Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#571 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 January 2008 - 18:03

Αυτη την εβδομαδα δεν θα γραψω κανενα σποιλερ,θα περιμενω να βγει το full chapter για να εχω αγωνια,παρολα αυτα ειδα κατι που αν ειναι αληθεια...
!!!!!!!!!!!!OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!OOOOOOOOOOOOOOO YEAHHHHHHHHH,ειναι πολυ καλοσχεδιασμενο για να ειναι ψευτικο αλλα δεν ειναι confirmed ακομα οποτε η αγωνια παραμενει
Κamme σε βλεπω να πετας απο την χαρα σου απο αυτη την pic,εχω πολλες αμφιβολιες ομως.τα λεμε ξανα οταν βγει το full chapter που αναμενεται να ειναι καταπληκτικο.

Spoiler:

ΟΧΙ-ΟΧΙ-ΟΧΙ :run: Μολις το ειδα...Αληθινο πρεπει να ειναι.

Spoiler:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#572 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 29 January 2008 - 19:05

ΟΧΙ-ΟΧΙ-ΟΧΙ :run: Μολις το ειδα...Αληθινο πρεπει να ειναι.

Spoiler:

Κατω τα χερια απο το ματι του Kakashi :congrats:φετος ειναι η χρονια του αν και μπορει πριν πεθανει(αν πεθανει) να το δωσει στον Sasuke :oo:,

Ο Sasuke μετα απο αυτο το chapter ROFL AHHAHAHAHHAHAHAHA

Posted Image
I'll rule the sea.

#573 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 January 2008 - 20:31

Κατω τα χερια απο το ματι του Kakashi :congrats:φετος ειναι η χρονια του αν και μπορει πριν πεθανει(αν πεθανει) να το δωσει στον Sasuke :oo:,

Ο Sasuke μετα απο αυτο το chapter ROFL AHHAHAHAHHAHAHAHA

Posted Image
I'll rule the sea.

Για τιμωρια εσπασα στο ξυλο τον Ιτατσι στο Ναρουτο Αξελ 2 πολλες φορες...ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΩΣ!! Im in mad mode...
Παντως η εικονα συνεχιζει να μου δημιουργει αμφιβολιες... Παρα-ειναι περιεργα ζωγραφισμενο το χερι του Ιτατσι...

Btw,η εικονα τα σπαει... Τον Κακασι παντως δεν τον βλεπω να πεθαινει. Τι στο καλο? Ολο το χωριο θα πεθανει?

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#574 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 29 January 2008 - 21:45

Για τιμωρια εσπασα στο ξυλο τον Ιτατσι στο Ναρουτο Αξελ 2 πολλες φορες...ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΩΣ!! Im in mad mode...
Παντως η εικονα συνεχιζει να μου δημιουργει αμφιβολιες... Παρα-ειναι περιεργα ζωγραφισμενο το χερι του Ιτατσι...

Btw,η εικονα τα σπαει... Τον Κακασι παντως δεν τον βλεπω να πεθαινει. Τι στο καλο? Ολο το χωριο θα πεθανει?

Ε τι είμαστε One Piece που μέχρι και ο τελευταίος κομπάρσος αν βρεθεί στο κέντρο πυρηνικής έκρηξης θα τη βγάλει με μια-δυο γρατζουνιές;:deadga6:

Naruto ftw:head:Άντε να γκαβωθεί και ο άλλος τώρα να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Posted Image

#575 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 29 January 2008 - 21:48

Πάντως, αν και δεν φαίνεται και ξεκάθαρα, σε αυτή την εικόνα ο Sasuke έχει κανονικό Sharingan...

#576 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 30 January 2008 - 00:24

Eπ λιγα λογια gia to one piece:wis::wis:Ε θα δουμε μερικες μερες ακομα παντως δε νομιζω να γινει κατι τετοιο μετα ο σασουκε θα ναι αχρηστος

#577 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 31 January 2008 - 00:25

