Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 25 February 2008 - 16:48
Εξ αλλου ο saauke απο την τελευταια μονομαχια με τον Ναρουτο απλα εκανε train και δυναμωσε μια ηδη υπαρχουσα τεχνικη Curse seal ενω ο Ναρουτο εκτος οτι δυναμωσε την δυναμη της 1 ουρας εβγαλε ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΕΣ 3 ΟΥΡΕΣ.....που σημαινει οτι τον εχει τον Sasuke, εκτος αν ειναι τοσο gay o Kishimoto το train tou sasuke το αντισοιχησει σε 4-5 ουρες οι οιποιες φυσικα δεν μπορουν ουτε με το absorption του ORO να συγκριθουν αφου ο original oro τα βρηκε μπαστουνια σε 4 ουρες...αρα ενα κομματι της δυναμης που απορρφηθηκε θα ειναι ακομα πιο αδυναμο μπροστα στις 4 ουρες αρα
Kishimoto= μεροληπτικος που χαλαει τις ισσοροπιες χωρις λογο μονο και μονο επειδη ειναι gay και γουσταρει τον homo-sasuke
^_^
Posted 25 February 2008 - 16:56
'Η μπορει αυτη η τεχνικη που ειπε κ ο Kakashi να τρωει chakra κατα τη διαρκεια της μαχης.....ε????? Γι αυτο του τελειψσε τοσο γρηγορα....Εδω ο Itachi εκανε Mangekuy ξεmangakyu amaterasu bla bla bla ο sasuke με τοσα χρονια εκπαιδευσης κουραστηκε στα καπακια με το LVL2 CURSE? Δηλαδη αν παλεψει με τον Naruto στα 5 λεπτα θα του τελειωσει το chakra και ο Naruto θα χοροπηδαει πανω στο κουφαρι του, μιας και τις 3 ουρες τις εχει για την πλακα του.....
Εξ αλλου ο saauke απο την τελευταια μονομαχια με τον Ναρουτο απλα εκανε train και δυναμωσε μια ηδη υπαρχουσα τεχνικη Curse seal ενω ο Ναρουτο εκτος οτι δυναμωσε την δυναμη της 1 ουρας εβγαλε ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΕΣ 3 ΟΥΡΕΣ.....που σημαινει οτι τον εχει τον Sasuke, εκτος αν ειναι τοσο gay o Kishimoto το train tou sasuke το αντισοιχησει σε 4-5 ουρες οι οιποιες φυσικα δεν μπορουν ουτε με το absorption του ORO να συγκριθουν αφου ο original oro τα βρηκε μπαστουνια σε 4 ουρες...αρα ενα κομματι της δυναμης που απορρφηθηκε θα ειναι ακομα πιο αδυναμο μπροστα στις 4 ουρες αρα
Kishimoto= μεροληπτικος που χαλαει τις ισσοροπιες χωρις λογο μονο και μονο επειδη ειναι gay και γουσταρει τον homo-sasuke
^_^
Ο Naruto δεν μπορει να ελεγξει τις ουρες,αν θυμασαι δεν θα τις χρησιμοποιησει ξανα,τουλαχιστον μεχρι να φτασει το κλειδι του βατραχου,και δει τι αφησε ο πατερουληςγια αυτον.Για πεσ μου ενα λογο που θα παλεψει ο Naruto με τον Sasuke?ως τωρα δεν υπαρχει κανεις.
Δεν καταλαβα τι θες να πεις πιο πανω,αν εννοεις οτι το cs2 τρωει πολυ chakra εχεισ δικιο,παρατηρησες ομως οτι τα φτερα του δεν υπαρχουν πια?
Posted 25 February 2008 - 17:33
Αυτο λεω οτι μου φαινεται οτι μετα απο 3 χρονια train θα πρεπει ο σασουκες να μπορει να κραταει περισσοτερο την seal.......
Posted 25 February 2008 - 17:49
Γιατι δεν το ποσταρες κ το κειμενο ρε?

