Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#721 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 22 February 2008 - 00:31

αυτο μορε που έκανε ο jiraya στον pain...:P βασικα το εκαναν τα βατραχια οχι ο γερανομαλος...

παντος το κινιμα "I hate EMO-SUKE" ειναι αρκετά δυνατό
καλό αυτο....

Μαλλον εννοεις ''I HATE HOMO-SUKE'':8):
Posted Image

#722 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 22 February 2008 - 01:05

ελεος γτι τετοια εναντωση στν sasuke???

Και εγω την ιδια απορια ειχα.
Ειδικα τα post που το μονο τους περιεχομενο ειναι η εκδηλωση ''αντιπαθειας'' στον εν λογω χαρακτηρα ειναι πολυ δημιουργικα:nosey:

#723 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 22 February 2008 - 01:30

Δεν τον αντιπαθουμε εμεις............αυτος ειναι αντιπαθητικος LOL
Posted Image

#724 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 22 February 2008 - 01:46

Και εγω την ιδια απορια ειχα.
Ειδικα τα post που το μονο τους περιεχομενο ειναι η εκδηλωση ''αντιπαθειας'' στον εν λογω χαρακτηρα ειναι πολυ δημιουργικα:nosey:

Γιατι να μισεις εναν loser που μισει και τ' αντερα του, η μονη του ουσιαστικη νικη ηταν με τους χαζους ninjas στο επ 7 η κτ τετοιο, εχει περισσοτερες ηλιθιες φανς απο τον squall στο FFVIII, και μετα πηγε και εγινε ο γκομενος του orochi για να του φαει την "προικα" (jutsu), επειδη διαπιστωσε το προφανες, οτι ο naruto τον ειχε επειδη αντι να κανει το ξινισμενο emo εκανε παρεα με τον jiraya, και αφου εγνε "δυνατος" μετα απο τοσα επισοδεια ζηλειας-ψωρας, αποφασισε να σκοτωσει τον πιο cool χαρακτηρα του ανιμε για να αποδειξει τη δυναμη του κομπλεξ-κατωτεροτητας-no-jutsu?

Posted Image

#725 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 22 February 2008 - 02:06

Μα γτ να τα λες τοσο g@m@t@.....

Ρε σ το παιδακι ειναι για να το αυτοκτονισουν, απο τοτε που γενηθικε εχει κομπλεξ με τον εαυτο του και την δυναμη του, απο παντα ηθελε να μιασει και να ξεπερασει τον αδερφο του....Μετα το αλλαξε λογο γεγονοτων να τον σκωτοσει κιολας!!!
Και το αποκορυφομα παρατησε τους φιλους του για να αποκτησει την δυναμη που χρειαζοταν αλλα μαζι με αυτην κερδισε και την καρδια του Orochi και την αντιζιλια τις αλλης l0ugr@s που ακουει στο ονομα Κabuto το ποκεμον(καμια σχεση τα παω τα ποκεμον)....Εαν αυτος ο χαρακτιρας δεν ειναι αντιπαθης ε τοτε εγω τι να πω....
Δεν ξερετε πως θελω να τονε πιασει ο Naruto και να του μαθει τι θα πει νινε-ταιλ αλεπου....
Και ας εχει και 3σεαλ και 4,5,6 τον naruto δεν τον βγαζει....
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#726 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 22 February 2008 - 03:24

Sasuke PWNZ :P lol
GO TO HELL HATERS
SASUKE KILL THIS MOTHERFUCKER ITACHI :D
ok σοβαρα τωρα...
τον ναρυτο ομως τον βιασαι στο τελος
του πρωτου ναρουτο :D

Posted Image

#727 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 22 February 2008 - 06:12

κανοντας μια ανασκοπηση ολου του ναρουτο στα σημεια που υπαρχει itachi η γινεται αναφορα σε αυτον με κανει να μην μπορω να πιστεψω πως καποιος σαν αυτον ειναι ετοιμος να χασει απο τον sasuke....
ρε μηπως ειναι κανας κλωνος οπως αυτος που χρησιμοποιησε εναντιων κakashi k naruto??

#728 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 22 February 2008 - 07:53

i dont think so
though it is possible
but sasuke should be far stronger than just a clone dude...

Posted Image

#729 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 22 February 2008 - 13:06

Παπου δεν τον βιασαι γτ εαν ο Naruto ηθελε να τον χτηπησει με το θα το ειχε κανει ο Naruto ηθελε να του κανει αυτην την διαλομενη γρατζουνια ετσι μονο και μονο για να αποδηξει οτι μπορει......Αλλος το ειχε το κομπλεξ......Αλλα παντα ετσι γηνεται επρεπε να το φαει στη μαπα να τρωγαμε κολυβα στα 3χρονα του τωρα.....!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#730 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 22 February 2008 - 13:12

OMG WTF IS THIS?

Posted Image

THE FOURTH?????????

Posted Image

#731 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 22 February 2008 - 13:21

Από ποιο επεισόδιο είναι;

Posted Image

#732 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 22 February 2008 - 13:24

δν θυμαμαι...
πρεπει να ειναι πριν τα chunnin exams
εκει στους διαδρομους...
but δν πρεπει να ειχαν chars γτ βλεπω στα δεξια
Tsunade's assistant... lol

Posted Image

#733 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 22 February 2008 - 13:48

Ειναι απο το Sports Festival.Ενα εξτρα πριν την πρωτη ταινια Ναρούτο... Επισης στο ιδιο σπεσιαλ εκαναν την εμφανιση τους κ ο Ιτατσι,κ ο Κισαμε :Ρ...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#734 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 22 February 2008 - 13:54

lol ειπα κ εγω............!!!!!

Posted Image

#735 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 22 February 2008 - 13:54

Καλα για τον emo-homo-suke τα ειπαν και πιο πριν.
μου φένεται ηλίθιος ο τρόπος που ζητά εκδίκιση
μου φενεται χαζος ο τροπος που κέρδισε τον deidara (FFS πια δηλαδή αυτο το φίδι ζητούσε και ζωες για θυσια επειδη το κάλεσε ο orochi και τωρα για πλακα το καλει το παιδακι και το σκοτωνει ελεος πια!
μου φενεται κενος και ηλίθιος ενας άνθρωπος που το μονο που κανει ειναι να σκέφτεται ενα πραγμα θαρεις και η ζωη ειναι τοσο μονοδιαστατη.
οκ του σκοτωσε την clan ολοκληρη και εγω revenge θα ήθελα αλλα δεν σημένει οτι η ζωη μου ειναι αυτο και τπτ άλλο!!!

Oχι οτι ο brainless-naruto ειναι και γάμο αλλα αυτός ειναι συμπαθητικος γιατι δεν έχει μονο το να γίνει hokage στο μυαλο του.
(επισις θυμοσα που σκοτοσε τον ΘΕΟ-KAKUZU με την μαλακια του ελεος)
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P