Ήταν τρικ για να τσεκάρω την αφοσίωσή σου.
(όχι)
Edited by Kamui, 10 March 2018 - 00:42.
Posted 10 March 2018 - 00:38
Ήταν τρικ για να τσεκάρω την αφοσίωσή σου.
(όχι)
Edited by Kamui, 10 March 2018 - 00:42.
Posted 11 March 2018 - 21:30
When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Posted 11 March 2018 - 23:29
Δεν είναι σίγουρο ότι φεύγει αυτός γιατί έτσι κι αλλιώς είναι αρκετά μπροστά στα επεισόδια εκεί μάλλον. Αλλά σιγά το μεγάλο φαβορί κιόλας, το πολύ να φτάσει πεντάδα και αν.
Posted 11 March 2018 - 23:34
Posted 11 March 2018 - 23:52
Posted 12 March 2018 - 00:52
καλα νταξ κι εγω καπου διαβασα οτι σε προσφατο εξωτερικο γυρισμα καποιοι πηραν πρεφα 5αδα Αργυρη,Τιμολεων,Χρηστο,Σαββα,Μαγκυ
αλλα ποτε δεν ξερεις
Posted 12 March 2018 - 21:20
Χανουν μπλε
Προτεινομενος ΦασιληςΑποχωρηση Φασιλη
2/3 προς το παρον
Posted 13 March 2018 - 00:23
Μα μου ανεβαζουν την πιεση καθε φορα...Διωχτε την τη ρουφιανα!! Διωχτε την να παει στα τσακιδια!!! Παλι ξεκαθαρα επρεπε να φυγει και σου λεει πως θα τη σωσουμε ; απλα! κρατα και τους δυο μεσα...
Αυτος ο Κοντιζας δεν ντρεπεται που καθε φορα που μιλαει για τη Γωγω πρεπει να λεει αυτες τις ψευτικες βλακειες για να δικαιολογηθει ?? Αν ηταν καποιος αλλος και του ξεκολλαγε η παναδα απο το κρεας 7 θα του εβαζε...
Ο πιο αυστηρος κριτης και κολοκυθια με τη ριγανη...
Και αν αναρωτιοσασταν ποιον σας θυμιζει η Γωγω τοσο καιρο..Οριστε!!
Posted 13 March 2018 - 21:39
Συγγνώμη αλλά τι ακριβώς φαγητά τους έφτιαχναν οι γιαγιάδες τους; Γαριδόσουπα και gyoza όταν η δικιά μου το μόνο που έκανε ήταν ξεραμένοι κεφτέδες με μπόλικο κρεμμύδι και αρακά βραστό με λίγο λεμονάκι.
Posted 13 March 2018 - 22:29
Και γω αυτό αναρωτιέμαι, εδώ ο άλλος μας είπε ότι είναι ποντιακά gyoza φφσ! Τέσπα νούμερα όλοι τους, ο Τζώρτζης όσο πάει γίνεται και πιο σιχαμένος.
Ο κύριος Κουτσόπουλος δεν με εκτιμάει επειδή δεν μου είπε καλά λόγια, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΞΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ, αφού οι κιοφτέδες σου ήταν κατσικοκουραδα.
Επίσης είναι διαγωνισμός τι θα σου λεγε καλά λογάκια επειδή είσαι ο Τζώρτζης από τα Σούρμενα και περνάει το όνομα σου στην πιάτσα!
Posted 13 March 2018 - 22:32
Posted 13 March 2018 - 22:49
Να μην παραλείψω αύριο στον μπακάλη να μου ετοιμάσει μερικά gyoza και καραβίδες. Ξέρετε τώρα, απλό φαι καθημερινό.
Επίσης μου φαίνεται ο Χρήστος μάλλον θα ήθελε πολύ τον Κοντιζα να ήταν η γιαγιά του.