Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Master Chef Greece


  • Please log in to reply
351 replies to this topic

#1 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 February 2018 - 02:11

Master chef βλέπει κανείς ή αφιονίζομαι μόνη μου με τη Γωγώ που έχει καταντήσει ο Highlander?


xbJ3b2w.jpeg


#2 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 24 February 2018 - 09:43

Ω βλέπω, βλέπω

αυτο το γωγουλίνι με έχει καταστρέψει. Πως τα καταφέρνει κάθε φορά με ξεπερνάει



#3 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 February 2018 - 12:24

Αν κερδίσει και σήμερα θα αρχίσω να την υποστηρίζω out of principle. Θα είναι σαφές πλέον ότι πρόκειται για τον Μάμρα τον παντοτινό ή κάποιο άλλο απέθαντο πνεύμα του κακού. Από όλους τους υπόλοιπους, ο μόνος που δεν είναι βλαμμένος τελικά είναι ο Αργύρης.


xbJ3b2w.jpeg


#4 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 24 February 2018 - 13:16

Αν κερδίσει και σήμερα θα αρχίσω να την υποστηρίζω out of principle. Θα είναι σαφές πλέον ότι πρόκειται για τον Μάμρα τον παντοτινό ή κάποιο άλλο απέθαντο πνεύμα του κακού. Από όλους τους υπόλοιπους, ο μόνος που δεν είναι βλαμμένος τελικά είναι ο Αργύρης.

 

Το θέμα είναι πως όποιος και να φύγει σήμερα θα το χαρώ γιατί δεν συμπαθώ κανέναν από τους δύο. Ναι, δεν ξέρω, φέτος όλους σχεδόν τους βρίσκω ιδιαίτερα αντιπαθείς 



#5 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 February 2018 - 13:22

Κοίτα με Τιμολέων δεν είχα πρόβλημα μέχρι χθες αλλά μετά το σχόλιο "από χέρι καλά πάει", το οποίο ήταν αισχρό απλά στο καλό και να μας γράφει και αυτός.


xbJ3b2w.jpeg


#6 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 24 February 2018 - 13:45

Κοίτα με Τιμολέων δεν είχα πρόβλημα μέχρι χθες αλλά μετά το σχόλιο "από χέρι καλά πάει", το οποίο ήταν αισχρό απλά στο καλό και να μας γράφει και αυτός.

 

Κάπως έτσι ήμουν κι εγώ με αυτήν την μορφή μέχρι που άνοιξε το στόμα του και έλεγε την μία ηλιθιότητα μετά την άλλη με υφάκι μύτης που φτάνει μέχρι το Έβερεστ. ΟΥΣΤ.



#7 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 24 February 2018 - 15:25

εισουν μορφη...σε εφαγε η μουσαντο bob marley της μαγειρικης !!!!

 

selim-seltzoyk-web_0.jpg


Edited by vectrapearl, 24 February 2018 - 15:26.

                                                                       


#8 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 February 2018 - 15:53

Αγαπούσα Σελήμ μέχρι που διάβασα αυτό και τώρα έχω σοβαρές επιφυλάξεις. Δεν έχω βρει κάποια άλλη πηγή για να διασταυρώσω τους ισχυρισμούς αλλά είναι από πριν μπει στο παιχνίδι οπότε γιατί να λένε ψέμματα? Σπάσανε τα τζάμια...


xbJ3b2w.jpeg


#9 Gilmaru

Gilmaru

    Daydreaming

  • Members
  • 507 posts

Posted 24 February 2018 - 19:00

Δυστυχώς παντού τα ίδια ρε γμτ...



#10 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 24 February 2018 - 20:36

Ο Τιμολέων είναι πιο αντιπαθητικός και δήθεν από τον Σιμεωνίδη από την αρχή, what. Φαίνεται πόσο ψεύτικος είναι μόνο που μιλάει σαν ρομπότ στις συνεντεύξεις. Τουλάχιστον με τον δεύτερο γελάς και λίγο και του έχει φύγει και η μαγκιά τελευταία. Best εμφάνιση γαμπρού με σμόκιν στο εστιατόριο.

Στηρίζουμε μετριοπαθή κύριο Γιώργο που θα φύγει σε μερικά επεισόδια γιατί δε θα φέρνει νούμερα.

ySss0UF.jpg


#11 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 February 2018 - 21:33

Μου φάνηκε ότι όλο αυτό το ρομποτικό του Τιμολέων οφείλεται σε απειρία και αμηχανία και γενικά μου φαινόταν ότι ήταν απλά ο αγαθός τύπος που έλεγε ό, τι του κατεβαίνει χωρίς φίλτρο αλλά αυτό χθες με τσάτισε.

