Ψήθηκα ακόμα περισσότερο. Αν και δεν ήταν αυτό που περίμενα να πω την αλήθεια, δε με χάλασε.
Also, Suwabe <3
Posted 20 June 2017 - 16:11
βασικα καλη φαση, ελπιζω να κρατησει καμποσα επισοδειακια XD, αλλα ενταξει... το αγαλμα της παναγιας που κλαιει στο τελος ηταν σημαδι οτι το τερματησαν XD
Posted 20 June 2017 - 17:45
Τώρα αυτό ή που θα ναι πολύ κακό ή που θα ναι πολύ καλό...
Όπως και να χει τα ζητάει ο οργανισμός μου κάτι τέτοια περίεργα, οπότε σίγουρα θα το δω! (Ντάξει φταίει και ο πάτερ λίγο έχετε δίκιο)
Να' σαι καλά για το thread, δε μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον πριν.
+Ευλόγησον+
Posted 20 June 2017 - 18:12
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 20 June 2017 - 18:14
Posted 20 June 2017 - 19:42
Ας ελπίσουμε για το καλύτερο! Αν κι από αυτά που βλέπω, δε με κάνει κάτι περισσότερο από 12 με 13, πόσο να το τραβήξουν;
(Utaku, είσαι το αγαπημένο μου νέο μέλος)
Posted 20 June 2017 - 19:51
Παιδιά δε θέλω άγχος, αν δεν εξελιχθεί όπως περιμέναμε, θα το αφήνουμε στο background απλά να ακούμε τις φωνάρες να κάνουν εξορκισμούς στην παναγιά που κλαίει και θα κάνουμε τις δουλειές μας στο σπίτι που λέει ο λόγος.
+θαπέσειφωτιάναμεκάψει+
(Utaku, είσαι το αγαπημένο μου νέο μέλος)
Αχ έχω καταχαρεί αν και όπως προαναφέρθηκε δεν είμαι νέο μέλος, απλά μαζί με το παλέρμο ξαναζωντάνεψα κι εγώ βρε αδερφέ
Posted 20 June 2017 - 19:56
Παιδιά δε θέλω άγχος, αν δεν εξελιχθεί όπως περιμέναμε, θα το αφήνουμε στο background απλά να ακούμε τις φωνάρες να κάνουν εξορκισμούς στην παναγιά που κλαίει και θα κάνουμε τις δουλειές μας στο σπίτι που λέει ο λόγος.
Έχω μια υπόνοια πως ορισμένοι ορισμένες δεν θα το βλέπουν για αυτό που είναι, αλλά για υλοποίηση φαντασίωσης. Μπα καλέ, ιδέα μου.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 20 June 2017 - 19:59
Posted 20 June 2017 - 20:05
Εσυ είσαι fan του monogatari δεν έχεις δικαιωμα να κρίνεις τους άλλους.
Ωπ, ωπ. Να ξαναφέρουμε στο προσκήνιο το βιντεάκι με την οδοντόβουρτσα.
Επίσης, παιδιά, 12 επεισόδια θα ναι.
Posted 20 June 2017 - 20:07
Δέχομαι συνεχή χτυπήματα! Εγώ και τα αγαπημένα μου ποιοτικά έργα.
Θα είμαι εδώ να σημειώνω κάθε husbando στιγμή μέχρι το τέλος. Με πείσατε να το δω ολόκληρο.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Kageki Shoujo!!Started by phm , 01 Aug 2021 ![]() |
|
||