Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#556 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 27 January 2008 - 12:00

Sasuke<Itachi

αρης < ΜΠΑΟΓΚ.

:Πιστευω oti o Sasuke θα χασει,προς το παρων ειναι το μονο λογικο για μενα,αλλα δεν θα πεθανει και θα νικησει αργοτερα και ισως μεσα σε αυτον το χρονο τον itachi

κ εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι, οτι δν πρόκειται να πεθάνει ο sasuke με τιποτα, αλλα ειναι ακομά νώρις για να νικήσει. γιατι μετά θα πρέπει να γινει καλός, γυρίσει στο χωριό, να παντρευτει την σακουρα, κ να γινει κουμπάρος ο ναρουτο.

#557 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 27 January 2008 - 13:23

Δειτε και τι εφτιαξε ενα παλικαρι χαχααχχααχαχαχχαχα

Spoiler:

#558 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 posts

Posted 27 January 2008 - 13:40

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Τα σπασε η pic!!!!!!

Posted Image

#559 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 27 January 2008 - 15:53

Ody είσαι θεός χαχαχαχαχαχα
Intelligence is nothing without wisdom...

#560 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 27 January 2008 - 22:10

μεχρι πριν απο μιση ωρα πιστευα οτι ο Naruto θα ειναι αυτος που θα κατασφαξει τον Itachi. μετα ομως τελειωσα το manga.
οριστε λοιπον τι πιστευω πλεον:
καταρχην ο Madara μονο σκυλακι του Itachi δεν ειναι. καποιους ασσους εχει ακομα στο μανικι του
δευτερον στην παρουσα μαχη μεταξυ των δυο αδελφων δεν γινεται να νικησει ο Sasuke. πολυ απλα οπως ειπε και καποιος ακομα πιο πανω δεν θα εχει λογο υπαρξης απο εκει και περα κα ιθα τελειωσει το manga
επισης δεν ειναι δυνατο να ψωφησει επιτελους τωρα. πιστευω ακομα οτι η τελικη μαχη θα ειναι Naruto vs. Sasuke.
αρα λοιπον
πεφτει ξυλο, ο Itachi διαπιστωνει οτι ο μικρος εχε ιακομα πολλα να μαθει κα ιτον παραταει. ο πολυ-λιγος αφηνιαζει κα ισυνεχιζει την πορεια του να ξεκλειδωσεi ολα τα μυστικα του Sharingan.

και η Γη γυριζει, και η Γη γυριζει..

μια ερωτηση μονο. ξερουμε τελικα ποιος πραγματικα ειναι (για λιγο ακομα) ο Pain?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#561 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 January 2008 - 00:20

o pain ανακαλυψε ποιος ειναι ο jiraya kai εστειλε το βατραχακι να το πει στην τσουναντε

#562 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 28 January 2008 - 04:50

Βασικά μπορεί να πεθάνει ο itachi.... Μετά από τον τελευταίο θα κυνηγάει τον madara και μετά από αυτόν θα γίνει τι θα γίνει ο τσάτσουκε μας.... Παρόλα αυτά εμένα μου ήρθε άλλη καφριλιά στο μυαλό.... Φανταστήτε τον Pain να χρησιμοποιήσει τον Jiraiya (το πτώμα του) όπως και των υπολοίπων... (Αυτούς που πάλευε ο Jiraiya)
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#563 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 January 2008 - 13:41

ρε o jiraya δε πεθαινει ρε:bike::bike::bike:

#564 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 28 January 2008 - 14:22

Sας λεω οτι ο Itachi στο τελος θα killαρι ολους =)

Spoiler:

#565 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 29 January 2008 - 14:06

Αυτη την εβδομαδα δεν θα γραψω κανενα σποιλερ,θα περιμενω να βγει το full chapter για να εχω αγωνια,παρολα αυτα ειδα κατι που αν ειναι αληθεια...
!!!!!!!!!!!!OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!OOOOOOOOOOOOOOO YEAHHHHHHHHH,ειναι πολυ καλοσχεδιασμενο για να ειναι ψευτικο αλλα δεν ειναι confirmed ακομα οποτε η αγωνια παραμενει
Κamme σε βλεπω να πετας απο την χαρα σου απο αυτη την pic,εχω πολλες αμφιβολιες ομως.τα λεμε ξανα οταν βγει το full chapter που αναμενεται να ειναι καταπληκτικο.

Spoiler:

#566 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 29 January 2008 - 14:49

Spoiler:

Posted Image

#567 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 29 January 2008 - 15:06

:if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if::if:

Go Itachi GOOOO With my blessings.....:gn2:

#568 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 29 January 2008 - 15:10

ρε εχει πολυ μακρία μαλλια, πάντως, αν γινει ... θα καραλέει

#569 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 29 January 2008 - 15:43

αν δεν ειναi fake
Spoiler:

#570 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 29 January 2008 - 16:08

καλα αν ο itachi παρει τα ματια του sasuke θα παω απο καταθλιψη! εγω ειμαι sasuke fan girl! στο καλο! τεσπα δεν το νομιζω να γινει κατι τετοιο! βεβαια ποτε δεν ξερεις!