Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Master Chef Greece

• Please log in to reply
351 replies to this topic

#241 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 April 2018 - 10:55

Να μη ζούμε στην Ιαπωνία να βγαίνουν bara doujinshi masterchef με τίτλο ΧριΤσι - ΧριΤσι ~Αγκαλιά στην Κουζίνα~ να έχει και λόγο ύπαρξης όλο αυτό.

Ακούω παντού χρίτσι χρίτσι χρίτσι και ανατριχιάζω! Ευχαριστώ Kai!

Ναι εντάξει είναι σαφές ότι το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η ατάκα του Τζώρτζη ότι είναι αυστηροί μαζί του γιατί περιμένουν παραπάνω από αυτόν. Μας φτύνουν και νομίζουμε ότι βρέχει~

Εκεί με τα αντριλίκια στον εξώστη και ατάκες ~Είσαι βλάκας, άντε και γ@μήσου~ ντρεπόμουν εγώ για λογαριασμό τους. Τουλάχιστον αν είναι να σφαχτείς μην το κάνεις με όρους αυλής δημοτικού ρε φίλε. Μιλάμε για πολλήηηηηηηη τεστοστερόνη. Ελπίζω να καταλάβατε όλοι ότι είναι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ, έτσι? Γιατί αλλιώς στράφι η παράσταση.

@aeron Δυστυχώς ο Φασιλής είναι μία χρυσή μετριότητα και τίποτα άλλο. Μάγκυ, Σάββας, Αργύρης ακόμα και το σιχαμένο ερπετό ο Χλαπάτσας είναι καλύτεροι μάγειρες. Απογοητευτικό αν βγει αυτός.

Απόψε λούζομαι με γαλακτομπούρεκο αν φύγει ο Τζώρτζης. Δεν τον αντέχω άλλο, με έχει κουράσει με τα υπερκαταπληκτικά πιάτα που φτιάχνει συνέχεια. Τουλάχιστον όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν πότε έχουν κάνει μαλακίες.

xbJ3b2w.jpeg

#242 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 03 April 2018 - 12:13

Νομίζω ότι όντως το γαλακτομπουρεκο το είχα τάξει όταν θα έφευγε ο Τζώρτζης :P

Ο Φασιλης είναι μετριοτατος αλλά είναι πολύ καλύτερος σε χαρακτήρα από τους άλλους.. Εγώ γι αυτό είπα να κερδίσει αυτός. Μαγειρικά είναι σαφώς κατώτερος..

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#243 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 03 April 2018 - 21:12

Spoiler:

Edited by Angel.tze, 03 April 2018 - 21:12.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#244 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 03 April 2018 - 21:44

Άντιο Τζώρτζη, ήσουν ψωνάρα μέχρι το τέλος! :beaten:

rsrGbGx.gif

#245 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 04 April 2018 - 01:48

mono ποτε θες το γαλακτομπουρεκο?????  Απορω γιατι ξαφνικα τους επιασαν ολους οι καλοσυνες...  Μεχρι πριν 2-3 επεισοδια σφαζονταν για το ποιος ειναι η μεγαλυτερη κατινα και τωρα ειναι ολοι φιλαρακια.. Μη χειροτερα...

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#246 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 April 2018 - 01:58

Όσον το δυνατό πιο άμεσα!

Αυτό που με ενοχλεί με όλα αυτά τα τυπάκια είναι ότι δεν είναι σταθεροί στις απόψεις τους. Τουλάχιστον η Γωγώ ήταν σταθερή. Σιχαινόταν Τζώρτζη μέχρι το τέλος. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι κάνουν τα κοτόπουλα.

xbJ3b2w.jpeg

#247 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 15 April 2018 - 15:16

Αργυρης ή Τιμολεων προβλεπω να το παιρνει.

#248 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 April 2018 - 16:15

Αργύρης plz.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#249 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 17 April 2018 - 14:24

Θα μπορούσα να πω ότι πλέον δεν έχει κάποιο νόημα το όλο σόου. Φαίνεται ότι μάλλον είναι στημένο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, ε και νταξ το τραβάνε όσο δε πάει.

Δηλαδή τώρα που αφήσανε μέσα το Σάββα για να το τρενάρουν κι άλλο ήταν μπαρούφα. Στην αρχή φεύγανε οι παίχτες ο ένας πίσω από τον άλλον και τώρα τους έχουν αιχμάλωτους στο κλουβί.

rsrGbGx.gif

#250 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,929 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 18 April 2018 - 20:40

Ειδε κανεις τριχα στον αφρο της Μαγκυ;

image.jpg

#251 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 April 2018 - 21:31

Εγώ τώρα έβαλα να το δω και τους βλέπω όλους εξαιρετικά σοβαρούς. Τί έγινε ρε παιδιά, πέθανε κανένας? Μαγειρική = serious business!

xbJ3b2w.jpeg

#252 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 18 April 2018 - 21:35

Εντάξει ευτυχώς που θα ξαναμαγειρεψουν γιατί δεν το έχουν ξεχειλώσει ήδη το θέμα, χρειάζεται κι άλλο.

ySss0UF.jpg

#253 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 April 2018 - 21:43

Τρε τραζικ αυτό που συνέβη μόλις αλλά οκ πλέον με έχει κουράσει τόσο πολύ η όλη φάση που σαν την Μάγκυ και εγώ δεν αισθάνομαι τίποτα.

xbJ3b2w.jpeg

#254 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 19 April 2018 - 16:04

Τραζίκ ήταν το παραλλήρημά της νομίζω αλλά βλέποντας τα σχόλια στο youtube μόνο λύπηση προκαλεί η φάση.

O6rrvsU.jpg

#255 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 April 2018 - 16:20

Τραζίκ ήταν το παραλλήρημά της νομίζω αλλά βλέποντας τα σχόλια στο youtube μόνο λύπηση προκαλεί η φάση.

Μπορώ να φανταστώ πού κινούνται τα σχόλια αλλά για δώσε μια εικόνα αν θες γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μπω να τα διαβάσω, η ψυχική μου υγεία είναι πιο σημαντική :P

xbJ3b2w.jpeg