Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#751 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 23 February 2008 - 03:44

Spoiler:

Τεσπα, αυτο το σκηνικο σαζουκε-itachi μου την δινει στα νευρα, θελω να τελειωνει(ψοφα σαζουκε) αυτη η μαχη, να δειξει και λιγο ναρουτο.

LOL Απλα
Μια απο τις πιο αναμενομενες μαχες εχει καταντησει μια απο τις χειροτερες ολου του μανγκα

l

lol ελεος τον saske εχετε θαψει 1km κατω απο το χωμα :deadga6:,δηλαδη καλητερος ειναι ο itachi??

ναι
αν και εχει πεσει πολυ στην εκτιμιση μου λογω οτι μαχεται ως τωρα μονο με τα ματια του.

OMG sasuke avoided amaterasu too O_o
go sasuke XD

Δεν το περιμενες ε?? :terror2:
ειναι μια τεχνικη που την κανει ο kishimoto και λεγεται plot no jutsu

#752 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 February 2008 - 03:53

Το συγκεκριμένο λεγόταν Sasuke is my boyfriend no jutsu:deadga6:Απλά έλεος αν χάσει ο Itachi.

Posted Image

#753 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 23 February 2008 - 03:57

Βασικά ρε παιδιά, θέλω να φανταστώ ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει ξενερώσει με τον χαρακτήρα του itachi.... Από την αρχή σχεδόν του anime / manga περιμένω να δω έναν χαρακτήρα, που θα είναι πολύ δυνατός, γρήγορος, έξυπνος, έκανε τα πόσα πράματα, θεωρείτε από τους πιο επικίνδυνους ninja και όταν μας τον δείχνει, το μόνο που κάνει είναι να χρησιμοποιεί τα μάτια του.... Ε εντάξει δηλαδή έλεος, περιμέναμε πως και πως αυτή την μάχη, για να μας την καταστρέψει.... Ξενερωμένος εντελώς όμως... Άσχετο που το παρατράβηξε, ούτε freeza στον namek να έβλεπα... (έχεις πέντε λεπτά, πάρε 10 επισόδεια...)

Όχι μόνο θα χάσει ο itachi, αλλά θα του πάρει και τα μάτια ο Sasuke και θα αποκτήσε και Mangekyou Sharingan χωρίς να πρέπει να σκοτώσει τον καλύτερο του φίλο, επίσης θα πάρει και το ultimate sharingan ταυτόχρονα και θα το παίζει και ο "γαμιάς της γειτονιάς"... Kishimoto το καταστρέφεις λέμε.....
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#754 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 23 February 2008 - 03:58

δεν γινεται να χασει ρε...δν γινεται απλα....που στο καλο δυναμωσε ο sasuke τοσο πολυ??

#755 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 23 February 2008 - 03:58

Το συγκεκριμένο λεγόταν Sasuke is my boyfriend no jutsu:deadga6:Απλά έλεος αν χάσει ο Itachi.

Εγω πιστευω ακομα πως θα χασει Sasuke αν και οι πιθανοτητες ειναι εναντιον μου.

Ακομα πιστευω οτι ακομα και αν κερδισει ο Σασουκε τον Ιτατσι δεν θα ειναι αυτος που θα τον σκοτωσει.

#756 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 23 February 2008 - 06:13

Σκέψου απλά ότι κάπως πρέπει να παλέψει τον madara.... Το πως στο καλό έγινε τόσο δυνατός, εδώ έκανε absorb το σώμα του orochimaru.... Ελπίζω να δούμε ανάλογη ανάπτυξη και από μεριάς naruto, sakura γιατί μου φαίνετε το έχει παρακάνει.....
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#757 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 23 February 2008 - 06:48

ειμαι πολυ Itachi fanboy το περιμενα
αλα ηλπιζα...:emptyonexg1:

ασε που ο κακομοιρεις ειναι εντελοσ γκαβος....
τι να νικησει...
παλι καλα π το αματερασου δν πηγε κανα 2 μετρα πιο διπλα απο το στοχο

Posted Image

#758 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 23 February 2008 - 12:48

πολυ ξενερα που απεφυγε το amaterasu ο sasuke τοσο ευκολα. ελεος. ετσι και πεθανει ο itachi θα ξενερωσω αγρια. πως γινεται ο sasuke με δασκαλο τον orochimaru που ειναι πολυ πιο αδυναμος απο τον itachi να γινετε τοσο δυνατος??? το να ξεπερνας το δασκαλο το δεχομαι αλλα οχι και να ξεπερνας τοσο ευκολα καπιον που ειναι πολυ πιο δυνατος απο το δασκαλο σου. ελεος
Posted Image

#759 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 23 February 2008 - 13:17

Μου φένεται ότι βιάζεται να το τελειώσει το manga. Πάντως μου δημιουργεί ελπίδες αυτό που λέει στο τέλος του chapter "Trump Card". Ελπίζω να είναι κάτι που θα χρησιμοποιήσει ο Itachi για να ξεφύγει(έτσι όπως είναι η κατάσταση) και να μην αναφέρεται στην τεχνική του Σάσουκε γιατί μόνο trump card δεν είναι με την αντοχή που έδειξε σε όλη την μάχη.

