Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#691 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 19 February 2008 - 01:30

Το Key του Jiraiya θα λυσει αυτο το προβλημα,Ο Μινατο τα ειχε προβλεψει ολα,αυτος ηταν που καταλαβε τον Madara και τα σχεδια του..οποτε gg

Σωστος!!!!:congrats:
tame το εκανε δεν σημενη οτι το νικουσε κι ολας δλδ εαν εσυ εξημερωνες μια αρκουδα σημενε οτι εχεις και περισοτερη δηναμη απο αυτην???:nosey:
Τεχνικη θελει οχι μπρατσα....:dwarf:
Αλλο το να σε σεβετε και να σε υπακουει καπιος και αλλο το εαν τον εχεις η σε εχει...:hiding_something:
Και προσοχη εδω θα πεχτει φαση η ο ναρουτο, η ο σασουκε, η ο μανταρα (οποτε γηνει και εαν γηνει), το κιουμπι παιζει το κεφαλη του εαν εφησει τον ναρουτο εκτεθημενο...:wis:
Ασε που ειναι και αλεπου πονηρα πλασματα ασε ασε...:hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#692 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 19 February 2008 - 08:36

mpaaaa, Ο Kishi εχει δωσει interview που ελεγε οτι θελει να διαχωρισει τους καλους απο τους κακους(enemies and alies τους λεει ,ειναι ομως ξεκαθαρο αυτο που εννοι) αρα και ο Kakuzou na ηταν αντιπαλος του Sasuke o τελευτεος θα εβγαζε και chidoria και απο τον κωλο του για να killari ton 4psixo(ι 5πσιχο @_@).
O Itachi einai my TOP fav char. ολων των εποχων αλλα "δε γκουντ σαλ πρεβειλ"(the good shall prevail) α.κ.α >>>>>sasuke perni p1p3s ston kishi DEN PAI ALLO GAM O TOADfDGBama(se piaso sta xeria mou)terasuFHGFBNFDsasugayBDFhbDFpoutanesYglentaneGme nhfdgjnfzgmnjzgj
nzmadara kai m@l@kiesfgjnfgjfghzrh(&^%$)&@%YEQRT ...... ^_^ tespa opos kai an gini ,o itachi θα ειναι ο χαμενος :

#693 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 19 February 2008 - 15:58

Εμένα από όλα αυτά που είπατε μια απορία μου δημιουργήθηκε:
ο Jesuske/ Sasuke με τι προσόντα θα ξαναδημιουργήσει την clan του?

#694 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 19 February 2008 - 16:21

Εμένα από όλα αυτά που είπατε μια απορία μου δημιουργήθηκε:
ο Jesuske/ Sasuke με τι προσόντα θα ξαναδημιουργήσει την clan του?

Γιατι, ειναι ασφαιρος???
Posted Image

#695 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 19 February 2008 - 16:33

Γιατι, ειναι ασφαιρος???

Κarin:I want you Sasuke kun
Sasuke:i cant....
Karin:Why?? you lack hatred?
Sasuke:I lack penis
αλλα ετσι και αλλιως δεν υπαρχει κανα μελος των uchiha θηλυκο ζωντανο.
τι να πω παιζει να κανει edo tensei να αναστησει τους νεκρους

#696 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 19 February 2008 - 17:05

Κarin:I want you Sasuke kun
Sasuke:i cant....
Karin:Why?? you lack hatred?
Sasuke:I lack penis
αλλα ετσι και αλλιως δεν υπαρχει κανα μελος των uchiha θηλυκο ζωντανο.
τι να πω παιζει να κανει edo tensei να αναστησει τους νεκρους

τσου, τσου , τσου προστυχιες.

#697 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 19 February 2008 - 17:07

Γιατι, ειναι ασφαιρος???

Γιατι απορεις με τοοοοσο τσιντορι μεσα του τα κιλαρει ολα με το που διμιουργουνται που βρισκεις το αδινατο τις υποθεσεος αγαπητε???
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#698 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 19 February 2008 - 17:26

Δεν φαινονται πολυ καλα οι εικονες,αλλα απο το τιποτα.

Spoiler: Φωτογραφίες

Spoiler: κείμενο

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#699 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 19 February 2008 - 18:01

Πιο ενδιαφερον το chapter απο οτι περιμενα,ακομα ελπιζω να αποδειχθω σωστος αν και ειναι λιγες οι ελπιδες μου.

Δεν σας φαινεται γελοιο παντως εκει που λεει ο Σασουκε θα κανω ενα jutsu που δεν μπορει να το αποφυγει κανεις οπως και το αματερασου,οποτε αφου το αματερασου δεν μπορει να το αποφυγει κανεις τοτε πως το απεφυγε εκεινος LOL,δεν το σκεφτηκε καλα πριν το γραψει ο Κισι.Επισης ας ριξουμε μια ματια στις δυναμεις του Sasuke

Sasuke:Cursed seal 1 2,sharingan,Oro:white snake healing powers
ολες μπορει να τις χρησιμοποησει χωρις προβλημα

Ναρουτο:kyubi, και το νεο Jutsu του,kage bunshin LOL

Το Kyubi δεν μπορει να το ελεγξει προς το παρων και του προκαλει σοβαρες βλαβες στην υγεια του στο 4 tail,To wind shuriken δεν μπορει να το χρησιμοποιησει καθως καταστρεφει τα κυτταρα του

Edit:Εκανα λαθος βλεπουμε τον λογο που ο Ιτατσι αστοχησε προσπαθει να τραυματισει τον Σασουκε για αυτο και αστοχει,αν προσπαθουσε να τον σκοτωσει δεν υπαρχει δυνατοτητα για καποιον να αποφυγει το αματερασου

#700 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 19 February 2008 - 18:50

τελικα εχασε ο Itachi?
Posted Image

#701 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 19 February 2008 - 21:33

εμ να τωρα μου g@m1s3 την συζητηση ...
Μα ειναι δυνατον ο ιτατσι....
Και κλαψουκε δλδ εχει και healing εν μεσες ακρες μιας και εχει τον οροτσιμαρου μεσα του???(βασικα δεν πολυ καταλαβα)
Posted Image

#702 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 20 February 2008 - 04:25

Όχι ακόμα :P
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#703 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 20 February 2008 - 11:29

τελικα εχασε ο Itachi?

th εχασε ρε σι μας δουλευεις...
μολισ εκανε unleashed το Amaterasu (the strongest ninjutsu there is)
αλλα μετα απο αυτο αν γλητωσει ο emosuke στανταρ νηκησε:wooi2:

Posted Image

#704 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 20 February 2008 - 14:23

αφου ρε λεει, finally sasuke defeats itachi
Posted Image

#705 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 20 February 2008 - 19:27

^ Ναι εχει δικαιο ο freak ετσι γραφει τελεικα τι εγεινε παι ο Itachi:cry: να αρχισω να βραζω τα κολυβα???
Posted Image