubel προς τρόμο όλον. Ακούμπησα την λαβή του ρεβόλβερ μου και όλοι ετοιμάστηκαν για μάχη ή φυγή. Ο άντρας παρέμεινε ακίνητος.

‘’Είναι εδώ που βρίσκεται η μεγαλύτερη υπευθυνότητα.’’ συνέχισε τον λόγο της η Yoko ‘’Να ξέρεις πως και πότε πρέπει να χρησιμοποιείς ένα δημιούργημα που η φύση του η ίδια είναι διαβολική. Αυτό είναι που με παθιάζει μαζί τους. Αυτό και το γεγονός ότι προσφέρει έναν αξιοπρεπή και ανθρώπινο θάνατο συγκριτικά με τις κτηνωδίες του παρελθόντος. ‘’

Ο Rubel σήκωσε το βλέμμα του στο ύψος του όπλου και μετά κοίταξε την Yoko.

‘’Δώσε ένα συνετό και έντιμο τέλος, αφού το έφεραν έτσι οι δυνάμεις του σύμπαντος.’’ είπε εκείνη και έπαψε. Σαν οδηγό σημείο, τα λόγια της έφεραν το όπλο στο χέρι του.

Η κάννη του ψυχρού μετάλλου έγκυρε στον γυμνό κρόταφο του Rubel και έτσι απλά, με ένα τράβηγμα της σκανδάλης, τίναξε τα μυαλά του στον αέρα.  

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

1. Babba- Captain Planet (Captain Planet and the Planeteers)

1.5. Aeron- Sora Naegino (αλκοολικό το χώμα που την σκέπασε) (Kaleido Star) Αθώος

1.8. Mono- Yoko Rittona (Tengen Toppa Gurren Lagann)

4. Osama- Francesca Victoria (Franka)

5. Angel.tze- Popuko (Pop Team Epic)

6. Odymonaxos- Louvre/Rubel  (με τα μυαλά στα κάγκελα) (Claymore)Αθώος

7. Super Sayan Girl- Kagura (Inuyasha)

8. Kamen Tantei Zura- Sharyu (Juuni Taisen)

9. Kai- Isaac (error 404) (The Orville) Αθώος

10. GhostPrince- Pipimi (Pop Team Epic)

11. Kamui- Ο μύθος, ο θρύλος, Takao Kasuga (Aku no Hana)

 

 

--------------------------------------------------------

 

(Οι ρόλοι μου λένε)


Edited by TheGunsmasha, 02 April 2018 - 01:02.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#69 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 02 April 2018 - 03:16

Κεφάλαιο 5- Νεράιδες και Λαγοί

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

O Ζαγοράκης με τον Μπασινά καθάριζαν τα μυαλά που είχαν πεταχτεί γύρω από το τραπέζι. Ο Takao στην τελευταία παρτίδα πόκερ δήλωσε πως είχε καρέ της παρεγκεφαλίδας και όλοι πήγαν πάσο. Αστειάκι του για να ελαφρύνει την κατάσταση. Σταμάτησα να κάνω χρέη dealer και προσκάλεσα την Kagura σε μια φιλική μονομαχία στο σκάκι. Δέχτηκε την πρόσκληση και κατέβηκα βιαστικός στο δωμάτιο του συχωρεμένου αφεντικού να φέρω την σκακιέρα. Η μεταφορά της όφειλε να γίνει από τον διεκδικητή του τίτλου.

Όταν γύρισα ο Καπετάνιος στην γωνίτσα του έστριβε ένα τσιγαράκι με μεράκι. Πρώτα έβαλε ταμπάκο Κουβανέζικο και μετά πιπέρι Καλαματιανό.  Πήρε τσακμάκι από την Franka και μοσχοβόλησε ο τόπος.

‘’Έλα να γυρνάει!’’ ούρλιαξε η Popuko. H Pipimi κοίταξε το ευωδιαστό νέφος και παρασύρθηκε να δοκιμάσει δεύτερη.

‘’Popuko, είμαι ένα φύλλο που το παίρνει ο άνεμος…’’ είπε μόλις έκανε μία τζούρα ΄΄Να, κοίτα με, πετάω!’’ άρχισε να αιωρείται.

‘’Έλα να γυρνάει!’’ συνέχισε τον οίστρο της ο κίτρινος νάνος.

‘’Τι τσιγάρο είναι αυτό?’’ ξεχώρισε η θερμή φωνή της Sharyu.

‘’Χασισάκι μυρωδάτο από την μάνα Γαία.’’ είπε ο Καπετάνιος ανεβασμένος.

‘’Κάπου το έχω ξανακούσει αυτό.’’ είπε η μαχήτρια πολεμικών τεχνών, καθώς τα δάκτυλα της χόρευαν νευρικά στο τραπέζι ‘’Αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς είναι.’’

‘’Παράγωγο της μαριχουάνας.’’ είπε κεφάτη η Yoko ύστερα από μια καλή τζούρα.

‘’Μα τον Βούδα, αυτό είναι ναρκωτικό!’’ φώναξε η Sharyu μόλις συνειδητοποίησε περί τίνος πρόκειται.

‘’Έλα να γυρνάει!’’ συνεχίστηκε η σειρήνα.

‘’Άραξε.’’ της είπε χαλαρός ο Ιάπωνας φοιτητής. Το τσιγαράκι βρισκόταν στα χέρια του τώρα, με την μία δοκιμή να δίνει την θέση της στην επόμενη. Ο νεαρός ήξερε πώς να χαρεί την ζωή ‘’Πάρε μια τζούρα να στανιάρεις.’’ ήταν η σειρά της στο τραπέζι.

Διστακτικά το μύρισε πρώτα και μετά την θετική αρχή το ακούμπησε στα χείλη της.

