Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#2266 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 30 May 2008 - 19:51

άντε να αραιώνουν σιγά σιγά τα συννεφάκια (και με τις 2 σημασίες) :smokingg:......να τη βγάλει τη ρομπούλα και ο Tobi, να πάρει και το κολάι και να βγάλει και τη μάσκα.....

τέσπα....επανερχόμαστε στο ζήτημα που είχα θέσει εδώ και καιρό....ποιός είναι ο αρχηγός των akatsuki.....έλα μ ντε που πιστεύω ότι είναι ο Pain?????? εγώ αν ήμουν στη θέση του....ε...χμ...σόρρυ...στη θέση τους θα τον απέλυα τον Tobi....πολύ κουμάντο μας κάνει τελευταία!!!!:madtodeath:

δεν θέλω άλλο να το κουράσω με τους τυπάδες....έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρησή τους....

εκτός κι αν...αντί να μπει ο Tobi στο Hawk μπαίνουν oι Snake στους akatsuki.....λεπτή αλλά σημαντική διαφορά

θέλω να δω konoha....ειλικρινά άμα δεν μας δείξει ο Kishi φύλλο την επόμενη φορά θα πέσει πολύ στα ματια μ...δεν με πειράζει κι αν μου δείξει ακόμα και chouji μόνο!!!!!:kakaka:

#2267 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 30 May 2008 - 19:56

Και εγω θελω να δω την Konoha... ιδικα να φλεγετε ομορφα στο παρασκινιο:hahaha::hahaha:
Posted Image

#2268 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 30 May 2008 - 20:01

re o sasuke einai λουλης ζωο τελειως.τοχουνε χεσει με τα καπριτσια του νεαρου.Θα καταστρεψει θα σκοτωσει θα θα...μετα θα μαθει τιποτα αλλο και θα κυνηγαει αλλους

#2269 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 30 May 2008 - 20:07

@ Νeuro:

είναι και δάσος εκεί.....δεν είναι σαν την άμμο....θα καεί πιο εύκολα!!!

:oo: μα τί λέω ????? ας πάνε αλλού να πολεμήσουν.... δεν θέλω να δω το ίδιο σκηνικό με άλλες φορές, αν και ίσως το καλύτερο είναι να έρθουν επιτέλους στην έδρα τους .....άλλωστε θρυλικές μάχες έχουν γίνει στο χωριουδάκι...1ος, 3ος, 4ος...να μην θυμίζω τώρα....

τώρα που είπα άμμο.....θα δούμε και Gaara ε????? δεν νομίζω να τους αφήσουν μονάχους!! πω, πω.....άντε άντε kishi πάνε στο ψητό!!!!

#2270 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 30 May 2008 - 20:09

Ρε σεις δεν το χετε καταλάβει....
Αρχηγός των Akatsuki ειναι ο....... Sasuke.......

Και το μάτι δεν το είδατε.... Δεν είναι Sharingan......Μεθυσμένο Rinengan είναι....

Ο Madara είναι η δευτερη προσωπικότητα του Sasuke. Αυτός κοινεί τα νήματα. Τόσο καιρό δεν διαβάζαμε διάλογο Sasuke-Madara αλλα μονόλογο Sasuke....

Θέλει να καταστρέψει την Konoha αλλά για να μην τον πούνε τρελό, χρησιμοποιεί ως δικαιολογία την κατάκτηση του κόσμου και έχει δώσει αυτή την εντολή στον Pein.....

Να με ακούτε εμένα....είμαι δευτεροκουμπάρος του γιου, του ανηψιού, του μπατζανάκη, του κουνιάδου, της αδερφής , της γυναίκας του αδερφού Kishimoto.
Βαθιά μιλάω.....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2271 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 30 May 2008 - 20:11

Ρε σεις δεν το χετε καταλάβει....
Αρχηγός των Akatsuki ειναι ο....... Sasuke.......

Και το μάτι δεν το είδατε.... Δεν είναι Sharingan......Μεθυσμένο Rinengan είναι....

Ο Madara είναι η δευτερη προσωπικότητα του Sasuke. Αυτός κοινεί τα νήματα. Τόσο καιρό δεν διαβάζαμε διάλογο Sasuke-Madara αλλα μονόλογο Sasuke....

Θέλει να καταστρέψει την Konoha αλλά για να μην τον πούνε τρελό, χρησιμοποιεί ως δικαιολογία την κατάκτηση του κόσμου και έχει δώσει αυτή την εντολή στον Pein.....

Να με ακούτε εμένα....είμαι δευτεροκουμπάρος του γιου, του ανηψιού, του μπατζανάκη, του κουνιάδου, της αδερφής , της γυναίκας του αδερφού Kishimoto.
Βαθιά μιλάω.....

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: καλό, καλό!

φαντάζεσαι όντως να πάρει και το rinengan?????:oo::roar::orly::riiight:

θέλω να δω sasuke εναντίον Pain......

αααα....δεν ξέρω τί θα κάνεις....ρώτα και το γιο και το μπατζανάκη και τον κουνιάδο και την αδερφή και τη γυναίκα του....δεν μπορεί....!!!! κάτι θα σου πούνε!!

Edited by archeria, 30 May 2008 - 20:16.

#2272 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 30 May 2008 - 20:38

Συγγνωμη που σας το λεω αλλα αρχηγος των Akatsuki... ειναι ο Pain.

Spoiler:

#2273 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 20:43

Συγγνωμη που σας το λεω αλλα αρχηγος των Akatsuki... ειναι ο Pain.

Spoiler:

Αν ειναι ο Pain τοτε γιατι δεχεται διαταγες απο τον Madara για να παει να πιασει το Kyuubi?