 

Τώρα βλέπω τί γίνεται στο σημερινό επεισόδιο και δεν ξέρω προς τα πού να βρίσω. Προς τα κάτω προς τα πάνω προς τα παντού?


xbJ3b2w.jpeg


#12 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 24 February 2018 - 21:36

Το περσινο μαστερσεφ δεν το ειδα καθολου ,εκτος απο το τελευταιο επεισοδιο που υποτιθεται οτι εκανε λαθος τη βαθμολογια και κερδισε ο Ακης κτλ...

 

Ουτε και φετος ειχα σκοπο να το δω και το σνομπαρα ιδιαιτερα αλλα για μια ακομη φορα το δεντρο που περιγελεις στην πορτα σου φυτρωνει και εχω δει τα τελευταια 10επεισοδια και μαλιστα φανατιστηκα...

 

Δυστυχως πρεπει να κρατησω τους τροπους μου και το επιπεδο οποτε θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμη.....

 

1ον : Ο Τιμολεων ειναι κουφαλα βελανιδιας και ψωναρα διχως αυριο... Εκτος του οτι ειναι καρακατιναρα του κερατα ειναι και πολυ μετριος...Ολο νομιζει οτι θα κερδισει και τελικα τα καταφερνει επειδη υπαρχουν αλλοι γυρω του να τον βοηθανε..Φανηκε και απο την ομαδικη αυτο οπου οχι μονο δεν κερδισε αλλα του ξεφτιλισαν τα πιατα ενα-ενα. Ακομη πιο τραγικο το σημειο που τρωει τον ανανα και νομιζει οτι ειναι πορτοκαλι και η φραουλα ακτινιδιο...Ολη του η εννοια ειναι να μας πει οτι διαβαζει 4 ωρες τη μερα (και χεστηκαμε κιολας) και να πει ΕΓΩ τα εκανα ολα , ΕΓΩ ειχα τις ιδεες , ΕΓΩ ειμαι βασιλικοτερος του βασιλεως... Φυσικα να μην ξεχασουμε να πουμε για τη βρωμοσουπια τουτη το ποσο πολυ βοηθησε την αχαρακτηριστη ρασταφαρι για να μεινουν μονο αδυναμοι παικτες μεσα και να τους διωξει αυτος μετα...Σιχαινομαι τη Γωγω εξισου αλλα αν ειναι προτεινομενοι οι 2 τους θελω πιο πολυ να φυγει ο Τιμολεων και ο μικροσκοπικος εαυτουλης του....

 

2ον : Ηθελα να ξερα ποιος απο την παραγωγη βατευει τις δυο αυτες αταλαντες και αχρηστες νενανιδες και επρεπε να μπουν στη δεκαδα παση θυσια....Απο τη μια εχουμε την Ηλεκτρα με το catchphrase : Δεν το εχω ξαναδουλεψει αυτο αλλα θα προσπαθησω , και τελικα δεν καταφερνει τιποτα αν δεν την βοηθησει καποιος.. Τρανο παραδειγμα η ΣΟΥΠΑ ανανα που πραγματικα τους λυπηθηκα τους κριτες που τη δοκιμασαν. Επισης θα παραδεχομουν πραγματικα τον Κοντιζα και την παραγωγη ολοκληρη αν οντως την εβαζαν να ξαναφτιαξει το πιατο που εκανε προχθες και που ουσιαστικα δεν το εκανε εκεινη αλλα οι "βοηθοι" της απο πανω και ειχε και το θρασος να πει οτι το πιατο ηταν 50-50.. Ου να μου χαθεις που δεν μπορουσες να κουνησεις ενα δαχτυλο μονη σου χωρις οδηγιες...

