Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#931 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 11 March 2008 - 20:43

Δεν μπορεί αυτός ο φλωρούμπας ο sasuke να νικήσει τον θεό Itachi,ακουστε παιδιά ο Kishi έχει ευνοησει ανελεητα τον sasuke και μου σπάει τα νευρα.....δηλαη τα spoiler δεχινουν οτι το susano δεν εκανε τιποτα στον sasuke,μα ειναι πολύ ελεος....Itachi ΘΕΟΣ!!!

#932 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 11 March 2008 - 22:10

χμμμμ..το μονο σημειο π μαρεσε ηταν αυτο π χτυπησε το κεφαλι του σασουκε με το δαχτυλο....αυτο ηταν πολυ ωραια σαν εικονα...αλλα απο τον ιτατσι ειχα ας το πω προσδοκιες πολλες...τν ειχα πολυ ψηλα...και αυτν τν μαχη περιενα να τν δω απο το τριτο επεισοδιο...δν ηθελα να τελειωσει ετσι(θα το πω παιδια και ας φαω κραξιμο δν μ ενδιαφερει ημουν μ τν σασουκε...αλλα παραδεχομαι οτι ηταν ψιλοξενερα...)

00st emo boy:oo:
Posted Image

#933 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 11 March 2008 - 22:32

00st emo boy:oo:

πχι που δεν θα ετρωγα κραξιμο...απλα μαρεσει σαν χαρακτηρας...αλλα ειπα πως ηταν ελεος ο τροπος π κερδισε...και δεν σημαινει οτι ειναι ειδωλο μ...ωχου οτι θετε πειτε δν μ ενδιαφερει δν θα κατσω να απολογηθω στ κατω κατω
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#934 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 March 2008 - 22:53

Δεν μπορεί αυτός ο φλωρούμπας ο sasuke να νικήσει τον θεό Itachi,ακουστε παιδιά ο Kishi έχει ευνοησει ανελεητα τον sasuke και μου σπάει τα νευρα.....δηλαη τα spoiler δεχινουν οτι το susano δεν εκανε τιποτα στον sasuke,μα ειναι πολύ ελεος....Itachi ΘΕΟΣ!!!

Πρωτη παρατηρηση διαβαστε καλυτερα το σποιλερ και μολις καταλαβετε στο περιπου τι εχει γινει τοτε πειτε την γνωμη σας
Δευτερη παρατηρηση αν ειναι δυνατον να κατηγορειτε καποιο μελος του φορουμ που ειπε μονο την αποψη του και σε ωραιο τονο χωρις να ειναι καθολου παραλογος.
Εδω δεν ειναι γηπεδο!!και δεν ανηκουμε σε παραταξεις,αλλος γουσταρει τον ταδε τον απο εκει και τον παραλλον
Εδω ειμαστε γιατι μας αρεσει το μανγκα
Και εμενα δεν μου αρεσουν πολλες φορες πραγματα που γινονται στο story
αλλα εξηγω το γιατι και στηριζω την αποψη μου

#935 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 11 March 2008 - 22:57

Δευτερη παρατηρηση αν ειναι δυνατον να κατηγορειτε καποιο μελος του φορουμ που ειπε μονο την αποψη του και σε ωραιο τονο χωρις να ειναι καθολου παραλογος.
Εδω δεν ειναι γηπεδο!!και δεν ανηκουμε σε παραταξεις,αλλος γουσταρει τον ταδε τον απο εκει και τον παραλλον

νασαι καλα κακασι,γτι τλχστν εσυ δικαιολογεις...τεσπα...εντομεταξυ ποσταρα υπερ ιτατσι και ειπα οτι ημουν με σασουκε και εφαγα κραξιμο αν ειναι ποτε δυνατον...
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#936 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 March 2008 - 22:57

Thnx for doing my job. :wooi2:

/repped

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#937 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 11 March 2008 - 23:02

00st emo :oo:boy

on topic: το topic ειναι για τα καινουρια chapter manga καλος η' κακος δεν ειναι για να θαψουμε τον saske γινεται γραφικο τεσπα μην επαναλαμβανομαστε

#938 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 March 2008 - 23:15

Ας παρουμε λιγο τα πραγματα με την σειρα

1)Ο Sasuke δεν κερδισε(στην πραξη)

Λες οτι το σουσανο δεν εκανε τιποτα στον Σασουκε.
Ο ιτατσι δεν χρησιμοποιησε το σουσανο στον Σασουκε γιατι δεν ηθελε να τον σκοτωσει,ο Ιτατσι πηγαινε για τα ματια οχι για την ζωη του Σασουκε,αν πηγαινε για την ζωη του υποθετικα παντα θα τα ειχε καταφερει.

