Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 08 June 2008 - 15:35

Posted 08 June 2008 - 15:37
Posted 08 June 2008 - 15:39
Posted 08 June 2008 - 15:41
και εδω ερχεται η τσουναντε που θα τον κανει revive με ανταλλαγμα την ζωη της...και ο Πειν θα νομιζει πως πηρε το κιουμπι...αλλα...αλλα..δεν ξερει τι δωρο στελνει ο Jiraiya στο βαπτιστιρι του...το αλλο μισο chakra που ειναι και πολυ πιο δυνατο!!
IMO!
Posted 08 June 2008 - 15:44
Posted 08 June 2008 - 15:54
Από όσο φαίνεται, το σχέδιο του Madara για τον Sasuke το ξέρει και ο Pein και μάλιστα θα τους είναι χρήσιμος στα τελικά τους σχέδια. Από όσο φαίνεται σαν ισάξιοι μιλάνε μεταξύ τους.Επίσης, ο Pein έχει πει πως θέλει να μαζέψει τα tailed beasts για να φτίαξει μία τεχνική ώστε να μπορεί να καταστρέφει χώρες. Ίσως ο Madara να θέλει να μάθει αυτή την τεχνική για να καταστρέψει ολόκληρη την Fire country για εκδίκηση και για αυτό συνεργάστηκε με τον Pein. Άλλωστε με όλη την Konoha δεν μπορούν να τα βάλουν, θα τους τελειώσει το chakra.Ίσως πάλι θέλει τον Sasuke ώστε να μπορέσει να ελέγξει το Kyuubi καθώς αυτό έχει ατελείωτο chakra οπότε είναι πολύ πιο δύσκολο να παλεύουν με ένα Naruto που το χρησιμοποιεί. Αλλά τότε γιατί είπε στον Pein να πιάσει αυτός το Kyuubi;
3)Ο Jiraiya πριν φύγει να πολεμήσει τον Pein είπε στην Tsunade να προσέχει την Root. Και σκέφτηκα το εξής. Στην περίπτωση που ο Madara έχει πάρει το σώμα του Danzo τότε ίσως να θέλει τον Pein να πιάσει και το Kyuubi ώστε να είναι έτοιμο το zutsu. Αφού με την βοήθεια του Sasuke καθαρίσει τα ανώτερα κλιμάκια της Konoha και ίσως γίνει hokage, αυτοί οι 2 να αναγεννήσουν την clan(όχι μεταξύ τους, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις) σύμφωνα με τις αξίες του Madara ο οποίος θα έχει πλέον στα χέρια του ένα υπερόπλο για να χρησιμοποιήσει ενάντια στις άλλες χώρες. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Danzo είναι οπαδός της στρατιωτικής δράσης ενάντια στις άλλες χώρες, οπότε ένα τέτοιο υπερόπλο θα του καθόταν τέλεια.Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μάλλον είναι αντίθετο στην ιδεολογία του Pein ότι όλοι πρέπει να υποφέρουν και πιστεύω πως απλά συνεργάζονται και πως αν κάποιος από τους 2 πεθάνει δεν θα στενοχωρηθούν κιόλας αφού δεν θα χρειαστεί να πολεμήσουν για τον έλεγχο του όπλου.
Αυτό είχα ποστάρει πριν μερικές σελίδες.Και πιστεύω ότι συνδέει αρκετά τον Danzo με αυτά που γίνονται.Παρεπιπτόντως, TheLastQuincy θέλω δικαιώματα για τη συμμετοχή μου στη θεωρία.

Iristella ήδη δεν τον ενδιαφέρει ο Naruto οπότε δεν θα περάσει κανένα όριο. Αν θυμάσαι όταν βρίσκει την ομάδα Hebi ένας κλώνος του Naruto, ο Sasuke με την μία τον τρυπάει με το chidori και ξέρουμε ότι το kage bunshin είναι αδύνατο να το ξεχωρίσεις από τον πραγματικό ακόμα και με eye techniques.Κοινώς θα τον σκότωνε.Οπότε τώρα που ο Naruto θα θέλει να προστατέψει την Konoha πιστεύω πως ο Sasuke δεν θα διστάσει να του επιτεθεί για να τον σκοτώσει.
Πλέον με αυτά που είπε ο Itachi στον Narutο το κόβω να βάζει ο Kishi ένα δίλλημα του στυλ "Θα βοηθήσω τον πρώτο μου φίλο με κίνδυνο να πεθάνουν όλοι οι άλλοι φίλοι μουο ή θα επιλέξω αυτούς;" και πιστεύω πως θα διαλέξει το δεύτερο.

Posted 08 June 2008 - 19:21
Posted 08 June 2008 - 19:23
εγω πιστευω οτι παλι ονειρο εβλεπες. παντως δεν θελω να πεθανει η Tsunade πριν πεθανει στα σιγουρα ο OrochiΕγώ πιστεύω πως θα γινει hokage η sakura ή ο shikamaru!!
Posted 08 June 2008 - 19:28
εγω πιστευω οτι παλι ονειρο εβλεπες. παντως δεν θελω να πεθανει η Tsunade πριν πεθανει στα σιγουρα ο Orochi
υπαρχει περιπτωση ο ορο να ζει ακομα μεσω καμπουτο παντως...μν το ξεχνατε αυτο...

Posted 08 June 2008 - 20:05
παντως πολυ καιγοντε γι αυτη τη καρεκλα,ουτε στο ελληνικο δημοσιο να ηταν η κονοχα
Posted 08 June 2008 - 20:17

Posted 08 June 2008 - 20:29
ama ginei i sakura hokage εχω γινει ανιμε χαρακτηρας κ την εχω καψει μονος μου την κονοχα!
παντως πολυ καιγοντε γι αυτη τη καρεκλα,ουτε στο ελληνικο δημοσιο να ηταν η κονοχα
και γω μαζι σου!!!βαζω σπιρτα και βενζινη.... Δλδ ελεος κιολας αν απο ολους τους Shinobi ειναι να γινει Hokage η Sakura παει να πει οτι εβαλε μεγαλο μεσο......Δεν βλεπω τον Orochimaru καλυτερα Hokage???
@Melkor1431...αχεμ αχεμ....γκουχου γκουχου
Posted 08 June 2008 - 20:29
Posted 08 June 2008 - 20:42

Posted 08 June 2008 - 23:20