 

Απο την αλλη εχουμε την Γωγω η οποια οχι για βοηθος αλλα ουτε για γλαστρα με μαϊντανο μεσα στο pantry δεν κανει.. Στο χθεσινο επεισοδιο εβγαλε τη Μαρθα Βουρτση που προσπαθουσε να κρυψει μεσα της και την εβγαλε ολη μερα μυξοκλαιγοντας γιατι ο Τζωρτζης (επισης απορω που ακομα και αυτος εμεινε στη 10αδα) δεν τη βοηθησε... Ποιος σου ειπε μανιτσα οτι ειναι υποχρεωμενος να σε βοηθησει ? Απο που και ως που σε εναν διαγωνισμο που μονο ενας θα κερδισει πρεπει να υπαρχουν φιλιες και κολεγιες με τους υπολοιπους παικτες?? Αμα θες παρεϊτσα και να ειστε φιλαρακια να καρατησετε επαφες εξω απο το παιχνιδι.. Φιλια σε εναν διαγωνισμο ειναι να πεις" Φιλε μου μπραβο που κερδισες και η απαντηση να ειναι Φιλε μου λυπαμαι που εχασες" αλλα μεχρι εκει.. Ειναι απολυτα φυσιολογικο οταν πλησιαζεις προς το τελος και τη νικη να θες να κοιταξεις τον εαυτο σου..

 

3ον : Μα τον Οσιρι και μα τον Απι νευριασα τοοοοσο πολυ που εφυγε ο Χαραμπελος και ο Σελιμ και ο κακομοιρης ο Σεφεριδης που τελειως καταλαθος μπηκε στην ολη διαδικασια... Αυτο που με δαιμονισε περισσοτερο ομως ειναι ο τροπος και ο λογος που εφυγε ο Σελιμ... Αλλα δεν θα εκενυριστω αλλο γιατι θελω να ειμαι θετικη για σημερα :P

 

4ον : Ο Κοντιζας με εκνευριζει απιστευτα που φτυνει τοσο ευκολα τα φαγητα που δοκιμαζει και το υφακι που εχει λες και ειναι ο μεγαλυτερος σεφ στον πλανητη...Ξεχναει μαλλον οτι η τελευταια πιο κοντινη δουλεια σε τηλεοραση που ειχε κανει ηταν με τον Πεσκια στην Ψυχουλη και αναθεμα και αν τον ηξερε κανεις τοτε..Λιγη ταπεινοτητα κυριοι δεν εβλαψε ποτε κανεναν ...

 

Ο πιο συμπαθης απο κει μεσα για μενα ειναι ο Ιωαννιδης.. Ηρεμος , ταπεινος , με χιουμορ και χωρις πολλα φρου φρου και αρωματα..

 

Τελευταιο παραπονο για αποψε : Καλα βρε γελοια ,suck-up  ποντικομαμη Τιμολεων δεν ντραπηκες καθολου που ελεγες αυτες τις βλακειες τυπου "ηταν τιμη μας που μαγειρεψαμε για εσας"????? Ποσο πιο χαμηλα θα μπορουσες να πεσεις αραγε??

 

Ο κυριος λογος που εκνευριζομαι με τετοιου ειδους εκπομπες και τις αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι (δεν ξερω πως ξεπεσα ετσι φετος) ειναι γιατι ειμαι επαγγελματιας ζαχαροπλαστης/μαγειρας και δυστυχως κατι τετοιες συμπεριφορες υπαρχουν στα περισσοτερα μαγαζια και πραγματικα με κανουν να θελω να αλλαξω επαγγελμα....


tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#13 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 February 2018 - 21:42

Wow aeron, tell us how you really feel :hahaha:


xbJ3b2w.jpeg


#14 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 24 February 2018 - 21:45

Εγώ δεν κατάλαβα εφόσον δεν αξίζει ούτε η Γωγώ, ούτε η Ηλέκτρα ούτε ο Τζώρτζης ο τελευταίος πώς ξέρουμε ότι εξαιρείται από τη διαδικασία του βατέματος αλλά οι άλλες δύο είναι στανταράκι.

Ιωαννίδης best και αυτός και η γκαρνταρόμπα του.

ySss0UF.jpg


#15 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 24 February 2018 - 21:59

Wow aeron, tell us how you really feel :hahaha:

 

 

I most certainly will αλλα αφου δω το σημερινο επεισοδιο :P

Βαριεμαι τις διαφημισεις οποτε το βλεπω χωρις αυτες στο youtube που το ανεβαζουν κατα τις 11μιση καθε μερα...

 

Μην τολμησει κανεις να μου σποιλαρει το σημερινο , τον εφαγα !!!!  :mador2:

 

Kai συμφωνω για την γκαρταρομπα και ευτυχως να λεμε που μεγαλωσε και ξεπερασε αυτο 

 

dailymedia_201850_105035_712712.jpg

 

Booooo στον Κοντιζα με τη ζακετουλα του!! (ασε που νομιζω οτι σε καθε επεισοδιο φοραει τα ιδια ρουχα...)


tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...