Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#2686 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 19 June 2008 - 15:13

@ Jiraya .... Συγχωρεμενος (επιτελους!):hahaha:
By the way hatake kakashi τι συνδεση εχεις που πιανει και με το υπερπεραν, για να βαλω και εγω που θελω να ρωτησω τον Itachi κανα δυο πραγματα?

Περα απο το αστειο πιστευω να καταλαβαινετε οτι δεν θελω να προσβαλω τους jiraya fans και γι αυτο το βαζω και σε spoiler tag....απλα δεν τον πηγαινα μια τον τυπο.

Και μόνο που γράφεις λάθος το όνομα του είναι προσβολή:df13952b:

Posted Image

#2687 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 19 June 2008 - 16:27

Αντε μια μερα ακομη.....:run:

Το θεμα ειναι γιατι δλδ πρεπει να ο Naruto να μαθενει πραγματα με το τσιγκελη δλδ ετσι οπως ηταν πες του το και το αλλο:
"Πασα μου ο πατερας σου ηταν ενας απο τους σωτηρες του χωριου και για την ακρηβια ο μεγαλυτερος που εχει περασει ηταν ο 4ος"...:Crying2:

Αφησε τον λαλακα μια και καλη, μην τα μαθαινει λαου λαου!!!:sadist:

Ρε λετε να του το πει κανενας Mandara εν ωρα μαχης???:terror2:

Λετε να το επερνε ψύχραιμα οτι ο ΙΔΙΟΣ του ο πατερας εβαλε μεσα του το Κιουμπι? Μιας κ αυτο ηταν η αιτία που τον μισουσε ολο το χωριο και περασε τα πανδινα ο μικρος ναρουτο...Δεν το νομιζω... Θα το μαθει αργα η γρηγορα,αφου το μαθαμε κ εμεις:hahaha: (οχι οτι δεν το ξεραμε,αλλα οκ)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2688 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 19 June 2008 - 16:32

:hi:pfff λιγο ανοιξα να δω τα πρωτα επεισοδια ναρουτο κι εχασα την καλη τη συζητηση!!
Ιριστελλα καταλαβαινω γτ δε σου αρεσε ο γερο-ανωμαλος (δε φταιω εγω ετσι? τον ναρουτο κατηγορηστε για το παρατσουκλι!) συμφωνα με τη συζητηση που ειχαμε σημερα...
Αλλωστε το επιχειρημα που εφερες (Tsunade-κρυφοκοιταγμα απο κιμονο)
δεν στεκει κ πολυ γιατι οπως ειπε ο φιλτατος Rid-Lub

Η Tsunade ήταν flat-chested όταν ήταν μικρή

και γιατι αν εκανε κατι παρομοιο ο πολυλατρεμενος σου Itachi δεν θα αλλαζες γνωμη για αυτον :P :P :stubborn:(ελα ελα ταπα ηταν αυτο χιχιχιχι:wis:)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2689 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 June 2008 - 16:44

@ RiDeLub & πιου πιου... Mε τον κινδυνο να με κατηγορησετε για πνευματικη συγγενεια με τον perverted hermit να σας υπενθυμισω οτι pervy ηταν αυτος ολο και κατι θα εβρισκε να κοιταξει μεσα (η κατω) απο το κιμονο της tsunade....

@ πιου πιου τωρα... o Ιtachi δεν εχει αναγκη να κρυφοκοιταξει κοπελες...γιατι θα ειχε ηδη αποσπασει την συγκαταθεση τους........(ειπες κατι για ταπα πριν?:hahaha:μηπως να σε παραπεμψω και σε προηγουμενη συζητηση μας????) OK fangirl mode off και out για τωρα τουλαχιστον.....

Λοιπον και λιγο on topic τωρα......Μου φαινεται οτι προετοιμαζομαστε για να αφησει ο Naruto το Konoha παλι τουλαχιστον για καποιο διαστημα.....Θα τον αναλαβουν τα βατραχακια (χαρα στο κουραγιο τους).... Θα ειναι και καλη στρατηγικη για να μην τον βρει ο pain που τον ψαχνει ....... Λετε να του μαθουν το hermit mode Που ειχαν μαθει και στον pervy?

Edited by iristella, 19 June 2008 - 16:49.

#2690 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 19 June 2008 - 16:58

Oxi oxi δεν ανακαλω! Επιμενω :P Εκνευριστηκα ηθελα να δω τα επεισοδια τα καινουρια σημερα στο shippuuden και δεν τα βγαλε. :madtodeath: Τα πηρα!!
Τεσπα παιδια σας αφηνω.. εχω να κανω κατι ιταλικα εδω και αν δν σταματησω να ασχολουμαι με Naruto και τις υποπτες διαθεσεις της Ιριστελλας που θελει να μου φαει τον σασκε και τους υπολοιπους δεν θα τελειωσω ποτε. cya!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2691 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 19 June 2008 - 18:10

Λετε να το επερνε ψύχραιμα οτι ο ΙΔΙΟΣ του ο πατερας εβαλε μεσα του το Κιουμπι? Μιας κ αυτο ηταν η αιτία που τον μισουσε ολο το χωριο και περασε τα πανδινα ο μικρος ναρουτο...Δεν το νομιζω... Θα το μαθει αργα η γρηγορα,αφου το μαθαμε κ εμεις:hahaha: (οχι οτι δεν το ξεραμε,αλλα οκ)

Για την ακριβια θα ηθελα να δω το πως θα αντιδρασει οταν το μαθει αλλα το να του τα λενε ολα λαου λαου καθε 100chapter κατανταει λαλακια....:fromabove:

