Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#2746 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 21 June 2008 - 05:55

Ο πειν εχασε 4 αντιγραφα απο 2 genjutsu αν θυμαμαι καλα,ωστοσο μετα τα healare
Signature Removed

#2747 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 posts

Posted 21 June 2008 - 07:20

Κάντε μου μια σύντομη -αλλά περιεκτική- περίληψη του Naruto , παρακαλώ.
Επίσης , θέλω να ρωτήσω να θα πρεπ να διαβάσω το manga ή είναι καλύτερα το anime ,
ή είναι το πιο καλό απ' όλα να δω το anime σε συνδυασμό με το manga ;

Ευχαριστώ
Posted Image

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#2748 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 21 June 2008 - 09:37

Ζen, άμα έχεις μείνει εκεί που είναι το anime τότε απλώς δεν μπορεί να γίνει περίληψη.
Είναι πραγματικά πολλά αυτά που γίνονται. Για μένα ξεκίνα τα manga (εμένα μου αρέσει περρισότερο το manga απ' το anime) τουλάχιστον το Kakashi Gaiden. Άμα σου αρέσει το
στυλάκι του manga ξεκίνα το.
Posted Image

#2749 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 21 June 2008 - 10:29

εγώ σου προτείνω να δεις το anime ως εκεί που έχει φτάσει ( αν s αρέσουν δες και τα fillers) και μετά πιάσε το manga άσε που στο πρώτο μερος του naruto τα scans του manga είναι αθλια επειδή η σειρά είναι παλιά...
γενικά η μεταφορά του προτού μέρους στο anime είναι όλα τα λεφτά στο shippuden μας τα χαλάει λίγο

#2750 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 June 2008 - 10:42

Mια φορα παντως το Kakashi Gaiden απο το Manga πρεπει να το διαβασει οπως και να εχει καθοτι υπαρχει μονο εκει (τοσα αχρηστα filler επεισοδια εφτιαξαν , 10 τα οποια να αναφερονταν σε αυτο το arc δεν μπορουσαν να κανουν οι τρελογιαπωνεζοι???)Αλλα γιατι πρεπει απαραιτητα να διαλεξει αναμεσα σε manga και anime? Μπορει να τα δει και τα 2 παραλληλα. Για μενα αν και η υποθεση δινεται πιο ολοκληρωμενη στο manga το anime ειναι καπως πιο ξεκουραστο να το δει....Οποτε μπορει να δει μεχρι εκει που εχει φτασει το Shippuuden Καθοτι το παρον filler arc ειναι αξιοπρεπεστατο και να συνεχισει απο εκει και επειτα με το manga......

#2751 Uchiha Madara

Uchiha Madara

uchiha mandara

• Members
  • 77 posts

Posted 21 June 2008 - 12:57

κατσε δεν ξερεις τι ειναι τα anime????:nanana:ok ειναι σε ζοντανο styl το manga το διαβαζεις και το anime το βλεπεις....και εχει και χρομα αντιθετος απτα manga και κινιση....

#2752 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 21 June 2008 - 13:03

Mια φορα παντως το Kakashi Gaiden απο το Manga πρεπει να το διαβασει οπως και να εχει καθοτι υπαρχει μονο εκει (τοσα αχρηστα filler επεισοδια εφτιαξαν , 10 τα οποια να αναφερονταν σε αυτο το arc δεν μπορουσαν να κανουν οι τρελογιαπωνεζοι???)Αλλα γιατι πρεπει απαραιτητα να διαλεξει αναμεσα σε manga και anime? Μπορει να τα δει και τα 2 παραλληλα. Για μενα αν και η υποθεση δινεται πιο ολοκληρωμενη στο manga το anime ειναι καπως πιο ξεκουραστο να το δει....Οποτε μπορει να δει μεχρι εκει που εχει φτασει το Shippuuden Καθοτι το παρον filler arc ειναι αξιοπρεπεστατο και να συνεχισει απο εκει και επειτα με το manga......

Εμένα κανενα απο τα filler που ειχε δεν μου αρεσε... Ολα ηταν χαλια, ειδικα απο σεναριο. Τραγικα! Και τα shippuden πλεον εχουν γινει σαν ταινιες του Αγγελοπουλου (τρια λεπτα πλανο ο ιδρωτας που σταζει στο προσωπο, αλλα τρια λεπτα κοντινο στον Yamato και παει λεγοντας...).