‘’Οι δάσκαλοι μου θα με κατσάδιαζαν αν με έβλεπαν να δοκιμάζω κάτι το τόσο κατακριτέο.’’ είπε και κοκκίνισε ενοχικά ‘’Αλλά πότε θα ξαναέχω την ευκαιρία να δοκιμάσω φρέσκο πράμα από την Ελλάδα? Δεν είναι ότι θα το μάθουν κιόλας.’’

Η νεαρή πήρε γενναία εισπνοή και άφησε τον καπνό να σταθεί μέσα στους πνεύμονες της και από εκεί να κάνει τα κόλπα του στον νου. Δεν φάνηκε να επηρεάζεται, οπότε φούμαρε επίμονα. Μειδίαμα και χαχανητά ακολούθησαν. Δεν έδωσα παραπάνω προσοχή καθώς επικεντρωνόμουν στον ντέρμπι μου με την μάγισσα του αέρα. Εξαίσιος αντίπαλος, είχε ήδη πάρει κεφάλι στην παρτίδα και πίεζε για παραπάνω υλικό και προβάδισμα.

‘’Έλα ρε μπάρμαν αλάνι!’’ δύο χέρια με άρπαξαν από τον σβέρκο σαν να ήμουν κάποιο κουτάβι. Δεν πρόλαβα να αμυνθώ, ούτε τίποτα. Ήταν η Sharyu που είχε τριπάρει πλήρως από τις πολλές τζούρες.

‘’Γιατί δεν καπνίζεις λίγο μαζί μας?  Έλα, να γυρνάει!’’ μου είπε με φωνή μπεκρή.

‘’Να γυρνάει!’’ αντήχησε η κοντή ηχώ από πίσω.

‘’Στον παλιό κόλπα? Τόσα χρόνια φούρναρης!’’ της είπα και ξέφυγα από την λαβή της, προσπαθώντας παράλληλα να επικεντρωθώ στην χαμένη παρτίδα.

‘’Μπάρμαν δεν είπες πως είσαι, ή μήπως έτσι σε λένε? Δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα.’’ είπε στο φανταστικό είδωλο μου στα δεξιά ‘’Κοίτα, κοίτα! Μπλε νάνοι και ξωτικά φέρουν δίσκους και ποτίζουν τον κόσμο.’’

‘’Η Pipimi θα είναι.’’ της είπα κοφτά ‘’Έχεις μαστουρώσει και την βλέπεις πολλαπλή.’’

‘’Μα εγώ βλέπω και νεράιδες!’’

‘’Εσύ και o Greed.’’ είπα.

‘’Δεν τον ξέρω αυτόν. Μα κοίτα, κοίτα, οι νεράιδες παίζουν με άσπρα κουνελάκια και μεγαλύτερους φουντωτούς λαγούς!’’

‘’Γιατί δεν πας να παίξεις μαζί τους?’’ είπα και την έσπρωξα μακριά μου. Η Kagura άρχισε να εξαπολύει μία αλυσίδα από ματ εναντίον μου. Ήταν θέμα χρόνου.

‘’Καλά θα πάω σε αυτόν με τα δυο μαχαίρια στα χέρια του.’’ κινήθηκε παραπατώντας.

‘’Άντε χάσου, γκαντέμω.’’ είπα λίγο πριν η Kagura ανακοινώσει το τελεσίδικο Ρουά Ματ.

‘’Τι γλυκούλης είσαι εσύ μωλέ!'' την άκουγα να μιλάει στον εαυτό της ''Με την φουντωτή ουρίτσα σου και τα τσακισμένα αφτάκια. Αγάπ-

 

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!!!’’

 

Σάρκα που διαπερνάτε από λεπίδες ζωγραφίστηκε στα τύμπανα μου. Κάτω από ουσίες και πνεύματα Διονύσια και αφηνιασμένα, το κορμί της Sharyu έμεινε ασάλευτο να κολυμπά σε πορφυρό ποτάμι.

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Ο Τζογαδόρος σταμάτησε απότομα  την σκέψη του ‘’Θες να μου πεις πως πέθανε?’’

‘’Την είδα να ξεψυχάει με το λαρύγγι της κομμένο. Η επίθεση πρέπει να έγινε αστραπιαία.’’ απάντησε ατάραχος  ο μαφιόζος ‘’Προσπάθησα μέσα στα αίματα να πιέσω τον πίδακα να σταματήσει αλλά αυτός ήταν λαιμός, όχι πόδι. Σε δευτερόλεπτα είχε καταλήξει.’’

‘’Εσύ μου είχες πει να δώσω βάση στο γεγονός πως ήταν μαχήτρια πολεμικών τεχνών. Νόμιζα θα συμμετέχει σε κάποια εκτέλεση!’’ ο τόνος του νεαρού έφερε στίγματα ενόχλησης χωρίς να ξέρει τον ακριβή λόγο. Ίσως να ήταν αποτέλεσμα του νόμου του Τσέχωβ. Γιατί ένας αφηγητής να σε προϊδεάσει για κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί?! Είναι σαν να σου υπόσχεται γλυκό και μετά να ξεχνάει τον δρόμο για το ζαχαροπλαστείο.

‘’Το είχα πει αυτό? Μάλλον θα ήταν επιτηδευμένο για να σε μπερδέψω.’’ έξυσε το μουστάκι του ο γέρος. Ενώ μέχρι τώρα φαινόταν να θυμάται όλη την ιστορία λεπτομερώς, εδώ στεκόταν έντονα προβληματισμένος.

‘’Αυτό είναι γελοίο. Με κάνεις σοβαρά να πιστεύω πως η ιστορία σου είναι ψεύτικη.’’ είπε ο νεαρός πιο δύσπιστος από ποτέ.

‘’Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Εμένα να βρίσκεις τον ρόλο καθενός που αποχωρεί με ενδιαφέρει.’’ ανέβασε την ένταση της φωνής του ο αντίπαλος του, θυμίζοντας περισσότερο αμυντικό μηχανισμό παρά πειστική απάντηση.

