Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#2251 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 18:54

παμε στοιχημα?

Spoiler:

Ελα ρεεεεεε οχι και hime ο sasuke!!!!!! H κακομοιρα η Sakura θα κοψει φλεβες σε τετοια περιπτωση:hahaha::hahaha::hahaha:. Αδικα τον περιμενει τοσα χρονια δλδ?????

#2252 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 30 May 2008 - 18:56

Ναι οντως,ασχολήθηκε πολυ με τους Ουτσιχα,αλλα το ειχε πει,οτι θα ειναι η χρονια τους. Οπως κ μετα που θα ασχολιθει με Κακασι κ μετα με Σακουρα. Ναι Μελκορ,εισαι Ναρουτο-φαν, και ο Ναρουτο ειναι ακομα ο πρωταγωνιστής,αυτο δεν σημαινει οτι δεν θ ασχοληθεί με αλλους χαρακτηρες. Εγω οπως θα εχετε καταλαβει ειμαι Sasuke φαν, κ ομως θελω να ασχοληθεί τωρα με τους αλλους χαρακτηρες παλυ,αρκετα εδειξε Σασκε. Ανυπομονω να δω τον Κακασι ως κεντρικο ηρωα γιατι ειμαι σιγουρος,οτι η κινηση του MS που εχει,δεν ειναι η μονη που εχει μαθει.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2253 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 19:03

To αφιερωμα στον kakashi δεν εγινε sto gaiden?

#2254 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 30 May 2008 - 19:06

Γιατί να μην συνεχιστεί; Νομίζω ότι μπορεί να δείξει πολλά πράγματα για τον Kakashi.
Επίσης ανυπομονό να δω να χρεισημοποιεί τις άλλες τεχνικές του ms.
Posted Image

#2255 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 30 May 2008 - 19:10

To αφιερωμα στον kakashi δεν εγινε sto gaiden?

Ειχε πει σε συνέντευξη του οτι μολις τελειωσει με τον Σασκε (καπου το καλοκαιρι νομιζω),θα αρχισει η ιστορια να ασχολείται με τον Κακασι,κ μετα με την Σακουρα. Εχουμε ακομα να μαθουμε πολλα για τον Κακασι αλλωστε.:orly:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2256 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 30 May 2008 - 19:11

Λογικα τωρα θα πρεπι να μας διξι τι γινετε στην Konoha και μετα 3-5 chapter με τον πατερα του Naruto για τον Ero-senin και βεβεος γιατι οχι να μας διξι και για τον Kakashi-sensei
Posted Image

#2257 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 19:21

ο οποιος kakashi λογικα πρεπει να εχει τρελες τυψεις που αφησε τον sasuke να φυγει απο το konoha... γι αυτο και εχει πεσει με τα μουτρα στον naruto και την sakura (oxi toso) για να επανορθωσει.....
Για την Sakura παλι τι θα μας πουν που δεν ξερουμε??? δεν ειναι και απο τους πιο μυστηριωδεις χαρακτηρες..........(χμμ εχω περιεργεια τωρα)

#2258 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 30 May 2008 - 19:25

Λογικά θα μας δείξουν τί άλλο έμαθε από την Tsunade.Ίσως της έμαθε να χρησιμοποιεί τα slugs. Για τον Kakashi εφόσον κέρδισε ο Sasuke τον Itachi δεν πιστεύω πως θα ανησυχεί και τόσο. Μάλλον θα απορεί ποιός είναι ο Tobi.
Posted Image

#2259 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 30 May 2008 - 19:28

Για την Sakura παλι τι θα μας πουν που δεν ξερουμε??? δεν ειναι και απο τους πιο μυστηριωδεις χαρακτηρες..........(χμμ εχω περιεργεια τωρα)

Ε μας χανοντε 2,5 χρονια καποιο μιστιριο δεν θα εχει:hahaha::hahaha::hahaha:...οχι δεν νομιζω να διξι τετιες λεπτομεριες. Λογικα θα μας διευκρινισι αυτα που εγιναν μεχρι τωρα.
Posted Image

#2260 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 30 May 2008 - 19:30

Να ρωτήσω κάτι:

Εφόσον ο Tobi πήγε στην team hawk σημαίνει ότι έπαψε να είναι akatsuki? Δηλαδή αν βρει τον Naruto τί θα κάνει??? :hiding_something: Kαλά..οκ....ρητορική ερώτηση...ξέρουμε όλοι την απάντηση....