#760 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 February 2008 - 13:19

Πωπω πως κανετε ετσι για τον τροπο που απεφυγε ο Σασουκε το Αματερασου...Δεν ειδα κανεναν να παραπονιεται οταν εκανε το ΙΔΙΟ κολπο αρκετες φορες ο Οροτσιμαρου στην μαχη με τον Ναρουτο 4tails. Εγω παντως δεν περιμενα ο Σασουκε να μπορει να κανει το ιδιο κολπο. Ο ιτατσι υποθετω πως εχασε το ενα ματι του (μιας κ ασπρισε κ δεν εχει το σαρινγκαν στο ενα πια). Απο την αρχη ο Ιτατσι ειχε μειωμενη οραση,και απο την αρχη ξεραμε οτι ο Ιτατσι εδεινε βαση στη δυναμη των ματιων του,και φαινεται αυτο επειδη απεκτησε το Mangekyou Sharingan ενω ηξερε τον κινδυνο να γινει γκαβος στο τελος.Οποτε ειναι λογικο να παραμελησει τα taijutsu etc...
Εμενα παντως η μαχη μου φαινεται οκ.Οχι απο τις καλυτερες,αλλα ΟΚ...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#761 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 23 February 2008 - 16:07

Πωπω πως κανετε ετσι για τον τροπο που απεφυγε ο Σασουκε το Αματερασου...Δεν ειδα κανεναν να παραπονιεται οταν εκανε το ΙΔΙΟ κολπο αρκετες φορες ο Οροτσιμαρου στην μαχη με τον Ναρουτο 4tails. Εγω παντως δεν περιμενα ο Σασουκε να μπορει να κανει το ιδιο κολπο. Ο ιτατσι υποθετω πως εχασε το ενα ματι του (μιας κ ασπρισε κ δεν εχει το σαρινγκαν στο ενα πια). Απο την αρχη ο Ιτατσι ειχε μειωμενη οραση,και απο την αρχη ξεραμε οτι ο Ιτατσι εδεινε βαση στη δυναμη των ματιων του,και φαινεται αυτο επειδη απεκτησε το Mangekyou Sharingan ενω ηξερε τον κινδυνο να γινει γκαβος στο τελος.Οποτε ειναι λογικο να παραμελησει τα taijutsu etc...
Εμενα παντως η μαχη μου φαινεται οκ.Οχι απο τις καλυτερες,αλλα ΟΚ...

To αματερασου ειναι διαφορετικο απο την τεχνικη του Ναρουτο4tail,
χτυπαει οτι βλεπει με τα ματια του εκεινη την στιγμη,παντως εχεισ δικιο πολυ παραπονο εχει πεσει,περισσοτερο απο το φυσιολογικο.

Ο ιτατσι οταν ηταν στην ηλικια του Σασουκε εκανε πολυ περισσοτερα πραγματα και ακομα μικροτερος μαζι με τον Κακασι σπασανε ολα τα ρεκορ,ο Ιτατσι αποφοιτησε στην ηλικια των 7 απο την ακαδημια και μετα εγινε anbu squad leader σε χρονο ρεκορ,για αυτο σιγουρα περιμενα να δω πραγματα περα απο ενα bloodline.

#762 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 23 February 2008 - 19:50

Ο ιτατσι οταν ηταν στην ηλικια του Σασουκε εκανε πολυ περισσοτερα πραγματα και ακομα μικροτερος μαζι με τον Κακασι σπασανε ολα τα ρεκορ,ο Ιτατσι αποφοιτησε στην ηλικια των 7 απο την ακαδημια και μετα εγινε anbu squad leader σε χρονο ρεκορ,για αυτο σιγουρα περιμενα να δω πραγματα περα απο ενα bloodline.

ε εκανε οτι εκανε καιρος ειναι να μας αποχαιρετησει ;)

#763 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 23 February 2008 - 19:59

O Sasuke θα χρησιμοποιήσει μια τεχνική που δεν μπορεί κάποιος να αποφύγει, όπως το Amaterasu. Γιατί δεν μου φαίνεται αξιόπιστη αυτή η τεχνική? :P

#764 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 23 February 2008 - 20:04

O Sasuke θα χρησιμοποιήσει μια τεχνική που δεν μπορεί κάποιος να αποφύγει, όπως το Amaterasu. Γιατί δεν μου φαίνεται αξιόπιστη αυτή η τεχνική? :P

Ναι ετσι ειναι ο Ιτατσι θα αποφυγει αυτη την τεχνικη,γιατι ειναι οπως το αματερασου :hahaha::hahaha:

#765 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 23 February 2008 - 23:04

To ναρουτο με εχει κουρασει αφανταστα :( Περιμενα τοσο καιρο να δω τη μαχη sasuke itachi και εχει καταντισει τοσο βαρετη..... οχι τιποτα αλλο, φανταστειτε ποσο θα κρατισει στο anime:P