Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#2476 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 17:27

T

Πραγματικα, η μονη εξηγηση για την συμπεριφορα αυτη του ναρουτο απεναντι στον σαζουκε, που μπορω να σκεφτω ειναι οτι τον γουσταρει...δλδη ουτε η σακουρα δεν κανει ετσι. Απαραδεκτο.

Καταλαβαινεις για να προτιμαει τον Sasuke τι ρολο βαραει η Sakura.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2477 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 17:32

Οντως ειναι ελαφρα υπερβολικος ο ναρουτος σε αυτο το θεμα να φτανει τοσο μακρυα για ενα ατομο (τον Sasuke δλδ) με το οποιο κοινο χρονο ουσιαστικα περασαν 1 ετος περιπου οσο ηταν στην ιδια ομαδα και το οποιο εχει κανει ξεκαθαρα τις δικες του επιλογες στην ζωη,και το οποιο απο οτι εχει δειξει μεχρι στιγμης τον εχει γραμμενο στα παλια του τα παπουτσια τον naruto

#2478 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 18:15

Μηπως ξεχνατε οτι εγινε στην πορεια της πρωτης σειρας ο πρωτος του φιλος?

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2479 TAL

TAL

Anime Newbie

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 18:19

Μα δεν ειναι απλα υπερβολικο...στο μισο και παραπανω μανγκα(αν ειναι δυνατον) ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ που αφορουν τον ναρουτο περιστρεφονται γυρω απο την εμμονη του να σωσει τον σαζουκε, η εκπαιδευση του, οι αποστολες του, τα παντα. Και για αυτο ευθυνεται ο κισιμοτο, που τον εχει κανει να φαινεται στα ματια μας χειροτερος και απο σκυλακι του σαζουκε που τρεχει απο πισω του.
Ας τον κανει επιτελους να ακολουθησει τα δικα του ονειρα, να εκπαιδευτει για να γινει hokage, για να προστατεψει την konoha, για να εκδικηθει τον θανατο του τζιραγια κατι αλλο τελοσπαντων απο το να ειναι ο αυτοσκοπος του ο *#@$σαζουκε. Στο κατω κατω υποτιθεται οτι ο ναρουτο ειναι ενας "λα'ι'κος" ηρωας με τον οποιο ταυτιζονται πολλα ατομα...Δεν ειναι genius, oυτε εχει κανενα τρομερο bloodline(μεχρι στιγμης τουλαχιστον) αλλα ειναι με σκληρη δουλεια και επιμονη τα καταφερνει εξισου καλα. Δεν μπορει να τον βαζει να κλαψουριζει σαν κοριτσακι για το αν ειναι οκ ο σαζουκε...εχει πολυ καλυτερα πραγματα να κανει.

edit: o σαζουκε ποτε δεν ειδε τον ναρουτο σαν φιλο...οποτε φιλια δεν υφισταται. Παντως και ετσι να ειναι δεν δικαιολογειται η εμμονη του ναρουτο πανω στο θεμα. Δεν ειναι δυνατον για 100 chap να λεει "this is my way of ninja, i will save sazuke" ενω γυρω του συμβαινουν πραγματα και θαυματα. Τον χαβα του αυτος, σαν να μην περασε μια μερα απο τοτε που εφυγε ο σαζουκε απο την κονοχα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TAL: 06 Ιούνιος 2008 - 18:29

#2480 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 18:38

+oo στον Ταλ

ναι ρε παιδια ολο σασκε και σασκε δηλαδη ελεος!!!

ουτε γκομενα του να ητανε!!!!!! :nosey:

#2481 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 18:46

Γενικα ρε παιδια το ειδος της φιλιας του Naruto με τον Sasuke ειναι υπερβολικα υποπτο.
Εγω πιστευω οτι επιτηδες αφηνει ο Kishimοto να υπαρχει μια homosexual ατμοσφαιρα μεταξυ τους για καθαρα εμπορικους λογους.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2482 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 18:55

Ναι και βρήκαμε και το τέλος της σειράς.

Στην τελική μάχη ο Naruto και ο Sasuke θα φιληθούν και μετά θα πάνε Τήλο να παντρευτούν...

Δεν έχω τίποτα με τους homosexual, απλά δεν πιστεύω ότι οι yaoi καταστάσεις ταιριάζουν στο Naruto (παρά τα όσα λέμε για Sasu-Orochi κλπ).