Και γιατί θα ναι...... για έμενα άχρηστος είναι γενικότερα και καλά στην japan sasuke fan και δεν συμμαζεύεται.... αίσχος ντροπή!!!!
(μάθετε μου να βάζω αυτά τα ασπρουλιάρικα πραγματάκια γνωστά ως emotes)
Naruto, Jiraya, Kakashi, Itachi, Kyubi rules (και η Hinata) σε αυτή την σειρά όλοι η άλλοι απλά υπάρχουν!!!
Πάντως ούτε εγώ έχω πιστή ότι εν τέλι ο κλαψουκε θα χάσει τα ματάκια του (αν και κατά την γνώμη μου η κατάσταση είναι (η τουλάχιστον θυμίζει) ψηλό κατηνιστικη "Θα σου βγάλω τα μάτια μωρη!!!") κανά f*****1ng genjutsu θα είναι θα ναι και τζάμπα χαίρεται όλη η γης εκτός japan(κάτι ξέρουν)....
Αλλά όπως έχει ξανά-ειπωθεί στο θέμα ο mr.naruatos θα ασχοληθεί με τον κλαψουκε και με τις ιστορίες τον hebi όλοι οι άλλοι για αυτόν μπορούν να περιμένουν, μέχρι και ο naruto που στην τελική μας έχει δήξει rasengen και rasenshurriken(που είναι μόνο εξ-επαφής και δεν κάνει καλό στον naruto) άντε και κανα kyubi να γουστάρουμε για να μην αναφέρω ότι τον έχει αφήσει genin ακόμα ενώ ο κλάψουκε έχει και sharingan, έχει και seal, έχει και chidori, έχει και katon, έχει και σπαθάκι ,έχει και μυστική επίθεση, έχει και μ***** τις Χάιδως sorry αλλά μια απορία ρε Kishimoto Masashi naruto δεν την λένε τη σειρά δείξε κάτι μόνο ότι έχει τα balls του ninja λέει τίποτε άλλο!!!
A και κάτι ακόμα έχουμε και άλλες 2μαχες που είναι έτοιμες να αρχίσουν μην ξεχνιόμαστε: tobi vs naruto, kakashi, hinata, shino, kiba, yamato και kisame vs suigestu έχουμε ακόμα δρόμο!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#578 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 31 January 2008 - 03:36

Ας αφιερωσουμε ενα song στον αγαπημενο μας Sasuke .."Why Don't You Die" :D
"your body will be mine " sounds like Oro @_@

#579 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 31 January 2008 - 16:10

Παντως οι σποϊλεραδες ανα τον κοσμο εχουν χασει λιγο τη μπαλα...Οτι να'ναι γραφουν. Καποια τελευταια ηταν πραγματικα ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!! Δεν υπαρχει πια ποιοτητα...τσκ-τσκ

Posted Image

#580 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 31 January 2008 - 18:50

Ας αφιερωσουμε ενα song στον αγαπημενο μας Sasuke .."Why Don't You Die" :D
"your body will be mine " sounds like Oro @_@

Ας το κανει και εγω θα τον συμπαθησω το δηλωνω!!!!:P
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#581 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 31 January 2008 - 18:52

ρε συ, στο ναρουτο αξελ 2, το τερμάτησες για να 3εκλιδώσεις ολους τους χαρακτήρες ή πηρες ετοιμο σεηβ απο το ιντερνετ? εγω πήρα αυτο που εχει στο gamefaqs αλλα δν εχει τον deidara :<

#582 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 31 January 2008 - 19:56

ρε συ, στο ναρουτο αξελ 2, το τερμάτησες για να 3εκλιδώσεις ολους τους χαρακτήρες ή πηρες ετοιμο σεηβ απο το ιντερνετ? εγω πήρα αυτο που εχει στο gamefaqs αλλα δν εχει τον deidara :<

To τερματησα...Δεν ξερω πως να βαζω σεηβ απο το ιντερνετ στη μεμορυ καρντ :nosey: Μονο για παιχνιδια του PSP εχω κατεβασει saves. Παιξε λιγο την αρχη,και θα τον ξεκληδωσεις,δεν ειναι τίποτα.

Posted Image

#583 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 31 January 2008 - 22:59

λοιπον ακουστε σποιλερ θα παρει ο σασουκε τα ματια του ιτατσι και επειδη δε βλεπει καλα θα τυφλωθει και ετσι θα ναι τυφλοι και οι δυο και θα γινουν μια ωραια οικογενεια(αυτο εννοεις ως οτι ναι εεεεεΕ???????)

#584 dhmos99

dhmos99

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 01 February 2008 - 01:11

ναι ρε εχει γινει πολυ τρελο...ευτιχως αρχιζει η μαχη σασουκε vs ιτατσι κ βλεπω πολy genjutsu:oo:

#585 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 01 February 2008 - 03:20

O Itachi φαινεται πως σε αυτο το chapter δερνει ασχημα τον Sasuke
Η εικονα einai confirmed,μονο αυτο ειδα οπως ειπα εχω πολυ αγωνια και θελω να διαβασω κατευθειαν το chapter,ελπιζω να μην ειναι κανενα genjutsu μονο γιατι θα ξενερωσω ασχημα,ελπιζω να καταλαβει ο Sasuke τα λαθη που εκανε επιτελους,αν γινει ετσι ενα εχω να πω,οταν σου λεει κατι o Kakashi πρεπει να το σκεφτεσαι καλα dear Sasuke-kun.

ΚΑΙ μια ακομα εικονα απλα LOL

Posted Image