‘’Το θέμα είναι πως αν πρόκειται για παραμύθια από το μυαλό σου, αυτό που κάνουμε δεν έχει καμία σημασία! Μπορείς να αλλάζεις τα αποτελέσματα όπως σε βολεύει.’’

‘’Στο είπα και στην αρχή, δεν έχεις καμία απόδειξη για τις προθέσεις μου. Αν είσαι διατεθειμένος να με πιστέψεις, στον λόγο μου, η ιστορία που σου αφηγούμαι είναι αληθινή.’’ σταύρωσε τα χέρια του ο μαφιόζος και ξαναπήρε το γνώριμο συγκρατημένο ύφος του ‘’Η Sharyu ήταν υπερβολικά ειρηνίστρια και εντέλει αφελής για το δικό της καλό.’’

Ο τσαρλατάνος αναστέναξε και έγνεψε καταφατικά ‘’Σε πιστεύω. Και ο κούνελος που κολλάει σε όλο αυτό?’’

‘’Ψευδαισθήσεις του ναρκωτικού φαντάζομαι. Ο δολοφόνος της άδραξε την ευκαιρία και την καθάρισε στην πιο αδύναμη στιγμή της. ’’ είπε ο γέρος και το βλέμμα του έπεσε εκ νέου πάνω στην παρτίδα.

‘’Δεν θα ρωτήσεις τι ρόλο είχε?’’

‘’Χρειάζεται να το κάνω?’’

Ο τζογαδόρος συμφώνησε με μια γκριμάτσα πένθους.

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Το τραπέζι πόκερ είχε γιγαντωθεί πλέον. Με την επίδραση του χασισιού να χάνεται από πάνω τους, οι ύποπτοι καλούνταν πάλι να κάνουν προκοπή στην μακάβρια δοκιμασία τους.

 

 

Your Narrator, Host and GM

 

The Barman

 

images?q=tbn:ANd9GcQeRN27bP0iyWfRI9oZ8uH

 

 

‘’Πριν ξεκινήσουμε, επιτρέψτε στον Ντέμη να αποχαιρετήσει την καημένη μαχήτρια με ένα κλασικό ρεμπέτικο άσμα. Το Βούδα μου μεγαλοδύναμε, που είσαι στο Έβερεστ απάνω.

 

Ευχαριστούμε τον Ντέμη. Όπως πάντοτε συγκινητικός. Αρχίστε την ψηφοφορία.’’

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

1. Babba- Captain Planet (Captain Planet and the Planeteers)

1.5. Aeron- Sora Naegino (αλκοολικό το χώμα που την σκέπασε) (Kaleido Star) Αθώος

1.8. Mono- Yoko Rittona (Tengen Toppa Gurren Lagann)

4. Osama- Francesca Victoria (Franka)

5. Angel.tze- Popuko (Pop Team Epic)

6. Odymonaxos- Louvre/Rubel  (με τα μυαλά στα κάγκελα) (Claymore)Αθώος

7. Super Sayan Girl- Kagura (Inuyasha)

8. Kamen Tantei Zura-(στου Έβερεστ την πόρτα φύτεψε δύο χόρτα) Sharyu (Juuni Taisen) Αθώος

9. Kai- Isaac (error 404) (The Orville) Αθώος

10. GhostPrince- Pipimi (Pop Team Epic)

11. Kamui- Ο μύθος, ο θρύλος, Takao Kasuga (Aku no Hana)

 

--------------------------------------------------------

 

(Αρχίζει η τρίτη μέρα παιχνιδιού, η οποία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στις 11 μ.μ.)

 

 


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#70 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 02 April 2018 - 05:05

Franka

 

ffa371a26dcee4a3fa7a474f4c1dd420.jpg

 

 

Για να δούμε λοιπόν. Ο Ruben αποδείχθηκε αθώος. Η δολοφονία της Sharyu με εξέπληξε αρκετά, για να είμαι αρχικά, αλλά σύνομα κατάλαβα γιατί συνέβη. Θα εξηγήσω αργότερα.

 

Επτά άτομα έχουμε μείνει. Καταρχήν, αυτό σημαίνει ότι εάν δεν βγει δολοφόνος τώρα, οι αθώοι χάνουν την πλειοψηφία στην επόμενη φάση (θα έχουν μείνει 2 αθώοι, 2 δολοφόνοι και ο γελωτοποιός εκτός αν οι δολοφόνοι σκοτώσουν τον γελωτοποιό το βράδυ ή μπλοκάρει ο γιατρός, που τα βρίσκω και τα δύο κομματάκι δύσκολα). Εάν σας ενδιαφέρει να βγείτε ζωντανοί από όλη αυτήν την ιστορία, πρέπει να είστε αρκετά πιο προσεκτικοί και σίγουρα πιο ομιλητικοί κατά την διάρκεια αυτού του κύκλου. Όταν έρθει ο επόμενος, θα είναι αργά.

 

Babba- Captain Planet

Mono- Yoko Rittona

Osama- Francesca Victoria

Angel.tze- Popuko

Super Sayan Girl- Kagura

GhostPrince- Pipimi

Kamui-Takao Kasuga

 

Από αυτά, ξέρω ότι δεν είμαι δολοφόνος άρα μένουν έξι:

 

Babba- Captain Planet

Mono- Yoko Rittona

Angel.tze- Popuko

Super Sayan Girl- Kagura

GhostPrince- Pipimi

Kamui-Takao Kasuga

 

Οι μόνοι ομιλητικοί που έχουμε μείνει είμαι εγώ και ο Κάπταιν, άρα με τους υπόλοιπους να είναι φαντάσματα, υπάρχει καλή πιθανότητα και οι δύο δολοφόνοι να είναι φαντάσματα.

