Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 14 March 2008 - 13:50

Posted 14 March 2008 - 14:54

Posted 14 March 2008 - 15:02
Posted 14 March 2008 - 16:33

Posted 14 March 2008 - 17:39
Ο kimmimaro που ειναι φιλερ δεν εχουν γραψει την ιστορια οι μαλαλαλακες του Pierrot?
Αν εννοεις οτι ο Κιμιμαρο ειναι φιλερ χαρακτηρας,τοτε η απαντηση ειναι οχι. Υπηρχε και στο μάνγκα.
Όσο για το νεο τσαπτερ μπορω να πω πως μαρεσε. Το σχεδιο ηταν καταπληκτικο,επισης η κινηση του ιτατσι να χτυπησει για ακομα μια φορα το κουτελο του Sasuke ηταν μια καλη σκηνη. Τωρα το αποτελεσμα της μαχης μου ειναι λιγο αδιαφορο,αλλα δεν περημενα ο Ιτατσι να καταρευσει. Οντως,θυμησε τον θανατο του Κιμιμαρο (οπως ανεφερε και καποιος αλλος παραπανω). Αλλα πιστευω αυτο εγινε για να μην ουρλιαζουν μετα οι Ιτατσι-φανς. Μιας κ καλυτερο ειναι να πεθανει μονος του :Ρ Οσο για τη φραση που δεν διαβασαμε εμεις,ισως να του ειπε να ξαναγυρισει στο Κονοχα

Posted 14 March 2008 - 17:55
Αν εννοεις οτι ο Κιμιμαρο ειναι φιλερ χαρακτηρας,τοτε η απαντηση ειναι οχι. Υπηρχε και στο μάνγκα.
Όσο για το νεο τσαπτερ μπορω να πω πως μαρεσε. Το σχεδιο ηταν καταπληκτικο,επισης η κινηση του ιτατσι να χτυπησει για ακομα μια φορα το κουτελο του Sasuke ηταν μια καλη σκηνη. Τωρα το αποτελεσμα της μαχης μου ειναι λιγο αδιαφορο,αλλα δεν περημενα ο Ιτατσι να καταρευσει. Οντως,θυμησε τον θανατο του Κιμιμαρο (οπως ανεφερε και καποιος αλλος παραπανω). Αλλα πιστευω αυτο εγινε για να μην ουρλιαζουν μετα οι Ιτατσι-φανς. Μιας κ καλυτερο ειναι να πεθανει μονος του :Ρ Οσο για τη φραση που δεν διαβασαμε εμεις,ισως να του ειπε να ξαναγυρισει στο Κονοχα
Bασικά φίλε μου έχεις δίκιο!!Δεν θα έλεγε να τον σκοτώσει ο Sasuke.Με πια δεύτερη και πιο ώριμη σκέψη καλύτερα που πέθανε απο μόνος του!!Think about it!!

Είναι εκεί και ο Zetsu που προσωπικά δεν νομίζω να είναι δυνατός...μόνο Spy!!
Posted 14 March 2008 - 19:21
το ξεχασε ο Κισι η εξαφανιστηκε οταν ο Ορο δραπετευσε απο το σωμα του Σασουκε?
Posted 14 March 2008 - 19:29

Posted 14 March 2008 - 19:34
Καλό μου παιδί ο Itachi βγήκε νικήτης,απλά δεν σκότωσε τον sasuke επειδη τον αγαπουσε(παρα που ηθελε να του ξεριζωσει τα ματια)οταν ο Itachi σήκωσε το susano'o είδη είχε νικήσει,τη ανατροπη θα γινοτανε?....και το φιδη δεν εκανε τιποτα στον Itachi ¨αλλα κατευρεσε απο την κουραση,ειδη εφαγε το final jutsu του sasuke και εμεινε ορθιος και οχι μονο αυτο αλλα σηκωσε το susano και μεσα σε μερικες σελίδες σκότωσε και τον Oorchimaru!!!!!!KΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ RESPECT ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ!!!Τωρα το αποτελεσμα της μαχης μου ειναι λιγο αδιαφορο,αλλα δεν περημενα ο Ιτατσι να καταρευσει. Οντως,θυμησε τον θανατο του Κιμιμαρο (οπως ανεφερε και καποιος αλλος παραπανω). Αλλα πιστευω αυτο εγινε για να μην ουρλιαζουν μετα οι Ιτατσι-φανς. Μιας κ καλυτερο ειναι να πεθανει μονος του :Ρ Οσο για τη φραση που δεν διαβασαμε εμεις,ισως να του ειπε να ξαναγυρισει στο Κονοχα

Posted 14 March 2008 - 19:40
ΥΓ:Kira:hahaha:

Posted 14 March 2008 - 19:47

Posted 14 March 2008 - 19:50
Posted 14 March 2008 - 19:53

Posted 14 March 2008 - 22:52
πολλη σωστα τα λες αφου το διαβασα μου φανηκε καλητερο απο την προτη εντυπωση που μου αφησαν τα σποιλερ,αλλωστε οπως αναπτηχθηκε η μαχη με τοσες ανατροπες μονο ετσι θα μπορουσε να το τελειωσει ο κισι.Μια χαρα ending ηταν κατα την αποψη μου και ας φαω οσο κραξιμο θελετε....Καπως επρεπε να τελειωσει αυτη η μαχη...Aντι για διαμαρτυριες θα επρεπε να δωσουμε ευσημα στον Kishi που χειριστηκε τοσο καλα 2 ''τραγικους'' χαρακτηρες μεχρι το τελος τουs(especially Itachi)...Τραγικο λοιπον και απροσδοκητο το τελος του Itachi στην παρουσα μαχη,οπως και ολη του η ζωη,αλλα οποτε και να ερχοταν ο θανατος να τον παρει παλι τραγικο θα ηταν για ενα χαρακτηρα του βελινεκους του....Η μαχη συνολικα ειχε απιστευτες ανατροπες(που πιθανον να μην εχουν τελειωσει ακομα) και δεν νομιζω να βαρεθηκε κανεις κατα την διαρκεια της...Νεα ερωτηματικα γεννιουνται....Ηθελε πραγματι να σκοτωσει ο itachi τον αδερφουλη του ή μετανοησε στα τελευταια του και του ειπε ενα μυστικο-κλειδι?Τι σημαινε το γεγονος οτι αγγιξε το μετωπο του Sasuke?...Την λαδια την εκανε ο Oro αραγε που τωρα βρhκε ευκαιρια και ξεφυγε?...οπως και να χει ο Ιtachi χαρακτιριζει την προηγουμενη γενια ninja...δηλαδη επρεπε να πεθανει οσο cool και αν ηταν(τοπος στα νιατα) επειδη υπαρχει ανωτερος σκοπος κ στοχος τοσο του main rival Sasuke οσο και της ολης υποθεσης του Naruto....
Η τελευταια εικονα του itachi που ακουμπα το μετοπο του sasuke ηταν πολλη ωραια,πρωτη εκδοχη οτι ο itachi απο οταν ηταν μικροι ειχε

PS:Οσο για τις αλλες ερωτησεις που εκανες απορω και εγω τι εγινε...