Δηλαδή ο μάστορας μας το παίζει υπερωρίες σε στυλ "και εκδίκηση και δουλειά???" Τι να πω??? Όντως μου φαίνεται ότι ειναι ο πιο κερδισμένος μέχρι τώρα...

Οι akatsuki βέβαια δεν ξέρω με τί μάτι θα δουν τέτοια alliance.... (χι χι χι.....με ms πάντως όχι...:kakaka:) αν και δεν ξέρω πια αν ο ορος akatsuki υφίσταται....:zetsubou: έχουν αρχίσει να μειώνονται δραματικά...από τους 10 έμειναν μόνο 4 (Pain, Kisame, Madara, Zetsu) ...Τέσπα, αυτοί δεν ήθελαν τον Sasuke νεκρό?? Δεν ξέρω επίσης κατά πόσο τους συμφέρει να τους κάνουν ρημαδιό την konoha....για το τελευταίο όμως δεν είμαι σίγουρη

αν και όλοι μου λένε ότι τελειώνει πολύ σύντομα τo anime θέλω να πω ότι ναι θα ήταν καλό να τελειώσει σύντομα αλλά δεν θα έχει πει και πολλά για τις άλλες χώρες...:sigh2:τώρα δεν ξέρω τί παίζει στα fillers γιατί δεν τα παρακολουθώ:yawn2:

#2261 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 30 May 2008 - 19:36

Να ρωτήσω κάτι:
από τους 10 έμειναν μόνο 4 (Pain, Kisame, Madara, Zetsu) ...Τέσπα, αυτοί δεν ήθελαν τον Sasuke νεκρό?? Δεν ξέρω επίσης κατά πόσο τους συμφέρει να τους κάνουν ρημαδιό την konoha....για το τελευταίο όμως δεν είμαι σίγουρη

Οχι 3 εμειναν (Pain, Kisame, Zetsu...εεε Aloe vera ηθελα να πω και ο Madara λογικα εφιγε):hahaha: . Δεν ηταν πισο απο τον Sasuke αλλα πισο απο τα kyuubi...αυτααα
Posted Image

#2262 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 19:36

Bασικα οσον αφορα τους Akatsuki υπηρχε αυτο που λεμε συνομωσια πισω απο την συνομωσια εγκεφαλος της οποιας ηταν ο madara. Στοχος του ειναι να προσεταιριστει τον Sasuke προκειμενου να αναπληρωσει μαλλον το κενο που αφησε ο αδερφος του και για να παρει εκδικηση απο το konoha με απωτερο στοχο την παγκοσμια κυριαρχια. Εχει ακομα καιρο μεχρι να ολοκληρωθει η πλοκη παντως... Υπαρχουν πολλα κενα στην ιστορια τα οποια δεν εχουν καλυφθει ακομη... Κανεις δεν εχει φυγει απο πουθενα... οι στοχοι αν και φαινονται διαφορετικοι μαλλον θα δουμε παραπανω οτι αλληλοσυμπληρωνονται (καταστροφη Konoha + Kyuubi)

#2263 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 30 May 2008 - 19:40

Έλεος... Το μόνο που μένει να μας πει ο Kishi είναι ότι ο Sasuke έχει ΚΑΙ tailed beast μέσα του. Το Death Note πότε θα το αποκτήσει άραγε?

#2264 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 19:43

Έλεος... Το μόνο που μένει να μας πει ο Kishi είναι ότι ο Sasuke έχει ΚΑΙ tailed beast μέσα του. Το Death Note πότε θα το αποκτήσει άραγε?

Αφου παρει την Lucy με το μερος του μαλλον:hahaha::hahaha::hahaha:

#2265 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 30 May 2008 - 19:48

ROFL :hahaha::hahaha:να το δω αυτο και μετα μπορω να φιγω:deadga6:
Posted Image