 

Ας τους πάρουμε όμως έναν-έναν, με τον Κάπταιν τελευταίο:

 

Yoko Rittona (mono)

 

Τις δύο φορές που έχει φιλοτιμηθεί να μιλήσει δεν έχει εξηγήσει απολύτως τίποτα. Και στις δύο περιπτώσεις ψήφισε τον Rouvel. Στην πρώτη φάση δεν ψήφισε το κυριάρχο ρεύμα, στην δεύτερη το ψήφισε. Τέλος του προηγούμενου κύκλου υποψιάζεται εμένα χωρίς να πει κάποιον σοβαρό λόγο.

 

Popuko (Angel.Tze)

 

Συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα από την αρχή. Η τρίτη ψήφος στον Κάπταιν κατά την διάρκεια του πρώτου κύκλου ακόμα πιστεύω ότι κάνει μπαμ ότι πρόκειται για αποτυχημένη προσπάθεια γελωτοποιού. Μετά ψηφίζει το ρεύμα της Sora . Ένας γελωτοποιός που δεν μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό του, φαντάζομαι ότι δεν τον ενδιαφέρει αν πεθάνει ένας δολοφόνος από την αρχή και μπαίνει στο ρεύμα αργά, που καμιά φορά είναι κίνηση που προσδίδεις σε δολοφόνο που ξέρει ότι ο συνάδελφός του θα πεθάνει και χώνετε στο ρεύμα για να μην φαίνεται άσχημο.

 

Kagura (Super Sayan Girl)

 

Και αυτή φιξαρισμένη στον Rubel εδώ και δυο γύρους. Οι διαφορές της με την Yoko είναι ότι δεν με υποψιάζετε και ότι δίνει λίγο την εντύπωση ατόμου που παρακολουθεί περισσότερο τι συμβαίνει.

 

Pipimi (Ghostprince)

 

Παρόμοια περίπτωση με την Popuko, με την διαφορά ότι δεν μίλησε στον προηγούμενο κύκλο. Δεν πιστεύω ότι είναι δολοφόνος ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Ένας δολοφόνος-φάντασμα θα πρόσεχε να μιλήσει έστω και μια φορά.

 

Kasuga (Kamui)

 

Έχει μιλήσει δυο φορές. Έχει πει ασυναρτησίες και στις δύο. Πρώτη ψήφο στην Sora, δεύτερη σε εμένα.

 

Κάπταιν (Babba)

 

Το μόνο πρόβλημα που έχω πλέον με την συμπεριφορά του Κάπταιν είναι η απάντηση που έδωσε στην αρχή του δεύτερου κύκλου. Η παράνοια στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου δεν με αφήνει από το να τον υποπτεύομαι ακόμα λίγο, αλλά στα κομμάτια. Εάν ο Κάπταιν είναι δολοφόνος, τουλάχιστον θα έχω χάσει από κάποιον που με έπεισε ότι είναι αθώος από το να την βγάλει στα μουλωχτά. Δεν πρόκειται να τον ψηφίσω.

 

Ως εκ'τούτου, από τον πιο αθώο προς τον πιο δολοφόνο σε φθίνουσα σειρά, σας βάζω ως εξής:

 

Pimini (Ghostprince)

Kagura (SSG)

Κάπταιν (Babba)

Pupuko (Angel.Tze) (γελωτοποιός)

Kasuga (Kamui)

Yoko (Mono)

 

Οι δύο δολοφόνοι είναι ο Kasuga και η Yoko. Και οι δύο είναι φαντάσματα που ελπίζουν να βγάλουν όλους τους ομιλητικούς πρώτα, οι οποίοι αναπόφευκτα υποψιάζονταν ο ένας τον άλλο. Και οι δύο επίσης έχουν κρυφτεί πίσω από ρεύματα πολύ βολικά. Τέλος και οι δύο είναι έτοιμοι να με ψηφίσουν σήμερα χωρίς να έχουν εξηγήσει για ποιον λόγο θεωρούν ότι είμαι δολοφόνος, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι κάποιοι με υποψιάζονταν στο τέλος του προηγούμενου κύκλου ώστε να μην ξεχωρίσουν πάρα πολυ στις "υποψίες" τους εναντίον μου, ελπίζοντας ότι ο Κάπταιν σήμερα θα πάρει το μέρος τους.

 

Είναι αστείο. Όπως και άλλες φορές, υπερτίμησα υπερβολικά πολύ την νοημοσύνη των δολοφόνων. Οι δυο δολοφονίες μέχρι στιγμής έχουν διαπραχθεί κατά ατόμων που με υποψιάζονταν. Ο Isaac, που ήταν ο μόνος που με υποψιαζόταν στον πρώτο κύκλο και έπειτα η Sharyu, η δολοφονία της οποίας αποτελεί τόσο απίστευτα στερεοτυπική κίνηση δολοφόνων:

 

"Θα σκοτώσουμε τον πιο ομιλητικό από αυτούς που υποψιάζονται τον Χ ώστε να ισχυριστούμε ότι αυτός το έκανε για να σωθεί. Έτσι θα μπορέσουμε να πείσουμε και τους άλλους ότι είναι δολοφόνος."

 



#71 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 02 April 2018 - 06:21

Takao kasuga

 

vlcsnap-2013-07-17-04h38m35s86_zpsk3jfry

 

H απόγνωση του   είχε πια φτάσει σε άλλα επίπεδα.

Δύο κοπέλες τον γοήτευσαν, δυο μονάχα φορές αναπήδησε η αφελής καρδιά του.

Και οι δύο πια κείτονταν νεκρές.

Οι βλαστοί των κορμιών τους πια μολύνουν τη Γη με τις χαμένες τους ελπίδες.

 

Τι ειρωνία.

Ο θάνατος της καχυποψίας.

Ο θάνατος της εμπιστοσύνης.

Ο έρωτας καταλήγει μονάχα στο ίδιο σημείο.

Μα οι τύψεις για πάντα μας ποτίζουν,

σαν όσα επιθυμίσαμε,

το πνεύμα μας λυγίζουν.

