Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#2491 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 22:14

Όχι μόνο ξέρω καλύτερα αλλά έχω και αποδείξεις.Ορίστε εικόνα από τη συνάντηση σας

Spoiler:

Ακόμα το αρνείσαι;:orly:

Ero-senin εγραψες :nod::nod::nod:...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2492 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 10:36

Απαξιώ να τσατιστώ........ (δημόσια τουλάχιστον - Jiraiya θα σε ξεκάνω σε pm!!!!!)

Άντε παίδες δεν έχετε τί να γράψετε......ας πει κάποιος κάτι για την ιστορία και όχι για τις φαντασιώσεις του!!!!!!

#2493 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 12:13

Μα δεν ειναι απλα υπερβολικο...στο μισο και παραπανω μανγκα(αν ειναι δυνατον) ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ που αφορουν τον ναρουτο περιστρεφονται γυρω απο την εμμονη του να σωσει τον σαζουκε, η εκπαιδευση του, οι αποστολες του, τα παντα. Και για αυτο ευθυνεται ο κισιμοτο, που τον εχει κανει να φαινεται στα ματια μας χειροτερος και απο σκυλακι του σαζουκε που τρεχει απο πισω του.
Ας τον κανει επιτελους να ακολουθησει τα δικα του ονειρα, να εκπαιδευτει για να γινει hokage, για να προστατεψει την konoha, για να εκδικηθει τον θανατο του τζιραγια κατι αλλο τελοσπαντων απο το να ειναι ο αυτοσκοπος του ο *#@$σαζουκε. Στο κατω κατω υποτιθεται οτι ο ναρουτο ειναι ενας "λα'ι'κος" ηρωας με τον οποιο ταυτιζονται πολλα ατομα...Δεν ειναι genius, oυτε εχει κανενα τρομερο bloodline(μεχρι στιγμης τουλαχιστον) αλλα ειναι με σκληρη δουλεια και επιμονη τα καταφερνει εξισου καλα. Δεν μπορει να τον βαζει να κλαψουριζει σαν κοριτσακι για το αν ειναι οκ ο σαζουκε...εχει πολυ καλυτερα πραγματα να κανει.

edit: o σαζουκε ποτε δεν ειδε τον ναρουτο σαν φιλο...οποτε φιλια δεν υφισταται. Παντως και ετσι να ειναι δεν δικαιολογειται η εμμονη του ναρουτο πανω στο θεμα. Δεν ειναι δυνατον για 100 chap να λεει "this is my way of ninja, i will save sazuke" ενω γυρω του συμβαινουν πραγματα και θαυματα. Τον χαβα του αυτος, σαν να μην περασε μια μερα απο τοτε που εφυγε ο σαζουκε απο την κονοχα...

φιλος εχεις λαθος...τον εβλεπε σαν φιλο του(δν θα πω για τωρα αλλα για πριν 2,5 χρονια π εχω και στοιχεια)
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

κατι πηγε να πει ο σασουκε και γενικως απο οτι βλεπουμε στις εικονες δν τον γραφει..μπορει καποιος να πει οτι ειναι πολυ λυπιμενος και οτι μ τν βροχη θα μπορουσε και να εκλαιγε

τωρα σε ενα πιο προφανες και δυνατο στοιχειο για να backup my arguments
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2494 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 21:37

ντα3 απλα το 402 ηταν σαν μπουκετο στο στομαχι..
Signature Removed

#2495 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 03:34

Πριν το 402 πιστευα οτι ο Σασουκε 8α ζησει μεχρι το τελος του μανγκα οτι και να γινει τωρα ομως ο Κισι αρχισε να με βαζει σε υποψιες....Λετε ο Ναρουτο να σκοτωσει τον Σασουκε και μετα να μυξοκλαιει στο υπολοιπο μανγκα π δν μπορεσε να σωσει εναν φιλο του??Μην πε8ανεις Σασουκεεε!!!!:cry:Παντως οπως το κοβω θα σκοτωσει καναν V.I.P απο την κονοχα ο Σασουκε και μετα ο Ναρουτο 8α τα παρει ασχημα.Τεσπα ας περιμενουμε και 8α δουμε...