Εγω ψηφιζω manga που ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενο και δεν θα βαρεθεις σε κανενα σημειο...
Posted Image

#2753 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 21 June 2008 - 13:07

Εγω θα συμφωνησω προτεινω να δεις τα anime και οταν τελειωσουν διαβασε τα μανγκα...Οσο για την περιληψη αμα δεν στην εχουν ηδη στειλει πες μ να στη στειλω εγω..

Εdit: χαλαρωστε ρε καλα ειναι τα σιπουντεν.. σκεφτειτε πως προκειτε για σειρα που προβαλλεται σε τηλεοραση εκει περα λογικο ειναι να θελουν να ανεβασουν σασπενς κλπ... και με τα μανγκα χανει καποιες λεπτομερειες,χιουμοριστικες, και γενικα ενα μερος της εντασης..

edit2:Βοηθειαααα δεν ξερω γτ βγηκαν δυοο βγαλτε τοοο το απο πανω εγω δεν το βρισκω :(

Edited by Phantom Duck, 21 June 2008 - 13:37.
Fixed

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2754 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 21 June 2008 - 13:16

Tiliskos: Τα fillers είναι μια χαρά για fillers. Σε σύγκριση με άλλα είναι πολύ καλά.
Φυσικά δεν συγκρίνονται με τα κανονικά.
Πιου Πιου: Εντάξει σε ένα μέρος έχεις δίκιο (στο ότι θέλουν να δημιουργήσουν σασπενς)
Αλλά σε μερικά σημεία το παρα αυτόσανε.
Καλά κάποιος mod θα το αναλάβει.
Posted Image

#2755 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 21 June 2008 - 13:18

αν γινεται να το κανω εγω πες μου πως ρεεεεε
ααα και εξηγησε μου πληζ τι ακριβως ονομαζετε φιλλερ?

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2756 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 21 June 2008 - 13:25

Ο πειν εχασε 4 αντιγραφα απο 2 genjutsu αν θυμαμαι καλα,ωστοσο μετα τα healare

3 του σκότωσε χρησιμοποιώντας το frog song.Βασικά ίσως και να είναι το δυνατότερο genjutsu στο Naruto και τον έπιασε και απροετοίμαστο οπότε λογικό ήταν να τον νικούσε.Δε νομίζω να τη πάθαινε έτσι εύκολα σε άλλο genjutsu.

Posted Image

#2757 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 21 June 2008 - 13:40

Για μενα ειναι απλα η πιο θανατηφορα τεχνικη που εχουμε δει ως τωρα
Εκτος απο τον Pain το πολυ να υπαρχουν αλλοι 1-2 που να μπορουσαν να γλιτωσουν τον θανατο.

#2758 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 21 June 2008 - 13:57

Aν και δεν πολυκατάλαβα τη ακριβώς έκανε το genjutsu πιστεύω ότι τώρα που το ξέρει ο Pein κάτι θα βρει να κάνει για να το αποφύγει. Το μόνο πράγμα που πιστεύω ότι θα βλάψει τον Pein είναι να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά του rinnengan που μπορεί να είναι το key του Jiraya.

Xεχε ωραίο sig
Posted Image

#2759 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 21 June 2008 - 13:58

Βασικά εγώ πιστεύω πως ο Pain έχει κάποιο σώμα με ειδίκευση ενάντια στα genjutsu, απλά δεν ήταν κανέναν από αυτά τα 3 που είχε αρχικά εκεί. Γιατί αν προσέξετε, όταν τον έχει πιάσει τον Pain το genjutsu, αντιδράει πολύ ήρεμα και λέει απλώς πως δεν ήξερε ότι ο Jiraiya μπορούσε να χρησιμοποιήσει τόσο δυνατό genjutsu.
Posted Image

#2760 Uchiha Madara

Uchiha Madara

uchiha mandara

• Members
  • 77 posts

Posted 21 June 2008 - 15:53

πος γινετε να βαλο φοτογραφιες απτον ιπολογιστι μ????