 

Με τρεμάμενη φωνή, ξεκίνησε την τρίτη απαγγελία:

 

Όταν, ω σκοτεινή ομορφιά, κλειστά θα 'χεις τα μάτια

στο μνήμα με τ' ολόμαυρο το μάρμαρο φτιασμένο,

κι όταν, αντί για κλίνη σου χρυσή και για παλάτια,

την κρύπτη θα 'χεις την υγρή, το λάκκο το σκαμμένο,

 

όταν η πλάκα, σφίγγοντας τα στήθια τα δειλά σου

και τα πλευρά σου, που στ' αβρά τα πούπουλα λυγούνε,

δε θεν' αφήνει να χτυπάει και να ποθεί η καρδιά σου,

ούτε σ' ερώτων συντυχιές τα πόδια να πετούνε,

 

ο τάφος τότε, που σ' αυτόν θ' ανοίξω την ψυχή,

σ' αυτές τις άσωστες νυχτιές που ο ύπνος θα σου λείψει

 

θενά σου πει: "Τι κέρδισες, εταίρα αστοχημένη,

που δεν εγνώρισες αυτό που κλαιν'' οι πεθαμένοι;"

-Και το σκουλίκι θα σου τρώει τη σάρκα σου σαν τύψη.

 

 

Έχοντας εκπληρώσει το χρέος του απέναντι στα δυο αδικομαραμμένα άνθη, έκλεισε το βιβλίο σκεπτικός, και προσπάθησε να μαζέψει το κουράγιο του.

Ήταν καιρός να δικαιώσει τα αισθήματά του πλέον εμπράκτως.

 

aku-no-hana00009_zpsin9t5jap.png

 

Ήταν τέτοια, εξάλλου η ειρωνία, που είχε αρχίσει να τη συνηθίζει.

"Καλύτερα να γελάς με το σύμπαν παρά να γελάει εκείνο με εσένα", σκέφτηκε.

 

Οι δύο δολοφόνοι είναι ο Kasuga και η Yoko. Και οι δύο είναι φαντάσματα που ελπίζουν να βγάλουν όλους τους ομιλητικούς πρώτα, οι οποίοι αναπόφευκτα υποψιάζονταν ο ένας τον άλλο. Και οι δύο επίσης έχουν κρυφτεί πίσω από ρεύματα πολύ βολικά. Τέλος και οι δύο είναι έτοιμοι να με ψηφίσουν σήμερα χωρίς να έχουν εξηγήσει για ποιον λόγο θεωρούν ότι είμαι δολοφόνος, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι κάποιοι με υποψιάζονταν στο τέλος του προηγούμενου κύκλου ώστε να μην ξεχωρίσουν πάρα πολυ στις "υποψίες" τους εναντίον μου, ελπίζοντας ότι ο Κάπταιν σήμερα θα πάρει το μέρος τους.

 

Είναι αστείο. Όπως και άλλες φορές, υπερτίμησα υπερβολικά πολύ την νοημοσύνη των δολοφόνων. Οι δυο δολοφονίες μέχρι στιγμής έχουν διαπραχθεί κατά ατόμων που με υποψιάζονταν. Ο Isaac, που ήταν ο μόνος που με υποψιαζόταν στον πρώτο κύκλο και έπειτα η Sharyu, η δολοφονία της οποίας αποτελεί τόσο απίστευτα στερεοτυπική κίνηση δολοφόνων:

 

"Θα σκοτώσουμε τον πιο ομιλητικό από αυτούς που υποψιάζονται τον Χ ώστε να ισχυριστούμε ότι αυτός το έκανε για να σωθεί. Έτσι θα μπορέσουμε να πείσουμε και τους άλλους ότι είναι δολοφόνος."

 

ItIQGAj_zpsvbrgncng.gif

 

"Ποιοι δύο έχουν κρυφτεί πίσω από ρεύματα πολύ βολικά;

Μήπως θεωρείς τον εαυτό σου τόσο υπεράνω ώστε αγνοείς ότι εγώ και η Sharyu είμασταν οι μοναδικοί που δεν ακολουθήσαμε το πολύ βολικό ρεύμα που πρώτος εσύ έστησες στο δεύτερο γύρο;

Αναρωτήσου ξανά λοιπόν γιατί είμασταν οι μόνοι δύο που σε υποπτευθήκαμε.

Κατα τ' άλλα, έχοντας πέσει τόσες φορές μέσα μέχρι στιγμής (όχι), διατηρείς τη βεβαιότητα ότι πρόκειται να σε ψηφίσω ξανά, λες και την προηγούμενη φορά το έκανα γιατί σε θεωρώ δολοφόνο.

Λες και δεν έχω εξηγήσει γιατί σε ψήφισα, μιας και απέρριψες όσα έχω πει ως "ασυναρτησίες".

Μα τι απογοήτευση.

Πίστευα ότι εκεί στη δύση σκαμπάζατε περισσότερα από ποίηση, αλλά  απ' ότι φαίνεται έχεις το επίπεδο των συμμαθητών μου.

 

Μου φαίνεται πως μάλλον υποτίμησες τη νοημοσύνη των δολοφόνων, και όχι μόνο.

Μέχρι στιγμής όχι μόνο έχουν σκοτώσει επιτυχημένα δύο απροστάτευτα άτομα, αλλά και έχουν διατηρήσει τα πιο ύποπτα πρόσωπα ζωντανά, συμπεριλαμβανομένου εμού, για να στραφούμε ευκολότερα μεταξύ μας.

Υποτιμάς επίσης τη δική μας νοημοσύνη με το να νομίζεις ότι οι συστηματικές αστοχίες σου που ακολουθούν την πλέον τραγελαφική βεβαιότητά και ηγετικότητά σου σε καθιστούν πραγματικά ύποπτο και όχι απλά βοηθητικό, στην πραγματικότητα, για τους δολοφόνους.

 

Αν συμφωνούμε σε κάτι, είναι το ότι η Yoko (mono), αυτός ο κόκκινος δαίμονας, είναι με διαφορά το πιο ύποπτο άτομο μεταξύ μας.

