και εγω ξαναρωτω πως ειναι δυνατο να ειναι ο danzou ο madara και να θελει νεκρο τον Sasuke. Στοχος του Madara ηταν να γινει η αναμετρηση Itachi Sasuke να πεθανει ο Itachi για να παρει με το μερος του τον Sasuke Και να κανουν το konoha σταχτη ωστε παιρνοντας παραλληλα και το Kyuubi να εχουν τον απολυτο ελεγχο. αντιθετα ο Danzou θελει να αποκτησει μεν την εξουσια στο konoha αλλα οχι και να το κανει σταχτη γιατι τοτε θα του ειναι αχρηστο. Και το οτι εμαθε ο Sasuke την αληθεια ειναι ο χειροτερος του εφιαλτης γιατι το τομαρι του κυνηγαει τωρα. Ποιος ο λογος εαν ο Madara ειναι ο Danzou να πει στον Sasuke κατι τετοιο. Και επιπλεον και σημαντικοτερο ο Ιtachi ηταν τον περισσοτερο καιρο μαζι με τον Madara στα πλαισια των akatsuki. O madara ηταν ο δασκαλος του Itachi πριν και αφου φυγει απο το konoha. Πως ειναιδυνατον να ειναι ο Danzou o oποιος τον περισσοτερο καιρο βρισκοταν στο Konoha για να μηχανορραφει και να ελεγχει τους Roots?
οφείλω ένα συγχαρητήρια στην ανάλυση.....

δεν ξέρω για σας αλλά εμένα μ' έπεισε και δεν θα 'θελα να ξανακούσω τίποτα για την θεωρία Danzou:knock-knock:
ωστόσο είμαι ενάντια στη θεωρία obito για τον εξής λόγο που έχει ξαναειπωθεί : για να πάρει ο Madara το σώμα του obito θα έπρεπε να ήταν τόσο κοντός όσο και ο obito παιδάκι (θυμάστε που ο orochimaru περίμενε να ενηλικιωθεί o sasuke για να πάρει το σώμα του - καθώς και ότι έπρεπε να αλλάζει συνεχώς)
επίσης δεν ξέρω αν γίνεται να αλλάξει σώμα κάποιος που έχει ms και να κρατήσει το ms του! όταν αλλάζεις σώμα αλλάζεις και μάτια, έτσι δεν είναι????
δεν ξέρω βέβαια σίγουρα γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ!!!

Υ.Γ : είμαι ανοιχτή σε διαφωνίες - δεν κατέχω το αλάθητο