Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Made in Abyss

made in abyss anime summer 2017

  • Please log in to reply
95 replies to this topic

#1 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 12 June 2017 - 13:20

Made in Abyss
 

bwABlf7.jpg

 

ΜyAnimeList // AniDB // ANN

 

Υπόθεση

 

Ένα μέρος στον κόσμο έχει μείνει το μόνο ανεξερεύνητο. Ένας λάκκος, ένα τεράστιο σύστημα σπηλαίων, γνωστό ως Άβυσσος. Ένας λάκκος που κατοικείται από περίεργα και θαυμάσια πλάσματα, γεμάτο από μυστηριώδη αρχαία κειμήλια που ο σκοπός τους είναι άγνωστος στους σύγχρονους ανθρώπους. Γενιές τολμηρών εξερευνητών ενδιαφέρθηκαν για τα απόκρυφα βάθη της Αββύσου και έμειναν στην ιστορία ως "Επιδρομείς των Σπηλαίων".

Στο Oosu, στην πόλη που βρίσκεται στην άκρη της Αββύσου, ζει ένα μικρό ορφανό κορίτσι που ονομάζεται Rico, το οποίο ονειρεύεται να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας του, της Lyza, και να εξερευνήσει την Άβυσσο και εκείνο. Μια μέρα, κατά τη διάρκεια της εξερεύνησής της, σκοντάφτει πάνω σε ένα μικρό αγόρι, που απ' ό,τι φαίνεται είναι ρομπότ...

 

sK9XyM5.jpg

 

Βασικοί Συντελεστές

 

Η ιστορία βασίζει στην ομώνυμη seinen manga σειρά του Tsukushi Akihito. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Masayuki Kojima (Black Bullet, Tibetan Dog). O Hideyuki Kurata (The World Gold Only Knows, Samurai Flamenco) είναι υπεύθυνος για τη σύνθεση της σειράς και ο Kazuchika Kise (xxxHolic, Ghost in the Shell: Arise Alternative Architecture) τον σχεδιασμό των χαρακτήρων. Τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Kevin Penkin (Norn 9, Under the Dog). To opening της σειράς θα τραγουδήσουν οι δύο πρωταγωνιστικές φωνές ενώ η Shiori Izawa το ending.

 

Όσον αφορά το cast της σειράς μπορείτε να διαβάσετε τα ονόματα που συμμετέχουν παρακάτω:

 

  • Miyu Tomita ως Rico
  • Mariya Ise ως Regu
  • Shiori Izawa ως Nanachi
  • Sayaka Ohara ως Ozen
  • Aki Toysaki ως Marulk
  • Taishi Murata ως Jiruo
  • Mutsumi Tamura ως Nut
  • Manami Numakura ως Shiggy
  • Manami Hanawa ως Kiyui
  • Maaya Sakamoto ως Raiza


Δείτε το trailer παρακάτω:

Youtube Video

 

To trailer που κυκλοφόρησε δείχνει τις απίστευτα πανέμορφες εικόνες του κόσμου της σειράς. Τι θα το κάνει ξεχωριστό δεν γνωρίζω, αλλά σίγουρα είναι ενδιαφέρον να εξερευνήσουμε μαζί με τους μικρούς πρωταγωνιστές τη μυθολογία πίσω από την Άβυσσο, τα μυστικά του, τα πλάσματα που παραμονεύουν και τους θησαυρούς που κρύβει.

 

 

 



#2 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 12 June 2017 - 13:33

Το PV είναι πολύ όμορφο, πραγματικά ελπίζω να κρατήσει τα ίδια επίπεδα σε όλα τα επεισόδια. 


ySss0UF.jpg


#3 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 12 June 2017 - 14:55

Φαίνεται αρκετά χαριτωμένο αλλά και ενδιαφέρον! Η Άβυσσος φαίνεται πολλά υποσχόμενη.

 

Θέλω να το τσεκάρω, αν και θα ομολογήσω πως δεν έχω και πολύ χρόνο και παίζει να το ξεχάσω κιόλας. Το character design καλό, animation A+ αλλά γενικώς πολύ όμορφο στα μάτια. Θα το έχω στα υπόψιν μου σίγουρα.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#4 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 21 June 2017 - 13:51

ΟΚ, τέλειο φαίνεται και μόνο που ο πρωταγωνιστής φοράει κράνος παρόμοιο με αυτό του πρωταγωνιστή του ICO, επίσης η ατμόσφαιρα μοιάζει να είναι κοντά!

