Posted 31 January 2008 - 00:25
Και γιατί θα ναι...... για έμενα άχρηστος είναι γενικότερα και καλά στην japan sasuke fan και δεν συμμαζεύεται.... αίσχος ντροπή!!!!
(μάθετε μου να βάζω αυτά τα ασπρουλιάρικα πραγματάκια γνωστά ως emotes)
Naruto, Jiraya, Kakashi, Itachi, Kyubi rules (και η Hinata) σε αυτή την σειρά όλοι η άλλοι απλά υπάρχουν!!!
Πάντως ούτε εγώ έχω πιστή ότι εν τέλι ο κλαψουκε θα χάσει τα ματάκια του (αν και κατά την γνώμη μου η κατάσταση είναι (η τουλάχιστον θυμίζει) ψηλό κατηνιστικη "Θα σου βγάλω τα μάτια μωρη!!!") κανά f*****1ng genjutsu θα είναι θα ναι και τζάμπα χαίρεται όλη η γης εκτός japan(κάτι ξέρουν)....
Αλλά όπως έχει ξανά-ειπωθεί στο θέμα ο mr.naruatos θα ασχοληθεί με τον κλαψουκε και με τις ιστορίες τον hebi όλοι οι άλλοι για αυτόν μπορούν να περιμένουν, μέχρι και ο naruto που στην τελική μας έχει δήξει rasengen και rasenshurriken(που είναι μόνο εξ-επαφής και δεν κάνει καλό στον naruto) άντε και κανα kyubi να γουστάρουμε για να μην αναφέρω ότι τον έχει αφήσει genin ακόμα ενώ ο κλάψουκε έχει και sharingan, έχει και seal, έχει και chidori, έχει και katon, έχει και σπαθάκι ,έχει και μυστική επίθεση, έχει και μ***** τις Χάιδως sorry αλλά μια απορία ρε Kishimoto Masashi naruto δεν την λένε τη σειρά δείξε κάτι μόνο ότι έχει τα balls του ninja λέει τίποτε άλλο!!!
A και κάτι ακόμα έχουμε και άλλες 2μαχες που είναι έτοιμες να αρχίσουν μην ξεχνιόμαστε: tobi vs naruto, kakashi, hinata, shino, kiba, yamato και kisame vs suigestu έχουμε ακόμα δρόμο!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!