Επισης,αν θυμαμαι καλα,ο Ναρουτο δεν εκανε training για να δυναμωσει τη δυναμη του Kyubi,αλλα την δικη του δυναμη... Και επειδη δεν μαρεσει να διαβαζω τετοια ποστ σαν το παραπανω θα πω κατι. Ο Κισιμοτο θα κανει παλι τον Ναρουτο πιο δυνατο. Ο λογος για τον οποιο ο Σασουκε ειναι δυνατος ειναι για να υπαρχει η συγκριση,και για να δουμε τελικα ποσο δυνατος ειναι ο Ναρουτο. Αν θυμαστε και στο παρτ 1, ο Σασουκε θεωρουταν καλυτερος απο τον ναρουτο ,αλλα ο δευτερος καταφερνε και ηταν στο τελος αυτος που ηταν δυνατωτερος. Αυτη τη στιγμη ειναι σιγουρο οτι ο Ναρουτο δεν μπορει να κανει σχεδον τιποτα που να μην του κανει κακο. Στο παρτ 1 ο Σασουκε με δυσκολιες νικησε τους ελαχιστους αντιπαλους που αντιμετωπισε..
Posted 25 February 2008 - 18:11
Δεν καταλαβα τι θες να πεις πιο πανω,αν εννοεις οτι το cs2 τρωει πολυ chakra εχεισ δικιο,παρατηρησες ομως οτι τα φτερα του δεν υπαρχουν πια?
Το ένα φτερό το είχε χάσει στην μάχη με τον Deidara και το άλλο μάλλον το κατέστρεψε το Amaterasu.Γι'αυτό μάλλον δεν έχει πια κανένα.
Posted 25 February 2008 - 18:13
Spoiler: Το σποϊλερ που ελεγε ο Κακασι
Γιατι δεν το ποσταρες κ το κειμενο ρε?
Επισης,αν θυμαμαι καλα,ο Ναρουτο δεν εκανε training για να δυναμωσει τη δυναμη του Kyubi,αλλα την δικη του δυναμη... Και επειδη δεν μαρεσει να διαβαζω τετοια ποστ σαν το παραπανω θα πω κατι. Ο Κισιμοτο θα κανει παλι τον Ναρουτο πιο δυνατο. Ο λογος για τον οποιο ο Σασουκε ειναι δυνατος ειναι για να υπαρχει η συγκριση,και για να δουμε τελικα ποσο δυνατος ειναι ο Ναρουτο. Αν θυμαστε και στο παρτ 1, ο Σασουκε θεωρουταν καλυτερος απο τον ναρουτο ,αλλα ο δευτερος καταφερνε και ηταν στο τελος αυτος που ηταν δυνατωτερος. Αυτη τη στιγμη ειναι σιγουρο οτι ο Ναρουτο δεν μπορει να κανει σχεδον τιποτα που να μην του κανει κακο. Στο παρτ 1 ο Σασουκε με δυσκολιες νικησε τους ελαχιστους αντιπαλους που αντιμετωπισε..
Περιμενα να βγει και αλλο σποιλερ για να το ποσταρω ολο μαζι

Oσο για αυτο που λες παραπανω συμφωνω 10000% μαζι σου,μην βγαζετε τετοια χολη πια και εγω δυσαρεστημενος ειμαι αλλα ελεος,και εγω σε αυτη την μαχη ως τωρα εχω κατηγορησει τον Κισι γιατι περιμενα περισσοτερα,ακομα και ο Seraph που ειναι Σασουκε φαν(αλλα ο καλυτερος Σασουκεφαν που εχω γνωρισει) αλλα και αλλα ατομα συμφωνουν οτι αυτη η μαχη μπορουσε να ειναι καλυτερη,αλλα μην διαγραφουμε τι μας εχει προσφερει αυτο το μανγκα στο παρελθον και τι θα μας προσφερει στο μελλον.
Posted 25 February 2008 - 18:17
συμφωνω!!!ρε μην λετε βλακειες για τον σαασουκε,κατανταει μακακια.ο κισι ισα ισα π εβαζε μπροστα τον ναρουτο,και μην πειτε οχι...και χαρακτιριστικα δειτε και τοτε π πιγαν να σκασουν ρασενγκαν και τσιντορι ο εανς στν αλλο...ποιος εκανε μεγαλυτερη ζημια???και ολη αυτη η φαση ειχε γινει για ποιον λογο???γτι καταλαβε ο genious sasuke οτι το "βλημα" ναρουτο τον εχει παρει gtp(το βλημα δεν τ εννοω),και στην μεταξυ τουσ μαχη στ valey of the end κανονικα κερδισε ο ναρουτο,αφου ο αλλος πεταξε την cs2...αν πετουσε ο ναρουτο 2η ουρα ο σασουκε θα επαιρνε...αλλα επρεπε να προχωρησει η πλοκη ρε και να φυγει ο σασουκε για να παει ορο...κανεις π να εχει αντιθετη αποψη??
α και να προσθεσω οτι και εγω περιμενα παρα πολλα απο αυτν τν μαχη...αυτν τν μαχη τν π[εριμενουμε απο...το 4-5 chapter????

Posted 25 February 2008 - 19:09
Δεν το κοβο ρε συ..

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 25 February 2008 - 21:19

Posted 25 February 2008 - 21:21
Posted 25 February 2008 - 21:30

Posted 25 February 2008 - 21:33

Posted 25 February 2008 - 21:36

Posted 25 February 2008 - 21:52
Susano???
Seraph where are you