Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#2716 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 10:55

Ετσι ακριβως

Spoiler:

μεταξυ σοβαρου και αστειου
-μπας και πισω απο τον kishimoto ειναι ο madara???

ο sasuke παει με ολους επιδει αναζιταει σινεχεια την εκδηκισει πιστεβοντας οτι πhγενοντας με τους κακους θα αποκτισει μεγαλιτερες διναμις για να καταφερι να παρει τιν εκδικισει του...:hahaha:

καλοι ,κακοι ειναι μια υποκειμενικη ,εννοια σαν πως ισχει οτι οι καλοι νικαν παντα:hahaha:
δν εχει καμια σχεσει με τα παραπανω απλος αυτο που υποθηκαν παραπανω μου το θυμισε
Spoiler:

on topic now ,μαρεσε αυτο το μανγκα γτ στο προηγουμενο δν εδειξε καθολου τις αντιδρασεις των ηρωων ,ειχε φασι και προς το τελος που εδειξε τον Οro. & Jiraiya μικρους
:respect:Jiraiya

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1oneiromono: 20 Ιούνιος 2008 - 11:11

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2717 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 11:02

Κοντεψα να δακρυσω στα φλασ μπακ του ναρουτο...

παντος πραγματη αυτη η ατακα "Hi i am Jiraiya,you can send me a love letter later :D "
Εγραψε ιστορια...κριμα...R.I.P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2718 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 12:08

πολυ ωραιο τσαπτερ...και απο οτι βλεπω ολα δρομολογουνται,παντως απο οτι καταλαβα ο σικαμαρου δν θα σπασει τον κωδικα οπως λεγανε οι αλλοι

κατα τ αλλα να δωσω το ΜΕΓΙΣΤΟ RESPECT σαυτον τον θεο Jiraiya η αλλιως ero-senin

μορφη απο τις λιγες
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2719 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 12:28

οντως πολυ συγκηνιτικο το καινουργιο τευχος!!!
JIRAIYA RESPECT!!!:chigau::chigau::chigau:

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#2720 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 12:50

έχουμε κ λέμε λοιπόν,ο naruto είναι το destined child,δεν έφαγε ramen π του είπε ο ruika(μάλλον λάθος το γράψα),κ το επόμενο manga έχει τίτλο "The key",οκ gg about time θα γίνει της που****ς την άλλη βδομάδα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2721 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 13:18

Ero-senin εγραψες:nod:ακόμα και από τον άλλον κόσμο! Έχω μια μικρή θεωρία άλλα δεν ξέρω αν στέκετε...ο Iruka του λέει ότι ο Jiraya τον είχε σαν εγγονό του (δεν είχε πει ώμος κάπου αλλού ότι ήταν σαν τον γιο που δεν είχε ποτέ?[θα το ψάξω που το λέει και θα το ανεβάσω] γιατί ξαφνικά να γίνει εγγονός του?). Επίσης όντος έχουν ομοιότητες ο Ero-senin με τον 4ο και με τον Naruto...τυχαίο? Μήπως απλός του αρέσει να τα κανί έτσι ή υπαρχή κάποιο μυστικό από πισο? Μια θεωρία είναι άλλα να είχε και λίγα στοιχεία να την υποστηρίξουν :(
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2722 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 13:25

Ο Jiraiya πριν πάει να πολεμίσει τον Pain στη συζήτηση που έχει με την Tsunade λέει ότι ο ίδιος δεν είχε ποτέ παιδιά. Οπότε καμία συγγένεια μεταξύ Jiraiya,Naruto,4ου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2723 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 13:29

Με καλυψε απολυτα ο Ptomahawk

Πολυ καλο τσαπτερ(J ftw)

Ο Jiraiya απο τα βιβλια τα ειχε οικονομισει χοντρα,που θα πανε τοσα λεφτα?? :D O Naruto με μια τετοια περιουσια θα γινει περιζητητος :hahaha::hahaha::hahaha:

Spoiler:

Spoiler:

Καλα εκτος απο την τρομερη ατακα του Jiraiya

μου αρεσε και αυτο
Ι wanted him to see me become Hokage all he ever saw was me being totally uncool

#2724 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 13:31

Μααα...! Από το εξώφυλλο και μόνο καταλαβαίνεις ότι αυτό το chapter είναι καταθλιπτικό! Σε καλό σου Kishimoto, ξέρεις πώς να δημιουργείς συναισθήματα!