Ξέρουμε πόσα επεισόδια θα είναι;


rsrGbGx.gif

#5 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 21 June 2017 - 14:33

Πανέμορφο δείχνει ! Απίστευτα και γλυκύτατα designs και απ'την  θεματολογία που καταλαβαίνουμε φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Σίγουρα θα τσεκάρω.


フカフカ

#6 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 21 June 2017 - 16:16

Για επεισόδια δεν ξέρουμε κάτι ακόμη, δεν έχει καμία σελίδα αριθμό.

Πάντως, το θετικο είναι, ότι βλέπω και πολύ θετικές κριτικές γενικά στο διαδίκτυο. Ελπίζω να του κάνουν καλή μεταφορά.



#7 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 08 July 2017 - 13:16

Ο κόσμος μου άρεσε και 'μένα πολύ για αυτό και κάθισα να το δω ενώ ο σχεδιασμός των χαρακτήρων με ενοχλεί αρκετά. Είναι σαν να έχουν ξύλινα σώματα σκιάχτρων με κεφάλια μπαλόνια, σαν τη Madoka.

Τα επεισόδια θα φτάσουν τα δεκατρία με δώδεκα αν είναι αξιόπιστες οι ιστοσελίδες αλλά μπορεί να είναι απλά ο αρχικός σχεδιασμός, με άλλα τόσα να ακολουθούν. Ή απλά εκφράζω τον μύχιο πόθο μου!

 

Η Oosu ξυπνάει την ακροφοβία μου, απορώ με τον κόσμο που ζει ακριβώς στην άκρη της αβύσσου. Δεν μου αρέσει που η ιστορία αφορά παιδιά και μάλιστα ορφανοτροφείου, και το Promised Neverland για αυτό δεν μου αρέσει. Δείχνει τα καλά παιδιά που μεγαλώνουν στον σκληρό κόσμο των άδικων ενηλίκων. Το είδα μια φορά στο Gundam και μου αρκεί.

 

Η ύπαρξη του Regu με κάνει να ονειρεύομαι πως στα βάθη ζουν τεχνολογικά ανεπτυγμένοι νάνοι. Γενικά έχουμε ελάχιστες πληροφορίες για τον κόσμο, μπορεί να ζουν καί στην επιφάνεια.

 

 

original post donut steel


Edited by 1451, 08 July 2017 - 13:20.


#8 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 08 July 2017 - 17:40

Ειδα το πρωτο επεισοδιο! Φαινεται πολλα υποσχομενη σειρα, αν και παρατηρησα ενα horror tag στη σελιδα. Οποτε μαλλον δεν θα ειναι kawaii για πολυ ακομα :P

Το animation παρα πολυ ομορφο, τα τοπια ρεαλιστικα af και οι χαρακτηρες γλυκυτατοι και (hopefully) ενδιαφεροντες. Θα το συνεχισω και ελπιζω τα επομενα επεισοδια να ειναι στα ιδια επιπεδα και, γιατι οχι, να ανεβασουν τον πηχη!

+ το γεγονος οτι μου αρεσουν οι horror themed ταινιες, σειρες κλπ οποτε ελπιζω να εχει και λιγο απ' αυτο xD

Και γενικα φαινεται οτι θα ειναι πρωτοτυπο. Δεν θα ειναι ενα απο αυτα τα clished ανιμε που μπορεις να προβλεψεις κυριολεκτικα τα παντα και εισαι σε φαση "yeah yeah, τωρα αυτος θα πεθανει but not really". Τουλαχιστον, αυτο ελπιζω, tbh xD

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#9 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 08 July 2017 - 19:26

Πολύ όμορφο οπτικά και λογικά θα είναι από τις καλές παραγωγές της σεζόν. Το σχέδιο ούτε κρύο ούτε ζέστη αλλά ταιριάζει με τον κόσμο της ιστορίας και τα απίστευτα backgrounds. Νιώθω ότι αν ήταν παιχνίδι και έβλεπα καποια σχετική διαφήμιση θα επέλεγα να το παίξω εύκολα και ίσως να ήταν και καλύτερα έτσι γιατί οι μικροί πρωταγωνιστές δεν μου έκαναν κάποια ιδιαίτερη αίσθηση.