#2496 Naurgul

Naurgul

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 03:41

Το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι ο Ναρούτο να πείσει τον Σάσουκε να γίνει καλός, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι δεν κάνει συμβιβασμούς :stubborn: κλπ κλπ . Προσωπικά ελπίζω να γίνει κάτι πιο πρωτότυπο, κι ας είναι στυλ Ζάμπουζα, δηλαδή "γίνομαι καλός αλλά στο τέλος πεθαίνω πολεμώντας ως τέρας".

Σχετικά με το ποιος είναι ο επόμενος που θα πεθάνει, εγώ λέω η Τσουνάντε. Πέθαναν οι δύο άλλοι από το τρίο, αυτή δεν τη γλιτώνει τώρα. :whistling:

#2497 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 08:25

Εμένα κάτι μου μυρίζει ότι θα μας προχώρηση καμία 15ρια chapter όσο να μας ξεκαθαρίσει την εικόνα και μετά θα προσπέραση ξανά άλλα 1-3 χρόνια μέχρι να μαζέψει στρατό ο Sasuke για να επιθέτει στην Konoha...απλός ο Naruto δεν έχει μάθη ακόμα τίποτα (όσο αφόρα την φύση του chakra και τα στοιχεία)! Από την άλλη μπορεί να δήξη πως προπονείτε ο Naruto με μεγάλη ταχύτητα μαθαίνοντας και άλλες τεχνικές και ελέγχοντας και αλλά στοιχειά εκτός από τον άνεμο και φτάνοντας να ελέγχει 3 ή και περισσότερα έξαλλου ας μην ξεχνάμε ότι έχει και από μόνος του παρά πολύ chakra (10 φόρες ποιο πολύ από τον Kakashi τουλάχιστο αν θυμάμαι καλά). Παντός είμαι σίγουρος ότι θα μεσολαβήσει στο manga σαν διάρκεια ένα διάστημα που θα είναι περίπου 1 χρόνος! Το αν θα σκοτωθεί ο Sasuke είναι πολύ πιθανό αλλά ακόμα υπάρχουν πολλές μάχες π.χ. Naruto-Pain, Naruto-Madara και πολλές άλλες!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2498 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 10:59

Εμένα κάτι μου μυρίζει ότι θα μας προχώρηση καμία 15ρια chapter όσο να μας ξεκαθαρίσει την εικόνα και μετά θα προσπέραση ξανά άλλα 1-3 χρόνια μέχρι να μαζέψει στρατό ο Sasuke για να επιθέτει στην Konoha...απλός ο Naruto δεν έχει μάθη ακόμα τίποτα (όσο αφόρα την φύση του chakra και τα στοιχεία)! Από την άλλη μπορεί να δήξη πως προπονείτε ο Naruto με μεγάλη ταχύτητα μαθαίνοντας και άλλες τεχνικές και ελέγχοντας και αλλά στοιχειά εκτός από τον άνεμο και φτάνοντας να ελέγχει 3 ή και περισσότερα έξαλλου ας μην ξεχνάμε ότι έχει και από μόνος του παρά πολύ chakra (10 φόρες ποιο πολύ από τον Kakashi τουλάχιστο αν θυμάμαι καλά). Παντός είμαι σίγουρος ότι θα μεσολαβήσει στο manga σαν διάρκεια ένα διάστημα που θα είναι περίπου 1 χρόνος! Το αν θα σκοτωθεί ο Sasuke είναι πολύ πιθανό αλλά ακόμα υπάρχουν πολλές μάχες π.χ. Naruto-Pain, Naruto-Madara και πολλές άλλες!