Αλλά, please, ΟΧΙ άλλο Sasuke/Madara/Tobi/Hawk για την ώρα, ΔΕ θα το αντέξω...!:nanana:

Όσο για τον Jiraiya...:nod: Ο θεός ο ίδιος! Θα μας λείιιιψειιιις...!! Αλλά ο Shikamaru μου την έσπασε απίστευτα... και λέγεται και έξυπνος! Ου να μου χαθεί!

Αναρωτιέμαι για τον κωδικό! Τί "κλειδί" είναι αυτό;

EDIT: Ο Minato ήταν ο πατέρας του Naruto. Αλλά με τον Jiraiya καμία συγγένεια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Teachan: 20 Ιούνιος 2008 - 13:37

#2725 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 13:41

Τί "κλειδί" είναι αυτό;.

Λογικα αναφερεται στο κλειδι για το kyuubi που αφησε ο J στον βατραχο

Ειχε πει πως αν του συμβει κατι να το δωσει στο Ναρουτο οποτε μαλλον στο επομενο τσαπτερ ισως να δουμε τον βατραχο να δινει το κλειδι στον καινουργιο κατοχο του.

#2726 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 13:46

Ωχ! Σωστά, μου διέφυγε...!: Thanks, Kakashi!

Και αυτό μας βάζει σε πιο πολλά ερωτήματα. Κλειδί για να τον χρησιμοποιήσει καλύτερα; Κλειδί για τον ξεφορτωθεί χωρίς να πεθάνει (ποτέ δεν ξέρεις!); Μάλλον για το πρώτο το κόβω...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2727 Uchiha Madara

Uchiha Madara

uchiha mandara

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 13:49

αμα θιμαμε καλα ο minato δεν ιταν ο μαθιτης του j και απτους αγαπιμενους του επομενος λογικο ειναι να αγαπαει τον naruto που εχει και το ονομα του βιβλιου του που ειχε γραψει με το ονομα naruto.

και κατι αλλο, αυτο με τις ομιοτιτες μαλον δεν εχει καμια σχεσι γιατι και o obito μιαζει καπος με τον naruto και στο styl μαλον του kishimoto του αρεσει να ζογραφιζει ετσι..

#2728 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 14:06

offtopic

Συνήθως οι mangaka έχουν έναν τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουν τα πρόσωπα και αυτόν ακολουθούνε για κάθε χαρακτήρα, επειδή όμως οι χαρακτήρες μοιάζουνε εφόσον σχεδιάζονται με τον ίδιο τρόπο, έχουν άλλες αλλαγές(πχ μαλλιά, ρούχα, κάποιο σημάδι).

Ontopic

Ο Shikamaru πήγε να πει ότι είχε έρθει για κάποιο λόγο να δει την Tsunade, αλλά αυτή του ανέθεσε να μοιράσει τον κώδικα στους decoders. Ο κωδικός πιστεύω πως είναι το μυστικό του Pain. Όσο για το κλειδί, δεν είναι ο κωδικός, αναφέρεται στο scroll.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2729 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 14:11

OK το ομολογω... Μεχρι και εγω ψιλοστεναψωρηθηκα για τον pervy σε αυτο το επεισοδιο....Αι στο διαολο...αφου δεν τον συμπαθω!!!!!!! Καλα εκει που καθεται ο naruto και κυλανε δακρυα απο τα ματια του πραγματικα συγκινηθηκα (γι αυτο μου την σπαει να βλεπω αγορια να κλαινε - με πιανει και μενα κολλητικο- τα κοριτσια στα anime κ manga κλαινε διαρκως και δεν μου κανει εντυπωση)
Εγω θα μεινω αλλου οσον αφορα τα παιδικα χρονια των 3....... Ο Orochimaru δεν ηταν πολυ μα πολυ Kawaiiiiiiiiiiii???? Σαν κουκλακι ηταν με το κιμονο του (και πως εξελιχθηκε μετα....)

#2730 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 14:20

Ο Orochimaru δεν ηταν πολυ μα πολυ Kawaiiiiiiiiiiii???? Σαν κουκλακι ηταν με το κιμονο του (και πως εξελιχθηκε μετα....)

Οντως ηταν πολυ γλυκο παιδακι και να σου πω την αληθεια δεν το περιμενα,νομιζα οτι οταν ηταν μικρος εμοιαζε καπως ετσι
Spoiler:

:D