Σ-σε αυτήν θα αφιερώσω ένα ποίημα την επόμενη φορά, όμως προς το παρόν μίλησα αρκετά."

 

Άρχισε ξανά να ιδρώνει και να κομπιάζει, η πρωτόγνωρη αυτοπεποίθηση που έδειξε τον έκανε να εκτεθεί περισσότερο απ' ότι συνήθιζε.

Κάθισε ξανά στο πάτωμα και κρύφτικε πίσω απ' τις σελίδες του βιβλίου του.


O6rrvsU.jpg


#72 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 02 April 2018 - 10:13

Redneck_Captain_Planet_Costume.jpg

Captain Planet (Babba)

 

 

Ως εκ'τούτου, από τον πιο αθώο προς τον πιο δολοφόνο σε φθίνουσα σειρά, σας βάζω ως εξής:

 

Pimini (Ghostprince)

Kagura (SSG)

Κάπταιν (Babba)

Pupuko (Angel.Tze) (γελωτοποιός)

Kasuga (Kamui)

Yoko (Mono)

 

Οι δύο δολοφόνοι είναι ο Kasuga και η Yoko. Και οι δύο είναι φαντάσματα που ελπίζουν να βγάλουν όλους τους ομιλητικούς πρώτα, οι οποίοι αναπόφευκτα υποψιάζονταν ο ένας τον άλλο. Και οι δύο επίσης έχουν κρυφτεί πίσω από ρεύματα πολύ βολικά. Τέλος και οι δύο είναι έτοιμοι να με ψηφίσουν σήμερα χωρίς να έχουν εξηγήσει για ποιον λόγο θεωρούν ότι είμαι δολοφόνος, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι κάποιοι με υποψιάζονταν στο τέλος του προηγούμενου κύκλου ώστε να μην ξεχωρίσουν πάρα πολυ στις "υποψίες" τους εναντίον μου, ελπίζοντας ότι ο Κάπταιν σήμερα θα πάρει το μέρος τους.

 

Είναι αστείο. Όπως και άλλες φορές, υπερτίμησα υπερβολικά πολύ την νοημοσύνη των δολοφόνων. Οι δυο δολοφονίες μέχρι στιγμής έχουν διαπραχθεί κατά ατόμων που με υποψιάζονταν. Ο Isaac, που ήταν ο μόνος που με υποψιαζόταν στον πρώτο κύκλο και έπειτα η Sharyu, η δολοφονία της οποίας αποτελεί τόσο απίστευτα στερεοτυπική κίνηση δολοφόνων:

 

"Θα σκοτώσουμε τον πιο ομιλητικό από αυτούς που υποψιάζονται τον Χ ώστε να ισχυριστούμε ότι αυτός το έκανε για να σωθεί. Έτσι θα μπορέσουμε να πείσουμε και τους άλλους ότι είναι δολοφόνος."

 

 

Αρχικά, θα παρακαλούσα όλοι οι εμπλεκόμενοι να προσπαθήσουν να μιλήσουν νωρίς.

Κατανοώ ότι κάποιοι έχετε τριπάρει άσχημα και διστάζετε. Έτσι δίνετε την ευκαιρία οι δολοφόνοι να κάνουν το μόνο πράγμα που μπορεί να τους κρατήσει ασφαλές. Να μην ξεχωρίζουν, να μην κάνουν λάθη με το να μην κάνουν απολύτως τίποτα.

Επομένως, θα ζητήσω κάτι βαρύ που μπορεί να σας ξενερώσει, αλλά παρακαλώ πολύ να το κάνετε. Μιλήστε για όλους.

Δεν έχει σημασία αν κάνετε λάθη. Όσο περισσότερο ενεργείτε, τόσο περισσότερο αποκαλύπτονται οι προθέσεις σας. Και οι προθέσεις όλων. Αν είστε αθώοι, ακόμα κι αν σας υποψιαστεί κάποιος αρχικά, θα φανεί στην πορεία. Μιλήστε νωρίς και δώστε χρόνο να το παλέψουμε. Στόχος είναι να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες συνδέσεις για τις σχέσεις μεταξύ μας και να μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, όχι να βαράμε για ψύλλου πήδημα.

Γράψτε τη λίστα. Ας μην έχει επιχειρήματα άμα σας είναι δύσκολο. Ας έχει όσα μπορείτε. Και μόνο με τη σειρά που θα κατατάξετε τον κόσμο, θα αναγκαστούν οι δολοφόνοι να αλληλεπιδράσουν και να κάνουν λάθη.

 

Οι σκέψεις μου: Δε θεωρώ ότι έχω στοιχεία για να κατηγορήσω με πάθος για δολοφόνο κάποιον. Έχω ενδείξεις για αρκετά άτομα που θα καταγράψω παρακάτω. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι και οι δύο δολοφόνοι κινούνται σε διαφορετικό επίπεδο σκέψης από εμένα. Σκοπεύω να τσιγκλίσω όποιον μπορώ. Το που θα καταλήξει η μπίλια είναι στο χέρι σας. Η δύναμη είναι δική σας.

 

Προσπαθώντας να σκιαγραφήσω το προφίλ των δολοφόνων, πιστεύω ότι ο ένας ενδέχεται να είναι η Kagura(SSJ). Περιμένω οπωσδήποτε την απάντησή της και τη λίστα της. Ναι, συμμετέχει περισσότερο από τους μουγκούς. Αλλά τόσο ελάχιστα ώστε να μην της δίνει σημασία κανένας. Η μόνη φορά που αντί για παρατηρητής έδειξε λίγο να γυαλίζει το μάτι της, ήταν όταν υποψιάστηκε ότι ο Rubel ήταν γιατρός. Κοπελιά, μην μπερδεύεσαι, δολοφόνους ψάχνουμε εμείς. Τον γιατρό τον θέλουμε κρυμμένο.

