Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#2731 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 15:53

ααα πλακα πλακα εχω κι εγω μια φωτο του οροτσι μικρου
Spoiler:

και αλλη μια ωραιουλα
Spoiler:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2732 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 16:07

Hatake Kakashi εαν νομιζεις οτι ο j αφησε στον Naruto εστω και ενα cent μαλλον κανεις λαθος:kakaka: μαλλον σε τπτ hentai καταστασεις τα ξωδεψε ολα...:8):
Αγαπουσε τον Naruto αλλα τα γκομενακια ηταν αλλη φαση, διαφορετικος πιρασμος....:lovulovu:

Παντως οντως πολυ γαματο chapter εαν και ο j δεν φευγει απο το μυαλο μου ποτε ηταν ο 3ος πιο αγαπημενος μου χαρακτηρας (1ος Νaruto, 2ος Kakashi)!!!:nanteee:
Αλλα η Tsunade πρεπει να τον αγαπουσε παααρα πολυ απο μικρα μαζι σε αποστολες σε προπονισεις οταν εχασαν και οι δυο τους αγαπημενα τους προσωπα ηταν εκει και συμπαραστεκονταν ο ενας στον αλλον.:nanana:

Αντε λοιπον την κυριακη εχουμε τα 6μηνα εγω εκκανα τα κολυβα....Αντε να βλεπω συμμετοχες:tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2733 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 16:39

Αλλα η Tsunade πρεπει να τον αγαπουσε παααρα πολυ απο μικρα μαζι σε αποστολες σε προπονισεις οταν εχασαν και οι δυο τους αγαπημενα τους προσωπα ηταν εκει και συμπαραστεκονταν ο ενας στον αλλον.:nanana:

συμφωνοι. αποτελεσμα? χαϊρι?
τι να το κανω? τι να το κανει ο Ero-sennin?
τα εχουμε πει 1000αααααδες φορες

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2734 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 16:51

εγω θα το ξαναπω... θελω να δω τον naruto οταν θα δει τον Paine τι θα κανει... εγω λεω θα τον ξεσκισει :)

#2735 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 16:53

@Melkor1431
Nαι ρε εχεις δικαιο...:nanana:
Το ειδαμε το χαιρι και των δυο μια χαρα μονοι τους και τωρα η Tsunade ειναι πιο μονη απο ποτε εμ ας εκανε κι αυτη καμια κηνιση ο J μονο κηνισεις εκανε αμα πια με πνιγει το αδικο..:if:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2736 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 18:09

Άντε,ίσως στο επόμενο να μάθουμε τι σημαίνει ο κωδικός στην πλάτη του βατράχου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2737 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 19:35

vsk η Τσουναντε αχρηστη ειναι..γιατι την κανανε χοκαγκε0ρ.........
μονο στρ εχει...ουτε λιγο αγγ..
για jutsu δεν το συζητω.. 3....
Signature Removed

#2738 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 19:43

Bασικά δεν είναι άχρηστη.
Στον τομέα της είναι η καλύτερη.
Απλώς αυτά που ξέρει δεν νομίζω ότι θα τη βοηθήσουν και πολύ απέναντι σε έναν Akatsuki.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2739 Uchiha Madara

Uchiha Madara

uchiha mandara

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 00:56

να σας πο δεν ξερουμε τι θα γινι οταν πολεμισει ο naruto με τον pein γιατι προτα απο ολα δεν ξερουμε τι κανει το rinnengan και κατι θα κανει και θα ξεφιγει οπος ολοι οι akatsuki τις περισοτερες φορες.......και 4 ουρες να βγαλει ιπαρχει και αυτος που αποροφαει chackra και ο αλλος θα κανει summon και θα γλιτονουν σινεχεια...

PEIN!!!!....

Posted Image

#2740 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 01:02

Μπα, δεν το βλέπω έτσι.
Αν ο Naruto πάει να προπονηθεί με τα frogs τότε θα μάθει ότι ο pein έχει αδυναμία στα genjutsu και παρόλο που δεν είναι genjutsu-type μπορεί να προπονηθεί και σε αυτόν τον τομέα. Επίσης δεν ξέρουμε την δύναμη που του έδωσε ο Itachi ούτε το μυστικό του Jiraiya.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2741 Uchiha Madara

Uchiha Madara

uchiha mandara

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 01:12

Μπα, δεν το βλέπω έτσι.
Αν ο Naruto πάει να προπονηθεί με τα frogs τότε θα μάθει ότι ο pein έχει αδυναμία στα genjutsu και παρόλο που δεν είναι genjutsu-type μπορεί να προπονηθεί και σε αυτόν τον τομέα. Επίσης δεν ξέρουμε την δύναμη που του έδωσε ο Itachi ούτε το μυστικό του Jiraiya.

ο itachi απο οτι ακουσαμε του εδοσε διναμεις για να προστατευτι απο τον sasuke και απο οτι ειδαμε amaterasu και τετια τα εδοσε στον sasuke αρα ειναι σχεδον αδινατον να εχει mangekyou sharingan o naruto...

#2742 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 01:14

Και συν τις αλλις δεν ξερουμε εαν μπορει να αποροφυση το chackra του kiuuby.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2743 Uchiha Madara

Uchiha Madara

uchiha mandara

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 01:16

σοστο και αυτο..:thatsit:

#2744 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 01:20

Madara: Eγώ δεν είπα ότι του έδωσε Sharingan
Goggeta: Λογικά αυτό που λες πρέπει να ισχύει διότι στη μάχη με το Jiraiya είδαμε να απποροφά το chakra απ'τις επιθέσεις τους. Εκτός άμα μπορεί να απποροφήσει και chakra απ'τον γύρο χώρο όπως το samehada.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2745 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 02:19

Ξερουμε στα σιγουρα οτι ο Pain υστερει στα genjutsu??? ΠΟυ το λεει αυτο ρε παιδια???