Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#601 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2008 - 00:32

φανταστειτε να ουρλιαζει ο Itachi επειδη εχει φαει chidori απο τον Sasuke στο στηθος?η λετε να ειναι ο Naruto?κατι του ειχε πει ο itachi παιζει στο Κοkoha vs Tobi να ειναι ο κλωνος,τα θεωρο απιθανα αλλα τιποτα δεν μπορει να αποκλειστει,η ακομα καλυτερα παιζει να ουρλιαζει ο Zetsu
Zetsu:Μην τολμησεις και παρεις τα ματια Itachi θελω να τα φαω,φαινονται τοσο νοστιμα!!!!

Ειχαν κανει ενα poll σε ξενο forum και ειχε 3 επιλογες
1 να χασει το 1 ματι ο Sasuke
2 και τα δυο ματια
3 να σκοτωσει ο naruto ton Itachi

και σχεδον ολοι οι Sasuke fan ειχαν ψηφισει το 1 η το 2 ελεος ετσι??

#602 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2008 - 04:34

φανταστειτε να ουρλιαζει ο Itachi επειδη εχει φαει chidori απο τον Sasuke στο στηθος?η λετε να ειναι ο Naruto?κατι του ειχε πει ο itachi παιζει στο Κοkoha vs Tobi να ειναι ο κλωνος,τα θεωρο απιθανα αλλα τιποτα δεν μπορει να αποκλειστει,η ακομα καλυτερα παιζει να ουρλιαζει ο Zetsu
Zetsu:Μην τολμησεις και παρεις τα ματια Itachi θελω να τα φαω,φαινονται τοσο νοστιμα!!!!

Ειχαν κανει ενα poll σε ξενο forum και ειχε 3 επιλογες
1 να χασει το 1 ματι ο Sasuke
2 και τα δυο ματια
3 να σκοτωσει ο naruto ton Itachi

και σχεδον ολοι οι Sasuke fan ειχαν ψηφισει το 1 η το 2 ελεος ετσι??

Νaruto δεν το κοβω μιας ασχολειτε με τον tobi....
Το ειδα αλλα ψηφησα το 2 επειδη μου την σπαει ο Sasuke ως γνωστων καλα θα ηταν να τον ψωφαγε κιολας αλλα....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#603 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 14:31

Μακαρι να παρουμε παλι Spoiler picture οπως και την προηγουμενη δευτερα

Ναι, ελπιζω τα σποϊλερ να ειναι σωστα απο νωρις οπως την περασμενη φορα.:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#604 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 18:52

Spoiler:
[/QUOTE]
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#605 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 20:34

[quote name='Goggeta SSJ6']
Spoiler:
[/quote][/quote]

Δεν εχει βγει κανενα σποϊλερ μεχρι στιγμης. Να εισαι σιγουρος,οταν εμφανιστουν εγω ή ο Κακασι θα τα μεταφερουμε...:Blissfull: Μιας και δεν δουλευω αυτη τη βδομαδα,θα εχω χρονο να κοιταω :D

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#606 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 20:44

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#607 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 12:48

:hahaha: ΛοΛ Για οσους νομιζαν οτι ο Σασουκε θα χασει το ματι του:wis: Αμα ηταν να τελειωσει αυτη η μαχη τοσο γρηγορα... Νομιζω το μισος σας για το συγκεκριμενο χαρακτηρα σας τυφλωσε :hahaha:
Παμε στο ψητο :

Spoiler: Ιαπωνικο Κειμενο & Μεταφραση

Δημοσιευμένη  εικόνα

#608 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 15:16

:hahaha: ΛοΛ Για οσους νομιζαν οτι ο Σασουκε θα χασει το ματι του:wis: Αμα ηταν να τελειωσει αυτη η μαχη τοσο γρηγορα... Νομιζω το μισος σας για το συγκεκριμενο χαρακτηρα σας τυφλωσε :hahaha:
Παμε στο ψητο :