 

Κεφάλαιο 2, Takao(Kamui). Είναι βέβαιο ότι κινείται σε διαφορετικό επίπεδο σκέψης από εμένα. Είναι επίσης βέβαιο ότι παρακολουθεί, ενημερώνεται και είναι αρκετά έμπειρος για να στήσει το πανηγύρι που παρακολουθούμε. Την πρώτη μέρα έσκασε τελευταία στιγμή. Μάλλον συνηθισμένα πράγματα. Τη δεύτερη μέρα έσκασε πάλι στο τέλος, αλλά απέφυγε το ρεύμα, σαν να ήθελε να μην το χρεωθεί. Σήμερα που ψιλοτσιγκλήθηκε, έκανε την έκπληξη με την τσίμπλα στο μάτι. Αφού έγραψε κάμποσα "επιβαρυντικά" επιχειρήματα για την Franka(osama), έπειτα πήγε και συμφώνησε μαζί της στην ψήφο, χωρίς κανένα επιχείρημα, αγνοώντας όλον τον υπόλοιπο κόσμο! Το χειρότερο απ' όλα, έχει μια ολόκληρη παράγραφο κομπασμού για το πόσο γαμάτοι είναι οι δολοφόνοι. Δεν κερδίσατε ακόμα καρδιά μου.

 

Λιγότερες πιθανότητες: 

Franka(osama). Τις υποψίες μου τις έχω αναλύσει 300 φορές, δε χρειάζεται να αναλωθώ πάλι εδώ. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να με παίζει αριστοτεχνικά, αλλά τι να πω, μαγκιά της άμα το κάνει. Απορώ που είναι ακόμα ζωντανή, έχω κάμποσες υποψίες για το πόσο καλό ζευγάρι θα έκανε με κάποιον μουγκό, αλλά δεν μου κάνει καρδιά να τη στείλω στον τάκο, γιατί τουλάχιστον δείχνει να προσπαθεί να μας οργανώσει κάπως.

 

Popuko(Angel.tze) Ότι κάτι κρύβει, να πω πως ενδόμυχα το πιστεύω. Το αν κρύβει κάτι καλό ή κακό, δυσκολεύομαι να το κρίνω. Αμφιβάλλω ότι έχει τα κότσια να στήσει αυτό το πανηγύρι, αλλά θα μπορούσε άνετα να είναι το τσιράκι κάποιου σκατόψυχου. Αν δεν είναι αυτό που υποψιάζομαι και βρούμε τον αρχηγό της σήμερα, θα στριμωχτεί και θα φανεί. 

 

Yoko(Mono) Να το έχει στήσει καθόλου εντύπωση δε μου κάνει. Ενστικτωδώς, νιώθω ότι αν είχε τόσο σημαντικό ρόλο σε αυτήν την ιστορία, θα γελάγαν και τα μουστάκια της και δε θα έκρυβε τη χαρά της γι' αυτό, δε θα έκανε την πάπια. Θεωρώ ότι λίγο πολύ έχει τις ίδιες πιθανότητες με τους άλλους 2 καφέ. Συμφωνώ ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα χρήσιμο, δεν έχει καν μιλήσει για κάποιον, δεν έχει δώσει κάποιο επιχείρημα και έχει τα κότσια να στήσει αριστοτεχνικά την όλη ιστορία. Θα την κρίνω καλύτερα, εφόσον μιλήσει σήμερα που φαίνεται πως θα ζοριστεί.
 
Pipimi(GhostPrinceΑφεντικό και υφάντρα υποχθόνιων σχεδίων δεν είναι. Το να είναι ακόλουθος δεν το αποκλείω, γιατί ξέρουμε για αυτήν το απόλυτο τίποτα που ξέρουμε και για κάποιους άλλους. Καλό θα ήταν να τη ζορίζαμε λιγάκι για να μάθουμε τι ρόλο βαράει, αλλά τα περιθώρια έχουν στενέψει και δεν έχω καμία εμπιστοσύνη ότι αν την πιέσουμε και φερθεί σαν αθώος, οι σιωπηλοί θα το πάρουν χαμπάρι για να στραφούν αλλού. Σε καμία περίπτωση δεν την θεωρώ πιθανή αθώα, μέχρι να αποδεχτεί την πρόσκληση και να μιλήσει, ώστε να φανεί αν είναι δασκαλεμένη ή όχι.  

 

 

mqdefault.jpg

 

Μια παράκληση για το τέλος. Παρακαλώ μην πετάτε τα αποτσίγαρα στο πάτωμα. Έχουμε ειδικούς κάδους. 

Κλείνουμε με μια ενδιαφέρουσα οικολογική ιστορία και την προτροπή αυτών των σπουδαίων καλλιτεχνών για την επανασύνδεση της ανθρωπότητας με το περιβάλλον.

Επιστροφή στη φύση - 1997  Ψόφιοι Κοριοί

Ήταν ένα μικρό παιδί και άξιο παλικάρι
γουμάρου κώλο φίλησε και πήρε ένα δεκάρι
Οι γκόμενες τον φτύνανε, οι φίλοι τον αφήναν
γι αυτό είδε κι απόειδε και πήγε στην Αθήνα

Και γνώρισε έναν τυπά μ’ ένα χοντρό μουστάκι
μ’ αργότερα του είπανε πως είναι βαποράκι
Του είπε πως τα έπαιξε και βρήκε άλλη λύση
ροκάς πήγε και έγινε και ρούφαγε χασίσι

Βρήκε άλλη λύση, βρήκε άλλη λύση
ροκάς πήγε και έγινε και ρούφαγε χασίσι
Βρήκε άλλη λύση, βρήκε άλλη λύση
ροκάς πήγε και έγινε και ρούφαγε χασίσι

Μια μέρα τον τσακώσανε βαριά μαστουρωμένο
και μέσα στην ψειρού βαθιά τον βρήκανε κλεισμένο
Σαν είδε αυτά και τρόμαξε το νέο παλληκάρι
απ’ την Αθήνα έφυγε και σπίτι πήγε πάλι

