Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

King of Eden (Eden-ui Wang)

horrorvirus Nagasaki Korean horror mystery fantasy extinction virus Bible zombies

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 02 October 2020 - 23:21

ΚΙ ΑΛΛΟΣ....ΙΟΣ ??!!

 

 King-Of-Eden-Vol.-1-Cover.jpg

 

 

Ανακοινώθηκε η έκδοση του επίκαιρου μάνγκα του Takashi Nagasaki- aka συνεργάτης του Urasawa Naoki  (20th Century Boys, Pluto κλπ.), σε εικονογράφηση του Κορεάτη SangCheol Lee aka Ignito, από τις εκδόσεις Yen Press για το δυτικό κόσμο. Το 1ο Volume κυκλοφορεί ήδη.

 

Η ιστορία διαδραματίζεται στον πλανήτη Γη, του οποίου τα όντα βρίσκονται υπό εξαφάνιση, χτυπημένα από ένα μυστηριώδη ιό, ονόματι 'wolf virus', ο οποίος μεταδίδεται ραγδιαία, τυφλώνει τη συνείδησή τους μετατρέποντάς τους σε ζωντανούς νεκρούς και τους οδηγεί στο να αλληλοσκοτώνονται, εξαπλώνοντας το θάνατο και τον τρόμο παντού. Στο μεταξύ, και ενώ οι οργανώσεις ανά τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους για να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού, ορισμένες από αυτές παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και χρησιμοποιούν τον ιό σαν βιοχημικό όπλο. Ταυτόχρονα, ολόκληρα χωριά τυλίγονται στις φλόγες, ενώ ο μέιν character της ιστορίας είναι ένας μυστηριώδης Κορεάτης άντρας, ο οποίος βρίσκεται παρών σε κάθε περιστατικό και φαίνεται να γνωρίζει τι συμβαίνει πίσω απ' όλα αυτά.

Πώς συνδέονται τα γεγονότα μεταξύ τους? Θα σωθεί τελικά η ανθρωπότητα από τον αφανισμό?

 

To εν λόγω μάνγκα δεν αφήνει στην απ' έξω τις κοινωνικοπολιτικές διαστάσεις και συνέπειες της τρομοκρατίας. Επίσης, παρ' όλο που δημιουργούνται προσδοκίες από τη J- K σύμπραξη όσον αφορά τον σχεδιασμό, η απόδοση των ζόμπι δεν ξεφεύγει και πολύ από τις δυτικές επιρροές, δημιουργώντας έτσι προβληματισμό για το αν το έργο θα πρέπει να κατηγοριοποιηθεί ως 'manhwa' (κορεάτικα μάνγκα). Εντούτοις ο δημιουργός επιχειρεί να διαφοροποιήσει εν μέρει τα πλάσματά του προσδίδοντάς τους κάποιες έξτρα ικανότητες στηριζόμενος σε επιχειρήματα της ανθρωπολογίας και ανάγοντας την αιτία εμφάνισης του ιού σε μύθο της Βίβλου (!?)- εξού και ο τίτλος.

 

Καλή ανάγνωση, Virusiotes και Virusiotisses  :thumbup:

 

Πηγές:

www.yenpress.com

www.bleedingcool.com

www.noisypixel.net

www.theouterheaven.net

www.boundingintocomics.com

www.comixology.eu

www.asianmoviepulse.com


Edited by Hazuki, 04 October 2020 - 18:58.
Fixed layout, sorta!

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 02 October 2020 - 23:41

Ιός! Ειδικά για το 2020 ότι πρέπει!  :ballumad: Α του ρίξουμε μια ματια! 


rsrGbGx.gif



Also tagged with one or more of these keywords: horrorvirus, Nagasaki, Korean, horror, mystery, fantasy, extinction, virus, Bible, zombies