Βασικα ο 4ος του εβαλε το kiuuby εχοντας καλη την πιστη στο οτι το χωριο του θα αποδεχονταν τον γιο του σαν σωτηρα και ηρωα μιας και θα ηταν ζωντανη αποδηξει οτι τα βασανα τους τελειωσαν....και αλλωστε σε ποιον να βαλει το kiuuby δεν ειχε δικαιοδωσια σε αλλον ανθρωπο παρα μονο στον γιο του!!!:tensai:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2692 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 19 June 2008 - 18:26

μπορούσε εύκολα να τον κάνει seal σε έναν κλώνο (όπως έκανε και ο τρίτος με τους 2 hokage)και όπως είπε και ο Jiraiya
http://img36.onemanga.com/mangas/00000004/00000370/13.jpg
a! μπορούσε να το κάνει seal και στον ίδιο του τον εαυτό!

#2693 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 June 2008 - 18:54

Ναι αλλα ετσι το Kyuubi θα χανοταν.... και μαζι και ενα ατου το οποιο θα μπορουσε να εξυπηρετησει το χωριο. Και μην ξεχναμε οτι ειναι πιθανον ο 4ος να ηθελε να δωσει μια πηγη δυναμης στο παιδι του δεδομενου οτι θα μεγαλωνε ως ορφανο και οτι αυτος δεν θα ηταν διπλα του για να το προστατεψει.......

#2694 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 19 June 2008 - 19:14

δεν νομίζω κάποιος να έδινε μια τόσο μεγάλη δύναμη στο παιδί του (ίσος την μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο των ninja) απλά και μονο επειδή θα είναι ορφανός και θα χρειάζεται προστασία( και φαντάζομαι ούτε θα περίμενε να βλέπουν τον naruto σαν ήρωα αντίθετος θα ήξερε ότι θα έχει κακή αντιμετώπιση) πιστεύω ότι το έκανε για κάποιον πιο σημαντικό λόγο...

#2695 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 June 2008 - 19:21

Δεν ξερω τι ακριβως μπορει να σκεφτοταν ο Minato αλλα σιγουρα ειναι μια πιθανοτητα να θελει να προστατεψει τον γιο του.... Ας μην ξεχναμε οτι σαν 4ος Hokage ηταν γνωστος για την δυναμη του σε ολες τις χωρες και πολυ πιθανον ο γιος του να αποτελουσε στοχο για λογους εκδικησης η πολυ απλα για να μην υπαρξει 2ος σαν και αυτον. Απο την αλλη βεβαια ειχε ξεκινησει και ενα jutsu σχετικο με το Kyuubi το οποιο δεν ειχε ολοκληρωσει και το οποιο ηλπιζενα ολοκληρωσει καποια μερα ο Naruto..οποτε μπορει η αληθεια να βρισκεται εκει... (παντως σιγουρα βρισκεται καπου εκει εξω)

#2696 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 19 June 2008 - 19:36

έτσι όπως το λες τώρα μπορεί να παίζεται και κάτι τέτοιο...
(ίσος ο τέταρτος να ήξερε τα σχέδια του madara κιόλας)
εγώ πάντως θέλω μάνα naruto τώρα!!! πιστεύω πως ζει άλλωστε δεν μας έχουν πει ποτε πως πέθανε έτσι? και ελπίζω από αυτήν να μάθει για τον πατέρα του ο naruto!
και οχι απο τον Madara

#2697 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 19 June 2008 - 21:46

Δεν ξερω τι ακριβως μπορει να σκεφτοταν ο Minato αλλα σιγουρα ειναι μια πιθανοτητα να θελει να προστατεψει τον γιο του.... Ας μην ξεχναμε οτι σαν 4ος Hokage ηταν γνωστος για την δυναμη του σε ολες τις χωρες και πολυ πιθανον ο γιος του να αποτελουσε στοχο για λογους εκδικησης η πολυ απλα για να μην υπαρξει 2ος σαν και αυτον. Απο την αλλη βεβαια ειχε ξεκινησει και ενα jutsu σχετικο με το Kyuubi το οποιο δεν ειχε ολοκληρωσει και το οποιο ηλπιζενα ολοκληρωσει καποια μερα ο Naruto..οποτε μπορει η αληθεια να βρισκεται εκει... (παντως σιγουρα βρισκεται καπου εκει εξω)

Συμφωνω κι εγω γιατι φανηκε και απο αυτα που ειπε ο Jiraiya στον κονταρο-βατραχο που εβγαλε πριν πολεμησει με το pein. Αυτα που του ειπε αφηναν να εννοηθει οτι ο Naruto εχει ενα πολυ μεγαλο εγχειρημα να προσπαθησει σχετικα με αυτο το jutsu η την δυναμη του Kyuubi τελωσπαντων.

Παντως και εγω θελω να δω λιγο Naruto-μαμα!
Posted Image

#2698 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 19 June 2008 - 23:43

Mπα δεν νομιζω πως θα εμφανιστει ποτε...

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2699 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 19 June 2008 - 23:51

να του πει τι??

"Γεια,ειμαι η μανα σου...16 χρονια σε ειχα γραμμενο...
Ααα ο πατερας σου ειναι ο 4τος Χοκαγκε...
αυτος εκανε Σεαλ το κιυυμπι σε σενα κ σε συχενεται ολο το χωριο...
σορρυ οκ??"

Posted Image

#2700 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 June 2008 - 23:56

εχουν συμβει και πιο κουφα
πχ
"γεια με λενε uchiha madara
βοηθησα τον αδερφο σου να σφαξει την clan σου