Όμως μυαλό δεν έβαλε και γύρισε στη φύση
ροκάς πήγε ξανάγινε και ρούφαγε χασίσι
Όμως μυαλό δεν έβαλε και γύρισε στη φύση
ροκάς πήγε ξανάγινε και ρούφαγε χασίσι

Γύρισε στη φύση, γύρισε στην φύση
ροκάς πήγε ξανάγινε και ρούφαγε χασίσι
Γύρισε στη φύση, γύρισε στη φύση
ροκάς πήγε ξανάγινε και ρούφαγε χασίσι

Youtube Video


Edited by Babba, 02 April 2018 - 10:26.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#73 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 02 April 2018 - 11:44

Υοκο

 

latest?cb=20130727054243

 

 

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας φιλαράκια.

 

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα ήμουν στοχοπροσηλωμένη στο να φυτέψω μία σφαίρα στο κεφάλι του γλοιώδους υποκειμένου με τα πολλά ονόματα. Ποιός μή ένοχος έχει πολλαπλά ονόματα. Το μίσος μου με παρέσυρε συν του ότι βαριόμουν οικτρά να παρακολουθήσω τις πολύπλοκες και ασύνδετες κατηγορίες που εκτοξεύατε διαρκώς.

 

Βλέπω όμως τα περιθώρια να στενεύουν και εσάς να μιλάτε ασταμάτητα (και μεταξύ μας να λέτε και χαζομάρες). Φταίω που δεν μιλούσα πολύ και το παίρνω πάνω μου αλλά σκεφτείτε και εσείς ότι το να μιλάτε συνέχεια δεν ξέρω εν τέλει ποιόν βοηθάει περισσότερο. Επίσης όποιος μιλάει πολύ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν κάνει λάθη ή ότι δεν είναι ένοχος.

 

Με βάση αυτά που έγιναν την προηγούμενη μέρα είχα καταλήξει ήδη στο συμπέρασμα ότι η Sharyou ήταν αθώα και αυτό λόγω της πολύ σωστής σκέψης της κατά την αλλαγή της ψήφου της. Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που το χειρίστηκε άσχετα που εγώ ήμουν τυφλωμένη από το μίσος και είχα προαποφασίσει ότι θα ψηφίζω τον Rubel μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Και τώρα πέθανε και αισθάνομαι λίγο άσχημα που δεν την στήριξα. Συγγνώμη Sharyou.

 

Η συγκεκριμένη, λοιπόν άλλαξε την ψήφο της και κατηγόρησε τον Captain (Babba). Μου φαίνεται απίθανο ο Captain να είναι τόσο χαζός ώστε να τη σκότωνε κατευθείαν επειδή τον κατηγόρησε. Αλλιώς θα κατηγορούσα αυτόν.

 

Προς το παρόν θα πάω με το ένστικτο και θα πω Franka γιατί κάτι δεν μου κάθεται καλά με την κυρία αυτή εδώ και μέρες.

 

Αν η Franka είναι όντως δολοφόνος τότε θεωρώ απίθανο να είναι ο Takao, διότι πολύ εύκολα έτρεξε να με κατηγορήσει αμέσως μετά από αυτήν και αυτή είναι μία κίνηση που δεν θα έκαναν οι δολοφόνοι. Νομίζω ότι ούτε το ντουέτο με τα μικρά βλαμμένα που βρίζουν συνέχεια είναι δολοφόνοι οπότε μου μένουν η Kagura και ο Captain

 

Αν η Franka δεν είναι δολοφόνος τότε θα μπορούσε να είναι ο Takao με έναν από τους άλλους δύο κατά πάσα πιθανότητα την Kagura

 

Αυτά από μένα. Φιλιά σε όλους ~σμουτς σμουτς σουτς


xbJ3b2w.jpeg


#74 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 02 April 2018 - 15:37

Popuko (Angel.tze)


f5f.gif

^ ο εγκέφαλος της Popuko υπό την επήρεια του ναρκωτικού

Η Popuko αναστέναξε. Κρίμα ήταν που είχαν αποσύρει το χασίς. Θα είχε κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα.

*αχΕμ*

"Οι δολοφόνοι είναι προφανώς ο suicide-wannabe (kamui) και η κοκκινομάλλα φατσάτη (mono). Απο εκεί και πέρα, φασόλια μου, οι πιο ύποπτοι είναι οι 悪魔の探偵 (osama) και Kagura (SSG), διότι η συμπεριφορά τους προδίδει ότι πιθανότατα κάποιος από τους δύο έχει ρόλο", ειπε η Popuko. "Όλοι οι υπόλοιποι θα κριθούν αργότερα", κατέληξε και ξάπλωσε στην καρέκλα της να κοιμηθεί.
 

PTE-3-1.jpg?resize=747%2C408


Edited by Angel.tze, 02 April 2018 - 17:09.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#75 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 02 April 2018 - 17:35

Yoko

 

yoko-littner-gif-23.gif

 

Μάλιστα. Η Popuko (angel.tze) κατηγορεί τους πάντες εκτός από τον Captain, τον οποίον μόλις τον κατηγόρησε η Sharyou πέθανε. Και κυρίως κατηγορεί εμένα αφού ήδη με κατηγόρησαν άλλοι δύο τρέχοντας να χωθεί στο ρεύμα, μην χάσει το μικρό μπασμένο.

 

Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα η ψήφος σου Popuko, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπορεί να πεθάνω απόψε αλλά σε έχω καταλάβει. Τουλάχιστον εσένα. Η Franka είναι ακόμα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.


xbJ3b2w.jpeg




Also tagged with one or more of these keywords: παλερμο, αθώοι, δολοφόνοι, καζίνο και τζόγος, ιστορία από τις λίγες, ΜΟΝΟ MONOGATARI, ο guns είναι filthy casual