Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 05 June 2008 - 23:46

Posted 06 June 2008 - 03:55
1)Πριν την μάχη Deidara-Sasuke, όταν ο oro-Kabuto βρίσκει τον Naruto, του λέει ότι όταν γίνει πολύ πιο δυνατός θα γυρίσει να παλέψει μαζί του και πως πριν από αυτό θα πάρει εκδίκηση από τον Sasuke για τον Orochimaru. Οπότε παίζει να τον δούμε ανάμεσα στις μάχες με τους άλλους σαν pain in the ass. Ή μπορεί προσπαθώντας να εκδικηθεί κανά Sasuke να τον βοηθήσει ο Naruto. Ωραία η ιδέα του fusion. Δεν ψόφαγε που δεν ψόφαγε ο Orochimaru θα έχει και το γρήγορο heal του Kabuto άντε να τον σκοτώσεις.
2)
Από όσο φαίνεται, το σχέδιο του Madara για τον Sasuke το ξέρει και ο Pein και μάλιστα θα τους είναι χρήσιμος στα τελικά τους σχέδια. Από όσο φαίνεται σαν ισάξιοι μιλάνε μεταξύ τους.Επίσης, ο Pein έχει πει πως θέλει να μαζέψει τα tailed beasts για να φτίαξει μία τεχνική ώστε να μπορεί να καταστρέφει χώρες. Ίσως ο Madara να θέλει να μάθει αυτή την τεχνική για να καταστρέψει ολόκληρη την Fire country για εκδίκηση και για αυτό συνεργάστηκε με τον Pein. Άλλωστε με όλη την Konoha δεν μπορούν να τα βάλουν, θα τους τελειώσει το chakra.Ίσως πάλι θέλει τον Sasuke ώστε να μπορέσει να ελέγξει το Kyuubi καθώς αυτό έχει ατελείωτο chakra οπότε είναι πολύ πιο δύσκολο να παλεύουν με ένα Naruto που το χρησιμοποιεί. Αλλά τότε γιατί είπε στον Pein να πιάσει αυτός το Kyuubi;
3)Ο Jiraiya πριν φύγει να πολεμήσει τον Pein είπε στην Tsunade να προσέχει την Root. Και σκέφτηκα το εξής. Στην περίπτωση που ο Madara έχει πάρει το σώμα του Danzo τότε ίσως να θέλει τον Pein να πιάσει και το Kyuubi ώστε να είναι έτοιμο το zutsu. Αφού με την βοήθεια του Sasuke καθαρίσει τα ανώτερα κλιμάκια της Konoha και ίσως γίνει hokage, αυτοί οι 2 να αναγεννήσουν την clan(όχι μεταξύ τους, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις) σύμφωνα με τις αξίες του Madara ο οποίος θα έχει πλέον στα χέρια του ένα υπερόπλο για να χρησιμοποιήσει ενάντια στις άλλες χώρες. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Danzo είναι οπαδός της στρατιωτικής δράσης ενάντια στις άλλες χώρες, οπότε ένα τέτοιο υπερόπλο θα του καθόταν τέλεια.Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μάλλον είναι αντίθετο στην ιδεολογία του Pein ότι όλοι πρέπει να υποφέρουν και πιστεύω πως απλά συνεργάζονται και πως αν κάποιος από τους 2 πεθάνει δεν θα στενοχωρηθούν κιόλας αφού δεν θα χρειαστεί να πολεμήσουν για τον έλεγχο του όπλου.

Posted 06 June 2008 - 08:51
@ mihalakis21:ειπα εγω το αντιθετο??????Ρε παιδια απλα ειπα οτι δεν ειναι καμια ιδιοφυια ουτε οτι ειναι τελειως ηλιθιος ειπα ουτε οτι ειναι αχρηστος.....Αυτο που ισως τονισα ειναι οτι σε αντιθεση με τον Naruto ο Minato ηταν φυσικο ταλεντο.....του εβγαιναν πιο ευκολα τα jutsu. Τωρα αρχιζω και εχω τυψεις επειδη νιωθω λες και τον εχω καταθαψει τον αλεπουδιτσα,,,,Αφου τον συμπαθω......αληθεια....
@ melkor... Ετσι τον ειχε χαρακτηρισει τον Μinato ο Jiraya οχι εγω....
δεν ειπα οτι ειπες το αντιθετο και δεν το ειπα εχθρηκα η κακοπροερετα η εναντια σου. απλα τη γνωμη μου στο θεμα ειπα και οχι για σενα. peace:ureshii:
το νεο chapter κατα τι ωρα θα βγει??? πηγα εγραψα στο σχολειο και ακομα δεν βγηκε??? thanks god θα δουμε λιγο naruto σημερα

