Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#946 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 12 March 2008 - 19:47

Spoiler:

Ναι σωστα τα λες,απο οτι θυμαμαι οι αριθμοι ειναι το κλειδι για να μαθουμε ποιος ειναι ο Pain,αν τους καταλαβει βεβαια η τσουναντε :P

#947 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 12 March 2008 - 19:52

εγω θελω να μην πεθανει ο Itachi.............καθε σειρα πρεπει να εχει μια κραγμενη.......δειτε και τα νυχια του αν δεν με πιστευετε!!

Εγω παρακολουθω αυτο το manga κυριως για τον Itachi παντως. Τον βρισκω τον πιο cool αντιηρωα απο τον καιρο του Sephiroth:nod:, και το στυλ μαχης του ειναι το πιο καλο που εχω δει σε shonen. Τα νυχια οντως ειναι γελοια:hahaha: και τα εχουν και ολοι οι Akatsuki.

Υ.Γ. Τον θεωρω αντιηρωα, επειδη πιστευε οτι πρεπει να αναπτυξει τις ικανοτητες του στο επακρο, και η clan θα του ηταν βαρος μια ζωη. Τους σκοτωσε για να αναπτυχθει αυτος, που ειναι λιγο πολυ κι αυτο που ηθελε να κανει ο Seph στο FFVII
Υ.Γ.2 Για κραγμενη κακο, δοκιμασε μια σειρα που λεγεται black cat. Καθε φορα που εμφανιζοταν πεθαινα στα γελια.

Posted Image

#948 dbzgtaf

dbzgtaf

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 12 March 2008 - 20:10

o itachi ειναι out of chacra αλλα δεν ξερουμε αν το susano χανετε και αυτο γιατι εινε κατι σαν sumon tecniqe αλλα ξερουμε οτι απλα o itachi πεφτει κατω λιγο πριν παρει το ματι του sasuke (μεγαλο ψεμα o kishimoto βρεικε και εγραψε) o beyond godlike itachi δεν πεφτει λες και ειναι κανενας noob ninja θα μποροθσε να κανει κατη , ελεος o sasuke ηταν χαμενος απο χερη, αν o itachi πεθανει τελικα το manga θα ειναι πολυ μεγαλο ψεμα και γενικοτερα o itachi ειναι o favorite caracter των fans του manga και του anime δεν θα περασει ετσει αυτο..............
Spoiler:

#949 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 12 March 2008 - 20:11

Μπορεί να είπε στον Sasuke αυτό που είπε στον Naruto :P. Ή μπορεί να του είπε "έγινες σαν εμένα" πράγμα που εξηγεί το βλέμμα του Sasuke και θα τον ξεσκίσει ψυχολογικά. (σατανικό γέλιο ευχαρίστησης)
Posted Image

#950 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 12 March 2008 - 20:26

R.I.P.(κατα μεγαλη πιθανοτητα) ιτατσι...ησουν απλα ΘΕΟΣ...Δεν ηθελα μ τπτ να πεθανει....γαμωτο....
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#951 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 12 March 2008 - 21:13

Παιδιά δεν θα ήμουνα και τόσο σίγουρος,δεν γίνεται στο 392 να λέει στον sasuke οτι η πραγματική μάχη αρχίζει τώρα,και στο αλλο Chapter να πέφτει νεκρός....ελεος δηλαδή...

#952 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 13 March 2008 - 00:18

:unlucky:Πεθανει δεν πεθανει εγω θα φτιαξω την εκκλησια του:nod2: Itachi:nod: για να τον προσκυναμε:knock-knock:...
Spoiler:

#953 LoupGarou

LoupGarou

Utopia's Avenger

• Members
  • 46 posts

Posted 13 March 2008 - 04:29

Μια χαρα ending ηταν κατα την αποψη μου και ας φαω οσο κραξιμο θελετε....Καπως επρεπε να τελειωσει αυτη η μαχη...Aντι για διαμαρτυριες θα επρεπε να δωσουμε ευσημα στον Kishi που χειριστηκε τοσο καλα 2 ''τραγικους'' χαρακτηρες μεχρι το τελος τουs(especially Itachi)...Τραγικο λοιπον και απροσδοκητο το τελος του Itachi στην παρουσα μαχη,οπως και ολη του η ζωη,αλλα οποτε και να ερχοταν ο θανατος να τον παρει παλι τραγικο θα ηταν για ενα χαρακτηρα του βελινεκους του....Η μαχη συνολικα ειχε απιστευτες ανατροπες(που πιθανον να μην εχουν τελειωσει ακομα) και δεν νομιζω να βαρεθηκε κανεις κατα την διαρκεια της...Νεα ερωτηματικα γεννιουνται....Ηθελε πραγματι να σκοτωσει ο itachi τον αδερφουλη του ή μετανοησε στα τελευταια του και του ειπε ενα μυστικο-κλειδι?Τι σημαινε το γεγονος οτι αγγιξε το μετωπο του Sasuke?...Την λαδια την εκανε ο Oro αραγε που τωρα βρhκε ευκαιρια και ξεφυγε?...οπως και να χει ο Ιtachi χαρακτιριζει την προηγουμενη γενια ninja...δηλαδη επρεπε να πεθανει οσο cool και αν ηταν(τοπος στα νιατα) επειδη υπαρχει ανωτερος σκοπος κ στοχος τοσο του main rival Sasuke οσο και της ολης υποθεσης του Naruto....Ο δυσαρεστος στοχος επετευχθη....Ειναι ωρα να εξελιχθει η υποθεση γυρω απο Madara και Naruto..Ας κρατησουμε ενος λεπτου σιγη για εναν μεγαλο και τρανο χαρακτηρα....:fromabove:(αν βεβαια πεθανε...)

YΓ1.ΤΝΧ Kakashi & seraph που παντα μας προμηθευετε με εγκυρα spoilers:hero::riiight:
[SIGPIC]Posted Image
[/SIGPIC]

#954 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 13 March 2008 - 07:33

Παιδιά έχω αγωνια να δ το chapter,αυριο λογικα βγαινει σε High Quality απο τους Binktopia και υστερα απο μερικες εβδομαδες βγαινει σε Super High Quality απο Japflap.

#955 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 13 March 2008 - 15:25

πιστευω πως η βινκτοπια θα συνεχισει την καλη και γριγορη δουλεια π μας εχει σηνυθησει αυτες τισ βδοmaδεσ και θα τ παρουμε σημερα τ μεσιμεροαπογευμα
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#956 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 13 March 2008 - 21:44

Μας εχουν κατα μπερδεψει δεν τιν παλευει ο kishi και ο ναρουτο δεν μαθενει τπτ ο κισαμε με τον αλλον απο τους χεμπι μαλλον παλευουν το ιδιο και ο ναρουτο με τον τομπιμανταρα οποτε μετα απο αυτι την μαχη υπαρχουν αλλες 2.......

Μετα απο αυτα που βλεπουμε ισος εν τελει και ο κλαψουκε βγαλει μανγκεκιου και παρει και τα ματια του ιτατσι εεεε δλδ τι αλλο να πω ελεος πραγματικα......

Οπιος ειδε το raw του ναρουτο 50 ας μου πει λιγο εχει καλο ανιμεσιον???
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#957 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 13 March 2008 - 23:29

:unlucky:Πεθανει δεν πεθανει εγω θα φτιαξω την εκκλησια του:nod2: Itachi:nod: για να τον προσκυναμε:knock-knock:...

Spoiler:

xaxa, τουλαχιστον να μας πεις που θα ειναι η εκκλησια του να προσκιναμε και μεις ..... : Και αμα δεν πεθανει τωρα, θα πεθανει σε λιγο, αρα....^^

#958 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 13 March 2008 - 23:39

Τον Itachi λετε να τον βαλει ο Sasuke στον οικογενειακο ταφο?:kakaka:

Posted Image

#959 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 14 March 2008 - 06:07

ΑΠΛΑ ΜΠΕΝΕΤΕ!!!!
Naruto 393 - Read Naruto chapter 393 online at One Manga
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#960 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 14 March 2008 - 09:25

Ο θάνατος (?) του Itachi στις τελευταίες σελίδες ήταν τόσο γελοίος που κυριολεκτικά με έπιασε ένα νευρικό γέλιο!
Τεσπα, για να δούμε τι θα γίνει με τον Οro τώρα...