Από την άλλη νωρίς είναι ακόμα και ίσως οι χαρακτήρες να εξελιχθούν. Φανταζομαι στο τρομαχτικό κομμάτι θα μπούμε όταν επισκεφθούν την Άβυσσο.

ySss0UF.jpg


#10 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 08 July 2017 - 19:52

Συμφωνώ γενικότερα με ό,τι ειπώθηκε παραπάνω. Πολύ όμορφα backgrounds, πολύ ωραίο setting γενικότερα, φαίνεται ενδιαφέρον ο κόσμος του και σίγουρα σε τραβάει να το παρακολουθήσεις, καθώς τους χαρακτήρες δεν τους έχουμε εξερευνήσει ιδιαίτερα. Αυτό που ανέφερε ο 1451 το σκέφτηκα και εγώ, και με αναφορές που είδα στο ίντερνετ, ότι τα παιδιά ζουν "στον σκληρό κόσμο των άδικων ενηλίκων", όπως το έγραψε και ο ίδιος και παραπάνω.

Δεν ξέρω τι μπορούμε να δούμε στη συνέχεια, αλλά ελπίζω και εγώ ότι είναι από τις σειρές που σου φέρνουν μπροστά σου πράγματα τα οποία δεν τα περιμένεις και σε εκπλήσσουν! Πραγματικά το ελπίζω, αν το κάνει αυτό, θα είναι σίγουρα από τις διασκεδαστικές σειρές αυτού του καλοκαιριού. Τα διάφορα πλάσματα, έστω το λίγο που μας έδειξε, με τράβηξαν και αναμένω το τι θα μας δείξει από αυτά.

Γλυκούλι πάντως δεν ήταν ήδη, είχε διάφορα hints ότι δεν θα είναι ρόδινα τα πράγματα, και έτσι και αλλιώς με την τρύπα εκεί πέρα δεν θα πήγαιναν όπως τα ήθελαν τα πράγματα. Το σχέδιο των χαρακτήρων δεν ξέρω ούτε και εμένα αν μ'αρέσει απαραίτητα, αλλά ούτε και με ενοχλεί. Τουλάχιστον ο Reg όχι τόσο όσο τα υπόλοιπα.

Spoiler:


Edited by Kamen Tantei Zura, 08 July 2017 - 19:52.


#11 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 08 July 2017 - 19:59

Εν τω μεταξύ πολύ προβληματικός ο σχεδιασμός της τάξης. Υποτίθεται έγινε για εξοικονόμηση χώρου; Είχε και κάτι χάρτες κρεμασμένους πάνω πάνω, οι τελευταίοι κάτω πώς έβλεπαν;

ySss0UF.jpg


#12 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 08 July 2017 - 20:01

Γλυκούλια ήταν οι χαρακτηρες, αυτο εννοουσα :P

Κατα τ' αλλα συμφωνώ απόλυτα! :)

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#13 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 08 July 2017 - 20:04

Εγώ άλλο κατάλαβα στην πρώτη παράγραφο σορρυ :ρ πάντως για την τάξη ισχύει; εδώ το μωρό δεν έβλεπε από τη θέση του. Ούτε το κεφάλι του δε φαινόταν πίσω από το θρανίο

#14 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 08 July 2017 - 20:07

Ήρθα και εγώ.

 

Στις καλύτερες παραγωγές του έτους η σειρά. Τα γραφικά, όσον αφορά background και animation, στάζουν μέλι, ενώ το σχέδιο δεν με ενόχλησε τόσο επειδή μου θύμησε Madoka Magika και Higurashi. Θεωρώ δεδομένο πως από ένα σημείο και μετά παράνοια και τρόμος θα μας χτυπήσουν την πόρτα. Από το σχέδιο και μόνο το φαντάστικα.

 

Κατά τα άλλα προβληματική λογική. Η άλλη θαύμαζε το ρομπότ ενώ ο φίλος της κοίτονταν αιμόφυρτος. Το ορφανοτροφείο στέλνει ανήλικα σε αποστολές με τέρατα. Τα τέρατα είχαν πρωτότυπο σχεδιασμό και η ιδέα της αβύσσου όπου σε κάθε επίπεδο μας περιμένει ένα μεγαλύτερο κακό μου αρέσει.

 

Τα έχετε πει όλα οι παραπάνω.


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#15 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 08 July 2017 - 22:19

Δεν ξέρω πόσο τρομακτικό μπορεί να γίνει, και το τέρας που έδειξαν ένα ιπτάμενο ψάρι ήταν. Monster Hunter φάση.


Edited by 1451, 08 July 2017 - 22:19.




Also tagged with one or more of these keywords: made in abyss, anime, summer 2017