Posted 06 June 2008 - 08:55

Posted 06 June 2008 - 09:02

Posted 06 June 2008 - 09:10
μοιαζουν αρκετα αλλα υπαρχουν 2 διαφορες μεταξυ τους. τα μαλλια του tobi ειναι συκομενα ενω του danzou πεσμενα και δεν νομιζω να υπηρχε τζελ για τα μαλλια εκεινη την εποχη
. επισης μια μικρη διαφορα που μπορει να ειναι απλα λογο σχεδιου ειναι οτι o tobi εχει 2 αναδιπλωσεις του δερματος κατω απο το ματι του ενω ο danzou μια
Δεν είναι και τόσο πίσω αν θυμάμαι καλά κάπου είχαν δήξη πως έχουν και κινητά

όσο για την άλλη διάφορα είναι μεγαλύτερη από το μάλη και συμφωνώ απόλυτα. Τελικά το μυστήριο Tobi παράμενα άλυτο.

Posted 06 June 2008 - 12:47
Naruto 403 - Read Naruto chapter 403 online at One Manga
Ο τίτλος του επόμενου chapter "A united front" μου φαίρνει στο νου 2 επιλογές. Leaf village-Sand village ή με βάση αυτό που είπα πιο πάνω. Εφόσον ο Pain ξέρει τα σχέδια που είχε ο Madara για τον Sasuke μία συμμαχία Akatsuki-Hawk(πολύ φοβάμαι ότι θα λείπει ο Kishame)
Edited by Ptomahawk, 06 June 2008 - 13:07.

Posted 06 June 2008 - 13:08
Γενικως μου αρεσουν τα τσαπτερς πριν αρχισει η μαχη,αντε να δουμε πως θα κινηθουν τα πιονια
Ελπιζω μονο να μην εμφανιστει ο Aoba γιατι τοτε θα νικησει η Κονοχα με ανεση
ΑΟΒΑ!!!the greatest ninja ever
Posted 06 June 2008 - 13:09
Posted 06 June 2008 - 13:11
Posted 06 June 2008 - 13:13
Και ειναι παρα μα παρα πολυ ωραιο.... Τουλαχιστον εμενα μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το προηγουμενο. Η ιστορια εξελισσεται καλα, μας λυνονται καποιες αποριες και βλεπουμε αγνωστες πτυχες απο ιστοριες που εχουμε ξαναδει
Spoiler:
Ναι απλως εχει παθει ψυχολογικο τραλαλα και δεν θυμοταν τιποτα
Posted 06 June 2008 - 13:15
πολυ ωραιο, πολυ συγκινητικο, και το επομενο θα εινια παρα πολυ ενδιαφερον γτ σιγα σιγα θα ξεσπασει η καταιγιδα
Posted 06 June 2008 - 13:16
δλδ με ποιόν τρόπο θα τους αναστήσει????????????????
αν λες για τους uchiha δεν εννοει να τους αναστησει...Εννοει οτι θα κανουν οικογενειες ο Sasuke και ο Madara και πολλα πολλα παιδια. Θα γεμισει ο τοπος emoSasukakia και Madarakia με πορτοκαλι μασκες...Μην σου πω οτι θα δημιουργησουν και χαρεμι για ποιο σιγουρη ανακαμψη

Χαρα στο κουραγιο τους παντως...Η ανακαμψη μιας clan οπου εξ ορισμου ολοι σκοτωνονται μεταξυ τους για να αναπτυξουν τις δυναμεις τους δεν ειναι ευκολη υποθεση...Θελει πολυ γερα πνευμονια......
Edited by iristella, 06 June 2008 - 13:22.
Posted 06 June 2008 - 13:19
Posted 06 June 2008 - 13:22
αν λες για τους uchiha δεν εννοει να τους αναστησει...Εννοει οτι θα κανουν οικογενειες ο Sasuke και ο Madara και πολλα πολλα παιδια. Θα γεμισει ο τοπος emoSasukakia και Madarakia με πορτοκαλι μασκες...Μην σου πω οτι θα δημιουργησουν και χαρεμι για ποιο σιγουρη ανακαμψη
:hahaha:

εεε.....εντάξει τότε ....πάλι καλά.