10 φορές περισσότερο chakra κ όταν γίνεται αλεπού 100 φορές περισσότερο chakra:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2499 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 11:13

1ον...πριν δω αυτο το τσπατερ...ημουν σιγουρος οτι ο Σασουκε θα πεθαινε στο τελος...αλλα τωρα πολυ αρχιζω να αμφιβαλλω για αυτο....τουλαχιστον αν ειναι να ζησει ας παθει κατι σοβαρο...anyway....γιατι ρε παιδια τοσο κακο ειναι η φιλια του Naruto with Sasuke?εγω χαιρομαι που βλεπω κατι τετοιο γιατι το νοημα της πραγματικης φιλιας εχει χαθει πλεον στον κοσμο μας...κανενας δεν νοιαζεαι για τον αλλον και ολοι κοιταν τον εαυτουλη τους.Αφηστε τον Σασουκε να κανει οτι θελει αφου ειναι σιγουρο βρε πως το μανγα θα εχει καλο τελος...δεν παιζει να τελειωσει ετσι στην ψυχρα.Και πως να ζωντανεψει την κλαν του?Συγγνωμη ρε παιδια αλλα ειναι μονος του...ο μοναδικος Ουτσιχα μαζι με τον Μανταρα...τι θα κανει θα αναπαραγχθει μονος τους σαν τις Μαστικόουρες σαυρες!?

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2500 Naurgul

Naurgul

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 11:52

Εγώ δε λέω να μην έχει καλό τέλος. Το μόνο που θέλω είναι να μην αρχίσει ο Ναρούτο να λέει στο Σάσουκε για το πόσο μόνος ένιωθε όταν ήταν μικρός και πώς έκανε φίλους και αισθάνθηκε καλύτερα και όλα αυτά και μετά ο Σάσουκε να συγκινηθεί και να πει "από εδώ και πέρα θα αγαπάω όλους τους ανθρώπους, ακόμα κι αν διέταξαν να σκοτωθεί η οικογένειά μου και ατίμασαν τον αδερφό μου"... :despair:

Πάντως, δε νομίζω να πέσει κι άλλο time-skip, από ό,τι φαίνεται ο Σάσουκε πάει να διαλύσει την Κονόχα τώρα, κατ' ευθείαν.

#2501 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 11:56

εεε...ισως περιμενει λιγο για να δει τι θα του πει ο Μανταρα και τι θα κανουν οι αλλοι οι βλακες που τον ακολουθουν....
ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...βλεπουμε το ex-hebi team νυν Hawk-tean να ειναι μαζι με τον σασουκε..
Ο Kisame τι απεγινε!?!????????

Οφ τοπικ...μενεις Σουηδια?!
Τυχερε....;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2502 Antitermon94

Antitermon94

これは愛の歌では

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 12:04

Και εγώ νομίζω πως δεν θα υπάρχουν και άλλες καθηστερήσεις αυτό όμως που με προβληματίζει είναι ο Madara. Κατα κάποιον τρόπο οδήγησε τον Sasuke για να καταστρέψει την Konoha ικανοποιώντας και προσωπικό κίνητρο. Με άλλα λόγια, λέτε απλά να τον χρησιμοποιεί για να πετύχει το στόχο του; :hmmm:

#2503 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 12:24

Για μένα ναι. Πιστεύω ότι θα γίνει και μάχη μεταξύ τους για το ποιος θα επικρατήσει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2504 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 15:27

πιστευω πως εφοσον η tsunade ειναι απογονος του 1ου τοτε θα πεθανει μαλλον απο το madara για να εκδικηθει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2505 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 15:31

Μαλλον κατι τετοιο θα γινει..... Δεν την βλεπω την Hokage να εχει πολλες μερες ακομη για να ζησει....Κριμα και μου αρεσε ως χαρακτηρας.... Αλλα αυτο που ειπωθηκε για το χρονικο αλμα...Μπορει και να παιξει σοβαρα.... Τουλαχιστον εναν χρονο ακομη τον εχουμε σιγουρο. Δεν παιζει να πανε ετσι οπως ειναι τωρα Konoha κατευθειαν. Αν γινει κατι τετοιο οσες τεχνικες και να πηρε απο τον Itachi ο Naruto την εχει ασχημα...Ακομη ειναι πολυ αδυναμος σε σχεση με τον Sasuke...