απαντηση στο σποιλερ¨: γιατι πολλοι απλα λατρευουν να τους μισουν

#2274 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 30 May 2008 - 21:15

στη σελίδα 109 ήταν το post μου για τον αρχηγό των akatsuki. ακόμα οριστική απάντηση - πλήρως τεκμηριωμένη - δεν έχω πάρει ....όλοι μας εικασίες κάνουμε, γιατί και το manga δεν μας έχει δώσει και σαφείς εξηγήσεις....

τελευταία έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι στρατηγική του Kishi να τ' αφήνει όλα φλου:nod:

#2275 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 30 May 2008 - 21:25

Βέβαια παίζει και να μην τα είχε σκεφτεί κάποια από πριν και απλώς του βγήκε αλλιώς η ιστορία. ΠΧ όταν μας πρωτοπαρουσίασε τον Tobi μαζί με τον Zetsu στις μεταξύ τους συζητήσεις ο Zetsu του μιλούσε σαν ανώτερος και του έλεγε ότι δεν είναι έτοιμος να μπει στην οργάνωση. Αν ο Zetsu ήξερε την ταυτότητα του Tobi δεν νομίζω να του μιλούσε έτσι όταν ήταν μόνο οι δυο τους. Αργότερα μαθαίνουμε ότι ο Tobi είναι ο Madara οπότε περιμένουμε να του μιλάει τουλάχιστον στις μεταξύ τους συζητήσεις με σεβασμό, αλλά όταν πάνε να πάρουνε τον Sasuke του μιλάει σαν να είναι ίσοι. Σίγουρα δεν είναι Oda ο Kishi, αλλά δεν περίμενα και τέτοια κενά.
Posted Image

#2276 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 30 May 2008 - 21:49

Βασικά ως προς τον αρχηγό θα συμφωνήσω (και εφόσον ο Kisame έχει μάθει τι συμβαίνει) ότι έιναι ο Madara. Δεν υπάρχει Akatsuki που να μην ξέρει την ταυτότητά του.

Όσο για την σχέση Zetsu - Madara δε μπορω να την ορίσω σωστά ακόμα.
Δεν έχω κατασταλάξει ως προς την ταυτότητα ή την προσωπικότητα του Tobi/Madara.
Από την άλλα και Zetsu δεν ξέρουμε τι ακριβώς σχέση έχει με τους πάντες. Μπορεί να είναι άμεσος σύνδεσμος του Madara και ο μοναδικός "κανονικός συνεργάτης" του. Μπορεί να είναι φίλος από τα παλιά. Μπορεί στο τέλος να εμφανιστεί και ως ο μέγας mastermind. Απλά δεν ξέρουμε.

Τόσο αψυχολόγητα που λειτουργει τελευταία ο Kishimoto πιστεύω ότι είναι νωρίς να βρούμε κενά στην πλοκή του. Μπορεί στο μέλλον να "βουλώσει" τα όποια κενά μας φαίνονται τώρα.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2277 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 30 May 2008 - 22:15

Βασικά ως προς τον αρχηγό θα συμφωνήσω (και εφόσον ο Kisame έχει μάθει τι συμβαίνει) ότι έιναι ο Madara. Δεν υπάρχει Akatsuki που να μην ξέρει την ταυτότητά του.

Όσο για την σχέση Zetsu - Madara δε μπορω να την ορίσω σωστά ακόμα.
Δεν έχω κατασταλάξει ως προς την ταυτότητα ή την προσωπικότητα του Tobi/Madara.

Τόσο αψυχολόγητα που λειτουργει τελευταία ο Kishimoto πιστεύω ότι είναι νωρίς να βρούμε κενά στην πλοκή του. Μπορεί στο μέλλον να "βουλώσει" τα όποια κενά μας φαίνονται τώρα.

To Aloe vera :hahaha::hahaha::hahaha:με την διπλή προσωπικότητα το ποιο πιθανό είναι ο πληροφοριοδότης του madara:orly:...καταγραφή τα πάντα, αναφορές, κατασκοπία κτλ...
Από την άλλη σε κόπια φάση μου φάνηκε ότι ο Madara/Tobi έχει και αυτός διπλή προσωπικότητα ή εγώ λάθος κατάλαβα:emptyonexg1: κοιτάξτε στο πρώτο κατο αριστερά και μετά στο 2 πανό δεξιά δεν είναι σαν να καπάνταη στο εαυτό του?

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#2278 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 30 May 2008 - 22:17

Βασικά αυτό είναι ένα είδος αστείου αμερικάνικης προέλευσης.

It's FYNNY!

NOT!
Posted Image

#2279 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 22:18

Πωπω..... εμενα μου περασε κατι αλλο απο το μυαλο τωρα. Ο madara λογικα για να διατηρειται ετσι μετα απο 70 χρονια δεν χρησιμοποιει την revitalift της vichy αλλα αλλαζει σωματα. Και το σωμα που εχει τωρα εικαζεται οτι ειναι του obito. Λετε να κανει κανα orochimariko κολπο στον Sasuke και να δουμε την invasion of the bodysnatchers naruto version? και να ειναι αυτος ο πραγματικος λογος που ο itachi παγιδευσε την amaterasu στο sharingan toυ sasuke?

#2280 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 30 May 2008 - 22:21

@iristella :respect::respect::respect::respect::respect:Αυτό δεν μου είχε πέραση από το μυαλό...πλακά πλακά 100 και βαλε χρονάκια είναι ο Madara πως διάτρητε νέος λογικά όχι με κρέμες και τέτοια!!!:hihi2:
Posted Image