ΥΓ: Εντάξει σαν σερνικός δεν λέω όχι σε woman + woman καταστάσεις :P

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2483 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 19:06

Mπορει να εχουν βγει για τον Sasuke ολα τα yaoi υπονοουμενα αλλα στην ουσια η συμπεριφορα του οσον αφορα τον Naruto δεν εχει τπτ το υποπτο...Γραμμενο τον ειχε αρχικα, εγιναν φιλοι καποια στιγμη μετα τον ξαναεγραψε και συνεχιζει να τον γραφει επανηλλειμενως ever since. Δεν θα πω οτι ποτε δεν εγινε φιλος του αλλα οπως βλεπουμε καποια στιγμη το ξεπερασε σαν παιδικη αρρωστια... Ο naruto αντιθετα δειχνει μια προσκολληση που χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθησης (απο τα yaoi πλαισια εχει ξεφυγει προ πολλου)... Δλδ φανταστειτε μεχρι και ο Itachi που εδωσε την ζωη του για τον Sasuke καταλαβαινει το ενδεχομενο να χρειαστει να σκοτωσουν τον αδερφο του και ο naruto τον χαβα του.

#2484 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 19:21

Ναι και βρήκαμε και το τέλος της σειράς.

Στην τελική μάχη ο Naruto και ο Sasuke θα φιληθούν και μετά θα πάνε Τήλο να παντρευτούν...

Δεν είναι κακή ιδέα.Με ένα φιλί τους άρχισε το manga,έτσι και θα τελειώσει.Τι ρομαντικό συγκινήθηκα τώρα:nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2485 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 19:49

όλο στο πονηρό πάει το μυαλό σας!

κι εγώ σήμερα είχα να δω μια φίλη μ πολύ καιρό και σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα...τί σημαίνει δλδ???:nosey:

και να 'χετε στο νου σας ότι ο Naruto πέρασε πολύ καιρό στην προπόνηση χωρίς φίλους και ήταν σαν να πάγωσε ο χρόνος....γινόταν δυνατότερος επί 2,5 γιατί είχε βάλει στόχο να σώσει τον πρώτο παιδί που είχε συναναστραφεί ποτέ...(εγώ αν κρατούσα στόχο για τόσο πολυ δεν θα ησύχαζα αν δεν τον κατάφερνα:stubborn:) φανταστείτε να είσασταν 12 χρονών και να κάνατε τον πρώτο σας φίλο τότε - χωρίς να έχετε καμιά φιλία πριν!!! για μένα θα ήταν πάνω απ' όλα!!!!!

μια τελείως άσχετη ερώτηση (όσοι δεν θέλουν να κουφαθούν ας μην την δουν):
Spoiler:

#2486 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 20:03

κι εγώ σήμερα είχα να δω μια φίλη μ πολύ καιρό και σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα...τί σημαίνει δλδ???:nosey:

Πίστεψε με δε θέλεις να σου πούμε:hehe:

μια τελείως άσχετη ερώτηση (όσοι δεν θέλουν να κουφαθούν ας μην την δουν):

Spoiler:

Την έφαγε η μαρμάγκα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2487 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 20:07

Πίστεψε με δε θέλεις να σου πούμε:hehe:

Ώστε με ξέρετε καλύτερα απ' ότι εγώ?.......:nosey::nosey::nosey::nosey::nosey:

#2488 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 20:28

@ archeria Δεν σε ξερουν καλυτερα....Απλα ευσεβεις ποθους εκφραζουν απο οτι καταλαβαινω(guys are so troublesome που λεει και ο shiki)...XDDDDDD
Και για να επανελθω λιγο στο σοβαρο....Η διαφορα εσενα - φιλης σου Naruto - Sasuke υποθετω ειναι οτι η φιλη σου δεν σου επιτεθηκε με κανα Kusanagi sword κα δεν αποπειραθηκε επανηλλειμενα να σε τηγανισει με chidori ουρλιαζοντας παραλληλα "ασε με ησυχη χρυση μου"....ουτε συμμαχησε με την πηγη ολων των κακων στο σημερινο κοσμο να υποθεσω.Σε περιπτωση που κανω λαθος στειλε μου pm Και εξηγησε μου γιατι την θεωρεις ακομη φιλη σου......:hahaha:
λογικα η Hanabi πρεπει να ζει...(εκτος και αν τσαντισε τον Neji)

#2489 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 20:42

Ώστε με ξέρετε καλύτερα απ' ότι εγώ?.......:nosey::nosey::nosey::nosey::nosey:

Όχι μόνο ξέρω καλύτερα αλλά έχω και αποδείξεις.Ορίστε εικόνα από τη συνάντηση σας

Spoiler:

Ακόμα το αρνείσαι;:orly:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2490 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 20:55

Όχι μόνο ξέρω καλύτερα αλλά έχω και αποδείξεις.Ορίστε εικόνα από τη συνάντηση σας

Spoiler:

Yeah. Come on girls, let me join the meeting (συναντηση).:bike:

Δημοσιευμένη  εικόνα