Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#2761 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 posts

Posted 21 June 2008 - 16:06

Ψάξε στο γκούγλ για οδηγό να ανεβάσεις images στο imageshack. :8):
Posted Image

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#2762 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 21 June 2008 - 16:44

Εμενα την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη αυτο που μου την σπαει ειναι οτι ακομα δεν εχουν πει του Naruto τπτ για τον πατερα του (καλα για την μανα του αστο καλυτερα ειναι πωνεμενει ιστορια) δλδ τι αλλο περιμενουν σε δικο μας χρονο εκανε να μαθει για τον J 6μηνες για τους γονεις του εαν θυμαμαι καλα (παντα σε δικο μας χρονο) 6χρονια οσο και το anime δλδ...
Παντως για πρωταγονηστης (και αγαπημενος μου χαρακτηρας) η υπαρξει του ακομα ειναι εντελος ακυρη...
Και η βλακια εγκητε στο οτι o kishi το εχει πλασαρη αυτο παααρα πολυ ωραια...(για μπεμπηδες) Δλδ ενα παιδι στα 13-16 του δεν εχει αποριες του τυπου πιος ειναι πιοι ειναι οι γονεις μου και λοιπα???
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2763 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 21 June 2008 - 16:56

πος γινετε να βαλο φοτογραφιες απτον ιπολογιστι μ????

Δεν νομιζω να γινεται αλλα και να μην γινεται /use photobucket
Αλλιως εκει που ψαχνεις την εικονα υπαρχει ενα upload from Ο υπολογιστης μου
(τουλαχιστον ετσι ηταν σε boards ιδιου τυπου πριν 2 χρονια π ειχα κοιταξει χεχ)
Signature Removed

#2764 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 21 June 2008 - 17:13

Βασικά εγώ πιστεύω πως ο Pain έχει κάποιο σώμα με ειδίκευση ενάντια στα genjutsu, απλά δεν ήταν κανέναν από αυτά τα 3 που είχε αρχικά εκεί. Γιατί αν προσέξετε, όταν τον έχει πιάσει τον Pain το genjutsu, αντιδράει πολύ ήρεμα και λέει απλώς πως δεν ήξερε ότι ο Jiraiya μπορούσε να χρησιμοποιήσει τόσο δυνατό genjutsu.

Το είπε αυτό επειδή είχε καβάτζα άλλα 3 σώματα.Αν δεν είχε άλλα σώματα θα τον είχε κόψει κρύος ιδρώτας:roar:

Posted Image

#2765 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 21 June 2008 - 17:18

Kαι ποιος μας λέει ότι δεν θα φτιάξει ειδικό σώμα για genjutsu;
Posted Image

#2766 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 21 June 2008 - 17:24

Συμφωνω με τον Goggeta οντως δεν ειναι λιγο παραλογο, στην ηλικια της εφηβειας οπου ολοι ψαχνονται ο ναρουτο να μην εχει αναρωτηθει ποτε για τουσ γονεις του?

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2767 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 21 June 2008 - 17:38

Εμ δεν γηνετε οσο ησυχος ανθρωπος και να εισαι οσο και να προσπαθεις να μην θηγεις καπια πραγματα και καταστασεις το σιγουρο ειναι οτι στην προκιμενει περιπτοση -που το παλικαρι δεν ξερει καν πως ειναι δυνατον να ζει- να μην εχει ανησυχιες και να μην του εχει μιλησει κανεις μιας και απο ενα σημειο και μετα ανησυχουν και οι γοιρο σου για εσενα...

Οστοσο ο Kishi εχει κανει τον κοσμο του πολυ ζαμαν Φου.....

Edited by Goggeta SSJ6, 21 June 2008 - 18:09.
Ε εαν μου γραφω ζαμαν σου ετσι ειναι κανεις και ενα edit πριν σε παρουν με τις πετρες...

Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2768 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 21 June 2008 - 17:54

Ζαμαν φου δεν ειναι αυτη η φραση?
το λεγε ενας μπεκρης σε κατι φιλους μου καποτε χαχ..
Signature Removed

#2769 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 21 June 2008 - 18:07

Oυπς ναι φου οχι σου:P
Posted Image

#2770 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 June 2008 - 18:12

Kαι ποιος μας λέει ότι δεν θα φτιάξει ειδικό σώμα για genjutsu;

Και το σωμα του Itachi ολως τυχαιως ειναι διαθεσιμο αυτην την περιοδο.... Σκεφτεστε καποιον καταλληλοτερο για genjutsu αντιμετρα?

#2771 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 21 June 2008 - 18:35

Και το σωμα του Itachi ολως τυχαιως ειναι διαθεσιμο αυτην την περιοδο.... Σκεφτεστε καποιον καταλληλοτερο για genjutsu αντιμετρα?

Mην μου πει επεισης οτι εντελος τυχαια θα το παρει ο Pain????
Δεν το πιστευω:hahaha:
Posted Image

#2772 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 June 2008 - 18:40

Δεν σου λεω τπτ... Απλα μια σκεψη εκανα... Θα ηταν επισης πολυ ωραια ειρωνεια να βρεθει για αλλη μια φορα ο Sasuke αντιμετωπος με τον αδερφο του υπο αυτες τις συνθηκες... Και αυτην την φορα να μην ειναι στημενο το παιχνιδι..... Βεβαια αυτα ειναι ευσεβεις ποθοι.....

#2773 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 21 June 2008 - 18:52

ωωωωωωωχ σωστοοοοοοο δεν το ειχα σκευτει.... κ οταν ο αλλος ο κανιβαλος η αλλιος απο naruto's thoughts alloe vera ζητησε να τον φαει ο δευτερος εαυτος τ ειπε οχι... ποοοοο αν ο paine παρει το σωμα τ itachi.. .bye bye Konoha <3.... cry mode ON

#2774 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 21 June 2008 - 18:57

πολυ καλη σκεψη και τρομακτικη ταυτοχρονα...:terror2:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'