Ero-senin εγραψεςΌχι μόνο ξέρω καλύτερα αλλά έχω και αποδείξεις.Ορίστε εικόνα από τη συνάντηση σας
Spoiler:
Ακόμα το αρνείσαι;

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 22:14
Ero-senin εγραψεςΌχι μόνο ξέρω καλύτερα αλλά έχω και αποδείξεις.Ορίστε εικόνα από τη συνάντηση σας
Spoiler:
Ακόμα το αρνείσαι;
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 10:36
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 12:13
Μα δεν ειναι απλα υπερβολικο...στο μισο και παραπανω μανγκα(αν ειναι δυνατον) ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ που αφορουν τον ναρουτο περιστρεφονται γυρω απο την εμμονη του να σωσει τον σαζουκε, η εκπαιδευση του, οι αποστολες του, τα παντα. Και για αυτο ευθυνεται ο κισιμοτο, που τον εχει κανει να φαινεται στα ματια μας χειροτερος και απο σκυλακι του σαζουκε που τρεχει απο πισω του.
Ας τον κανει επιτελους να ακολουθησει τα δικα του ονειρα, να εκπαιδευτει για να γινει hokage, για να προστατεψει την konoha, για να εκδικηθει τον θανατο του τζιραγια κατι αλλο τελοσπαντων απο το να ειναι ο αυτοσκοπος του ο *#@$σαζουκε. Στο κατω κατω υποτιθεται οτι ο ναρουτο ειναι ενας "λα'ι'κος" ηρωας με τον οποιο ταυτιζονται πολλα ατομα...Δεν ειναι genius, oυτε εχει κανενα τρομερο bloodline(μεχρι στιγμης τουλαχιστον) αλλα ειναι με σκληρη δουλεια και επιμονη τα καταφερνει εξισου καλα. Δεν μπορει να τον βαζει να κλαψουριζει σαν κοριτσακι για το αν ειναι οκ ο σαζουκε...εχει πολυ καλυτερα πραγματα να κανει.
edit: o σαζουκε ποτε δεν ειδε τον ναρουτο σαν φιλο...οποτε φιλια δεν υφισταται. Παντως και ετσι να ειναι δεν δικαιολογειται η εμμονη του ναρουτο πανω στο θεμα. Δεν ειναι δυνατον για 100 chap να λεει "this is my way of ninja, i will save sazuke" ενω γυρω του συμβαινουν πραγματα και θαυματα. Τον χαβα του αυτος, σαν να μην περασε μια μερα απο τοτε που εφυγε ο σαζουκε απο την κονοχα...
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 21:37
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 03:34
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 03:41
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 08:25
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 10:59
10 φορές περισσότερο chakra κ όταν γίνεται αλεπού 100 φορές περισσότερο chakra:oo:Εμένα κάτι μου μυρίζει ότι θα μας προχώρηση καμία 15ρια chapter όσο να μας ξεκαθαρίσει την εικόνα και μετά θα προσπέραση ξανά άλλα 1-3 χρόνια μέχρι να μαζέψει στρατό ο Sasuke για να επιθέτει στην Konoha...απλός ο Naruto δεν έχει μάθη ακόμα τίποτα (όσο αφόρα την φύση του chakra και τα στοιχεία)! Από την άλλη μπορεί να δήξη πως προπονείτε ο Naruto με μεγάλη ταχύτητα μαθαίνοντας και άλλες τεχνικές και ελέγχοντας και αλλά στοιχειά εκτός από τον άνεμο και φτάνοντας να ελέγχει 3 ή και περισσότερα έξαλλου ας μην ξεχνάμε ότι έχει και από μόνος του παρά πολύ chakra (10 φόρες ποιο πολύ από τον Kakashi τουλάχιστο αν θυμάμαι καλά). Παντός είμαι σίγουρος ότι θα μεσολαβήσει στο manga σαν διάρκεια ένα διάστημα που θα είναι περίπου 1 χρόνος! Το αν θα σκοτωθεί ο Sasuke είναι πολύ πιθανό αλλά ακόμα υπάρχουν πολλές μάχες π.χ. Naruto-Pain, Naruto-Madara και πολλές άλλες!
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 11:13
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 11:52
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 11:56
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 12:04
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 12:24
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 15:27
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 15:31