Spoiler: Ιαπωνικο Κειμενο & Μεταφραση

Εγω μπορει να μην ειμαι φαν του Sasuke αλλα δεν τον μισω,Παιζει να ειναι και το χειροτερο τσαπτερ που εχω διαβασει(οσο κομματι του διαβασα),οχι μονο επειδη δεν πηρε τα ματια του Sasuke o Itachi,αλλα γιατι δεν γινεται τιποτα εδω και πολλα chapters(ουτε fillers να ηταν) και αυτο με το genjutsu ηταν το πιο προβλεπομενο πραγμα που εκανε ο KIshi,Εγω θα το ξαναπω αν κερδισει ο Sasuke θα ειναι η μεγαλυτερη τρυπα ever(PLOT NO JUTSU).Ο Itachi θα χασει αλλα αργοτερα οχι τωρα,γενικως βλεπω ενα τρομερο fan service απο τον Kishi,οσοι ειστε Itachi fans αρχιστε να κλαιτε σιγα σιγα !!,Και σκεφτητε τι εχουμε δει ως τωρα στην μαχη αυτη???ΑΠΛΩ΅ΤΙΠΟΤΑ ειναι ολα genjutsu xaaxxaaxax,Οποιος θεωρουσε και θεωρει οτι η μαχη Jiraiya vs Pain ηταν αργη και μη ρεαλιστικη ας διαβασει αυτα τα τσαπτερς,Gay genjutsu all the time

#609 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 21:08

Εγω μπορει να μην ειμαι φαν του Sasuke αλλα δεν τον μισω,Παιζει να ειναι και το χειροτερο τσαπτερ που εχω διαβασει(οσο κομματι του διαβασα),οχι μονο επειδη δεν πηρε τα ματια του Sasuke o Itachi,αλλα γιατι δεν γινεται τιποτα εδω και πολλα chapters(ουτε fillers να ηταν) και αυτο με το genjutsu ηταν το πιο προβλεπομενο πραγμα που εκανε ο KIshi,Εγω θα το ξαναπω αν κερδισει ο Sasuke θα ειναι η μεγαλυτερη τρυπα ever(PLOT NO JUTSU).Ο Itachi θα χασει αλλα αργοτερα οχι τωρα,γενικως βλεπω ενα τρομερο fan service απο τον Kishi,οσοι ειστε Itachi fans αρχιστε να κλαιτε σιγα σιγα !!,Και σκεφτητε τι εχουμε δει ως τωρα στην μαχη αυτη???ΑΠΛΩ΅ΤΙΠΟΤΑ ειναι ολα genjutsu xaaxxaaxax,Οποιος θεωρουσε και θεωρει οτι η μαχη Jiraiya vs Pain ηταν αργη και μη ρεαλιστικη ας διαβασει αυτα τα τσαπτερς,Gay genjutsu all the time

Spoiler:

Sorry για αυτο αλλα ανακαληψα μια μπαγκια στο ανιμε....
Εαν θυμαστε καλα ο τζιραγια εχει σιμαδη απο τον ναρουτο....
Αλλα για τσεκαρετε στο επεισοδιο 8-9 και ωρα 15:53.....χιχιχιχιχι
Δημοσιευμένη  εικόνα

#610 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 11:12

Και συνεχιζω λοιπον τα σποϊλερς,αυτη τη φορα με εικονες

Spoiler: Εικόνες

Δημοσιευμένη  εικόνα

#611 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 11:39

Μπορει να μου πει καποιος που μπορω να βρω ολα τα chapter?

#612 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 12:20

Μπορει να μου πει καποιος που μπορω να βρω ολα τα chapter?

Naruto Bleach Mania - Naruto Shippuuden Download Anime Manga Hentai

Δημοσιευμένη  εικόνα

#613 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 15:02

Να και μερικες pics ακομα

Spoiler:

Απο οτι φαινεται οSasuke χρησιμοποιησε cs 2για να φυγει απο το tsukiyomi
επισης o Itachi ετοιμαζει amaterasu

#614 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 17:13

Να και μερικες pics ακομα

Spoiler:

Απο οτι φαινεται οSasuke χρησιμοποιησε cs 2για να φυγει απο το tsukiyomi
επισης o Itachi ετοιμαζει amaterasu

Nice!! Επισης ειδα οτι εχουν φωτογραφισει ολες τις σελιδες,νομιζω ειναι περιττο να τις περασουμε εδω ολες... Θα το δουμε λογικα αυριο το τσαπτερ ...:Blissfull:

χμ...γιατι εχει κλειστο το ενα ματι ο Ιτάτσι στην τελευταια οταν ετοιμαζει το αματερασου?

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#615 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 18:34

Nice!! Επισης ειδα οτι εχουν φωτογραφισει ολες τις σελιδες,νομιζω ειναι περιττο να τις περασουμε εδω ολες... Θα το δουμε λογικα αυριο το τσαπτερ ...:Blissfull:

χμ...γιατι εχει κλειστο το ενα ματι ο Ιτάτσι στην τελευταια οταν ετοιμαζει το αματερασου?

Spoiler:

Ναι λογικα το raw βγαινει σε λιγο
Ο ιτατσι εχει κλειστο το ματι του για ετοιμαζει αματερασου