Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#616 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 07 February 2008 - 22:21

O Sasuke το έχασε τελικά το μάτι του, ε?
Seraphimon, το spoiler το τελευταίο που έχει βάλει δεν φαίνεται, σ'εμένα τουλάχιστον...

#617 zombitsa

zombitsa

zombitsa

• Members
  • 67 posts

Posted 07 February 2008 - 23:03

Μου την σπαει η μαχη των Uchiha.
Δεν εχουμε ιδεα αν ειναι ολα αληθινα ή απλα genjutsu:erk:

#618 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 08 February 2008 - 17:16

Mπα δεν θα πω ουτε εικονουλες θα βαλω ετσι για αγωνια επειδη σε λιγες ωρες θα το δεις αλλα εσυ τι πιστευεις.....????
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#619 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 08 February 2008 - 18:48

Βγήκε!!1

Naruto 388 page 01 | One Manga

#620 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 08 February 2008 - 19:38

Για ακομη μια φορα ο Σασουκε εδειξε οτι δεν χρειαζοταν να αποκτισει δυναμη οπως ο Ιτατσι για να τον ξεπεράσει. Το μονο που μενει ειναι να δουμε πως θα τα βγαλει περα εναντια στην Αμάτερασου,και απ'οτι καταλαβα ο Σασουκε θα χρησιμοποιησει "εκεινο το τζούτσου" που πηγαινε να χρησιμοποιησει εναντια στον Ναρούτο (υποθετω,αφου το επομενο τσαπτερ λεει Flame vs Flame,και το seal που ειχε κανει ειναι εκεινο της φωτιας,θα δουμε μια μαχη αναμεσα στη μαυρη φωτια του ιτατσι εναντια στο τζουτσου του Σασουκε...)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#621 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 09 February 2008 - 00:48

Καλά, ο Itachi θα του δείξει του μικρού Sasuke στο επόμενο chapter! Amaterasu ftw!!

#622 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 09 February 2008 - 03:33

Αυτο ακριβος θα του δειξει μιας και εινια τοοοοσο nooooob που με κανει και αρωστενω
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#623 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 10 February 2008 - 15:41

kala οταν του βγαλε το ματι στην αρχη νομιζα οτι ηταν αληθεια τα παιξα αλλα μετα νταξει ηταν genjutsu

#624 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 10 February 2008 - 23:42

Αυτο το ματι απλα δεν λεει να ξεκολησει απο την θεση του :nanteee:

#625 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 12 February 2008 - 11:02

Kαλα διαβασα τα τελευταια volumes του naruto και ενα εχω να πω.Πιο Harry Potter αυτο το manga δεν γινεται...Μα ποσο αλλο πια!
Τωρα εκτος απο το ρολο του Voldemort που τοσα χρονια ανηκει στον αγαεπητο μας Orochimaru,τωρα η διανομη ρολων συνεχιζεται με το Naruto ως Harry,τον Jiraiya ως Σειριο(υπερβολικα ομοιος παλι) και τον Τεταρτο ως τον τραγικο πατερα του Harry.Επισης η αλλη η μανα του Naruto ειχε κοκκινα μαλλια οπως του Harry.
Οφειλω να παραδεχτω οτι μου φαινοταν τοσο γελοιο που μου πηρε αρκετη ωρα να κοιμηθω το βραδυ μεχρι να ηρεμησω!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα περιμενουμε και αλλα!
Οσο για τη μαχη Itachi-Sasuke απλως ευχομαι να μην κρατησει 3 volumes οπως καποιες αλλες...

#626 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 12 February 2008 - 16:42

Spoiler: Εικονες

Πρωτες εικονες
Spoiler:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#627 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 February 2008 - 17:13

Dora, οσο βλασφημο και αν ακουγεται, δεν εχεισ και αδικο.. :D

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#628 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 12 February 2008 - 23:37

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#629 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 13 February 2008 - 00:02

Kαλα διαβασα τα τελευταια volumes του naruto και ενα εχω να πω.Πιο Harry Potter αυτο το manga δεν γινεται...Μα ποσο αλλο πια!
Τωρα εκτος απο το ρολο του Voldemort που τοσα χρονια ανηκει στον αγαεπητο μας Orochimaru,τωρα η διανομη ρολων συνεχιζεται με το Naruto ως Harry,τον Jiraiya ως Σειριο(υπερβολικα ομοιος παλι) και τον Τεταρτο ως τον τραγικο πατερα του Harry.Επισης η αλλη η μανα του Naruto ειχε κοκκινα μαλλια οπως του Harry.
Οφειλω να παραδεχτω οτι μου φαινοταν τοσο γελοιο που μου πηρε αρκετη ωρα να κοιμηθω το βραδυ μεχρι να ηρεμησω!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα περιμενουμε και αλλα!
Οσο για τη μαχη Itachi-Sasuke απλως ευχομαι να μην κρατησει 3 volumes οπως καποιες αλλες...

ναι κλεβει το ΥΠΕΡ-ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ HARRY (klepto)POTAHH!!
ελεος....:emptyonexg1:

πάντος ακόμη ποιός και τι είναι ο pain δεν μας εδειξε....πιος τους γαμει τους βλακο-uchiha
I WANT PAIN!!!:bike:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#630 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 13 February 2008 - 00:11

Κάτσε αν μοιάζουν τόσο πολύ τότε ξέρουμε τι θα γίνει στο περίπου στο τέλος του Naruto.Πάλι καλά που δεν έχω διαβάσει Harry Potter:P

Posted Image