Ο ιτατσι λοιπον παθενει κατι απο το φιδι που δραπετευσε και σωριαζεται στο εδαφος
αν προσεξετε τις εικονες θα δειτε οτι ο Σασουκε πιστευει οτι εχει χασει,το προσωπο του ειναι φοβισμενο και εχει ιδρωσει,οταν ο Ιτατσι πεφτει κατω ο Σασουκε ετσι φαινεται τουλαχιστον δεν μπορει να καταλαβει τι εχει συμβει
μολις βγει το scanlation θα μαθουμε τι ακριβως εχει γινει.

#939 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 12 March 2008 - 00:33

Κατω τα χερια απο τον Hatake Kakashi.
Kakashi keep walking-spoilering:hero:

Posted Image

#940 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 12 March 2008 - 03:57

πλακα θα έχει....στανταρ θα του μίνει τραυμα του sasuke ου δεν τον σκωτοσε αυτος...
παντος βλακεία ακριβος ίδια σκηνη είχε πεχτει και με τον GOD KIMIMARO!!!
το ίδιο ακριβος εγινε....τον είχε τον σασουκε σιγουρα και έχασε απο 3το παραγωντα οπως και ο kimimaro τους lee και gaara.

σπαστικα αλλα οχι οσο θα σπαζόμουν με νική του sasuke με super-huper-ultra-no chakra usage- jutsu
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#941 maniatis

maniatis

*Don't be like me*

• Banned
  • 51 posts

Posted 12 March 2008 - 06:17

ξερει κανεισ τι σημαιναν οι αριθμοι που εγραψε ο jiraya στην πλατη του βατραχου???

#942 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 12 March 2008 - 07:35

Ο ιτατσι λοιπον παθενει κατι απο το φιδι που δραπετευσε και σωριαζεται στο εδαφος
αν προσεξετε τις εικονες θα δειτε οτι ο Σασουκε πιστευει οτι εχει χασει,το προσωπο του ειναι φοβισμενο και εχει ιδρωσει,οταν ο Ιτατσι πεφτει κατω ο Σασουκε ετσι φαινεται τουλαχιστον δεν μπορει να καταλαβει τι εχει συμβει
μολις βγει το scanlation θα μαθουμε τι ακριβως εχει γινει.

Αυτό είναι ακόμα χειρότερο τέλος για τον Itachi:nanteee:,νομιζω οτι τα μάτια μπορούσε να του τα ειχε πάρει και χωρις το susano διοτι ο sasuke εχει ξεμινει απο Chackra.....έτσι και αλλιως και με το Amaterasu μπορύσε να τον ειχε σκοτώσει,αλλα 'ηθελε τα ματια και ετσι μονο λιγους τραυματισμους επαθε ο sasuke.Εγώ θέλω να μας δείξη σε μάχη τον Zetsu....

#943 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 12 March 2008 - 19:27

εγω θελω να μην πεθανει ο Itachi.............καθε σειρα πρεπει να εχει μια κραγμενη.......δειτε και τα νυχια του αν δεν με πιστευετε!!
Posted Image

#944 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 12 March 2008 - 19:32

Νεες εικονες
Spoiler:

Η εικονα με τον Ιτατσι κατω:emptyonexg1: ειναι καπως.....
Βλεπουμε και το φιδι

Επισης Ο Ιτατσι κατι εχει ψιθυρισει στον Σασουκε,ναι!!!!!!!!μαντεψατε σωστα δεν ξερουμε τι του λεει και δυσκολα θα μαθουμε συντομα!!εδω ακομα δεν εχουμε μαθει τι ειπε στον Ναρουτο θα μαθουμε αυτο:nosey:

εγω θελω να μην πεθανει ο Itachi.............καθε σειρα πρεπει να εχει μια κραγμενη.......δειτε και τα νυχια του αν δεν με πιστευετε!!

LOL

#945 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 12 March 2008 - 19:43

ξερει κανεισ τι σημαιναν οι αριθμοι που εγραψε ο jiraya στην πλατη του βατραχου???

Spoiler:

Posted Image